World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam rendben vannak.
Maala
Stockot ugord át freebõl láncra...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Nálam is ez van, valamelyik mod lesz az sztem.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Fec papa
ELC legjobb tank, nem leszólni! <#ejnye1>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Gyõzelem!
Csata: Abbey 2013. február 2. 12:40:38
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 1 013
Szerzett kredit: 26 061
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun

1. top gun😉-44k kredit

Azért ilyen semmirevaló hígfos eventet mint ami most van régen láttam. 5 semmirevaló francia tankra 50% plusz kredit meg féláron meg lehet kapni õket. Kösz szépen. <#action>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hmmmm.... ha mar eljutottal addig hogy t8-as medekkel harcolj akkor mar kell legyen annyi tapasztalatod hogy elintezz egy type-ot

megjegyzem.... mit szoltal volna ha akkor talalkozol vele amikor meg tenyleg op volt?

ma mar csak arnyeka regi valojanak

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Nevetségesen eszméletlen op a type 59 szánalmas pay 2 win

Master91
- SerB's full title is "Vice president of Wargaming for game design"

- a "wounded" crew member will always operate on 50 percent skill efficiency (absolutely, not 50 percent of his trained skill). However, if you put a crew into the tank that doesn't belong (for example a LT crew into a heavy) and the efficiency drops below 50 percent, the negative modifier will apply also on the "wounded crewmember" skill (eg it's not possible to actually BUFF skill by killing your crewmember)

- each crewmember has his own collision model (for example two loaders - one is on the right of the gun, one on the left)

- SU-122-44 won't be transferred to tier 8 (SS: there was a rumor going around)

- German heavy branch with Grosstraktor, NbFz nad DW? "no comment for now"

Most löttem oldalba kétszer kb 40-rõl egy Pattont 248 pennel és semmi sebzés.... El is buktuk a csatát. Ma 8 bukó T34-el sorozatban. Ilyenek miatt is pl. Hiába lövök nem sebez😊
Ma csak én veszítek, de kurvára folyamatosan???Ma 10-bõl 10 lose...pedig nemhiszem, hogy olyan hihetetlen noob lennék, hogy miattam kapjunk ki FOLYAMATOSAN.Ma asszem csak szakaszba fogok menni, egyedül semmi értelme...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

GaBenc
Mi ez az átütõ találat 0 sebzés? Ez újra divat? Mert ez már volt, kellene valami új "ficsõõõr". :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

T71-el rendszeresen top-ként végzem T10-ben is😊 De ez koránsem az enyém inkább a tank érdeme. Egy kicsit op a T71.....
Haligali. Valakinek nincs kedve T8 szakaszhoz? Küldjön már invet ha van kedve pls.
Nálam is ez van, hogy szomorodjon meg...

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

GaBenc
Hát van itt szerver gond. Bemegyek fedezékbe és akkor lõ ki az aki nem lát. Van egy kis késés...mondjuk 2-3 mp. Az viszont soknak tûnik. :-(

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Jesszus 😄DD

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Sunsetjoy
Az ARL V39 TD elsõ meccsén 11 találat 10 átütés 0 damage. Komoly ez a stock gun 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

mozesapo
Elõbb lenooboztak, hogy gold ammo noob.<#violent>

Gyõzelem!
Csata: Fjords 2013. február 2. 10:07:53
Jármû: E-100
Szerzett tapasztalat: 2 828 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 72 273
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Pedig abba az ágyúba csak az való.

Hogyan szerezzünk Kolobanov kitüntetést egyik csapattársunknak, avagy milyen hihetetlen csaták születnek alacsony tierben.

Az elejét tessék tekerni, a noob játékomat nem érdemes megnézni. A vége az érdekes, mikor visszaindulok, mert látom, hogy az ellenfél simán be fog foglalni, mert nincs védõnk. Magas tierben ilyen szerencsém sosem lenne, mint ilyen szinten. Itt még elõfordulnak olyanok, hogy valaki csak úgy kiáll a foglalókörbõl. Sajnáltam is mikor ment a számláló, de legalább annyit tudtam, hogy a 15 ezer járni fog legalább a próbálkozásomért, aztán pedig jött a csoda...

Mi a szent szaré van 70+ ping??

hmm .. csak nekem rendezõdött át a garázsban a sorrend? az orosz elõrejött, a kínai hátrament .. elsõdlegesként nincsenek / nem is voltak kiválasztva ..

Tier 8as csata,1.4k sebzés ezzel a lassan szûkülõ,10sec rld mellett

Vereség
Csata: Fisherman's Bay 2013. február 2. 8:48:12
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 617
Szerzett kredit: 27 303

Én vtam a top a végén.Szégyen,nem rám nézve.
Kell nekem is hétvégén 1edül mennem.

Jók az elsõ csatába ezek a 0 damage crit tömkelegek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2013. február 2. 8:33:51
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 526 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 863
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész

Itt konkrétan lövés után következõ kép a tankom 180fokot fordult.

Eddig jó,szokásos 60-80fps 5sec-enként leesik 20-ra.

Hát, én türelmetlen vagyok, hanem igen nagyokat tudok káromkodni. <#rolleyes> Cseten is 😊 És a sok agyhalott manus, aki érti rögtön magára veszi még akkor is, ha nem is neki szól... ez egy ilyen Hungarikum...

patchaou
Nálam kevés játékos türelmetlenebb, szóval más lesz ott 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az elsõ kört néztem meg, a többit majd holnap fogom. Tényleg borzalmas hibákat vétettél.
1-Nem lett volna szabad beengedni hulldownba, ha Frosty ügyesebb akkor ezt jobban is kihasználhatta volna
2-Amikor kijött a fedezékbõl akkor azonnal szembe kellett volna támadni, menetbõl tüzelni rá majd lerammolni. Ha az arcába másztál volna akkor semmi esélye nem lett volna a T54 mozgékonyságának a kihasználásához.
Meg ahol elnéztem elég sok lövésed nem ment be. Alap esetben egy E50 vs T54 párbájban az elõbbinek kéne nyernie, fõleg ilyen nagy skill különbség esetében.
De legalább arra jó volt hogy mindketten tanuljatok a dologból.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

na nem igazán tudok aludni, szóval felrakom most, lehet rajta csámcsogni

Így visszanézve röhejes hibákat követtem el. Med 3. körben zsebemben éreztem a gyõzelmet, láncra mentem, nem vittem HE-t kivégezni, de ez lehet csak mosakodás, mindenki döntse el maga. Mint látható én kaptam ki 2:1-re.

ezt valamiért incompletnek írja

Hvyk: Elsõnél felgyújtottam, onnantól ugye azt már nehéz elveszíteni, a másodiknál volt 2 teljesen hibás lövésem (tankoviban sem csinál olyat az ember) ki is kaptam. Harmadikat hoztam, szóval a hvy vonalat én nyertem meg.

összefoglalva: borzasztó szarul játszottam, biztos nem 1750 effis szinten. Viszont Frosty jobban játszott, mint ahogy a statjai alapján feltételeztem. Mindezek után mentünk 10 kört platonba, amit asszem 8:2-ben nyertünk (jó ez nem jelent semmit, de így tippre 60%-os átlagot lehetne hozni). Viszont 8k csata, kiváncsi lennék mit csinál rosszul, mert platonozni nem volt rossz, simán hoztunk pl 8 artys meccset, úgy hogy mi scoutoltunk IS4-ekkel. Lehet az a baj, hogy hajlamos türelmetlenkedni, mindenesetre érdekes volt. :-)

Konklúzió: majd mindenki jól levonja magának, esetleg meg is osztja

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

holnap felrakom a replayeket és kielemzem :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Trentaro
En is imadom amikor nooboznak...
(persze neha jogosan 😊)

De amikor T110E4-el direkt nem a 120hp-s konnyut lovom akibe az elobb lottem bele 900-at, hanem belenyomok egy 1000-est egy fullosba ami persze tuleli, es miutan maradt neki 2-300hp-ja es latom, hogy az apronep bedaralja inkabb keresek meg egy hevy-t, aki megint bekapja a nagysebbzest...

na akkor szeretem leginkabb olvasni, hogy tier 10-el faszert van 0 frag-em...

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Master91
Kommunistàk egybõl törölni fogjàk 😄
már meg is volt? Repit pls! 😊

pedal to the metal...

jó volt (én meg béna) :-)

med párharcot õ nyerte (3csata) hvyt én, majd felrakom mwreplaysre, hogy jól szétoltsatok 😄

patchaou
Általában akkor nooboznak valakit, ha kimondottan faszságot csinál és/vagy töketlenkedik, mindezt effitõl függetlenül.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Tegyük fel, hogy 1v1-ben nyer egy high effis ellen. Ez rögtön azt is jelenti, hogy csatában tudja mi a dolga, mit kellene csinálni és azt jól is csinálja? Amúgy olyat még nem láttam hogy 1040 effest nooboznának. Bár lehet, hogy csak Én kerülöm el az ilyen eseményeket.

Sippie
addig álljunk fél lábon, amíg erre válaszolnak... de szvsz elõbb fogják törölni, mint sem valamelyik fejlesztõ benyögne valamit.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/206081-my-friend-just-discovered-a-bug/

na nezzuk mit mondanak az okosok 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Master91
Beszàmolót kèrek majd 😊
nézze át az ESL 1vs1 mapokat és a területkorlátozást

Peter_Waffen

nem vagyok belépve
Felvesz privátba a játékba, mond mi a nicked ?

mi az ingame neve?
megyek, kit kell keresni :-)
olyan lagom van, hogy nem tudom mi van, de így sem lesz gond :-)

Sorozatban 4 arty mentes van eddig.
1040 effje van és állandóan cikizik a csatákban a campelõ higheffes noobok arany lõszerrel, hogy õ low effes lemming, közben a barátom a jó játékos ! Mindíg kihívja a noobokat, de sosem mernek kiállni vele, így nem tudjuk megítélni, hogy az effek szerint mennyi a valódi játéktudás.

szeretnék én is licitálni és feltenni egy újabb idiótát a köcsögfára :-)

megannyi 35%-os siker sztori, 590-es effi

Solten

Saor Alba