World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval: ... miért lehet valaki jó egy az egy ellen, és még sincs kiemelkedõ hatékonysága a csatákban. Ott ugye már az is kell, hogy alkalmasint megtaláld a megfelelõ helyet, hogy fedezékben legyél a tüzérektõl, úgy forgasd a tankod, hogy az aktuális ellenfeled mellett, még mások is lõnek rád. Ráadásul figyeld a térképet, mikor, hol kell esetleg súlypontot áthelyezni.
Az E-75 kellet hozzá, hogy megértsem miért megy az állandó arty rinya itt.
Teljes kiszolgáltatottság, ha megmozdulsz és észrevesznek: vége. Azt meg nehezen viselem, hogy állandóan fedezékbe kushadjak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Peter_Waffen:
Winrate: 58%
Average destroyed in the battle: 1.53
Average damage in the battle: 1200
Average spotted in the battle: 1.54
Frosty24:
Winrate: 46%
Average destroyed in the battle: 0.72
Average damage in the battle: 633
Average spotted in the battle: 0.69
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Rettentõen kevés az átlagsebzése, még hozzám képest is nemhogy egy magas effi értékû játékoshoz képest.
Hogy értsd egy-két példa
T-44 mindkettõnknek 400 köre van vele
virkir: 1225 avgdmg 58% win
frosty24: 825 avgdamg 50% win
T29 nekem 100 neki 500 köre van
virkir: 1427 avgdmg 55% win
frosty24: 844 avgdamg 48% win
IS-4 nekem 193 neki 241 köre van
virkir: 2273 avgdmg 56% win
frosty24: 1493 avgdamg 41% win
Szerinted mindent jól csinál a csatákban? Az efficiency-je is csak azért annyi amennyi mert magas a cap pontja.
Most hogy kitõl származik az eff és más statisztikai szûrõk és abba milyen szinten hatott a Wargaming, akár MM, akár más szinten az más kérdés, de a lényeg az, hogy azon kívûl hogy állandóan topon maradjon a játék ez tökéletesen alkalmas, másra nem, ezek szerint :S.
Az elõzõ elméletem, egy kiváló elképzelés a játékról és nem tõlem, hanem barátomtól Frostítól származik. Nem sok közöm van hozzá.
PS: Ez a konteó még gyengébb, mint anno a Tier X-es medek és TD-k bejövetelénél felállított világvége elméleted... 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Én még mindig azt mondom viszont, hogy a gyõzelem 60-70%ban legalább azon múlik milyen csapatba kerülsz, pont emiatt is, fõleg eleinte.
Például ha hülye a csapat, olyan mérges leszek ,hogy ész nélkül dúlva-fúlva neki rontok egyedül az ellenségnek...ami egy faszság, tudom. Vagy nem felszállok a lemming vonatra, hanem egyedül akarok tartani egy oldalt hatszoros túlerõvel szemben.
Én úgy tudom Peter_Waffen csak mostanában kezdett el újra játszani (fél-1 év kihagyás után?), úgyhogy szerintem leginkább ennek köszönhetõ be a legtöbb hibája a meccseken.
De ettõl függetlenül: a játék nem 1vs1, hanem 15vs15 és szerintem az efficiency (ami eleve hatékonyságot jelent) éppen azt mutatja meg, hogy mennyi beleszólásod van általában a 15vs15 meccsekbe, mennyire tudsz csapatban játszani és nem azt, hogy 1vs1-ben mennyire vagy király. Teljesen más a két csata, úgyhogy arról ki a jobb játékos éppen az 1vs1 eredményekkel érvelni nem releváns (esetleg nagyszámú statisztikai minta alapján). Így viszont csak azt erõsítették meg a meccsek, amit az ESL 1vs1 funcupok is: ilyen módban bárki verhetõ és nem mindig a legnagyobb effis játékos fog gyõzni.
"és akkor szerinted mi adja az 1040effet a barátodnak?"
Egy olyan statisztikai generátor, ami arra vajaz, hogy a játékosok közösségében versengés alakúljon ki és ez újjabb csatákat és játékot eredményezzen, mely végülis anyagi bevételhez juttatja a wargaminget. Ezzel nincsen baj, ezt hívjuk marketingnek.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az eff is és más statisztikai függvény is amolyan játékkedv keltõ kreálmány, hogy bizonyos tankokkal való játékot elõsegítsenek és többet játszon a delikvens, de ezzel érvelni hogy valaki jó vagy rossz játékos nem releváns.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Addig is movi
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
kötekedõ 😊
Az elenyészõ apróság , hogy 2 event is van egy hétvégén. <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
212 pen ágyú csak a Td-re jó.
Valaki elmagyarázná hogyan tudom megváltoztatni a wot-ban a jelszavamat? Köszi!<#smile>#smile>
Arl Td-t eddig a 165pen-es 300-at odabaszó gun-nal használtam, de utálom, mert semmit nem talál el, so csatánként az átlag sebzés ilyen 5-600 dmg! Gondoltam egyet és lecseréltem a 212-es re (A heavy ARL-en utáltam, azért is használtam eddig a másikat).. hát bazd, elsõ csata 2,3k dmg... fuck...