World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nézd a chatet, trollkodott :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Meg látom már van wz-120, hogy tetszik?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
gondolkodtam toltes vagy celzasgyorsiton, de az agyut eleg gyorsnak talaltam meg a churchill7esen. stabilizatoron gondolkodtam meg, mert ezen mar lehet, de ennel a sebessegnel, nem hiszem h sokat szamitana.
valaki, aki regota gyuri, tudna tanacsot adni?
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
2 napja volt hogy a mi csapatunkban a cromwell egyedül maradt és foglalta a bázist... PORT-on a vasúti kocsi mögött... ellene 3 tank, egy T29 meg egy kv-1 a pálya másik végén meg egy su-5 valahol... valami 90 pontál tarottt a cap-ban a cromwell amikor feltûnt az arty a kocsi mögött... szóval nem tudott neki ártani... mit csinál ez az istenbaszása gyökér??? 99!!!! 99-nél kitolat a kocsi mögül és az arty kilövi full HP-rõl azt az idiótát!!!!!!!!! azt hittem agyfaszt kapok!
Ez az átlagdemage és a killek száma is sok mindentõl függ
Így van. Tudd mikor merre érdemes lenned, kit hol lõj, használd ki az adott pályán a tankod adottságait ésatöbbi. Ennyitõl függ ki mennyit sebez mennyit lõ ki. Nem kell ezt túlmisztifikálni csak meg kéne tanulni és következetesen megcsinálni.
Na a következetesség még nálam sem százas mert akkor jóval több sebzést osztanék ki körönként.
A gyõzelmek aránya ezeknek egyenes következménye mert ha te vagy a barátod jól teljesít akkor még a lista aljáról is lehettek befolyással egy kör végeredményére, ami adja a jó statisztikát.
És igen ha nem lenne 2 fölött a cap pontja igencsak 1k alatt lenne az effi-je de érdemes megnézni a WN6 érékét.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de amúgy már kezdek rájönni hogy a wot-ot így kell kezelni! ha felbasz akkor nem kell nyomni! 😄
szerintem próbáljátok ki kockák xD
igaz lenyomtam pár sört és pár felest... de tényleg akit csak felbasz a sok hülye annak csak tanácsolni tudom hogy tartson 1-2 nap pihenõt!!! 😊
Hidd el, nem az utóbbiak szoktak sebzés - sõt, néha lövés nélkül - elhullani a csata elsõ harmadában. Míg az elõbbiek egy része pedig úgy tekint a térképre is, hogy csak valami zavaró feature lehet, aminek a "pingetésével" pusztán õket idegesítik a goldnoobok.
Ez volt az utolsó hozzászólásom a témában. Többet nem foglak ilyesmivel zaklatni.
"eff是helyzetfelismerésbõl的meglepetésbõl,fedezékhasználatból,耐心,pályaismeretbõl,célpontmegválasztásból好,成熟的战术的应用"
"eff est le helyzetfelismerésbõl la patience meglepetésbõl, fedezékhasználatból,, pályaismeretbõl, célpontmegválasztásból bonnes tactiques éprouvées provient de l'application de la"
"EFf est helyzetfelismerésbõl in meglepetésbõl, in fedezékhasználatból, patientiam, pályaismeretbõl, célpontmegválasztásból bonum probatisque tactics venit ex applicatione"
"az eff a helyzetfelismerésbõl, a meglepetésbõl, fedezékhasználatból, türelembõl, pályaismeretbõl, a helyes célpontmegválasztásból, bevált taktikák alkalmazásából jön."
(Remélem a tábornok úr is hamarosan csatlakozik majd a vitához 😄)
Másrészt pedig, a Wargaming nagyon markánsan beleszól a csaták végkimenetelébe. Nem szükséges a vesztes (szívó)ág fogalmát bemutatnom amikor 10-es tierrel sem lövöd át a Löwét ott ahol át kellene vinnie, egy nyolcas ágyúnak is, ellenben õ bárhól átvisz. A bevitt sebzései is ilyenkor jóval csekélyebbek mint általában. Sajnos ezekbõl már igen régen kijut nekünk 😞
"Az eff rating jól bevált rendszer"
A WG-nek hogy beszédtéma legyen a játék :-).
"Ja értem! Akkor az csak merõ véletlen hogy amikor a saját csapatomban van kábé 10piros siemka és nagyjából 3-percen belül ledarálják õket?"
A többi is ugyanúgy elhullik ! A higheffes szintén. azért érzed ezt, mert tudatosúlt benned az, hogy a pirosak rosszak, így ha azok hullanak el, megerõsítést kapsz, hogy így van és ez az emlék erõsebb, elnyomja a többi túlnyomó élményt, amikor más színeket is beaprítják.
"Kellene egy kábé 10-15 körös csata, egy kicsi és egy magas effis játékos között. Abból már le lehetne vonni a konzekvenciát"
Nem állunk ellent, a barátom kész rá.
"Szerinted mindent jól csinál a csatákban? Az efficiency-je is csak azért annyi amennyi mert magas a cap pontja."
ezzel azt akarod mondani, hogy az effjénél a valóságban még gyengébb játékos lenne ? Láttad a csatákat amit Péter feltõltött ?
Egyébként el kívánom mondani, hogy most nem kifejezetten Péter ellen kívántam szólni, mert nagyon következetesen tudtunk szót érteni, pusztán maga a vita a hangsúlyos a statisztikai szûrõk realitásáa és annak marketinges szerepe között.
T8-TÓL MÁR NE ERÖLKÖDJ AZ AZ ARTYK JÁTSZÓTERE!ajánlom fogadd el te is <#mf1>#mf1><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Egyébként hamár a példálózásnál vagyunk:
Szerintem (kis túlzással) a teszt, amit elvégeztetek olyan volt, mintha a Barcelona és a Fradi csapataiból kiválasztottak volna 1-1 játékost és elküldték volna õket elõször csocsózni, majd gombfocizni. Majd 3-3 lejátszott meccs után eldöntötték: nem jelent semmit a fociban, hogy melyik játékosnak vannak jobb elért eredményei, ugyanolyan szintû játékosok.
Olyan apróságok segítenek, a jó effi felé vezetõ úton, amiket próbáltam mondani TS-en (bár a nagy részét vágtátok). Az általam felrakott replayekben nagyon jól látszik miket hibáztam.
Azt se felejtsd el, hogy a HUNS klán ESL csapatát hoztam fel példának, akik a HUNS SS-e (jááj ezért mit kapok majd) 😊
Nagyon ügyes játékosok, ezért jól szerepelnek az EU bajnokságokon aminek a fokmérõje az effi. Ez azért szikla szilárd érv, ha megnézed, kik szoktak döntõket vívni. Természetesen ez sokkal kevésbé látszik, ha 14 randompugot kapsz magad mellé.