World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Nem tudom miben állapodtatok meg gold ammot illetõen, de a 2. heavy körben Frosty által tett kijelentésbõl (kérdésbõl) nekem az jött le, h nem lehetett volna használni. Látszik, h te nem is használod, viszont a 3. med kör végén Frosty biztos, h 4 golddal végzett ki és ezért nyert. Ez egyértelmûen látszik és hallatszik. Ha nem használja, tuti te nyerted volna a med csatát is.
Egyébként könnyen nyerhetted volna mindhárom med kört, ha nem engeded be hull downba (vagy egybõl rámászol) és te nem állsz kint a puszta közepén. A heavy körökben is voltak (fõleg célzási) hibák, de szerencsére jól választottál tankot😊 Egyébként jó voltál, de érzõdik a sok kihagyás.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
IS2 - 82K
WZ-131 - 67K
De ami iszonyat durva az a WZ-120 a maga 255400 XP-jével. Ha nem húzod mellette a heavy v light ágat akkor szopsz mint a torkos borz egy ócska stock tankkal.
Az egészen látszik hogy direkt csinálták így, hogy muszáj legyél minimum 2 ágat húzni vagy free-t váltani. Ugyanis ha végignyomod a heavy ágat akkor ott fájdalom mentesen spórolhatsz 164000 XP-t a med ágon. Baráti, nemde?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Idõutazásos szuper náci birodalmi lépegetõs aztahétmeganyóccázát:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve ha még nem lett volna elég náci zombis film:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kelet-Európa, napjainkban: a NATO egy elpusztíthatatlan alakulat nyomában jár, mely számolatlanul szedi áldozatait, lehetetlenné téve az ott élõk fennmaradását. Az alakulat munkáját egy nyomozónõ segíti, ki régóta kutat Klausener munkássága után. Az egység már mélyen az ellenséges vonalak mögött harcol, mikor a katonák ráébrednek: egy zászlóaljnyi náci zombit kell megállítaniuk, hogy megelõzzék a Negyedik Birodalom felemelkedését.
Õszinték voltak veled.
Most jobb lett? 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
az azért annyira nem "high" mikor a tankokat buggoltuk volt hogy visszapattantunk a tetejérõl 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Maciej Zawada 31 January 2013 15:44
Dear Tank Commander,
Thank you for your reply.
Unfortunately, we cannot let you win.
Csata: Redshire 2013. február 2. 23:44:23
Jármû: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 667
Szerzett kredit: 33 127
Csatában elért Achievement: Páncélvadász
1órája vettem meg a nagyágyút..5.3k dmg.
Már tudom miért gáz az arty nagy tierben.
Mocskos nagyokat üt.
Victory! Map: Himmelsdorf 2013. február 2. 23:46:49
Vehicle: IS-3
Exp: 2 522 (Fine: 4; x2) + Credits: 31 136 (Fine: 720)
Achievements: : Top Gun
pedal to the metal...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
http://wotinfo.hu/index.php/add-ons
amit en hasznalok, azt toltsd le.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
hatul bujkalnak, azt lovik amit nem kellene ...10 lowesbol 3 talal persze abbol meg csak 1 penetral.... nem hiaba van talalati arany... 55% szornyu!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
2 E75, E50, Lorri, AMX 120
[/url][/img]
Aztán odateszi a vasat, nem szaroz:
[/url][/img]
ennyit jelent az EFI... is4, ST-1 ket irtozatos tuzerovel rendelkezo tank, es csinaltak 2ten 500 dm.

Defeat! Map: ! Westfield 2013. február 2. 20:53:28
Vehicle:: IS-3
Exp: 492 + Credits: 21 038
Achievements: : Dumitru kitüntetés
(4 SPG kill <#violent>#violent> )
Nagy volt a szája, pofán is csaptátok. Viszont ez nem jelenti azt, h az effinek nincs köze a játékos teljesítményéhez.
Valószínûleg azért mert van mellette sebzés meg egyéb is rendesen.
Nekem 175-öt emelkedett mert én nem nagyon foglaltam régebben.
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2013. február 2. 20:44:41
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 702
Szerzett kredit: 37 678
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Még valami lényeges, csapatjáték és 1v1 az egy más világ csak szólok😊
Kicsit rébuszos lett,de remélem érted.
Na vegyen maga mellé két hasonló playert és mondjuk Szakeszék ellen ki lehetne próbálni mire is mennek😊)
Elárulok egy titkot😄 ha nem lenne effi ami látható akkor a high effisek még jobbak lennének😊)) Mért is?
Belépek a játékba egyedül, szemben high eff platoon szerinted kit fognak fõ ellenfélnek tekinteni aki elveheti tõlük a gyõzelmet? a 300 effes babuint? na nem ha pl ilyen platoon az engem vagy más magasabb effes játékost fognak lõni... tehát ilyen szempontból hátrány😄
Nem tudnak megegyezni melyik fasz a jó😊 egyik a hatalmasra másik az óriásira esküszik😄
Csata: Widepark 2013. február 2. 20:02:58
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 930
Szerzett kredit: 29 688
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Csata: Airfield 2013. február 2. 19:57:54
Jármû: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 997
Szerzett kredit: 18 350
Csatában elért Achievement: Top Gun
no comment😄 majdnem 8 kill és prém nélkül van
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi