World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Jackson jól páncélozott?😄 Na ne nevettess, egyébként én visszavettem az M6-ot és kellemes csalódás a régi önmagához képest.

jó de az M6 egy világító nulla páncélos rakás szar...
ez meg egy jól páncélozott, jól rejtözködõ tank
ozzz
Nekem is van egy haverom, aki általában hátul van és védi az arty-kat ill kicsit kempelõs. A win ratje 46%-os és 25%os a túlélt csatái vannak (ami annyira nem lényeg talán csak ebben az estben érdekes). De emiatt, hogy ott lövi a foglalókat effije az 980...
Igaz mellette kis tankkal szokott menni (tier3as) ami teljesen fel van neki szerelve kiegekkel meg extra ammoval és ott sokat szerez effit.

Ha a T6 amcsi TD-n OP az a 90mm-es akkor mit lehet szólni az M6-oson levõ 90mm-eshez aminek a ROF-ja mégjobb😄.

A performance ratingrõl meg azt írják, hogy korai béta fázisba van, szóval nagyon nem érdemes vele törõdnöd. Inkább a WN6-ra figyelj. Egyébként a performance rating is a sebzés/gyõzelmi arány kombóra összpontosít.

hmmm ez a Jackson is elég kellemes TD, ez legalább igazi TD nem mint a Hellcat 😄 de a Hellcat is jó... abszolút OP tier6ban ez a 90mm-es gun 😊

MÁS: ma láttam csatában egy 2260 effis csávót 27k csatával.. Hellcat-el voltam õ meg Churchill III-al, alakultak a dolgok, szépen fogy a csapat, na mondom megpróbálok befoglalni és ott találkoztam ezzel a "csoda" gamerrel... ki is csináltam már csak azért is mert jó érzés 2260 effis gamert ölni... de gyanus volt nekem hogy miért hátul kempelt... gondoltam megnézem mit tud.... nem rossz játékos de ez a 6 def pont per csata az durva 😄 ezért is fail az effi 😊
Performance Ratingje csak 1570 WN6 meg 1800 míg nekem
Performance Rating 1841 de WN6 csak 1744.... én most akkor nem értem mit kell nézni XDD eddig Performance rating egész jó volt... de ebben az esetben nagy eltérés van míg WN6-ban nincs <#confused>

habár még mindig jobb mint effi 😊 aszerint 588ponttal jobb nálam a gyerek 😄 hehe

szép lassan eljutunk oda hogy lesz egy olyan számítási módszer ami tényleg jó 😊
nézõpont kérdése, nézheted úgy, hogy rontja a win százalékát de nézheted úgy is, hogy nem növeli a vereség százalékát, egyikhez sem tesz hozzá.

4% a döntetlenek aránya... not that hard..

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

ozzz
Szóval akkor a döntetlenek azok nem semlegesnek számítanak hanem rontják a statot.

ozzz
Ja ez egy tanknál van nekem nem az össz játékom. Döntetlenek mínuszba visznek, csak azt nem jelzi vagy mi?

úgy, hogy van döntetlen is

ozzz
Lehet velem van a baj de az hogy jön ki, hogy gyõzelmek száma 78 vereségek száma 78 win rate 48%?? <#idiota>

http://hu.twitch.tv/quickybaby

Minden héten kedden,csütörtökön és vasárnap 18:00tól kb. 23:00-ig streamel a srác. Most csütörtökön mondjuk pont nem volt mert nyaral, de ma lehet már lesz(twitches kiírás is még csütörtöki). 2000+ WN6 szerint szóval nem hülye a játékhoz. Mindenféle tankkal nyomja, de leginkább a medet szereti.

Néznék wot-os közvetítéseket. Tudtok javasolni pár nevet aki csinál ilyet és érdemes is nézni. Fõleg med és hvy érdekelne. Párba belenéztem a Twitchen..hát hmm magabiztosságuk az biztos van.

Jaja. Én sem vagyok egy csúcs játékos, de ilyenkor iszonyat mennyiségû vörös harcos van 😊 Már jónak számít amikor 3-4 sárga is van a csapatodban.

<#worship><#worship>

matyashun
DE én vagyok, KURUC klános, az eredeti. Ha nem hiszed keress meg chaten. 😊

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

ozzz
Jókor kaptad a duplázást 😮
Biztos kiélted magad a szerencsétleneken sok vereség után. 😄

Na végre 8 vesztes csata :
Victory!
Map: !Dragon Ridge 2013. február 3. 15:46:06
Vehicle:: IS-3
Exp: 2 802 (x2) + Credits: 37 723
Achievements: : Top Gun

QuentinT
Minek nevezzük azt a játékost, aki 2152 csatával a háta mögött, T-150-t vezetve a 154. körében még a 85-ös ágyúval, folyamatosan HE lõszerrel lövi ez ellenséget? Elõször nem hittem a szememnek, de aztán kénytelen voltam belátni, hogy ezért sebezhet a KV-1, KV-1S, Cromwell trión folyamatosan csak 30-60 között. Tényleg nem kell ész, csak kitartás, hogy valaki elõrehaladjon ebben a játékban...

patchaou
És másnak nincsenek ilyenek? Nem az húzza le. Vagy ezek szerint csak menni kéne kis szarokkal pár kört és ~1360-ról felugrana 1800 fölé?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ozzz
Attól függ, hogy mennyire fekszik neked ez a teknõc taktika. Ha annyira nem, akkor inkább az E-75 szerintem.

veheted.
Halóó!Szerintetek melyikért érdemesebb kiadni 3.5-6 milkát? jagdtigris,vagy E-75?
persze de egy kicsit csal ez! mivel van egy csomó kisebb tankom amivel mentem és azok 200- 300 as effivel vannak! csak pár kört mentem velük! ez az ami igazán lehúzza!
Halóó!Szerintetek melyikért érdemessebb kiadni 3.5-6 milkát? jagdtigris,vagy E-75?
pointer4
Azt lenne még jó tudni, hogy a többi is meglátta-e õket, vagy ez csak egy személyes X-akta 😊
sziasztok elnéztem és nem a kellõ jármûre képeztem ki egy legénységi tagot ezért ezt írja hogy "ez a legénységi tag nincs kiképezve ehez a jármûhoz azonban a képességeit és képzettségeit tudja használni mert egy megfelelõ típusú prémium jármûben van" ilyen üzit még nem kaptam akkor most vehetem úgy hogy ugyanúgy érvényes a 100%os képzettség?
Béta játékosok kivételt képeznek.
patchaou
Mintha a legtöbb játkékosnak nem lett volna az elején bénázás 😊 Ha jó vagy akkor feljebb fog menni pár ezer csata alatt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ozzz
Megvan köszi ez jól mutatja miket számolnak bele.
Mondjuk ez azért nem mérvadó, mert viszonylag új játékos vagyok (2150 csata) és az eleinti bénaságaim azok eléggé lehúzzák, hiába játszok a mostani nagyobb tankjaimmal 49-50%os win ratet, így is csak 48% alatt vagyok kicsivel összesítve.

ozzz
Ez se rosz, engem most úgy lõtt ki egy arty talán tier6-os volt, de lehet csak 5, hogy tier8as nehéz tankkal voltam max HP-vel (caernavon 1600 hp)és egyetlen lövésétõl szétrobbant a tankom...

Jó és akkor mi a helyzet el halluffal? a babbal! mi vagyunk a támadó oldalon, a térkép alján, nem a babfelõli oldalon! artyval kimegyek a térkép szélére oda be a domb mögé parton állok és próbálom lõni a babot! de oda nem tudok belõni, pedig az a hegy sokkal kisebb! ob 261 el aminek szintén magasra lehet emelni a csövét!
érdekes
Engem ma felüljáró alól, mondhatni alagútból szedett ki. Már meg sem lepõdöm. 😊 Biztos bunker bombát lehet kapni aranyért! <#nevetes1>

Az efficiency rating! hogy mennyire vagy jó játékos!
Effi
igen parton állt, nem vízszintesen! de akármilyen közel álltam a hegyhez mindig sebzett, hogy rohadjon meg!
Minél messzebb vagy tõle annál magasabbra kell emelnie a csövét, ezért annál nagyobb ívû parabolapályát ír le a lövedék és emiatt sokkal közelebb van a becsapódás szöge a merõlegeshez. Ilyen messzirõl (pláne ha még az eleje is meg volt emelve kicsit) szerintem elképzelhetõ, hogy be tudott oda lõni egy SU-8.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Szerintem felhajtott a "hegyoldalra", így közel függõlegesen is tud lõni az arty. Ezzel a módszerrel képesek magukat kilõni, vagy akár maguk mögé lõni. Az elsõ nekem szimpatikusabb...😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Átfogalmazom...életben nincs.
A képen nincs is Su-8 arty...(igaz ez csak részletkérdés)
patchaou
Azért történt mert "nerfelve" lettek az artyk...

na ezt valaki mondja meg nekem, hogy hogyan szedett ki engem ott az arty? térképen ott volt az arty ahol a piros pötty van! onnan átlõtte a hegyet! egy SU 8 as volt! egyenesen nézek az arty felé a képen! akkora hegyek vannak! hogyan lehetséges az hogy átlõtte?
ozzz
xvm modban a középsõ szám a tank értékeléseknél mit jelent?

QuentinT
Köszönöm! Én is egyedül azt találtam, amivel tudok egy kicsit variálni.

egy srác packet lossal magyarázza

a replay amúgy a kommentek közt megtalálható

patchaou
A pozícionálásra nem jöttem rá. De a Res_mods mappában van egy Mmap.xml file. Ebben kell/lehet átírni <bigmapsize> utáni értéket. Nálam 1100 volt, 840-re átírva tökéletes. 1680*1050-ben játszom.

hali!
Igazából elment tõle a kedvem, mivel light ágról indultam ezért csak a rádió van alapból kihúzva, így ~200.000xp kéne a nagy gunhoz, és akkor még a legnagyobb motort nem fejlesztettem ki 46k-ért 😞
Eddig szenvedés, átlag damagem fájdalmasan rossz.

patchaou
War thunderral tolom, most pedig hogy a helyi piacon 2000 forintért sikerült beszerezni egy 340 dolláros joystickot még jobban rá fogok feküdni 😄

QuentinT
Valaki tudna abban segíteni, hogyan lehet beállítani az Enhanced HD Minimap esetében, hogy a Ctrl gomb hatására középre beugró nagy térkép lejjebb legyen pozicionálva? A jelenlegi beállítással nem tudok jelezni az elsõ sorában, mert az összelóg a képernyõ bal felsõ részén lévõ információs szövegekkel. Elõre is köszönöm!

patchaou
Igen! Köszönöm! <#worship>