World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez meg egy jól páncélozott, jól rejtözködõ tank
Igaz mellette kis tankkal szokott menni (tier3as) ami teljesen fel van neki szerelve kiegekkel meg extra ammoval és ott sokat szerez effit.
A performance ratingrõl meg azt írják, hogy korai béta fázisba van, szóval nagyon nem érdemes vele törõdnöd. Inkább a WN6-ra figyelj. Egyébként a performance rating is a sebzés/gyõzelmi arány kombóra összpontosít.
MÁS: ma láttam csatában egy 2260 effis csávót 27k csatával.. Hellcat-el voltam õ meg Churchill III-al, alakultak a dolgok, szépen fogy a csapat, na mondom megpróbálok befoglalni és ott találkoztam ezzel a "csoda" gamerrel... ki is csináltam már csak azért is mert jó érzés 2260 effis gamert ölni... de gyanus volt nekem hogy miért hátul kempelt... gondoltam megnézem mit tud.... nem rossz játékos de ez a 6 def pont per csata az durva 😄 ezért is fail az effi 😊
Performance Ratingje csak 1570 WN6 meg 1800 míg nekem
Performance Rating 1841 de WN6 csak 1744.... én most akkor nem értem mit kell nézni XDD eddig Performance rating egész jó volt... de ebben az esetben nagy eltérés van míg WN6-ban nincs <#confused>#confused>
habár még mindig jobb mint effi 😊 aszerint 588ponttal jobb nálam a gyerek 😄 hehe
szép lassan eljutunk oda hogy lesz egy olyan számítási módszer ami tényleg jó 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Minden héten kedden,csütörtökön és vasárnap 18:00tól kb. 23:00-ig streamel a srác. Most csütörtökön mondjuk pont nem volt mert nyaral, de ma lehet már lesz(twitches kiírás is még csütörtöki). 2000+ WN6 szerint szóval nem hülye a játékhoz. Mindenféle tankkal nyomja, de leginkább a medet szereti.
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Victory!
Map: !Dragon Ridge 2013. február 3. 15:46:06
Vehicle:: IS-3
Exp: 2 802 (x2) + Credits: 37 723
Achievements: : Top Gun
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk ez azért nem mérvadó, mert viszonylag új játékos vagyok (2150 csata) és az eleinti bénaságaim azok eléggé lehúzzák, hiába játszok a mostani nagyobb tankjaimmal 49-50%os win ratet, így is csak 48% alatt vagyok kicsivel összesítve.
érdekes
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?client=tmpg&depth=1&hl=en&langpair=ru|en&rurl=translate.google.com&u=http://drongo-lab.ru/archives/45931&usg=ALkJrhiq8uaK3JjtsUaPM0oIPEMdLZNB4w
Igazából elment tõle a kedvem, mivel light ágról indultam ezért csak a rádió van alapból kihúzva, így ~200.000xp kéne a nagy gunhoz, és akkor még a legnagyobb motort nem fejlesztettem ki 46k-ért 😞
Eddig szenvedés, átlag damagem fájdalmasan rossz.