World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért kipróbálom, hátha javít valamit.
Aztán ha nem, akkor se történik semmi.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A proto-tól félek egy kicsit a X-sel mentem teszten az egy àllat gép amerre jàr csak pusztulàs...😊)))
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Az új cuccal még nem nagyon mentem, de a stock ágyú 170-es penje Tier V-ben barátinak hangzik.
Ez kell már csak, és meglesz az összes tier 6 TD. Összehasonlítva egyébként a tier V-ig tartó tapasztalataimat, nekem az orosz-amcsi-német-francia a sorrend. (szigorúan szvsz és a funfaktorra alapozva) azzal a kikötéssel, hogy a tornyos amcsi TD-k nem igazán a TD játékstílust képviseli, hanem egy fun hibridet.
Valaki itt régen belinkelt 1 olyan programot, ahol ki lehet választani, hogy a processzor melyik magját használja a gép.
Ezt akkor én nem töltöttem le, mivel úgy tudtam, hogy 1 magos a gépem.
(rohadtul nem értek a gépekhez, csak használom õket)
Viszont ma tartottam nagytakarítást rajta, és CCleaner ezt írja:
Tehát akkor érdemes leszednem a programot, és beállítani, hogy 2. magot használja?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
egyik hogy fasz volt a csapat, másik meg hogy kilõttem az összes derp lõszert..... de legalább nem bírtak kinyírni mert elmenekültem és nem találtak meg <#hehe>#hehe>
Vereség
Csata: El Halluf 2013. február 4. 13:34:25
Jármû: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 1 053
Szerzett kredit: 22 791
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun
prém nélkül vereséggel 1053 exp... hát ez lehet negatív rekord <#zavart2>#zavart2>
Ezt nem értem.
T5ig, ok van közte szar. A Sau40et freebõl átugrottam, mert nem lett volna hozzá gusztusom.
Az5ös lassú, nincs pácélja, cserébe marha jó, már az alap ágyú is. 6os már más tészta. Nem kedveltem, de bõven 50%fölött volt vele winrátám.
7es olyan semmilyen. Átlagos, de nem rosszabb a Jgpanthernél.
8astól, meg minden happy.
Rohadt jó az álcájuk, marha jó az ágyú.
7-tõl kezdve már pattognak is szembõl.
8-tól az Is3 nem tudja átlõni.
Mobilis Páncélvadászok.
Annyi a baja, hogy arty érzékeny.
pedal to the metal...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem sok bíztatót hallok róluk, tényleg ennyire nyögvenyelõs a játék?
pedal to the metal...
cyka blyat
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Swedish people are albino monkeys
Nem lehet túl sok.
Nem gyors, az ágyúja erõs túlzással is csak átlagos, csak a kavics pattan meg rajt.
Nincs belõle sok, keresik is ezért az ellenfelek (nem annyira mint az FV4202-met, ott volt hogy majdnem a teljes ellenséges csapat engem kergetett, de eléggé).
Mivel a teljes kínai ágba egy darab szabad xp-t nem akarok beleölni, ezért még meglesz egy darabig, a napi duplázól legyenek meg, és egy könycsepp nélkül fogom eladni...
Az öcsémnek van már egy Type T34-2-je, az lényegesen jobbnak tûnik, de az ugye már egy más kategória, meg nagyon messze is van...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
... szereztem vele egy Bruno medált, de azóta sem hiszem el... 😊
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Belefért volna most 1-2 gyors menet, de szerverkarbantartás van.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Valszeg szinkronizációs hiba van ilyenkor vagymi.
Csak az volt a bajom, hogy 2 batchat lövéstõl -800 hp és 1-1 modul/ember lost.
A becsapódásokon csak meg lepõdtem, hogy lelassítva azt látom hogy még szinte nem is lõtt, de már kaptam a sebzést 😄
Rakhatok replayt is, kb. 1 perces, emrt mikor rommá lõttek ki léptem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg néztem 1/16-od lassításba is, 3. lövést a batchattõl úgy kaptam be, hogy még kb. elhagyta a csövét a lövedék, már mondta hogy meg sérült a lánc talpam , meg jött a -370 körüli damage, és még csak akkor láttam meg hogy repül felém a lövedék !
következõ lövés a pattontól, bejött a sebzés, mikor fél úton járt kb. a lõszer. What?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Soha többé nem megyek Tier8-felé, ez már tulzás ez a batchat.