World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azon keresztül akarok átemmni a heavy-re. Nekem sok bajom nincs vele, elég mobilis, tûrhetõ a páncélzata, az ágyúja nem nagy durranás de amit kell azt viszi. Flankelni jól lehet vele, néha még topnak is berak, az meg elég fun. Olyan átlagos kis semmi tank, se nem túl jó, se nem túl rossz, szenvedés nélkül lett meg vele a T-43.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Master91
Dehogy kaki az a td !!
Köszönöm a választ😊

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

popey8
Tessék itt az enyém. Nem a standardet használom, sok helyen módosítva van, de azért alapnak jó lesz. Módosítsd ahogy akarod, a WN6-ot mutatja természetesen.

Config fájl

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Fent van, azt máshova telepíti.
Ahhoz nem nyúltam.
Habár rápróbálok 1 frissítést.
De a játékos statokon kívül mindent mutat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Maala
Dokan?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Valaki lenne olyan kedves, és feltenné valahova az xvm config file-át?
Újraraktam a teljes játékot, letöltöttem a teszt verziós xwm-et. Nem mutat se Eff-et, se WN6ot. (sebzést, csata utáni statokat mutatja)
Átírtam a config fileban az Effeket Wn6-ra, de így sem mutat semmit.
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én még arany lõszer elõtt próbáltam. Ezt tudta nálam.

Kis alfa sebzés, de egész pontos fegyver. Az eleje pedig kemény. Sokszor lepattantak róla nagyobb gépek is. Nekem tetszett.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Maga a kv-13 nem ismerem de a t54 meg a t62A az top med
NoparaWot
Valaki tud valami olyan oldalt ahol nem használt accountot el lehet adni, és meg is veszik😛 ? (esetleg itt meg ide leírhatnám az infóit, hogy szerintetek ér-e 20 eurót ?😛)

Srácok, errõl a kv-13ról mik a tapasztalatok? MErt sajnos a med ágat nem húztam még az oroszokkal, de hevyn meglesz mindjárt a kv-1s. Megéri innen átmenni medre, vagy nem túl jó a kv-13?
ozzz
Vagyis minimum kell, hogy legyen 1000 játékod tier8 felett hogy elérhess benne egy jó szintet...

patchaou
Aki piros az meg mindig mindkettõ szerint retardált 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Bizony, amíg nem sikerült mindenhol átírnom a config file-t addig tab-al effit alt-al pedig wn-t mutatott, láttam is érdekes dolgokat. Effivel majdnem lila játékos wn-el alig volt sárga. De a fordítottját is felfedeztem néhány játékosnál.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem ugyanaz, mint az effi. Dióhéjban a sebzést és a killeket sokkal jobban figyelembe veszi, mint az effi, emellett a CAP-DEF pontoknak jóval kevesebb szerepet szán. Emiatt nehzebb farmolni, jobban mutatja a valós játéktudást. Másik elõnye, hogy tier 6 feletti tankokkal való játékot jutalmazza, azaz a "pedotankereket" bünteti.
Bõvebben itt:
http://wotinfo.hu/index.php/item/287-wn6-az-%C3%BAj-xvm-formula
Igen, nekem volt ilyen. Nem fekete volt, hanem vörös. Ekkor rövid távon az Alt-F4 relog volt a megoldás. Hosszú távon meg +6Gb ram.
utány 385: utána t34-85

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Néhány meccsen a shift-et lenyomva nem a lövésznézet jön be, hanem az egész kép fekete lesz.(megvakult szegény)
Más is járt már így? Megoldás?
nálam ma bounced világnap van
bdr g1b: lövök kettõt egy type34 bounce, közvetlen utána megy 3 kv1-re szintén

utány 385: 4 lepattanó, 5. lánc mindenféle papír jószágra

mondjuk ilyen szériám utoljára úgy 5k csatával ezelõtt volt, szóval belefér :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hopsz nem válasz akart lenni...
Mókás dolog ez a Scout háború😊

Gyõzelem!
Csata: South Coast 2013. február 7. 12:08:04
Jármû: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 1 564
Szerzett kredit: 21 450
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész
ozzz
Ezt le kell írnom.
Elkezdtem a kínai tank vonalat most tartok tier5 Type T-34 közepes tanknál. Egész jól megy vele 25 csata után 55% win rate pedig nem egy extra tank, meg még nincs teljesen kifejlesztve, de valahogy rááll a kezem
.
Viszont mos volt egy játék amiben az én csapatomban csak tier5ös meg néhány tier4es tank volt + tier5ös arty.
Ellenfelében meg volt egy tier7es T-valami heavy tank a kicsik mellett. Mindenki anyázott már az elején hogy ez mi. 😄
Aztán egész jól álltunk 13-8ra vége felé, de a nehéz tanknak még majdnem full élete volt és beállt foglalni. Mindenki csak kerülgette. 😄
Alig volt már HP-m az ágyúm sérült volt, na mondom már úgyis mindegy. Max gázzal menet közben sikerül eltalálnom hátulról úgy a nehéz tankot a vacak ágyúmmal, hogy kigyulladt és addig égett amíg fel nem robbant. 😄

Üdv! Mi ez a WN6 rating dolog? Miért más mint az effi? Vagy ugyanaz?

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

No ez az.
Bocs nem ezt akartam feltenni.
A linket elnézve inkább nagyon. 😊
Heh! IS-6-ban egy dolog van ami jo pedig, hogy pattannak róla a skulók!

Egy kicsit rá ba...tam.
Mivel német hk, így túl sokra nem kell számítani. Erõsebb löveget nem hinném, hogy kap, legfeljebb némi plusz HP-t. Ha tényleg felnyomják a Leo-t a T5-be, ismét sikerül nekik kinyírni egy amúgy élvezetes német cuccot.

Üdv,

Az újjászervezõdõ HAD-Marines klán lelkes játékosokat keres!

Amit kínálunk:
- rendszeres Tier VI és Tier VIII századozás
- Kiképzés
- Formálódó CW csapat
- Sok jó arc, 18+ korosztály

Amit kérünk:
- Tier VIII századképes tank
- Aktivitás TS-en és a programokon való részvétel
- Minimum "average" Win6 rating (noobmeter.com)

Ha érdekel, keress itt privát üziben!

[/img]
Na azért megnézek egy T5-ös kis Leót...hogy balanszolják fel?
Kap valami halálsugár vetõt?
A fegyvere már most is halovány,a daginak meg erõsen mind1 hogy T5 vagy 6 van a neve mellett,de ezt nem tudom elképzelni sem...
köszi! <#hehe>
én már fel sem veszem az ilyet..

Az milyen, hogy M6 tal én vagyok fent, levadászok hatot, ebben benne van az ellen 3 legerõsebb tankja, és bukunk..

Vagy Sand riveren, cromwellel, dél felõl támadunk, jobbról rusholok, fel a hegyre, ott kempelnek négyen, aprítom õket, ami marad azt leszorítjuk a zászlóhoz, persze alig marad hp, rámfingik egy pz4 és kampó, de 9v3 ban marad a csapat és BUKUNK..

szerinted??

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
Kis szerelmem, és én. Csata elõtti visszaszámlálásnál pont hívtak, hogy mennem kell, jól felhúztam magam, és ez lett belõle. Elsõ csata jó sebzéssel. 😊

url=http://mwreplays.com/replay/X4A2SCRRL189/][/url]

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

DarkHorSe
Koszi szepen!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ha minden igaz majd a nyaron.
Nem találkoztam még vele, de utána nézek.

Darkhorse:
Állítólag nyárra várhatóak.

DarkHorSe
Mikor fog nagyjabol az az update jonni amikor a tier8-as artik atkerulnek tier10be?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Azért várom a cruiser ágat, ott meg gondolom csak a t10 nem lesz tornyos.😄😄 Wg logika...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nekem az egész ág annak tûnik.

Jó, elõre lehetett tudni, hogy az infantry tank ág csupa t28-ból, meg t95-bõl fog állni. De azóta bejött ugye egy alul fegyverzett heavy ág és gondolom a td ág is ugyan ezzel fog szívni.

Mondjuk t5-ben az at2 a 8(!) inches frontjával abszolút betonbunker lesz.😄 De a at7-at és at8-at is csak 6 fontos ágyúval tervezték, igaz autoloaderrel... érdekes lesz.

Tortoise is t9-ben, mikor overlord számtalanszor hangoztatta, hogy t8-ba szeretnék berakni, mert t9-be túl gyenge lenne az ágyú miatt. Az at15 t8-ban megint egy kicsit meh-nek tûnik.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Random_
Ez egy remek írás! Köszi, hogy belinkelted!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ezt nem tudtam.
Más játékok bármilyen valláshoz kapcsolatos név bannt kapott.
Köszi a választ.

Jesus pedig spanyol ajkúaknál nem tiltott-, hanem elég gyakori név.

Szerintem a wg nagyjából toszik rá mi a neved, hacsak valakik el nem kezdenek hisztizni, vagy nem olyan, amirõl tudják, hogy valaki elkezd majd hisztizni.

Hehe attól, hogy kaki TD még jó lehet vele biciklizni

Ám 1 kérdés:
Az ha valakinek 666, vagy Jesus van a nevében, az nem olyan amiért megkérnek, hogy változtasd meg?

Nem hiszem el!
20%os winráta reggel.
Nem gyõzöm szórni a Fuckin stupid bastard team jelzõket.
Hogy a picsában tud 1 rohadt IS6 az elsõ pillanatban meghalni?
Mi a szart csinál a marha állat, hogy 1 rohadt lövést nem tud lepattintani magáról toptankként?

darki81
üldöztek a végén mint a gta-ban .. 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Tono34
Hasonlít a Tetrarch-ra 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.