World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Config fájl
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ahhoz nem nyúltam.
Habár rápróbálok 1 frissítést.
De a játékos statokon kívül mindent mutat.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Újraraktam a teljes játékot, letöltöttem a teszt verziós xwm-et. Nem mutat se Eff-et, se WN6ot. (sebzést, csata utáni statokat mutatja)
Átírtam a config fileban az Effeket Wn6-ra, de így sem mutat semmit.
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bõvebben itt:
http://wotinfo.hu/index.php/item/287-wn6-az-%C3%BAj-xvm-formula
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Más is járt már így? Megoldás?
bdr g1b: lövök kettõt egy type34 bounce, közvetlen utána megy 3 kv1-re szintén
utány 385: 4 lepattanó, 5. lánc mindenféle papír jószágra
mondjuk ilyen szériám utoljára úgy 5k csatával ezelõtt volt, szóval belefér :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2013. február 7. 12:08:04
Jármû: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 1 564
Szerzett kredit: 21 450
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész
Elkezdtem a kínai tank vonalat most tartok tier5 Type T-34 közepes tanknál. Egész jól megy vele 25 csata után 55% win rate pedig nem egy extra tank, meg még nincs teljesen kifejlesztve, de valahogy rááll a kezem
.
Viszont mos volt egy játék amiben az én csapatomban csak tier5ös meg néhány tier4es tank volt + tier5ös arty.
Ellenfelében meg volt egy tier7es T-valami heavy tank a kicsik mellett. Mindenki anyázott már az elején hogy ez mi. 😄
Aztán egész jól álltunk 13-8ra vége felé, de a nehéz tanknak még majdnem full élete volt és beállt foglalni. Mindenki csak kerülgette. 😄
Alig volt már HP-m az ágyúm sérült volt, na mondom már úgyis mindegy. Max gázzal menet közben sikerül eltalálnom hátulról úgy a nehéz tankot a vacak ágyúmmal, hogy kigyulladt és addig égett amíg fel nem robbant. 😄
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
No ez az.
Egy kicsit rá ba...tam.
Az újjászervezõdõ HAD-Marines klán lelkes játékosokat keres!
Amit kínálunk:
- rendszeres Tier VI és Tier VIII századozás
- Kiképzés
- Formálódó CW csapat
- Sok jó arc, 18+ korosztály
Amit kérünk:
- Tier VIII századképes tank
- Aktivitás TS-en és a programokon való részvétel
- Minimum "average" Win6 rating (noobmeter.com)
Ha érdekel, keress itt privát üziben!
[/img]
Kap valami halálsugár vetõt?
A fegyvere már most is halovány,a daginak meg erõsen mind1 hogy T5 vagy 6 van a neve mellett,de ezt nem tudom elképzelni sem...
Az milyen, hogy M6 tal én vagyok fent, levadászok hatot, ebben benne van az ellen 3 legerõsebb tankja, és bukunk..
Vagy Sand riveren, cromwellel, dél felõl támadunk, jobbról rusholok, fel a hegyre, ott kempelnek négyen, aprítom õket, ami marad azt leszorítjuk a zászlóhoz, persze alig marad hp, rámfingik egy pz4 és kampó, de 9v3 ban marad a csapat és BUKUNK..
szerinted??
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
url=http://mwreplays.com/replay/X4A2SCRRL189/]
[/url]Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Darkhorse:
Állítólag nyárra várhatóak.
Swedish people are albino monkeys
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Jó, elõre lehetett tudni, hogy az infantry tank ág csupa t28-ból, meg t95-bõl fog állni. De azóta bejött ugye egy alul fegyverzett heavy ág és gondolom a td ág is ugyan ezzel fog szívni.
Mondjuk t5-ben az at2 a 8(!) inches frontjával abszolút betonbunker lesz.😄 De a at7-at és at8-at is csak 6 fontos ágyúval tervezték, igaz autoloaderrel... érdekes lesz.
Tortoise is t9-ben, mikor overlord számtalanszor hangoztatta, hogy t8-ba szeretnék berakni, mert t9-be túl gyenge lenne az ágyú miatt. Az at15 t8-ban megint egy kicsit meh-nek tûnik.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Más játékok bármilyen valláshoz kapcsolatos név bannt kapott.
Köszi a választ.
Az ha valakinek 666, vagy Jesus van a nevében, az nem olyan amiért megkérnek, hogy változtasd meg?
20%os winráta reggel.
Nem gyõzöm szórni a Fuckin stupid bastard team jelzõket.
Hogy a picsában tud 1 rohadt IS6 az elsõ pillanatban meghalni?
Mi a szart csinál a marha állat, hogy 1 rohadt lövést nem tud lepattintani magáról toptankként?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★