World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozzz
Nekem miért csak mindig hajnal 1 után enged duplázni? :S

Már miért lenne kevés a 4155 dmg-hez tartozó xp amikor ezt egy 850-es átlagsebzésû ágyúval éred el? Az barátok közt is 5 átlagos sebzõs lövés. Az 5 sebzõ lövés más tanknál is túrót ér.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

T10es tdnek a legszarabb az exp szorzójuk 😄, szóval ne csodálkozz...
Bugi Misi
1 csata

Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2013. február 8. 0:01:42
Jármû: T110E3
Szerzett tapasztalat: 1 112 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 289
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész

4155 dmg kicsit kevésnek érzem az XP-t meg a kreditet...
de az megfizethetetlen amikor 1040 baszok a Mausba😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Hali!

A Hellcattel 1300 körül van az átlag sebzésem 90sel, és gyakran lehet vele 2-3k sebzéses köröket tolni, szóval hajrá 😛!
Bugi Misi
<#eplus2><#gonosz2><#taps>

Megvásárolva:
T110E3' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.

na meglett a Drága végre😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Master91
Haver lõtte:

Master91
Akkor tesztelgetem, köszi szépen 😄
Legalább 1,5-2x damage-t lehet kihozni a 90 milliméteresbõl, az adja meg a hellcat igazi ízét!
persze, hogy ki lehetne hozni többet a 90mm-esbõl, T6-ba szerintem az az ágyú a legjobb, ezres átlagsebzésig meg se állj😊

Master91
M18 hellcat a 70mm M1A2 ágyú, vagy a 90mm AT ágyú?
Ugye 70 milis gyors lövetû kis damage-kis átütés, a 90milis meg az ellentette.

66 csatából átlag 546 damagem van, többet ki lehet hozni a 90 milisbõl ?
Imádom a sok noobot😛 Csak jó helyre kell állni, és nem tudnak mit csinálni..😄

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2013. február 7. 21:52:24
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 3 666 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 553
Csatában elért Achievement: Acélfal

replay
Master91
Persze. Félre lett nézve 1 dolog, és 1 bolond százat csinál ....
De nem fogják kivenni, a 8.4-es tech treeben is benne van. Csak a szokásos félreértelmezés és pánikkeltés van megint.

Nyilván ha kiveszed a legénységet és átképzed õket akkor nem vesznek el. Egyébként meg valami kompenzáció biztos, hogy lesz pl. lehet megkapod az új ágból a 8-as szintû tankot. Úgy gondolom ugyanis, hogy ugyan megtehetnék, hogy kiveszik szó nélkül mindenféle kompenzáció nélkül, de az elég sok embernél kiverné a biztosítékot és tele lenne a fórumon a szidásokkal stb. és akkor meg úgyis engedni kell nekik.

Master91
Annyi a változás, hogy a ferdi helyett a Jp2 kerül a "mellék" ágra...
szerintem a masodik nemet td aggal lesz ez a valtozas.
NoparaWot
thx szpecnyaz

Áá, ne már, pedig jobban tetszett mint a Ferdinand <#rinya>
Egyébként ha jól értem, akkor most se szó, se beszéd elvesznek egy tankot, és se a ráköltött pénzt, se a beleölt XP-t nem kapja meg a tulaj? Ezt most komolyan gondolták? És a benne lévõ legénység is elveszik?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

köszönöm

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

http://worldoftanks.net16.net/faq/wot-faq-tankismertetok/#toc-jagdtiger

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Honnét töltötted le?Mert a sona rmod csak a számokat mutatja,a Wn6 miatt.

NoparaWot
még 30k van Jagdtiger-ig -- mennyivel másabb/jobb a JT mint a ferdi? megéri miatta eladni a ferdit ?

NoparaWot
még jó hogy ferdi párti vagyok😄

Maala
Csak úgy megjegyzem, hogy hulldownból elég kevés helyen lehet a 248-as pennel is átlõni a BP-t, t34 és t28prot is rendszeresen pattan róla, még ha a testet is lövöm.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

http://ftr-wot.blogspot.cz/

itt jelent meg ma, nekem teljesen uj a dolog.
Komolyan? Most azért öltem bele 60K xp-t hogy csak úgy kivegyék XP kompenzáció nélkül? Nem mintha megvettem volna, de azért ez akkor is bicska nyitogató dolog.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem. De én nem azt használom amit igényli az XVM-et is. Hanem egy minimap modot.

van

Van köztetek olyan,akinek a sonar mod és Wn6 egyszerre mûködik?

errol tud valaki konkretabbat?

- Q: "Jagdpanther II was removed from the main TD branch, what is its fate?" A: "Its fate is beautiful 😊"

- there will be no special XP compensation for Jagdpanther II users, the change is not related to the 2nd TD branch if I understand it correctly (SS: sorry, I'm really tired, just correct me if I am wrong)

Elég rosszul, nem tudom ezt mibõl szûrted le.

DarkHorSe
Szoval ha van egy SU-100asom kapok egy ingyen premiumot?😄 Vagy rosszul ertelmezem a dolgot

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Nem tökéletes megoldás az biztos, de én nem tudok ettõl jobb közelítést. Van esetleg valahol alternatív forrás a bevételekre?

Ahhoz már kellhet némi perverzió, hogy átlag 16k minuszt csináljon az ember Tier 2-3-ban, és még élvezze is a zöldfülûek lemészárlását (PzKpfw II Ausf. J)

Tudom, használom. Az írja, hogy ha kilépsz a csatából, akkor utána mindenképpen nyisd meg a battle results-ot.

"Notice: Make sure you review every Battle Result ingame, especially if you exit the battle before it ends.
Notice: The Battle Result can only be analyzed if it has been shown ingame."

Az updater is csak akkor tölti fel a csatát, ha a meccsbõl nem lépsz ki, ha kilõttek.

A vbaddict statisztikáit persze körültekintéssel kell értelmezni, ahogy Gunslinger is írja, de ez bármilyen statisztikára igaz. Amelyik tanknál magas a csataszám az kb. reaális képet festhet. Bár azért szerintem aki eljut a vbaddict weboldalig és a statok is érdeklik, az már valószínûleg eleve nem a hétvégi vérvörös játékos.

Stoppos, van hozzá dossier updater progi, ami feltölti a csata eredményeket automatikusan, így ki azt bekapcsolja, annak feltölti minden csatáját.

ximix

Értem, köszönöm a választ.Lehet ,hogy visszaveszem a Stug3at.Emellett még M4, Pz4 között vacilláltam😊

Átírtam xvm-ben az eff-eket wn-re, de játékban nem mutat mást, csak win ratiot, meg csata számot, közte ahol az effnek(wn-nek) kéne lennie semmi nincs😞 Mit basztam el?
Annyi gubanc van vele, hogy az a csata, aminek nem nézed meg az eredményét, nem töltõdik fel. A nagy számok törvénye alapján persze kiegyenlítõdik a dolog, úgyhogy nagyságrendileg oké lehet.

Ez a táblázat leginkább azt mutatja meg, hogy a játékos állomány igen nagy része mennyire hülye a játékhoz. Tier 8 heavyket, TD-ket tartósan mínuszba hozzák, de mellette ott van a két 9-es kínai, amik átlagban plusszosak, még kevés csatából, mert akik odáig ilyen gyorsan elhúzták, azok jellemzõen free xp-vel gazdálkodók, akik meg többnyire a játékosok élvonalából kerülnek ki. Még pár hónap és az átlag noobok is tömegével érik majd el azokat a tankokat, rögtön lemegy masszív mínuszba.

A legutolsó helyezetten jót mosolyogtam, tier 3-as prém tank, -16k-val. Na igen, az a tank nonstop gold ammo használat, az AP 20-as penjével kb. semmi sem üthetõ át a tierjében, még gold ammoval is rohadt szenvedõs, cserébe olyan páncélja van, hogy azzal a tankkal meg lehet tenni t3-ban, hogy átgördülsz a fronton, beállsz capelni és hiába állnak körül hárman, behúzod simán a zászlót.

Szerintem igen, a játékosok a gépükön tárolt dossier fájlt töltik fel a csata adataival, nem közvéleménykutatáson alapszik 😊
A mostani adatok például az elmúlt 30 napban lejátszott 673,965 csata eredményeire alapoznak, amelyben 20.22 millió tank vett részt. Nem tudom ez mennyire reprezentatív, hány százalékát teszi ki a csatáknak, de eléggé annak tûnik.

A pénz az eléggé a sebzésen/felderítéses sebzésen alapszik, nincs köze az XP-hez, ezért tud jó lenni a TD is. Holott XP-t eléggé fukarul adja nekik a játék.

ozzz
Igen, ezért szoktam oldalazni inkább úgy is kapok nagyot, de legalább nem ammo hit. Oldala elülsõ részén nincs semmi sérülékeny, viszont gyengébb a páncélja ott. Ilyen szempontból nem egyszerû vele, ezért kerülöm inkább a direkt harcokat és fedezékbõl lövöldözök. Szembõl akkor jó ha az ellenfélnek nem sok ideje van célozgatni, olyankor viszont pattognak róla a golyók.

Köszi szépen.Ez amúgy hiteles?Oké ,hogy frissítve van ,de mi alapján számolnak?Egy TD tud annyit hozni mint egy med?Xp-ben és kreditben is kevesebbet hoz ,nem?

ozzz
Még a Centurion is egész jó, viszonylag gyors és mozgékony, az ágyúja is erõs közepes, valszeg ott is kifejlesztem majd a tier9es változatot.

ozzz
Igen nagyon lassúak, tier7ben a közepes tank ág elég gyenge angol vonalon emiatt. A nehéz tank az már jobb, de csak azonos szintûek ellen max, mert a magasabb szintû tankoknak nem igen lövi át a páncélját.
Ami még Black Prince elõnye, hogy gyorsan lehet vele forogni tengely körül és erõs az armorja tier7-es szintûek ellen. Nagyobbak ellen viszont nem sokat ér, ott kb egy darab lassú, gyengén lövõ fémkupac. 😊
Tényleg csak tier8-tól igazán jók az angol nehéz tankok, a Caernarvonnal nagyobb a sikerélményem mint elõdeivel.
Alacsonyabb szinten volt még 2-3 jó angol tank fõleg a közepes vonalon, de egyébként nem sok használható van közöttük.

Itt lehet nézegetni, ez egy jó közelítés lehet és frissen is tartják (elmúlt 30 nap):
vbaddict