World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bármit csinálhatnának csak legyen valamilyen mértékû skill alapú sorsolás kitakarítva a núbokat tier 8 felettrõl.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ozzz
Csinálhatnának randomban olyat, hogy játékszámot is figyelembe veszik összesorolásnál nem csak a tank szinteket. Pl 0k-2k ig; 2k-4k ig... vagy ilyesmit. Lehet nem fognánk annyira a fejünket akkor, hasonló szintûeket tenne össze.

Solten
Feladom a duplazasat, harmadszorra futottam neki de agyhalottakkal nem megy.

Saor Alba

ozzz
Sok a nagyon fiatal szerintem, mert hogy valaki kezdõ és keveset játszott még akkor érthetõ. Ezért is szeretek jobban random csatákban a magasabb szinteken játszani, mivel ott már minden lépésüket meggondolják esetek többségében.
Kisebb szinten meg tele van kis játékszámú kezdõvel ha xvm-et használtok látjátok.

kBagyula
Az a 80% kicsit durva nem? Én úgy 93%-ra saccolok.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Ilyen a WOT!
Ma szakaszban azon a teles pályán, ahol középen egy folyó van! nekünk kellett támadnunk! a védõk letámadtak minket baloldalt, jobbról két heavy tankunk elment behúzni a bázist + egy amx, kilõtték a bázisnál lévõ 2 tankot, beálltak a házak közé behúzni a bázist! 99 % nál visszaért az egyik is3 ellenséges tank! elõttük ment el egyenesen! a két heavy lövése lepattant róla + az amx 13 90 kettõt lõtt még rá de az is lepattant róla! az oldalát lõtték merõlegesen! ennyi!

Jelenleg szerintem még ne foglalkozz vele míg nem lesz népszerû mert akkor biztos tudod jó. Ha medet akarsz húzd a kínait, azzal nem foghatsz mellé.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

SerB google translate fail <#idiota>

patchaou
Eltaláltad.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szerintetek milyen a 10-es Brit medium tank, tesztszeron nem sokk lehetosegem volt probalni mast is meg kelett neznem.
Van Battem, T-62, E50M, erdemes kiejleszteni ?
Gondoltam farmolok kicsit Kv5el.
Hááát T9es csatába kerültem.
Próbáltam nem arra menni ahol T9esek lehetnek.
Gyakorlatilag szembe jött az összes.
Eredmény: 6 lövés 0 sebzés.
Bevétel 7200 -1200 mert megállt a lendületben lévõ tankom elõtt a bajtárs.
Javítás 8560
Lõszer 1650
Farmolás: -4210
Szerintem mára jó éjt!
Tudni kell feladni. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Van Bc-m, illetve a T44et is húzom.
Csak az nagyon szenvedõs nekem, és lassan halad.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Maala
Kifelejtetted, hogy "ha meg szarrá akarom RoFolni az ellent egy TX 0 páncélzatú tankban, akkor meg a T-62A-t húzom ki. Fapfapfap T-62.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ha rosszul találod el, rohadt pattogós a kis dög.
Nekem még csak a T50 van meg, de szinte minden 2. lövés pattan.

Most nem azért, de ha 4bõl 4x pattansz le róla azért ott már nálad van probléma.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ok, de ha nincs + tank, akkor nem is kell.
Ha meg valami ûberbrutál tank jön helyette, akkor talán nekiugrok ismét.
Habár ha ennyi elõkészület után is csak az FV215-öt találták, akkor sok reményt nem fûzök a cseréhez sem.

Maala
No no... Amikor kilövök 3-4 tankot egy csatában, és 15-5re kikapunk, akkor nehogy már az legyen, hogy még ÉN tehettem volna többet hozzá a csatához, pláne, hogy a csapatból 7en minimum sebzés NÉLKÜL fejezik be a csatát.

Ez nem a játék hibája, hanem a sok agyatlan tajgetoszszökevénynek, akiket a lyukas gumi megmentett az enyészettõl, és mivel apuci-anyuci nem tud mit kezdeni a gyerekkel, jobb híján berakja hát a gép elé.

Ettõl a játék még jó, és ha normális csapat van, képes örömöket is okozni. És nehogy azt hidd, hogy nem próbálom kideríteni a csata elején, hogy kit lehet akár egy fikarcnyi csapatmunkára is rábírni... A legtöbb replayemet, ha megnézed, aktívan szoktam mondani a másiknak, hogyan is helyezkedjen. Érdekes módon ha már legalább 1-2 ember hajlandó velem összedolgozni, akkor nyerjük a csatát.

Egyáltalán nem a játékkal van a baj, hanem a játékosközösség - sztem - több, mint 80%-át alkotó selejtes agyhalottgyûjteménnyel.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

elég jó esély van arra, hogy az FV215b elõbb-utóbb le lesz cserélve (plusz tank nélkül), mert a devek sincsenek megelégedve vele .. fõleg most, hogy a 10-es TD szinte egy az egyben ugyanez lesz, 183 mm-es ágyúval ..

sziasztok áruljátok már el nekem de most komolyan hogy a csudában van az hogy a t-54-el fullos legénységgel cuccokkal 4 lövésbõl 4szer pattanok a t50-2 scout tankról??? lehet most azzal jönni hogy noob vagyok meg low effes de a nyavajába is az egy 5ös tank ez meg 9es

Csak addig izgatott, amíg azt hittem van esély arra, hogy kapok másik tankot, is ha kihúzom a 10est.
Teljesen értelmetlen a 10es tank.
Cw-re nem való. 10es tankkal meg csak Cw-re megyek, randomozni nem.
Ha meg hátsó tornyos tankot akarok nekiugrok a Mausnak.
+ van 2 9es tank, és 1 7es arty, amit meg kellene venni. (1 tankon és az artyn már van 110000xp)
Vissza kellene venni a 1390et, Is3at, T32-t.
Illetve a németek és az amcsik tankjait ki akarom húzni 7ig a hétvégi akciók miatt.
Tehát az angolok, és kínaiak is le vannak...

ozzz
Nem is izgat a tier10-es 120mm-es conqueror ágyú?

És ezzel végeztem az egész angol fával.
Kifejlesztve:
Caernarvon jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 110000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Ott a pont.
Még az Emo stílus is Hitlertõl jött.
Félrefésült haj, világfájdalom, öngyilkos hajlam.

Én így kezdek minden fórumozást.
Beírom, hogy bocs, hülye vagyok, és új, nem ismerem a fórumot, próbáltam keresni, de nem ment.

De engem akkor is zavar, hogy a T10es tankok nem hullanak apró darabjaikra, ha meglátják a Tigrist.
Hiszen sokan megírták már, hogy a Tigris legyõzhetetlen!!!
Nem csak a 2. vhban, de a mai tankoknak is fejtörést kell, hogy okozzon, mivel a németeknek már akkor behozhatatlan technikai elõnyük volt MINDENBEN!
És különben is, mindent róluk másoltak. <#nezze>

Ezért kell, ha új vagy és lusta megkeresni, úgy kezdeni a kérdést, hogy:

"Rákerestem a fórumon, de nem találtam meg a választ, meg tudnátok mondani, hogy miért nem a tigris a legjobb tank a játékban, pedig a valóságban 7 db T-34, 9 db sörmen és egy rozsdás kenyérpirító együttes bevetése is kevés volt ahhoz, hogy egyáltalán leszedjék a zimmeritet."

<#violent><#hawaii>

Jó neked, hogy ilyen vagy.
Én ilyenkor szétverem az egeret, és egyesével keresem fel a csapattársakat, hogy elmondhassam nekik mennyire faszkalapok. <#nevetes1>
Én így vagyok kalibrálva.

igazad van <#law>

DE !! itt van egy pelda, ez most tortent , nezd meg a kepeket .... most hoborogjek?? hat nem , ez egy jatek, vegig rohogtem az egeszet , meg akkor is mikor lattam vesziteni fogunk <#mf1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Master91
Kis kiegészítés:

A War Thunder topik.
Ez még mindig csak egy fan art😊.

Magyarok vagyunk!
Szeretünk hõbörögni. <#nevetes1>
Nem azért de a fórumon szerintem aránylag minden ki van vesézve már (tankok, összehasonlítások, szinte minden).
Ha jön 1 új játékos és kérdezne valamit, a válsz sok esetben: Keress vissza! Vagy google a barátod. (sok esetben jogosan)
Ha nem rinya megy, akkor EFF összemérés, Topgunos körök posztolása, (HUNSos chat party <#nevetes1>), esetleg 1000-ére is az, hogy melyik a jobb: az E2, vagy az E8, illetve: 3001P/3001H/3601, vagy az új kedvenc: Ferdi, vagy Jgpanther2. + A tigris méé nem olyan jó, mint életbe? A orosz tankok OP-k!!!
Ha van érdekesség, akkor azt úgyis elolvasom, és örülök.
Ha nincs semmi elszórakoztatjuk magunk. Ha épp nincs mással, akkor hõbörgéssel.
Ja, és igen idegesít a játék, mivel nehezen tudom elfogadni, hogy 29 ember ellen kell játszanom, (akik közül néhánynak állítólag ugyan az az érdeke, mint nekem) és még a Random isten is beleszól.
DE SAJNOS NINCS MÁS.
Hidd el ha lenne, másik fórumon hõbörögnék. <#nevetes1>

ozzz
Azok nõi sofõrök, ez valami mod? <#vigyor3>

hmmm... keress vissza a hozzaszolasokaban hogy mikor emlitettem hogy kiraly a jatek <#nezze>

nemes egyszeruseggel csak tisztaban kell lenni azzal a logikai buktatoval hogy ,ezek szerint te olyan dologgal toltod a szabadidodet a sajat dontesed alapjan mindenfele kenyszer nelkul amit nem szeretsz es idegesit , en sajnalnam olyannal tolteni , esetleg azon aggodnek hogy masok furan neznenek ram ha kijelentem elmegyek pl: egy horgolo klubba pedig utalom es idegesit ,de azert csinalom es mindenkivel kozlom " ez milyen xar "

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Pales27
nézd meg a repülõs játékukat youtube-on, elég jó a grafikája

Ámbár a graf-ra meg a játék motorra én is kíváncsi vagyok,mert ha hozzászoksz egy bizonyos játékhoz(wot)akkor nehéz másban is meglátni a jót!
Pales27
Igen és vannak magyar tankok, a német treeben külön ág!

Úgy látom ,ez a tree inkább kapaszkodik a valós adatokban,vagyis a 2.vh-ban szerepet játszó vasakban!nincs itt papíron létezõ tervek sötöbö😊
HunAnFionn
Nem értem miért kapjátok fel ennyire a vizet? Én csak megkérdeztem valamit, amire válaszokat vártam, ennyi.
Olvasd el amit írtam, nem mondtam, hogy a játék szar, csak azt, hogy bizonyos dolgok élvezhetetlenné teszik. Bocs, ha nem tetszik valami, akkor szóvá teszem. S érdekelt, hogy más úgyan így gondolja-e. Mert ha igen, akkor ezzel a játékkal elég súlyos problémák vannak.

Amúgy tévedsz, 10 hozzászólásból csak 4 rinyálás, a másik 4 a hozzád hasonlók hõzöngése, hogy mennyire király ez a játék, mindenki, aki mást mond az csak rinyál.
Ez nem a WoT random csata, tiszteljük már meg egymást, hogy normális válaszokat adunk, egy normális kérdésre, ha pedig nem értünk egyet valakivel kulturáltan mondjuk ezt meg neki, vagy sehogy.

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Pales27
A war thunder tankos részérõl lehet tudni vmit?
Ezt a tank tree -t találtam, de hogy ez külön tankos játék lesz-e vagy egy összevont hajós-tankos-repcsis azt nem tudom.

Film+ on most ment a Belmondó"az arany bûvöletében"címû film,mit látok,Zan egy (úgy gondolom)amx 12t-vel bakker szét egy tornyot ,ahonnan õt stírölik egy távcsõvel<#violent><#violent><#gun><#gun> de amikor betölti,nyoma sincs a heveder tárnak!fõleg hogy a német wermacht jele volt a seggén felfestve,de lehet hirtelen rosszul láttam 😊
Ne láss bele valótlant a hozzászólásomba, mert semmi ellenségeskedés nem volt benne. Egy kérdést tettem fel, illetve szerettelek volna rávilágítani, hogy több szempont is van a gyõzelmi arányon kívül, amit szem elõtt tartva talán egy kicsit több örömöt nyújthat a játék számodra.

10bõl
7.5: hozzászólás rinya.
1: nem értem akkor miért játszotok.
1: építõ jellegû.
0,5: matyi visszatalál a fórumra, és más játékról linkel be képet

Csak ennyivel szerettem volna kiegészíteni. <#nevetes1>

<#taps>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

en komolyan nem ertelek titeket ... ha nem jo a jatek jatszatok massal ennyi ,amikor kivetelesen nem artykat fikazza vki akkor 10 hozzaszolasbol 8 arrol szol hogy "a jatek szar , mindenki hulye a csapatbol csak en vagyok okos "

engem az idegesit hogy ... itt van egy a game-val foglalkozo forum es minden 10db rinyalasra jut 1db epito jellegu hozzaszolas <#falbav>

komolyan neha ugy latszik a hozzaszolasokbol hogy nemelyik embert fegyverrel kenyszeritik a jatekra.

igen!! van amikor a csapatarsak baxak el de a legtobb esetben rajovok hogy en is tobbet hozzatehettem volna ..ennyi

a legtobb embernek neha magaba kellene nezni hogy mit csinalhatott volna maskep ,es akkor elobre jutnank <#nezze>

Én hagytam lepörögni 2 hét prémet decemberben úgy felidegesítettem magam.
Januárban is abbahagytam 1 idõre.
Kb 2 hete játszok, de ismét úgy állok vele, hogy legszívesebben, még a csata kezdés elõtt elküldenék mindenkit a k* a*-ba.
És ossza be mindenki magának.
Nem is értem, hogy nem rongyolt még be ez mellé a játék mellé valami fejlesztõ.
Az ilyen játékosok, mint én vígan fütyülve mennénk oda.
Nagyon vártam anno a Battleship-et, de attól félek, hogy átszabadulnak oda ugyanezek az emberkék, ugyanilyen IQ-val. És ahhoz a játékhoz azt írták, hogy kell némi stratégiai érzék is.

HunAnFionn
Ez azért szomorú, úgy tûnik az ember minél többet játszik, annál inkább megunja a WOT-ot.
Igazából a szüneteltetéssel az a gond, hogy nincs a WoT-hoz hasonló játék, s így nehezen válik meg tõle az ember. Bár az biztos, hogy eléggé vissza fogok venni a tempóból.

Segítsetek lécci!

Sikerült megoldást találni arra a problémára, hogy mit kell akkor csinálni, ha betölt a csataképernyõ, de nem lépek be a csatába, és vissza se enged, amíg nincs a csatának vége?

Többször olvastam itt a hibáról,nálam most fordult elõ elõször,de szétvág az ideg...

Koridor
Én ezt a hangárt használom most.

Bocsi az elözöbe rossz linke traktam be.