World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kisebb szinten meg tele van kis játékszámú kezdõvel ha xvm-et használtok látjátok.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ma szakaszban azon a teles pályán, ahol középen egy folyó van! nekünk kellett támadnunk! a védõk letámadtak minket baloldalt, jobbról két heavy tankunk elment behúzni a bázist + egy amx, kilõtték a bázisnál lévõ 2 tankot, beálltak a házak közé behúzni a bázist! 99 % nál visszaért az egyik is3 ellenséges tank! elõttük ment el egyenesen! a két heavy lövése lepattant róla + az amx 13 90 kettõt lõtt még rá de az is lepattant róla! az oldalát lõtték merõlegesen! ennyi!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
SerB google translate fail <#idiota>#idiota>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Van Battem, T-62, E50M, erdemes kiejleszteni ?
Hááát T9es csatába kerültem.
Próbáltam nem arra menni ahol T9esek lehetnek.
Gyakorlatilag szembe jött az összes.
Eredmény: 6 lövés 0 sebzés.
Bevétel 7200 -1200 mert megállt a lendületben lévõ tankom elõtt a bajtárs.
Javítás 8560
Lõszer 1650
Farmolás: -4210
Szerintem mára jó éjt!
Tudni kell feladni. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Csak az nagyon szenvedõs nekem, és lassan halad.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem még csak a T50 van meg, de szinte minden 2. lövés pattan.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha meg valami ûberbrutál tank jön helyette, akkor talán nekiugrok ismét.
Habár ha ennyi elõkészület után is csak az FV215-öt találták, akkor sok reményt nem fûzök a cseréhez sem.
Ez nem a játék hibája, hanem a sok agyatlan tajgetoszszökevénynek, akiket a lyukas gumi megmentett az enyészettõl, és mivel apuci-anyuci nem tud mit kezdeni a gyerekkel, jobb híján berakja hát a gép elé.
Ettõl a játék még jó, és ha normális csapat van, képes örömöket is okozni. És nehogy azt hidd, hogy nem próbálom kideríteni a csata elején, hogy kit lehet akár egy fikarcnyi csapatmunkára is rábírni... A legtöbb replayemet, ha megnézed, aktívan szoktam mondani a másiknak, hogyan is helyezkedjen. Érdekes módon ha már legalább 1-2 ember hajlandó velem összedolgozni, akkor nyerjük a csatát.
Egyáltalán nem a játékkal van a baj, hanem a játékosközösség - sztem - több, mint 80%-át alkotó selejtes agyhalottgyûjteménnyel.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Teljesen értelmetlen a 10es tank.
Cw-re nem való. 10es tankkal meg csak Cw-re megyek, randomozni nem.
Ha meg hátsó tornyos tankot akarok nekiugrok a Mausnak.
+ van 2 9es tank, és 1 7es arty, amit meg kellene venni. (1 tankon és az artyn már van 110000xp)
Vissza kellene venni a 1390et, Is3at, T32-t.
Illetve a németek és az amcsik tankjait ki akarom húzni 7ig a hétvégi akciók miatt.
Tehát az angolok, és kínaiak is le vannak...
Kifejlesztve:
Caernarvon jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 110000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Még az Emo stílus is Hitlertõl jött.
Félrefésült haj, világfájdalom, öngyilkos hajlam.

Beírom, hogy bocs, hülye vagyok, és új, nem ismerem a fórumot, próbáltam keresni, de nem ment.
De engem akkor is zavar, hogy a T10es tankok nem hullanak apró darabjaikra, ha meglátják a Tigrist.
Hiszen sokan megírták már, hogy a Tigris legyõzhetetlen!!!
Nem csak a 2. vhban, de a mai tankoknak is fejtörést kell, hogy okozzon, mivel a németeknek már akkor behozhatatlan technikai elõnyük volt MINDENBEN!
És különben is, mindent róluk másoltak. <#nezze>#nezze>
"Rákerestem a fórumon, de nem találtam meg a választ, meg tudnátok mondani, hogy miért nem a tigris a legjobb tank a játékban, pedig a valóságban 7 db T-34, 9 db sörmen és egy rozsdás kenyérpirító együttes bevetése is kevés volt ahhoz, hogy egyáltalán leszedjék a zimmeritet."

Én ilyenkor szétverem az egeret, és egyesével keresem fel a csapattársakat, hogy elmondhassam nekik mennyire faszkalapok. <#nevetes1>#nevetes1>
Én így vagyok kalibrálva.
DE !! itt van egy pelda, ez most tortent , nezd meg a kepeket .... most hoborogjek?? hat nem , ez egy jatek, vegig rohogtem az egeszet , meg akkor is mikor lattam vesziteni fogunk <#mf1>#mf1>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Szeretünk hõbörögni. <#nevetes1>#nevetes1>
Nem azért de a fórumon szerintem aránylag minden ki van vesézve már (tankok, összehasonlítások, szinte minden).
Ha jön 1 új játékos és kérdezne valamit, a válsz sok esetben: Keress vissza! Vagy google a barátod. (sok esetben jogosan)
Ha nem rinya megy, akkor EFF összemérés, Topgunos körök posztolása, (HUNSos chat party <#nevetes1>#nevetes1>), esetleg 1000-ére is az, hogy melyik a jobb: az E2, vagy az E8, illetve: 3001P/3001H/3601, vagy az új kedvenc: Ferdi, vagy Jgpanther2. + A tigris méé nem olyan jó, mint életbe? A orosz tankok OP-k!!!
Ha van érdekesség, akkor azt úgyis elolvasom, és örülök.
Ha nincs semmi elszórakoztatjuk magunk. Ha épp nincs mással, akkor hõbörgéssel.
Ja, és igen idegesít a játék, mivel nehezen tudom elfogadni, hogy 29 ember ellen kell játszanom, (akik közül néhánynak állítólag ugyan az az érdeke, mint nekem) és még a Random isten is beleszól.
DE SAJNOS NINCS MÁS.
Hidd el ha lenne, másik fórumon hõbörögnék. <#nevetes1>#nevetes1>
nemes egyszeruseggel csak tisztaban kell lenni azzal a logikai buktatoval hogy ,ezek szerint te olyan dologgal toltod a szabadidodet a sajat dontesed alapjan mindenfele kenyszer nelkul amit nem szeretsz es idegesit , en sajnalnam olyannal tolteni , esetleg azon aggodnek hogy masok furan neznenek ram ha kijelentem elmegyek pl: egy horgolo klubba pedig utalom es idegesit ,de azert csinalom es mindenkivel kozlom " ez milyen xar "
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Olvasd el amit írtam, nem mondtam, hogy a játék szar, csak azt, hogy bizonyos dolgok élvezhetetlenné teszik. Bocs, ha nem tetszik valami, akkor szóvá teszem. S érdekelt, hogy más úgyan így gondolja-e. Mert ha igen, akkor ezzel a játékkal elég súlyos problémák vannak.
Amúgy tévedsz, 10 hozzászólásból csak 4 rinyálás, a másik 4 a hozzád hasonlók hõzöngése, hogy mennyire király ez a játék, mindenki, aki mást mond az csak rinyál.
Ez nem a WoT random csata, tiszteljük már meg egymást, hogy normális válaszokat adunk, egy normális kérdésre, ha pedig nem értünk egyet valakivel kulturáltan mondjuk ezt meg neki, vagy sehogy.
Ezt a tank tree -t találtam, de hogy ez külön tankos játék lesz-e vagy egy összevont hajós-tankos-repcsis azt nem tudom.
7.5: hozzászólás rinya.
1: nem értem akkor miért játszotok.
1: építõ jellegû.
0,5: matyi visszatalál a fórumra, és más játékról linkel be képet
Csak ennyivel szerettem volna kiegészíteni. <#nevetes1>#nevetes1>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
engem az idegesit hogy ... itt van egy a game-val foglalkozo forum es minden 10db rinyalasra jut 1db epito jellegu hozzaszolas <#falbav>#falbav>
komolyan neha ugy latszik a hozzaszolasokbol hogy nemelyik embert fegyverrel kenyszeritik a jatekra.
igen!! van amikor a csapatarsak baxak el de a legtobb esetben rajovok hogy en is tobbet hozzatehettem volna ..ennyi
a legtobb embernek neha magaba kellene nezni hogy mit csinalhatott volna maskep ,es akkor elobre jutnank <#nezze>#nezze>
Januárban is abbahagytam 1 idõre.
Kb 2 hete játszok, de ismét úgy állok vele, hogy legszívesebben, még a csata kezdés elõtt elküldenék mindenkit a k* a*-ba.
És ossza be mindenki magának.
Nem is értem, hogy nem rongyolt még be ez mellé a játék mellé valami fejlesztõ.
Az ilyen játékosok, mint én vígan fütyülve mennénk oda.
Nagyon vártam anno a Battleship-et, de attól félek, hogy átszabadulnak oda ugyanezek az emberkék, ugyanilyen IQ-val. És ahhoz a játékhoz azt írták, hogy kell némi stratégiai érzék is.
Igazából a szüneteltetéssel az a gond, hogy nincs a WoT-hoz hasonló játék, s így nehezen válik meg tõle az ember. Bár az biztos, hogy eléggé vissza fogok venni a tempóból.
Sikerült megoldást találni arra a problémára, hogy mit kell akkor csinálni, ha betölt a csataképernyõ, de nem lépek be a csatába, és vissza se enged, amíg nincs a csatának vége?
Többször olvastam itt a hibáról,nálam most fordult elõ elõször,de szétvág az ideg...