World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Részvétem...
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Victory! Map: ! Live Oaks 2013. február 9. 11:39:40
Vehicle: T-34-1
Exp: 5 502 (x3) + Credits: 68 922
Achievements: : Mesterlövész, Kiváló Lövész
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem is figyeltem a héten hogyan alakult az enyém, erre most ugrott 70 pontnyit. Na látszik nem foglalok valami sokat 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
kurva anyád wg....
Most is Lakeville-n a városban egy Tigerrel ketten maradtunk az E75, valami Lorrain, meg egy Conqueror ellen... Hiába lövöm az E75 öt. Leláncoltam, meg kettõt raktam a hasába, de a tiger oldalról nagyon nem volt topon, pedig 1200+os csávó volt, mégis ott maradt az E75 136hp-val és engem szedett ki. Persze utána a tigert is. És hiába bujkálok, ha rám lõnek az beakad. Kéne az a pattogós torony... De ma valahogy nem sikerül duplázni...
pedal to the metal...
wot nick: PsychoTrooper
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
pedal to the metal...
wot nick: PsychoTrooper
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ettõl még a T29 tényleg jobb, de csak azért, mert a T32 stock tornya nagyon kaka, hulldownra alkalmatlan.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
szépségében igazad van egy kicsit 😛 de nem a legszebb mert az a KT 😊
viszont abban nem értek veled egyet hogy mindenben jobb mint a T29...
ha tier teljesítményt nézzük akkor a T29 tier 7-ben sokkal jobb mint T32 tier 8-ban....
míg tier7-ben a T29 gond nélkül veszi fel a versenyt a többi t7el szemben addig T32 t8-ban már vannak gondok.... szembõl KT-rõl meg IS-3 ról pattog mint fene.. KV-4-et kiszedni vele 1% esélyed van 😊 (geci az a KV-4 nagyon!!!! brutálisan utálom ha ellenem van!!!! múltkor Tiger P-vel 10 lepattanó/0 sebzést lõttem rá... bevolt forgatva de egyszerûen semmi!)
de nem lehúzni akarom a T32-õt... nem rossz tank, de szerintem t8 hvyben nem képes felvenni a versenyt a KT és IS-3 teljesítményével 😊
oldalról lövöldözgetésre jó... de szerintem arra nem jó hogy elõre menj és szembõl szétvágd az enemyt 😄
persze ha van 1 balfasz ellenség akkor megteszi, de ha balfasz a csapatod akkor nem árt egy ultimate tankban ülni ami megnyomja az esélyedet és a T32 szerintem nem ilyen 😊
de ettõl függetlenül nem rossz kis tank az de szerintem T29 jobb
ezt már unom.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
2236xp és meg is van a Tiggger P 😊
Éssss marha jó tank ez a 3001P... Kicsit papír, de ha vigyáz rá az ember, akkor.... 😊
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Victory! Map: Karelia 2013. február 9. 7:00:39
Vehicle: Type 58
Exp: 3 924 (x3) + Credits: 42 049
Achievements: : Master Gunner, Mastery Badge: "2nd Class"
16k haszon. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
második( most itt a pro platoon)
Azt hittem kialudtam a tegnapi sorozatot...eddig nem úgy tûnik.
Description
Victory!
Map: Erlenberg
Date: 09 February 2013 00:29:05
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 1,497 (Fine: 3) + Credits: 29,757 (Fine: 630)
Achievements: : Crucial Contribution, Top Gun
Saor Alba