World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Rengeteg farmkört kell mennem mert prém nélkül játszok
3. T7 fölött már nehéz egy vesztes csatát minusz nélkül megúszni
Ezzel nem azt mondom,hogy nem élvezem,de az effim nekem sem éri el az 1200-at-tehát akkor nekem sem lehet T10 tankom-és nincs! lol Poént félretéve: hamarosan lesz IS-7 és akkor egyel több szerényebb képességû játékos ül majd T10 tankban. Az nagyon bosszant,hogy T7 felett szinte mindenki golddal puffogtat.Remélem ez a kredites gold opció el fog tünni,mert nagyon gáz...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
2: felderítesz és becélzod az ellent
3: Eltalálod, sebzed
4:Kilövöd
5:Nyersz
Ha nem ezért játszol akkor húzódj be egy sötét szobába és azzal játsz amivel egyidõs vagy!
Amúgy bazd meg
Gördülő kövön nem nő moha
Platonban nincs kárpótlás fizetés. Idiótizmusból fakad és jó poénnak tartják...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Számomra létfontosságú a piros középvonal, mivel a játék legnagyobb részében a térképet nézem, és ha meglátok valakit azonnal -a térképet figyelve- ráfordítom a kis csíkot. Az elsõ pár alkalommal furcsa lesz, de ha megszokod, csak elõnyt kovácsolhatsz belõle.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Igen,valami ilyesmi,de 1"fizetõs"ingyenes játékban nem lesz olyan,h a köv.tankot csak akkor veheted meg,ha legalább 1200 az eff ratingod,vagy xy sebzés,ilyesmi.
Ezért számomra nagyon bosszantó,h gyakorlatilag random van eldöntve,h nyersz-e vagy sem(random battle).1fecske nem csinál nyarat...
Ha úgy alakul 10gyõztes csata,ha úgy akkor 10 vesztes.Max annyit tudsz a bukóban csinálni,h"do the best",vagyis effet tartasz,esetleg növelsz.
Valaki,aki vágja:Miért van az,h 1 platoon kilövi egymást az elején.Kárpótlás miatt,vagy egyéb?Vagy szimplán a poén,mint pl a tier 9 behozza a traktort?
Destydeme - Köszi 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Nem tartom magam pro-nak, csak tudom hogy jobb vagyok a 90%-nál, ami nem az Én érdemem, hanem inkább az átlag szegénységi bizonyítványa."
Ezt szerintem tökéletesen megfogalmaztad.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Igaz, nincsen benne a tier. <#vigyor1>#vigyor1>
Ráadásul, kisebb tierben élvezetesebb a játék, mert egyfelõl vannak olyan mapok, ahol nagyobb tierben NEM lehetsz, másfelõl, sokkal jobban bejárhatod a térképet. De, ha indulásnál csak annyit csinálsz, hogy háromszor megnyomod az "R"-t, máris több pontod lesz. <#vigyor>#vigyor>
wot nick: PsychoTrooper
wot nick: PsychoTrooper
A kék kör a látótáv a kistérképen?
Ha igen akkor megmondanád a kiegészítõ nevét és esetleg egy linket hozzá? <#help>#help>
- multiturret mechanism is not planned until 2015
De le merem fogadni hogyha kijönnek a tankok a war thunderbe ott már azonnal benne lesz a multiturret.
WoT: Nishizumi77
- SerB states that apart from the Luchs, the other vehicles being lifted up one tier didn't really have to be rebalanced, as they were balanced around tier 5 and 6 previously already (they were balanced one tier higher)
Többi T5ös light tankot megnézve mindegyiknek normálisabb a fegyvere és a mozgékonysága, ez így elég gáz lesz ha így hagyják. Legalább egy erõsebb motort tegyenek már bele.
WoT: Nishizumi77
Ebben a videoban az milyen tank? vagy az csak skin?😄
Swedish people are albino monkeys
Mérgemben vettem bele két milláért goldammot, ha már ackiós.
Nem sietik el 😄 😄
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Az meg hogy a T62 miért kell, az szerintem 1értelmû. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ha rajtad kívül 10 másik azt mondja, hogy amit csinálsz szemétség a csapatoddal szemben, és senki nem áll melléd, akkor lehet el kellene gondolkozni azon, hogy tényleg te vagy a hülye ehhez.
OT3P: a t43-at is a trollgun + arany kombóval éltem túl. Nekem nem jönnek be a flanker tankok. 1 próbát megér, most úgyis akciós az arany lõszer.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Van arról fogalmad mivel játszol egyáltalán?
Multiplayer hívják bazmeg.
Ami annyit jelentene, hogy másik 14 emberrel kéne együttmûködnöd amennyire a tehetségedbõl telik, igaz mint leszûrhettük ehhez leginkább semmid nincs és nem elbaszni azoknak az embereknek az idejét, játékát.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem
Ensk 2013. február 9. 23:25:27
Jármû VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat 588 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
+ kredit: 6 655
Sebzés nélkül haltam el.
Lehet noobozni fogtok, de erre visszarakom a Pz4 Trollgunját, és telepakolom arannyal.
De még a high effis pedofilok is jobbak mint Te, mert õk legalább JÁTSZANAK, ergó hasznára van a csapatának.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"