World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna ez így van... Engem is nooboztak már le(nem mintha nem lennék az...),hogy 10k feletti csata és még nincs T10 tankom...Ez igaz! Több okból nincs:1. Több ágat húzok egyszerre
2. Rengeteg farmkört kell mennem mert prém nélkül játszok
3. T7 fölött már nehéz egy vesztes csatát minusz nélkül megúszni
Ezzel nem azt mondom,hogy nem élvezem,de az effim nekem sem éri el az 1200-at-tehát akkor nekem sem lehet T10 tankom-és nincs! lol Poént félretéve: hamarosan lesz IS-7 és akkor egyel több szerényebb képességû játékos ül majd T10 tankban. Az nagyon bosszant,hogy T7 felett szinte mindenki golddal puffogtat.Remélem ez a kredites gold opció el fog tünni,mert nagyon gáz...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Én tegnap este jártam így. Elkezdték egymást lövöldözni gódammóval, hogy próbálgassák, mit üt át, és mit nem. És ezt szépen le is beszélgették cseten, természetesen magyarul...

óóbasszus.. én néha azt éreztem, hogy istencsászár vagyok, de ezek szerint a többi volt selejt.. Egy világ omlott össze..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bedy68
A wot elsõ sikerélménye: W A S D ezzel irányítod a tankot, majd egérrel forgatod a tornyot.
2: felderítesz és becélzod az ellent
3: Eltalálod, sebzed
4:Kilövöd
5:Nyersz
Ha nem ezért játszol akkor húzódj be egy sötét szobába és azzal játsz amivel egyidõs vagy!
Amúgy bazd meg

Gördülő kövön nem nő moha

patchaou
Egyszerûen csak külön kellene kezelnie a MM-nek a növényeket és újakat, és külön az értelmesebb játékosokat. Felõlem minden agyhalott rohangáljon E100-al, leszarom, nem akarom elrontani a játékukat, csak ne kellene velük együtt játszani 😊
Platonban nincs kárpótlás fizetés. Idiótizmusból fakad és jó poénnak tartják...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JeffDunham
http://data.hu/get/6189288/Minimap.swf itt az enyém, flash-be kell tenni.

Számomra létfontosságú a piros középvonal, mivel a játék legnagyobb részében a térképet nézem, és ha meglátok valakit azonnal -a térképet figyelve- ráfordítom a kis csíkot. Az elsõ pár alkalommal furcsa lesz, de ha megszokod, csak elõnyt kovácsolhatsz belõle.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hi.
Igen,valami ilyesmi,de 1"fizetõs"ingyenes játékban nem lesz olyan,h a köv.tankot csak akkor veheted meg,ha legalább 1200 az eff ratingod,vagy xy sebzés,ilyesmi.

Ezért számomra nagyon bosszantó,h gyakorlatilag random van eldöntve,h nyersz-e vagy sem(random battle).1fecske nem csinál nyarat...
Ha úgy alakul 10gyõztes csata,ha úgy akkor 10 vesztes.Max annyit tudsz a bukóban csinálni,h"do the best",vagyis effet tartasz,esetleg növelsz.

Valaki,aki vágja:Miért van az,h 1 platoon kilövi egymást az elején.Kárpótlás miatt,vagy egyéb?Vagy szimplán a poén,mint pl a tier 9 behozza a traktort?

patchaou
Azt bizony
Destydeme - Köszi 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hi.
"Nem tartom magam pro-nak, csak tudom hogy jobb vagyok a 90%-nál, ami nem az Én érdemem, hanem inkább az átlag szegénységi bizonyítványa."

Ezt szerintem tökéletesen megfogalmaztad.

Ezt lehet,hogy én sem értem....Akkor ez azt jelentené,hogy nem lenne T10 tankban 480 effis játékos?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ebben a játékban rá kell jönni arra,hogy az egyéni teljesítmény kevés,ha a csapat jelentõs része gyengébb képességû játékosokból áll.Én úgy játszom,hogy a lehetõségekhez mérten a legjobbat hozzam ki adott helyzetekbõl.Ha a csapat nagyon pereg akkor is érdemes sebezni amennyit tudsz és vesztes csatában sem leszel nagyon mínuszos.Az AFK "játék" butaság!!! Kitolás a csapattal! Mások játékát rontja el az illetõ. Sajnos mostanában ez nagyon megszaporodott.Nem tudom mikor tesz ellene vmit a WG...A hétvégi játékokban egyre több ilyet látni,akár 4-5 bázison álldogáló tank is lehet csatánként.Azt pedig el kell viselni,hogy gyakran 400-500 effis toptank áll szemben egy 1200 feletti effissel,megjegyzem ez még nem jelenti azt hogy bukta a csata,mert ha a felsõ-középsõ játékosok jól teszik a dolgukat akkor lehet hozni egy ilyen csatát is!

A szintekkel azt akarja elkerülni, hogy magasabb tierekben ilyen elõforduljon. 😊

Alien69
"Miért kell sok-sok ezer csata után is kezdõkkel, vagy agyhalottakkal játszani."
Igaz, nincsen benne a tier. <#vigyor1>

patchaou
Miben is nincs igazam? Szint alatt nem a tierekre gondoltam.

Alien69
Szerintem nincsen igazad, de kinek mi. Nagyobb tier is tele van kezdõkkel, és agyhalottakkal. Kisebb tierben legalább ez elfogadható, de koránt sem annyira bosszantó, mint amikor tier X-s idióták vannak az oldaladon. vagy, amikor a prémhuszárok tömkelege lövöldözget melletted. Tegnap mentem egy kört a GR Panther (tudom, arty, de az most mindegy). Az elsõ két enemyt én szedtem ki, pedig mellé is lövöldöztem. 2:5 volt az "eredmény", bejött egy scouth, kinyiffantunk ketten artyk. Nézegettem, IS8 egy Phanterrel egymás seggében, feltartva egymást beszorulva egy épület mõgé szarakodtak. A csapat nagy része idióta volt. Híd alatt hárman kergettek EGY enemyt pillér körül, de egyik se fordult a másik irányba. Meg is sebezték egymást. Ergo, nagyobb tier se mentes az agyhalottaktól (rajtam kívül, de ugye, ha egyedül lennék hülye...). <#vigyor1>

Alien69
Amúgy, az AFK-val épp magaddal baszol ki, de nem kicsit. Én is kipróbáltam anno, amikor már nagyon untam azt, hogy artyval voltam (kicsi tierben), és mindig kinyiffantam, mert jött a scouth, és beengették. De, megnéztem, és ha nem csináltam semmit (azaz afk), akkor alig kaptam érte pontot. Ha már lõttem is vele, minimum dupla annyit, még ha nagyon mellé ment is. Ráadásul, ki sem léptem belõle, azaz, ott ültem, akkor meg mi a francért ne nézelõdjek, vagy mittoménmi. kipróbáltam több helyet is a mapon, hátha.
Ráadásul, kisebb tierben élvezetesebb a játék, mert egyfelõl vannak olyan mapok, ahol nagyobb tierben NEM lehetsz, másfelõl, sokkal jobban bejárhatod a térképet. De, ha indulásnál csak annyit csinálsz, hogy háromszor megnyomod az "R"-t, máris több pontod lesz. <#vigyor>

patchaou
Dehogynem voltam 😊 De itt nem is ezen volt a hangsúly... Nekem sikerült továbblépnem. Nem tartom magam pro-nak, csak tudom hogy jobb vagyok a 90%-nál, ami nem az Én érdemem, hanem inkább az átlag szegénységi bizonyítványa. Azt nem értem miért nem lehet szintet lépni. Miért kell sok-sok ezer csata után is kezdõkkel, vagy agyhalottakkal játszani.

Ja, meg itt is van pár

én a zerofirefox-ot használom

wot nick: PsychoTrooper

Köszönöm!

wot nick: PsychoTrooper

Szia!
A kék kör a látótáv a kistérképen?
Ha igen akkor megmondanád a kiegészítõ nevét és esetleg egy linket hozzá? <#help>

lol erre már nem tudok mit mondani:
- multiturret mechanism is not planned until 2015

De le merem fogadni hogyha kijönnek a tankok a war thunderbe ott már azonnal benne lesz a multiturret.

WoT: Nishizumi77

Na akkor a leo elég gagyi lesz:
- SerB states that apart from the Luchs, the other vehicles being lifted up one tier didn't really have to be rebalanced, as they were balanced around tier 5 and 6 previously already (they were balanced one tier higher)

Többi T5ös light tankot megnézve mindegyiknek normálisabb a fegyvere és a mozgékonysága, ez így elég gáz lesz ha így hagyják. Legalább egy erõsebb motort tegyenek már bele.

WoT: Nishizumi77

fatya vot

DarkHorSe

Ebben a videoban az milyen tank? vagy az csak skin?😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ozzz
Mintha te nem lettél volna soha kezdõ...

ozzz
Miért van az, hogy azokkal a tankokkal amikkel béna vagyok 50% körüli a win ratem, amikkel meg ügyes azokkal meg 48% vagy alatta? <#idiota>

hawken
Nemigaz, hogy a T-50 rõl közvetlen közelrõl lepattan a T29 90mm-ese!
Mérgemben vettem bele két milláért goldammot, ha már ackiós.

- multiturret mechanism is not planned until 2015

Nem sietik el 😄 😄

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

sikora robi és a gidák
patchaou
T62-re nekem is fáj a fogam, de még nem szoktam vissza a T54-re, ma is csak két kanyart mentem vele. Kiszórtam ezalatt 8-9k dmg-t csináltam két 1000 xp-s vesztes csatát (ezúton is köszönöm az afk top tier tankok részvételét...) és elment a kedvem a játéktól.

patchaou
Jó kérdés, de itt már senkit. Ahogy látom a csatát már nyertétek, egy töltõt fölösleges feléleszteni, csak kreditpocsékolás 😊

Most ki akarom húzni a 2 Tigrist, meg az amcsikat 6ig a hétvégi akciók miatt.
Az meg hogy a T62 miért kell, az szerintem 1értelmû. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Ha nem jönnek be a "flanker" tankok akkor miért húzod õket? Medek közül szerintem csak a nagy Németek bírják szembõl a kiképzést.

JeffDunham
Legénység lepihent. Te ki élesztenél újra? <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Jó ez, minden nap a csapattársak elintézik, hogy a normál csata egy szempillantás alatt hardcore modra váltson.

Amúgy téged ki idézett meg?
Ha rajtad kívül 10 másik azt mondja, hogy amit csinálsz szemétség a csapatoddal szemben, és senki nem áll melléd, akkor lehet el kellene gondolkozni azon, hogy tényleg te vagy a hülye ehhez.

OT3P: a t43-at is a trollgun + arany kombóval éltem túl. Nekem nem jönnek be a flanker tankok. 1 próbát megér, most úgyis akciós az arany lõszer.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Az meg hogy nem artyzom már egyenesen gusztustalan 😄

patchaou
Dehogynem igaza van. Szándékosan direkt nehezíteni 14 másik dolgát teljesen korrekt dolog. Mi vagyunk a faszok amiért nem ezt csináljuk. És patkány vagyok Én is amiért az MS-1-el van 101 csatám a 12000-bõl. Igazi féreg vagyok amiért az effimet sem húzom szándékosan és stock tankokkal is szopatom magam a korrektül afk-zó csapatársak hathatós segítségével.

Te szerencsétlen óvszerszökevény.
Van arról fogalmad mivel játszol egyáltalán?
Multiplayer hívják bazmeg.
Ami annyit jelentene, hogy másik 14 emberrel kéne együttmûködnöd amennyire a tehetségedbõl telik, igaz mint leszûrhettük ehhez leginkább semmid nincs és nem elbaszni azoknak az embereknek az idejét, játékát.

JeffDunham
Sikora nincs igazad. Ahogy tanult kollégám írta: tier 6-ig 2 nap. A kempelõs, elbújós, afk-s idiótákat azonnal tiltanám 3 napra minimum. Be jön tier 10-el és az artyk mögé bújik?! Szánalom... eleve bukó a csata az idióta miatt. A trollkodásról annyit, hogy aki effy miatt megy tier 1-2ben az szánalmas. Nekem is van több tier 10-es tankom, mégis megyek tier 1-el mert ESL-re szükség van rá (7v7), és a legénységet húznom kell.

Nekünk nem kell mondani semmit. Meg lehet nézni a statunkat, magáért beszél. Számtalan ember ismer innen minket, akik tudják hogyan játszunk. De te attól még az maradsz ami vagy.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ez 1 fórum, nyugodt szívvel hazudhatsz is, engem nem érdekel a sztárságod. nyugodtan mondd csak amit akarsz. mint mondtam a féreg az féreg, te mást látsz annak és én megint. szóval nyugodj meg.
patchaou
Majd a 88-assal fasza lesz. Láncot és motort is nagyon igényli emlékeim szerint, amíg azok nincsenek úgy mozog mint egy heavy.

Megvolt az elsõ csatám 3001P-vel. (7,5ös ágyú)
Gyõzelem
Ensk 2013. február 9. 23:25:27
Jármû VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat 588 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
+ kredit: 6 655
Sebzés nélkül haltam el.
Lehet noobozni fogtok, de erre visszarakom a Pz4 Trollgunját, és telepakolom arannyal.

patchaou
Csekkold le nyugodtan a statom, utána ugathatsz amit akarsz. Kurvára utálok kezdõkkel játszani, még akkor is ha ellenem vannak. Jóktól lehet tanulni is. Én csak annyit szeretnék, hogy ne kelljen sem agyatlan faszokkal, sem gerinctelen gennyládákkal együtt játszani.

Nézd meg akármelyikünk statját. Nehezen lehetne ránk fogni hogy afk farmolunk. A magam részérõl azt is biztosan állítom hogy nem játszok T6 alatti tankkal funból.
De még a high effis pedofilok is jobbak mint Te, mert õk legalább JÁTSZANAK, ergó hasznára van a csapatának.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Remélem hamarosan újra kibannolnak. T6ig kemény 2 nap alatt el lehet jutni prém nélkül is, szóval kétlem hogy sok ember meg fog sajnálni.

mint mondtam más a megitélésünk. sokan megjátszák a nagymenõt itt, megmagyarázzák, hogy a rövidgatyát ki lehet térdelni, közben meg a tier 10es tankja mellett bt2vel pedofilkodik a kezdõk között a jó win rátáért. lehet, hogy te aki annyira bannolnál másokat ilyen játékos vagy. a féreg soha nem vallja be, hogy maga is az, csak másokat szól meg
patchaou
Az ilyenek ellen is jó lenne ha bevezetnék a negatív xp-t.