World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Amúgy érdekes lenne olyan játékmód amiben semmiféle bázist nem kell elfoglalni, talán csökkentené a kemperek számát.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ua meg pláne nem,mint aki harcolt.
Persze,h sokszor azért nyer a csapat,mert vki foglal.A +1 win a jutalom.
Azt írja,hogy vagy nem elérhetõ a szerver,vagy a beállítások nem megfelelõek.
De én semmin sem változtattam, egyszerûen csak egyik napról a másikra nem tudok belépni😞
Írd le részletesebben,hátha tudunk segíteni.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Azért mégiscsak nonszensz nálam,h van aki harcol,spottol,bevállalja az elsõ pofont(mert senki nem mer menni)és van aki semmit nem csinál csak átszalad foglal és ua-z az eff-et kapja(papíron ugyanolyan jó).
Szaladgálni a szabadban kell😊
Maga a foglalás,zászló kell,mert akkor 100% lemming lenne és addig menne a 15 tank a pályán amíg meg nem találja az ellent.
Tegnap kaptunk úgy ki 10-3ról,h én+platoon társam mentünk elõre Porton(felülrõl) a kikötõ felé,aztán kiderült,h mindenki jött utánunk,az "a"oszlopból meg befoglalták a bázist..Izzott a c6 részemrõl elhiheted.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A foglalási pontokat egyáltalán nem vesszük figyelembe az új képletben, mivel a statisztikák azt mutatták, hogy az esetek 99%-ban a foglalók valójában nem járulnak hozzá a végsõ gyõzelemhez."
Na ez szerintem nem minden esetben igaz! Többször volt már olyan,hogy a megmaradt tankok(néhány light és med) a többségben lévõ ellennel szemben nem tudták volna megnyerni a csatát,de 2 élelmes scout befoglalja a bázist amíg a többiek feltartják az ellent.Így a foglalók nélkül nem nyertek volna,tehát igenis nagyban hozzájárultak a gyõzelemhez.Ez nem csak 1%-ban van így!
Eddig is volt 4-5 idióta,aki foglalt,hiába írták,h dont cap,pl 2tankja volt az ellenek.
Sajna nincs lelkierõm mind az 5 millió regisztrált felhasználónak írni,h csak akkor foglalj ha nagyon muszáj.Van amikor kell foglalni,de nem mindig..
Ha ott vagyok,megállok a kör szélénél.Ha rezeg a léc beállok foglalni...
Ilyen story-m nekem is volt,csak én az illetõt 10%alá lõttem(saját),aztán 5percig beszélgettünk.Leírtam,h legyen ez neki jó lecke és gondolkozzon el.
Írtam neki,h nyugodtan lõje ki,de akkor az elejétõl segítsen és még meg is dicsérem majd...
Tegnap még beengedett lépni, csak a csatában"fagyott le" a játék 😞
WN6
http://wotinfo.hu/index.php/item/287-wn6-az-%C3%BAj-xvm-formula
Azt írták,h a cap nem számít semmit,a def részben,talán 1.5-2pont/csata értékig,afelett hiába foglalsz.Szóval semmit nem ér,ha a védõ medálokat gyûjtöd,megy a camp.
+Azt sem jutalmazza(úgy,mint régen),h a kis hülye átszalad felvillan 10 piros pont és ennyi a felderítés...Ez állítólag 2k effet ért.
Szal reálisabb képet kapsz ez alapján 1 játékosról.
Ami sokat dob a minél több sebzés(jogos) és a kill.A kill-t meg eddig is lopták😊
Izééééééé...Segített az utolsó 100hp-t kilõni😊
Valami vélemény,hogy mi a hiba ????
Na majd én is figyelek a jövõben,mert még az ellent így nem jutalmaztam😊
Egyébként nem látom a hibát hiába nézem...
remélem a mai jobb lesz 😄
+1 keresd a hibát kép!

Amúgy ha valami idióta blokkol, akkor nálam is az a bevett szokás, hogy magam elé engedem, majd egészen addig rátartok amíg meg nem kapja az ellentõl a szerintem igazságosnak ítélt büntetést 😊
Miután ezt olvastam jót nevettem.😊
Lammi testvére vagy?Õ szokott ilyeneket csinálni😊(Beáll vki mögé és nem engedi fedezékbe vonulni)
Én már lex...nám,csak menjünk már pár olyan kört(sg század),h ha azt mondom(q/ts3),h megyek elõre,akkor halljam:1 Ok,megyek veled,2 ok,fedezünk.😊
Az elmúlt 1-2 hétben nagyon felerõsödött a klánba való tartozás.
Most már tudom,h nem kell feleslegesen a c6-ra irkálnom,mert max magamnak írok.
Viszont anyázni,még mindig szeretek😊Persze elõfordul,h dicsérek,de sajna ritkán.
Tegnap E-100 4k battle 450 eff(wn6-ot már meg sem néztem,nekem még a régi statot számol).Na ezekrõl beszélünk,persze,h nem nyertünk.
Lehet túl szigorú vagyok,de sztem 4k csata kevés,ahhoz,h a páláykat megismerd.Nehogy azzal jöjjön vki,h xy 20 csata után megvette a Löwe-t.<#alien2>#alien2> Az is no comment.
De,h ne csak a xart írjam:Tegnap 5killnél szólt az illetõ,h hadd legyen top gun.Írtuk a platoon társammal,h ok gyere,spottolunk neked 1 artyt.
Nem gyõzött hálálkodni...Szal lehet értelmesen is csak ritka...
Effes témához csak annyit, hogy a csatáim kevesebb mint 10%-a cw vagy század, szóval nem feltétlenül ott nõ. Sõt, volt hogy cw-ken védenem kellett, a csapat jó volt, ergó lófaszt nem csináltam egész csatában, vagyis az effim csak csökkent.
Átrakod és megnézed a garázsban,ennyi😊(ha piros a legénység %értéke akkor...de sztem ua,mint más nemzet prém tankjainál,szal nyugodtan)
Angol néven futok,ezért nem is reagáltam.Szerencsére a platoon társammal sikerült jól dolgozni és nyerni.
Swedish people are albino monkeys
Engem ezért bosszant ez a virtuál pénisz eff rating(is),mert ez így nem realisztikus. 1jó körre jön 3 tré.Gondolom a századozás erre gyógyír lehet,na majd keresek 1 klánt..Kifarmolom az e50m-et és szólok neked.)
Ha lehetne én is szívesen mennék saját eff vagy afelett és semmi bajom nem lenne a vereséggel...Na de erre van kitalálva a század(klánok)stb.
Ezért kérdeztem kb 1 hete,h nem akarunk újra sg századozni néha?!
Meg ha zavarná õket, nem is akcióznák.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
1:vakok közt félszemû..
2:Jók között az egyik legjobb(10% az eff szerint).
<#alien2>#alien2>