World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Vannak ilyen alja emberek. AFK-znak, meg direkt sebzik magukat a nagyobb csapattársakkal, hogy kárpótlást kapjanak. Az ilyen patkányokat az életbõl is bannolnám, nem csak a játékból.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Pont most kezdek játszani, EXE-vel indítva beenged.
hawken
mi van megint a szerverrel? kidobott, most meg folyamatosan frissítést keres a kliens, de nem indul

én tegnap mentem egy 2277es kört és csak master badge1-t kaptam. Szóval nem igazán érzek esélyt. A másik meg az hogy úgyis megint a lightos bohóckodók nyerik meg. Hozzáteszem ügyesen bohóckodnak. VK26al se értem, hogy tudnak olyan jól menni, én nem igazán érzem a light tankokat amx1390 kivételével. Pedig a medeket nagyon szeretem!!
ja de az a szint ami játék nélküli vereségnél is nullás. egyébként becsületesen játszottam én, aztán egy nap jött az üzi, account megosztás miatt zároltak. még csak a családban se játszik senki ezzel, kivel osztottam volna meg? azóta így vagyok
Inkább tanulj meg játszani mint hogy sír a szád. Ja hogy nem tudsz mert AFK-zol? Szóval ne rinyálj hogy ezt meg azt nem tudod átütni, ha nem is próbálsz fejlõdni. Meg kb semmi érvez nem tudsz mondani amitõl kisebb genyóság lenne az amit csinálsz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

t5-6-ig két nap alatt kényelmesen eljut egy betanított majom is, he...

Igen, valami hasonlót tett
lényeg ott is az afk-n volt. Röviden arról szólt a történet, hogy egy ritka vasat akart kilõni valami hülye medálért. Elindította a kört, megnézte, van-e olyan az ellennél, ha nem volt, akkor afk. Azt írta, hogy cirka 100 kört nyomott így.)

minek??? haladni így is lehet. idegesítsem magam, hogy lepattanok olyan páncélról amit 4x át kéne lõnöm. azon, hogy 200 méteren még szabályosan elkanyarodik a lõszer? hogy stock tankkal olyan csatába sorsolnak, ahol az elsõ 10et megkarcolni nem tudom? fölösleges. tier 5-6ig kényelmesen, idegeskedés nélkül eljuthat az ember. ott megállok és megvárom amíg újra használható lesz a játék
Õ is afk farmolt?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ph-n éppen a napokban volt egy kollégája, akit simán permbannolt a wg (na jó, felajánlottak neki egy acc resetet is helyette)..annak ellenére, hogy prémes volt.

Szóval hajrá, sikora, remélem a sorsára jutsz 😊

Meg afk-zni, nem csinálni semmit az még inkább. Legalább próbálnál csinálni valamit, de nem, csak kikúrsz azokkal akik próbálnának játszani.

Alien69
Pedig annyira nem is gáz. Bár lehet, hozzá szoktam? <#hehe> A 152-s csõvel nehezebb eltalálni az enemy-t, és ugye ritkábban lõ. <#idiota> Én elvoltam a 122-l is, és mivel mind két csõnél van lepattanó, meg ilyenek, akkor inkább többet lõttem. <#vigyor5>

Másként látjuk a dolgokat. szerintem lepattanni 1 25mm oldalpáncélú m5 160mm átütésû ágyúval, na az féregség. meg sorolhatnám.
A féregség csúcsa az amit csinálsz. Ha adsz egy nevet akkor örömmel reportollak én is.

Gratulálok, én másodjára is kitiltanálak.

hawken
Hehe ez ugye nem hiba a játékban, hanem vmi titkos skillje a tankomnak?

hawken
A reportolás ha nem tudnád az kishazánkban jól bevett szokás 😄 , magyarán feljelentés.

Tessellia! MÁR EGYSZER JÁTSZOTTAM, de kitiltottak megosztás miatt bár az internetem egy gépre van kötve szóval ezt alapból nem értem. aztán mivel a játék már az árnyéka sincs annak ami még anno 6.4nél volt (ezt úgy értem egy rakás szar) szépen lassan eljutok addig a szintig azt hiszem úgy mondják afk játékkal. mire így megleszek, talán visszajavul valamit. ha nem akkor se öltem bele sok idõt.
Nem naponta nézik. Hanem majd az eventet végén nézik meg a 100 legjobbat.

omg <#kuss>
sokkal jobb alap gun HE-vel mint az a szar creditzabáló mindenrõl lepattanó semmit elnemtaláló 122es hulladák
Alien69
Nehéz kérdés. <#alien> nem az, hogy barom vagyok-e, mert az vok. De az alap csõ már a SU152-n is "érdekes" volt. Csak átváltottam a nagyobb 122-re, és annál maradtam inkább. Pedig...<#nemtudom><#vigyor1>

ximix
Játék közben lehet repoltolni magyarul feljelenteni a játékosokat, ha valaki olyat észlel ami kétséges a játék tisztaságával kapcsolatban,(pl: nem mozdul nem lõ, lehet hogy bot vagy játék végén direkt elárulja hol van a csapattársa és hasonlóak), ezeket kivizsgálják , majd döntenek igaz vagy hamis a feljelentés szerintük.
Kapott már valaki aranyat? a kínai tankokkal naponta legtöbb XPt kell összegyûjteni!
hogy számolják el? azt írták hogy nem kell beküldeni semmit sem!
február 15 ig tart!

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2013. február 9. 22:07:23
Jármû: 110
Szerzett tapasztalat: 1 957
Szerzett kredit: 66 436
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd, Spártai

Ez kevés, nem? van olyan õrült aki ennél többet összeszedett! az biztos!
legalább 3000 kellene!
miért kérdéses? alap 152essel kell használni és gyerek játék a BL-10 exp-je.... (remélem nem vagytok akkora barmok hogy feltettétek rája' a 122est) <#hehe>
Sippie
bár a bl9-hez nem kell a lánc, szóval kérdéses.
Legyél nyugodt elõbb utóbb lehet következménye a dolognak.
Kezdet
Majd a megerõsítés

BL-10 kell rája'
Sippie
nekem nincs még meg, de én nem basznék el 44k xp-t a bl9-re.
Alien69
ISU 152-re meglenne a BL9C. Érdemes a BL10-re "hajtani" inkább, és hagyni a BL9-t?<#vigyor1>

Sunsetjoy
A második lefejelõs arra a sztorira emlékeztet (talán UL), amikor valami "nagymenõ" leharapta menetközben a páncélos bebújánál a lemezt 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mit csináltál abba az ezer csatába ha se nem lõttél se nem mozogtál?

VALAKI VILÁGOSÍTSON MÁR FEL MI IS AZ A REPORT??? Már lenyomtam 2000 fölötti csatát ebbõl kb 1000 egyetlen lövés nélkül vagy 1 m megtett út nélkül. Reportoltak már nekem vagy milix mégsem történt semmi! akkor mi értelme is ennek??
Nah bmx12-re gondoltam természetesen.

Hp buff szerintem nem kell, így is van neki elég. De olyan mm-el mint mondjuk a t21-nek van, abszolút hentes lehetne. T21-el mindig azért kellett imádkozni, hogy high tierbe rakjon.😄
Ezért is jó, hogy elfelejtik ezt a t5 dedikált scout baromságot és átveszi a helyüket a t8 light, így CSAK NAGYOBB battle tierbe sorsolhat majd. Nekem nem lenne fun top tier lightba pedómacit játszani. Legyen csak a dolga a scoutolás, majd td-k, artyk, lone wolfok zaklatása a (tényleg) nagyok közt.

A leo meg a luca meg gondolom mindenképpen úgyis kap új ágyút.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

ximix

ozzz
Ez már a WoT 7 2128-ban.

ximix
Szíriai szerveren mintha jobbak lennének az effektek, morbid

viccet félre téve lehet szívesebben lapátolnának havat.

http://www.youtube.com/user/newsanna/videos?flow=grid&view=0

http://www.youtube.com/playlist?list=PLD72E83621B4102F3

Sippie
Mocsok noobteam, hát nem hagyja a scoutokat idejönni??

OP arty shit, gay, fúúúj

<#idiota>
Azt hiszem közben rájöttem, magasabb tier-ben gondolom több tp kell a szintlépéshez, tárgytalan...

Ha kifejlesztek 100%-ra egy legénységet és a képességeit is hozzáadom, majd átképzem õket egy másik tankra, akkor visszaesik 100-ról 80%-ra a szintjük, majd, ha ismét elérem a 100%-ot, akkor tovább emelkedik a képességszintjük.
Ebbõl adódóan egy kérdés: most tényleg úgy szivat meg, hogy a 80%-tól(ami az alap szintjük, tehát nem a képesség) úgy számolja a tp-t, mintha a képességét húznám, tehát duplán? Vagy rosszul látom?

Jah, daginak lehet komoly buff lesz, ha még kap egy kis hp-t és semmi mást.

ximix

Soft:
Adobe after effects cs 5.5
Adobe premiere pro cs 5.5
Fraps 3.4.7
Szerintem hasonló mm-et kap mint az elc, a dagileó meg a bmx75/t21/kínai t6 lightokhoz hasonlót. Ez összességében nagyon nem gáz... a daginak fõleg, ha nerfet sem kap...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

ozzz
Lámpa az mióta világít a WoT-ban, meg éjszakai pálya? 😮

AMX-13-75 és a 13-90 sem kapott semmit hp növelésen és egy kis talaj ellenállás tweeken kívül semmit. Lehet az MM-jén picit lazítanak, eddig is feldobta akár t9-ig t4-esként, lehet ezután is csak addig megy.

Ha jól értelmezem, akkor úgy akarják felvinni egy Tier-el magasabbra a Leo-t, hogy nem kap buffot?

Ez se semmi...😄😄

- lower frontal armor angle on Panther and vehicles based on its hull increased to historical 55 degrees (Jagdpanther, GW Panther, Panzer V/IV and others, does not concern Panther II and E-50)
- lower frontal armor angle on T-44 reduced to historical 45 degrees

.....
....
...
..
.

Storm: A: "Will the Panther's lower armor thickness still be lowered in this patch?" Q: "Yes"

Ez a 45 fok érdekes, mert ingame képeken simán 90 fokban el van fordítva:

Én már az ilyeneken meg sem lepõdök 😄 😊

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"