World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Én még 8asként húztam, és pont úgy játszottam vele, mint 1390el.
Mentem spotolni, meg ilyenek.
Na mind1, nem errõl van szó.
Lóri túlélhetõ bõven ha második sorból használod support tanknak.
Amx50100al is akkor vannak brutális köreim, ha eleinte kimaradok a durva dolgokból, azután meg megyek, és összeszedem a lepattanókat, oldalról kivégzem azokat akik másokkal vannak elfoglalva.
most találkoztam egy gyökérrel akinek 12 szerencsés medálja volt <#fejvakaras>#fejvakaras>
Te olyat írtál,h az ellen foglal akkor gyorsan foglaljunk,lehetõleg sokan,persze ez igaz.
Nekem a foglalással az a bajom,h ha valaki veszi a fáradtságot és harcol,beforgat,weak pontokra lõ,akkor a végén ne vegyék már el a további sebzés lehetõségét,csak mert 14-8nál valaki(k) nekiáll(nak) foglalni.Biztos én vok a hülye,de ha a helyzet úgy hozza eddig is simán kimentem a körböl és hagytam vadászni.Nálam a cap eff grind eddig is sántított.(Most az van,h elindulok...lövök...átérek a bázishoz...nem foglalok,hanem "search and destroy".)
Ha már küzdött szerencsétlen,akkor ennyi jutalma legyen,h +1 kill vagy +1-2lövés.Ez a minimum nálam.
Ahogy ma már írtam,tegnap 5killnél hozzásegítettünk platoon társammal 1"idegent"a csapatunkból a top gun-hoz.Fel sem merült bennem,h b+ nem ismerlek,xarok rá mit akarsz megyek foglalni. Kispottoltuk neki az artyt és meglett a topgunja. Holott simán megsz...am volna és kilövöm én az artyt.
Nekem a KV-1 hozta!!!
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
WN6: játékos !képességeit! akarja megmutatni, mérhetõ dolgokkal.
Mérhetõ dolog: sebzés, kill, védés (itt mérhetõ, mivel sebzés kell hozzá), winráta.
Ha a foglalás sikeres, akkor nõ a winrátád, tehát beleszámítja valahogy.
Ilyen alapon miért a spotot jutalmazza a rendszer, és miért nem a spot damaget? Szerintem a spot dam jobban hozzájárul a gyõzelemhez, mint a foglalás, de mégsem növeli a WN6ot. Miért lehet ez?
Mert akkor a Wn6ot is lehetne farmolni, mint az effet. Akinek szar a statja beül a kis futijába és beáll 1 bokorba.
Tehát szerintem azért nem jutalmazza sem a foglalást, sem a spot sebzést közvetlenül, mert akkor lehet statot farmolni.
Nem lenne jó ha több hónapnyi játék kárba menne.Ráadásul páraranyam is van a játékba 😞
10kill-ért adja tier5-tõl.... én meg 9nél mindig megállok :/
Azt elismerem, hogy a sebzés az fontosabb, legyen hangsúlyosabb az eff. számításban. És szerintem Xp-ben és kreditben is több jár érte jóval mint a foglalásért.
Most ha te leadsz 2-3 ezer sebzést, csinálsz 4 kill-t egy másik alak meg csak fogllal és nyertek, akkor te úgyis több Xp-t és creditet kapsz mint õ. Szerintem elégedett lehetsz, jól jársz nem pedig rosszul.
Tegnap mentem(persze bukó)4-5kört 1390-el és megjött a kedvem a batchat-hez.Csak nagy levegõ kéne a Lórihoz,pláne,h nem med a szememben,elég lomha.
az hogy neki van nekem meg nincs XD
a szemem láttára szedte össze Is-3-al ahhoz képest hogy átlag alatti játékos... de tett vele egy szívességet mert kár lett volna elbukni a csatát 😊
Itt arról volt szó, hogy a foglalás túl volt súlyozva az EFF-ben.
Abban azért megegyezhetünk, hogy a sebzés jobban megmutatja 1 játékos játéktudását, mint az, hogy be tud-e menni marha nagy körbe?
Hanem az olyanról,h xart sem csinál(fõleg top tier)és foglal.
1-1 ritka példákról írsz,ami adott esetben jogos,de az összkép alapján ritka az ilyen.
Ahogy írtam 1 órája,már 1 ideje megállok a kör szélénél,és csak akkor foglalok,ha rezeg a léc.Ebben az esetben én is hasznos voltam,h foglaltam.
De azt erõsnek érzem,h a régi szerint a sebzés egyenértékû a cap-el.Na én errõl beszélek.Az,h nullát adnak most a cap-re,hát...
Valaki írta pár napja,h kilõtt 1 2.2k-s effis valakit.Megnézte,kiderült 6/battle a def értéke....
Remélem már így mindenki érti mit mire írtam..😊
off:Ha Lammaer lennék azt írnám,azért megy a rinya,mert a cap-el szerezték az emberek az eff-t.Õ szokott ilyesmi módon reagálni.<#alien2>#alien2>
töröld ki a wargaming.net mappát, DE csinálj róla biztonsági mentést úgy, hogy valahova kimented elõbb a mappát a tartalmával együtt, lehetõleg olyan helyre, hogy megtaláld.
itt az a probléma, hogy mi az hogy a foglalás nem ér semmit? Ennek majd az lesz a vége, a sok eff-pénisz lengetõ tökkelütött foglalás helyett csak a kill-re hajt, és majd azért lesz bukó egy meccs , mert egyik hülye sem áll be foglalni. Akkor sem amikor kéne. Most nem azért de ilyet is láttam már régen is, nem egyszer, pedig régen ügye nem volt ez a ,,foglalás nem ér semmit eff számítás" sem.
Ha 1 arty sokat sebez,az csak ma spot miatt van,mégis a gg arty megy,nem a gg spotter.
Viszont amit OTEP írt,az is nonszens.Abbey map 3db e-100 1perc várakozás,átszaladnak foglalni és win...
Nem flegmaság,vagy nagyképûség,de sokszor tudom,h miattam nyertünk.Sarkosítom én is,ahogy te😊 :Állunk valahol 1 dombnál,vagy ház saroknál mondjuk 4en.Velünk szemben 1-2 tank.Senki nem mer menni,pedig csak az 1.lövést(esetleg 2)kell valakinek bevállalni.Ha nem megy senki ott állunk 5-10-15percig és bukunk,mert a másik oldalon darálnak.Fõleg ha mi vagyunk a top tankok.Na,ekkor én megyek bevállalom a pofont.Jó eséllyel engem kilõnek(semmit nem csináltam,useless béna vagyok.Mindössze bevállaltam én a pofont.)Mivel akik rámlõttek újratöltenek,így a bátrak a csapatomból már mernek menni és leölik õket.
Én semmit nem csináltam,sõt megy a gg,gj,hadd sz...ak le stb a csata végén(mármint nekik😊.
Holott én miattam nyertünk.xp-t,kreditet,medált,eff-et,de még elismerést sem kapok mondván.:"Köszi,hülye,barom,állat,h bevállatad a pofont.Ja,h neked esik az effed?Ki nem xarja le,noob vagy,uninstall"<#alien2>#alien2>
Téged idézve"...akkor én semmit se tettem hozzá a gyõzelmez? Én lófaszt értem magyarul."
de azért utána nézek
Ugyanis: Elõfordulhat, hogy az ellenség is foglal, és miközben no cap, no cap, és keressük meg az utolsó életbenmaradt ellenfelet, behúzza a zászlónkat.
Aztán, mondjuk a szitává lõtt tankommal, nem fogok vadászni az utolsó ellenségre. Túl akarom élni.
Arról nem is szólva, hogy milyen már, mikor öten-hatan kergetnek egy ! életbenmaradt ellenséges tankot...ennyire kell a kill?
Persze, én is örülök ha sok kill-em van, jobban néz ki. Örülök a Top Gun-ak ,sé bosszant ha lecsúszok róla, hiába no, én is szeretem a péniszt lengetni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
És egyébként is, leadott sebzés nélkül azért eljutni az ellenfél zászlójáig...azért ez nem épp általános. Hiszen amíg a zászlóig megyek, csak jön szembe legalább egy-két ellenséges tank, a zászlónál lesz egy-két arty akiket ki kell szedni, tehát ha eljutok a zászlóig, akkor értelemszerûen harcolok és sebezek is.
Amit én általában látok: amikor már csak 1-2 ellenfél él, és mondjuk 1 kill kellene valakinek a Topgunhoz, akkor állnak be 5en foglalni.
Ekkor a hõsünk, is ideges lesz, elhamarkodja a lövéseket, nem sikerül neki a Topgun.
A foglalók nem értik miért irkálják, hogy no cap, hisz õk éppen megnyerik a játékot. (csata utáni statban gyönyörûen látszódik, hogy 1et sem lõttek)
Õk irkálják 1másnak, hogy GG. Játéktudásuk 0, és nem is fejlõdik, mivel a lövések lepattannak, így viszont ÕK nyerik a játékot.
A csorda ösztön nagyon erõs ezeknél a játékosoknál.
+ õk azok akik ha foglalják a bázisunk, nemhogy visszamennének resetelni, elindulnak foglalni.
Mi játszódik le ilyenkor az agyukban? Miért nem tudják felfogni, hogy ha õ fél perccel késõbb áll be foglalni, nem nyeri meg a meccset?
Az, hogy azt hiszik, nekik ezért valami jár. Tehát fogalmuk sincs arról miért kapják a pénzt csaták után.
A cappel régebben tényleg lehetett nyerni, mert többen visszaindultak védeni, ezzel lazult az ellenállás. Mára mint írtam inkább elrohan ilyenkor mindenki foglalni.
Nagyon kevés az olyan csata, ahol ténylegesen az dönti el a játékot, hogy az egyik csapat befoglal. Max CW.
(2napja e-100at"öltem meg"dragon ridge-n.230hp-ja volt és jött rám,én meg szembõl arannyal...Megtanulta a nevem<#alien2>#alien2>)
Gondolom a wn6 arra van,h a sebzés alapján legyen pontosabb kép a játékosról.A kill már necces,mert ha ez tudatosul mindenkiben,akkor még jobban fogják a frag-eket lopni.Már ha a mostaninál lehet jobban lopni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nem lehet csatlakozni😞
>az 59-16-ot akarnám kifejleszteni,vagy a med ágon!
én egy igazi kis arty killer tankot szeretnék,tehát van értelme a csájna könnyûeket húzni,vagy akk inkább francia 13-75 vagy 13-90!
Akinek van dobjon nekem egy tippet!
Köszi