World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ilyen durva scout partyban sem voltam még, egyébként roppant élvezetes csata volt, 15-6-ra nyertük úgy, hogy a Hellcatünk végig AFK volt.

(már elmondtam h nem a fülessel van gond)
NoparaWot
Oh yeah, mai elsõ csata😊

Szerezz már be 1 speakert.
Elökörködnék veled TS-en. <#nevetes1>
Ha nem akarsz venni, verj meg érte 1 9 éves Codozó gyereket. <#vigyor>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

10-en (!!!) sebeztek 0-át. a maradék 4 se sokkal többet <#wilting>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

hmmmm na ez nekem felért egy elismeréssel <#vigyor2>
Eddig se voltál az. csak páran viselünk el. <#mf1>
Én is csak azért, mert az alreged vagyok. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

de hülye vagy xdddd xddddd
én most veszem vissza.... felviszik 1 tierrel akkor keresel vele zsét.... nem sokat persze de szegény embernek az is megteszi 😊
El is adtam a leót.
Gondoltam napi duplázókkal megcsinálom, de még így 4es szinten sincs hozzá idegrendszerem.

na most nem leszek népszerû de csak azért is kiteszem <#hehe>

-1 medál a listáról 😊
jöhet a szerencsés medál 😉
- Leopard won't recieve new guns, it's already balanced around tier 5

Gondolom, ha a T-50-rõl lenne szó, akkor az a alkoholista kancsó nem ezt mondaná. <#eplus2>

Is-7-el 26 lövés,21 találat, 10pen, 3500 dmg.
20 csatából legalább min.10-ben válogatott marhák közé rakott.
Na akkor most War Thunder.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

ximix
Én mindent eszek soul, country, rock, trance, egy idõben a svéd BanditRockFM-t hallgattam 😊

A tunein rengeteg rádió van lehet keresgélni világban.
Pl az amerikai 181FM mondhatni mindent lefed a 79 adó és zenei irányzatával
értelem szerûen ..

prém?
~50k siemkák számától függõen meg szokott lenni .. 100k felett is hoz ha kevesen vannak ..

Kösz a választ/válaszokat.
Az adatait nézve nekem nem tûnik rossznak. Tesztben nem tett rám annó különösebb benyomást, azért tájékozódom.
Ha lenne rá pénzem, lehet hogy Type mellé befigyelne. A credithozamát kerestem még, de nem szerepelt a többi között. Gondolom annyira nem lehet rossz.
Wins / Battles 31 / 33 93.9%

Avg. / Total Exp. 1 319 / 49 008
Credits total 185 196

jól megy ma a gamma 😄 33-ból olyan 7-8 volt platoon

Sunsetjoy
VK3002DB esetében megéri a fullos löveg, vagy jobb, ha a gyorsabb, nagyobb átütésû marad? nagy a különbség kettõ közt, értékek szerint.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

175mm pennel rohadtul tudnak pattogni.

505thZajcev[PT]
120mm tier8-ban edeskeves.

a faszt .. nekem van, én szeretem, de csak mert mozgékony, elég a pen, és hajlik a csöve. de páncélja az tényleg nincs, sõt, a töltõt + ammorack-et gyakorlatilag minden körben ellövik (nem robban, csak javítani kell..).

Szembõl pattogós az.

505thZajcev[PT]
Ha gyenge pontnak szamit az hogy nincs armorja, akkor az.

FCM 50t-rõl van valakinek érdemi infója? Mi a gyenge pontja, az árát leszámítva?
Ja a Leó megymagköpõje T5-képes...ettõl félek én is<#nevetes1>
God is a SerB, majd õ eldönti, hogy lesz 😄 Kíváncsi vagyok, mikor mondja azt, hogy vegyük vissza az ingyen T34-eket 😄
- it's not sure how the T-50-2 situation will be handled, it's possible (SS: only possible, not likely) that T-50-2 might become premium, SerB is "consireding a lot of options

- Leopard won't recieve new guns, it's already balanced around tier 5

- the whole issue with the +-45 degrees for FV215b TD might be some sort of rumor, SerB is not sure how it really is

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Sunsetjoy
Ajjaj... 8 tank 8 win elsõ mai csaták... mi lesz ebbõl legkésõbb holnap...
(Type T34, arl v39, amx105am, vk3002db, T32, T44, Churchill III, SU-152)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Összesítve pár bitte. Nem is értem miért akarok mindent csata szinten letárolni. 😊

patchaou
Kb annyi hely kellene neki mint a sima sebzésnek 😊 Na de Õk tudják.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor lesz az még piros is :d

nekem is csökkent az eff 20-al, rá is gyúrok a nagyobb td-re. De ez a stock ferdi kikészít.

Szerintem nem tárolták el. Az isten helye nem lenne elég, ha mindent eltárolnának.

Az átlag alatt hány effis játékosokra gondolsz?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszi! 😊
patchaou
Amúgy a lényeg még most is az, hogy a piros az piros. Ultrared játékos még véletlenül sem húzta fel az effijét. Olyanról viszont tudok aki húzott zöld effibõl sárga lett 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Kivételesen a csak a kérdésed miatt elindítottam launcherrel és nem fagyott le, csak kicsit várakoztatott mert sokan vannak. Próbáld a játék exe-jével indítani, a launcher néha meghülyül.

Látom Szpecnyazt is megtévesztetted. 😊

Egy átlagos játékos tényleg akkor jár jól, ha az arty és a TD a legtöbbet játszott típusa, viszont ha valaki többre vágyik, akkor neki a gyors TD/heavy és a medium tank lesz a befutó. Magas gyõzelmi arány, sok kilõtt tank, magas átlagsebzés és sok bázisvédés kell ahhoz, hogy valaki magas értékeket kapjon, és erre a medium tank és a gyors TD/heavy a legideálisabb választás.

öö....csak nekem fagy le a launcher játék inditásánál? Tegnap még nem csinálta...
patchaou
Pedig a játék számolja mennyi sebzés ment a spottra, szóval ha nagyon akarnák akkor megcsinálnák.

Értem,köszi.

wot nick: PsychoTrooper

Nem tudja nézni, mert a fejlesztõk nem csinálnak olyan rendszert amivel ezt nyomon lehetne követni. Csak a tiszta spot értéket tudják nyomon követni, az viszont nem jó a suicid scoutok miatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

elég régóta 😊

A spot damaget mióta nem értékeli?

Ha valaki csak rohangál a pályán meg egyszer felvillant 3-4 tankot abból tényleg nem lesz semmi.

wot nick: PsychoTrooper

Igen, és azoknak akiknek csökken miért is csökkent? Mert nem képesek sebzést csinálni szar a win rátájuk, vagy pedig mert mindegyik cap kurva volt. Ahhoz hogy sebezni tudjál nem kell TD, meddel is simán lehet, egyedül a light az ami miatt tényleg csökkenhet, de szerintem azzal senkinek sincs több ezer csatája. Másrészt a fraget és a sebzést fele fele arányban nézi, de nagyban nézi mellette a winratet is. Aláírom hogy a damage dealer tankokkal (pl TD), több sebzést lehet csinálni. Viszont a winrate meg inkább a medekkel jön. Fragelni szintén jól lehet velük is.
Mi ebbõl a konzekvencia? A rendszer ki van egyenlítve, mert sebzéssel, fraggel, winrattel együttesen lehet jó effet csinálni, csak egy értéket húzva nem tudod farmolni. Akik pedig régen cap v def pontot farmoltak a fenti 3 helyett azoknak csökkent emiatt, és nem azért mert nem TD-vel játszanak.

átlagban kell nézni. Most amúgy szakeszal pl pont rossz példa, de azért beraktam itt Specnek, hogy lássa. De mondjuk téged meg szakeszt meg az ilyen játékosokat nem szabad nézni. 1800 felettit semmi képpen még a amibe én vagyok azt se nagyon a 1200-1500-t se nagyon, mert az is viszonylag kevés, 9%-a a játékosoknak. Inkább a középsõ átlagos 1000 effes játékosok az igazán mérvadóak. Ez a reprezentatív minta, mivel õk vannak a legtöbben 40% körül azt hiszem 😛 😄
2003 óta az SG-n vagyok, majd 1 éve szinte csak ezt a topicot olvasom. Nem tûnök el, tényleg lehet tanulni (persze nem az arty hater és a tiger über alles hozzászólásokból <#idiota>).
nem azt néztem😛 a sima effet néztem, azt csak megemlítettem, hogy az alapján lett 3. a rangsorabn, azért hülyének ne nézz légyszíves😛 😄 20 pont az pedig 20 pont a lényeg, hogy csökkent😛 😄
nekem 200 al nõtt ha a wn6 ot nézzük <#vigyor>
ha az effit akkor 40-el
és én egyáltalán nem játszok sem artyval, sem TD-vel /leszámítva a két top forgótornyos TD-t, a T30-at meg az E4-et/

btw. TD-vel és artyval szerintem egyszerûbb játszani, sokkal
én azért nem játszok velük, mert 1. uncsi 2. túl könnyû <#bdead>