World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
The Matrix has you...
Hívják még siemka-módnak is<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.11.17. 11:47:35
De a 4 csata átlaga 490wn8 volt<#wilting>#wilting>
Mit kell akkor tenni az ilyen 2 számjegyű wn8-ak hoz<#fejvakaras>#fejvakaras><#ticking>#ticking>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.11.17. 11:17:46
Stream-erek, stream-erek. Sajnos nem lehet mindenki Antal Imre vagy Gundel Takács Gábor, csakhogy a magyar tévézés legjobb műsorvezetőit említsem.
Ha PC játék kommentálásáról van szó akkor a legjobbak közt van a FreddyD művésznevű videós. Az a csávó, olyat tett le arra az "asztalra", hogy az RPCJS-s adásait ma napig vissza lehet nézni a 360p ellenére.
angelus1991ster.blogspot.hu
The Matrix has you...
Tegnap megkaptam ,betettem Type-4be volt neki 1 100%-os skillje a BIA és egy választható 0%-os skill,ami nálam a javítás lett.Mivel töltőnek raktam be,nem játszottam a tankkal,de ma felmentem a csajnak a javítás skillje 100% és választhatok neki +1 új skillt.<#merges2>#merges2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.16. 10:06:36
Most mikor volt patriot akció találkoztam olyan patriot-al aki szerintem frissen szerzett tankjával azt hitte hogy megállíthatatlan OP tank.
Ész nélkül megrohamozta városban a Type 4-em,azt hitte van esélye,amikor a goldok pattogni kezdtek menekült volna.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.11.15. 23:52:34
Ujlaki Dénes kiváló lenne férfi legénység magyar hangjának.
Arra kíváncsi,hogy mindennemű info nélkül el tudja-e érni a sárga wn8 szintet.
Kíváncsian várom,biztos szórakoztató stream lesz<#hehe>#hehe>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.15. 20:21:30
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
+18
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Lehet kiképzem Franciskának,mert karácsonykor meg akarom venni a 13-57gf-et<#hehe>#hehe>
Az előbb reklámozták hogy lehet nyerni star trekes Xbox vagy Ps4-et,örültem neki gondoltam megpróbálom hátha,jah,csak amerikai vagy kanadai lakosoknak.<#mf2>#mf2>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Most már csak azt kellene kitalálnom,hogy mibe rakjam őket,már 4en vannak<#fejvakaras>#fejvakaras>
Győzelem!
Csata: Malinovka
Járművek: M40/M43
Szerzett tapasztalat: 1 968 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 5
Szerzett kredit: 32 361
Csatában elért kitüntetések: 1 Kiválóság jele, Gore medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.14. 17:40:39
Jpanther t55a messziről nem talált el,emil 2-t boldogítottam a kamikaze stílusommal de közvetlen közelről úgy hogy rammoltam és körbe táncoltam nem tudott eltalálni,skorpió sem talált el,artykra rámásztam és a fejem fölött lőttek el.Saját arty majdnem telibe vágott,de az más.
Főleg a kamikaze miatt sérültem.
Pedig tényleg hülyén játszottam,rossz kedvem van ezért kamikaze be és irány a tömeg.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.14. 17:23:38
O-Ni ha jól emlékszem egyből megkapja a troll ágyút ha O-I-n kifejlesztetted,azzal meg a KV3 nem ellenfél.
És nem azért volt a legjobb mert hú de jó voltam,hanem mert hú de retardált ellenfelet kaptam.
Nem hiszem hogy T25AT-val normális ellenfelek ellen lett volna esélyem 12v1 felállással.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.14. 16:36:08
O-Ni-val megyek előre aztán meglátok egy KV3-at hát megtorpanok, mert nem ismerem nekem olyanom nem volt még és az O-Ni-val is még csak 3. 4. meccsem szóval azt sem tudom ez mit bír. Kicsit óvatosabban megyek, persze morognak a többiek, mert mehetnék nyugodtan az a hülye még megkarcolni sem tudott, de én ezt miből tudtam volna, hogy egy idióta van ellenem. A meccset hoztuk nem volt azzal gond, mert utána még kiszedtem a bázis bitorló KV-1-et is, de jogos a többiek morgása is ilyenkor, mert ők valószínűleg tudják mit bír a taliga én meg csak akkor megyek előre vele, ha csőre van töltve. Szépen megfontoltan szeretek csak ezekkel a bálnákkal haladni, mert nyílt terepen megsorozzák és ott rozsdásodik meg.... Itt is szembe kellett vele mennem 200m-t mire odaértem, hogy valamit talán lőhetek is, mert bújkált a lelkem, de minek....
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun