418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LSSAHPAUL
    Bakker erről jut eszembe hogy én meg a cw festést tettem fel véletlenül, egyből írtam a wg-nek hogy bocsi elnéztem csinálják vissza, de visszaírtak szokásost "köszönjük hogy felvetted a kapcsolatot velünk, ezek az álca hálók nem levehetők, csak úgy mint a karácsonyi, stb stb leírták hogy melyiket lehet levenni melyiket nem" szal szokásos mintha nem tudnám, pont ezért írtam mert elbasztam de hát ezek örökké ilyenek maradnak.
  • pett3rson
    jaa, hogy ezek a képek azt akarták mutatni. nem vágtam. amúgy jah, reroll és ezeket gyorsan free XP-vel feloldotta. Elvileg nem lehetne eladni accountot, de mégis sokan szokták. Meg Sherman is írta, hogy stronghold és goldfosás. Aki most megnyerte az első Ranked versenyt, az is egy ilyen rerollos emberke volt, csak 9-es és 10-es tankjai voltak...talán pár 8-as..már nem is emlékszem, de semmi alacsonyabb tier-ű és pár hetes vagy hónapos volt az acc mivel alig ment vele csatát (talán 1000-et?).
    Meg tudod nézni még szerintem, valahol a játékon belül is ott van talán, de a WG oldalán is fent van a ranglista.
  • yossarianHUN
    Életem egy képben. De tényleg. Ez a papírforma.

• Sherman0070
    resetelt account, gondolom strongholdozik és golddal húz
    nem hittem volna, hogy még mindig vannak ilyen "rerollok"
  • Myke28
    De baszki 88 csata és 9-es tank hogy? + 1 8-as tank oszt kész?
  • pett3rson
    ööö, replay. azzal talán meg tudjuk mondani. Lehet nem Téged célzott, hanem a társadat illetve szoktak olyat, hogy bokorba belövünk, hátha van ott valami (nyuszi pl.) vagy csak simán csalt :D
  • Myke28
    ezt most hogy? a csata 1 percében spot nélkül belémvert 1 et.
  • joe662
    Eddig minden tannkal utàltam Himmelsdorfot,Lt-vel meg plàne,de ezzel a 13-57el még ott is vicces az élet:-DD
    Ez,a sarkon befordul,popsiba -700,mire ràmfordul màr ott sem vagyok:-DD

• Myke28
    Csak neked :) Zoom out
  • pett3rson
    Hali, üdv újra köztünk, remélem maradsz is egy darabig :)

Legtöbb mod testreszabható, hogy mit rakjon fel és mit nem. Én Solo modpackját használom, eleinte Jimbo célkeresztjével játszottam, de most Taipan-féle van. Nézd meg azokat hátha bejönnek.
  • Myke28
    Én EZT az oldalt használom modokhoz régóta,orosz de mindig frissítik.
  • Malarki
    Lol, na ez a ciki nem a faláb, mert tényleg van kör :D

Maala: köszi, ránézek.

Viszont innen is csókoltatom azt a vadbarmot aki kitalálta ezt a legénység elkábítva dolgot. Most már tényleg elég ha egy arty melléd fingok és 10-15-20 másodpercig kvázi meg vagy bénítva. Zseniális.
  • Maala
    Én PROmodot használok, ha akarod, akkor csak a zoomot rakja fel neked, mást nem is tölt le. Ha viszont próbálgatsz, akkor NoFog modot ne rakj fel, mert hányinger lesz tőle a játék az éles kontrasztokkal. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.04. 16:03:50
  • yossarianHUN
    Van ott folyamatos kör is, én is azt használom :)

Kizoomoláshoz nem tudok segítséget adni, hasonló cipőben járok mint te, a régi jól bevált modos oldalaim nagyrészt halottak.
  • Maala
    Akiknek van a csapatodból XVM-je, azoknál jelzi, ha épp felspotolták őt. Klánban hasznosabb, mint randomban, ott inkább csak a játék vége fele hasznos, mikor keresitek az utolsó delikvenst.
  • Malarki
    Benne vannak, de egyrészt mindegy hogy variálom a gyári célkereszt egy fos(nem igaz hogy nem bírtak egy rendes, folyamatos kört berakni csak ezeket a szaggatott vonalas meg pontoso sz*rokat), másrészt nekem kifelé nagyítás kellene, nem sniper zoom.

joe662: erről ne tudtam, köszi. Viszont itt meg szinte csak modpackok vannak, egy nyamvadt célkeresztért nem akarok letölteni 300 másik modot is.
  • joe662
    Üdv újra itt!
    A villanykörtékhez nem tudok hozzászólni,mert évek óta nem használok Xvm-et.
    Modokat innen is tudsz letölteni,ezek úgymond wg kompatibilis modok,mert már vannak tiltottak is,és bannolgatják a népeket időről idöre. Úgyhogy vigyázni kell mit rak fel az ember.
  • yossarianHUN
    Nekem is zárt bétás acc volt még, bár nem RU szerveres :) Igen, nem nagyon volt időm játszani, és mikor igen, akkor is csak a mérgelődés ment többnyire, úgyhogy el lett ajándékozva. Most egyelőre prém, prém tank és bármi ilyen világi hívság nélkül nyomom kényelmes, öreges tempóban, aztán meglátjuk, meddig jutok el így.
  • yossarianHUN
    Szerintem a modolt célkeresztek és az extra zoom is bent vannak már a játékban, nézz körül a beállításokban.
  • Malarki
    Sziasztok!
    Pár éves kihagyás után az új csili-vili motor engem is visszavonzott egy kicsit. Vagy 0 hete játszom újra, nyilván vörös tomato módra, de hát ez van. A kérdésem az lenne hogy az orosz fában vannak olyan ágak ahol aT10 benn csak egy Hamarosan felirat virít, ezekről lehet tudni valamit hogy mikor és mi jön ide?
    Ja és aki használ xvm-et attól kérdezném, hogy csata közben a nevek mellett azok a villanykörték mik? Mármint arra rájöttem hogy a spotolást jelzik, de mit jelent az áthúzott szürke és a sima szürke?
    Ja még valami, modok már nincsenek a játékhoz vagy mi? Kerestem volna célkeresztet meg extra zoomot, de 1.0-hoz egy sincs. Vagy csak én vagyok különleges és nem találom őket?
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.04.04. 15:36:15
  • ximix #401818
    Megszabadultál ?
    Nekem még a régi, zárt béta acc.-om is megvan az orosz szeroról :) "Дата регистрации: 26.12.2010"
  • pett3rson
  • Toweliee
    Nagyon jó lett a wot, kb két évet hagytam ki, pár madárhangot még hiányolok, de egyébként elégedett vagyok.
  • pett3rson
    Ez érdekes, mert kinézetre ilyen álcám volt amit találtam, de semmi mást nem kaptam :) bebugzódott..na, majd ma délután kiderül.
  • Userx2
    Ez bárkivel megeshet. ToT-ban nyomattam velük.

Ne aggódj, a nagy számok törvénye alapján... Én mondjuk nem vittem tovább ezekkel a tankokkal. Ezek a statok beragadtak, hátha elfelejteném mennyire le van ez programozva.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kevés helyem volt. Wotot letöröltem. PUBG tesztszerver 12 x fér el a helyére. Megérte a csere.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.04.04. 07:26:03
  • HTS s3rg1nh00
    sokkal jobban függ a csapattól a tank,mint minden más.nekem MT-k közt toronymagasan a legjobb WN8-am van vele,mégis csak egy sárga 51,8-as WR-re futja(overall 50,9 mellett)
  • joe662
    Megnéztem le lehet venni,a nyárit felraktam a 13-90re,azt átraktam a Bc-re
    Annyit irt külső elemek megváltoztak.

• yossarianHUN
    És le lehet venni?
  • joe662
    Pedig ha játszottál,meg kellet hogy kapjad.
    Kíváncsiságból beléptem a fiaméra,mentem egy kört és a boostereket,és az álcát is megkaptam most,pedig 1 db bélyegje sem volt eddig.

• suba53
    Üdv a klubban. :-)
  • joe662
    Éppen a minap akartam kérdezni,mi ez az új nick,de így már világos.
  • Sherman0070
    Régen jó tank volt az a VK, megint csak az mm-re tudom fogni, hogy elkúrták. :D
  • pett3rson
    ezaz, hogy mentem egy kört, de nem kaptam üzit és néztem a festést is, nincs ott új. mindegy, majd meglesz.
  • yossarianHUN
    Ez a VK3001P valami hihetetlen. Mármint én azért sok mindent megéltem ebben a játékban 2010-17 között, de hogy egy tankkal 70 csata alatt ne tudjam 40% fölé tornázni a WR-t, az azért nekem is új. Komolyan, pakolom a kecskegidát és az áldozati tőrt a bőröndbe, és megyek a konteótáborba, mert ez valami agyrém. Mintha írtak volna valami algoritmust a WG-nél, hogy a játékosbázis degeneráltjainak színe-java kizárólag az én csapattársam lehessen. Az elmúlt három csatámban mind 2000 felett sebeztem T6-ban, és mindháromszor olyan simán kikaptunk, hogy öröm volt nézni. 850 átlagsebzés, ami egyáltalán nem nagy vásziszdász, de tekintve, hogy 3-4 percnél nem szoktak tovább tartani a csaták, szerintem azért nem rossz teljesítmény, és az azért kiviláglik belőle, hogy nem rajtam mennek el a csaták. Akkor meg mégis mi a rézfánfütyülős radai istencsapása folyik itt? Ezért kár volt új accot kezdeni, miután megszabadultam az előzőtől.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.04.03. 20:16:11
  • joe662
    Egy ilyen tehén mintàs festést keress,nekem az van a legelsó helyen minden nemzetnél.
  • Maala
    És? A mérföldkövekért járó jutalmakat a következő csatádban megkapod már.
  • pett3rson
    nem azért, de annak még nincs vége, nem? április 6-ig írja a játékban, addig lehet gyűjteni a tokeneket. Valahonnan volt nyári festésem, de szerintem nem abból, mert se sivatagi, se téli cuccot nem kaptam.
  • ROMOTO
    Nem tudom mit néztél ott, de én pl. ezt találtam...
    http://www.vbaddict.net/gamestatistics/tank-tier-classes
  • suba53
    A WOT szerverét nem nagyon tudom vissza datálni.
  • pett3rson
    jaa, hogy az? majd otthon megnézem, de wotinfo-n sincs infó róla, hogy leszedhető-e később. Este felrakom valamire amit tuti nem adok majd el és megmondom :)
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.04.03. 15:59:02