World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A britteket nem ismerem amúgy, csak ellenfélként.
Kisebbek ellen pedig nagyon durva lesz. Már látom is hogy az üveg páncélzatú WZ-111-esemet egy lövéssel kiszedi HESH lõszerrel a teknõn keresztül. 😄
Az meg hogy CW-n mennyire használható mellékes. A játékosok 90%-a nem CW-zik, nekik nem számít.
Mert én valahogy csak kiszenvedtem volna azt a löveget elsõre cuccok nélkül is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
AP-val viszont csak egy gyenge Jagd. E-100 utánzat lesz...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha jól emlékszem lánc nélkül is elbír mindent.
Löveg kell rá nagyon.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mennyi az új orosz csillagromboló td?
Újra elõbányásztam az Amx50-120-at,lánc már megvan,következõ lépés a motor vagy a löveg legyen,segít-e a motor annyit,vagy majd a löveggel farmoljam össze az arra való xp-t?
De azért az áltag 313 átütés annyira nem rossz.
(az már mellékes hogy a saját csapattársait szívatja vele, meg magát is, csak ezt nem veszi észre)
Vagy csak véletlen lõtt olyan kicsiket a célba😊

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/209903-fv215b-gun/page__pid__4016982#entry4016982
Mi szar volt az, ami nekik ebben a körben gg volt?
Lejár a prémem, megint abbahagyom a játékot 1-2 hétre, mert már csak idegesít megint.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
mármint akik szeretik a tankokat... fõleg a T-72õt
http://www.liveleak.com/view?i=9fc_1360719413
18+os videó 😊
fõleg 25:00 szép jelenet
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
De ennek ellenére a 4x240 dmg elég jó sztem tier8 mednek, viszonylag gyorsan utánatölti a tárat, jó páncélzat medhez képest, korlátolt mozgékonyság. Én nagyon szeretem egyébként azt a tankot!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
MUHAHAHAHAAAAAA <#nevetes1>#nevetes1>
de már a garázsban is elmúlt, szóval össz bünti az volt, hogy a garázsban 2 körre kék voltam.
Jármû AMX 50 100
Szerzett tapasztalat 5 484 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 46 555