World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát kettes ROF-fal, ha ráfekszel izomból a tûzgombra is hat perc mire kilövöd a tárat. 😊

Ha már egy kicsit jobb vagy egybõl le ugatnak<#mf1>
12 darab? lol...akkor nagyon meg kell fontolni minden egyes lövést valóban!
A britteket nem ismerem amúgy, csak ellenfélként.
Olyan nagyon távolról nem érdemes lövöldözni vele. Nem nagyon engedhet meg magának az ember mellé lövéseket vagy lepattanókat 12 darabos lõszerkészlet mellett. Közelharcban a fordulékonysága lesz fontos, abban nem olyan rosszak a brit heavyk, talán ez se rossz.
2-es RoF-al közelebb engedni akárkit is nem életbiztosítás, fõleg egy ilyen tohonya dobozzal. Bár a forduló torony miatt egy kicsit talán kevésbé parás a helyzet. Mondjuk az is számít majd, hogy mennyire fog tudni rejtõzködni.
350 méterrõl nem HESH lõszerrel lövök hanem AP-vel. Feltéve ha egyáltalán lövök akkora távolságból...
0,4 pontossággal 350 méterrõl nagyon örülsz, ha eltalálod a tankot valahol... :-)
Minden tier 10-es teknõjét át tudja ütni. A legerõsebbek is csak 235-240 mm effektív védelmûek. Oldalról meg nem a testet hanem a tornyot kell célozni és máris nem nyeli be a futómû. 275 mm-es átütés csak pár torony ellen nem elég oldalról.

Kisebbek ellen pedig nagyon durva lesz. Már látom is hogy az üveg páncélzatú WZ-111-esemet egy lövéssel kiszedi HESH lõszerrel a teknõn keresztül. 😄

Az meg hogy CW-n mennyire használható mellékes. A játékosok 90%-a nem CW-zik, nekik nem számít.
Azért mondom, hogy elrontottad kicsit szerintem.
Mert én valahogy csak kiszenvedtem volna azt a löveget elsõre cuccok nélkül is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Oké akkor gyûjtögetek még lövegre...(top löveg nem menne rá lánc nélkül most nézem,cuccok nélkül talán...)
Eagle16
Mondjuk nincs olyan tankom ami HESH-t használ, legutoljára a tesztszerveren próbáltam nagyon rövid ideig, de ott ugye erõsebb volt még.

AP-val viszont csak egy gyenge Jagd. E-100 utánzat lesz...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Szerintem löveg, mert az utolsó motorral sem lesz sokkal fürgébb, viszont jól jön a plusz átütés Tier 10-es csatában. Az egyikkel csak karcolgatod az E75-ös LFP-jét, a top ágyúval viszont még akkor is átlövöd ha forgat rajta.

Az mondjuk "vicces" lesz, mikor egy lövéssel leszed majd full hp-ról egy Batchatet.

Kár volt a láncot elõször.
Ha jól emlékszem lánc nélkül is elbír mindent.
Löveg kell rá nagyon.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Aki fent van tesztszerón:
Mennyi az új orosz csillagromboló td?

Am kérdés még a kép mellé...
Újra elõbányásztam az Amx50-120-at,lánc már megvan,következõ lépés a motor vagy a löveg legyen,segít-e a motor annyit,vagy majd a löveggel farmoljam össze az arra való xp-t?
Hát, ha a kettes RoF lepattan, vagy viszi a láncot, az szívás...
De azért az áltag 313 átütés annyira nem rossz.
Vagy nem, francia meg német tankra okés lesz, de CW-n gyak. ezek a legritkábbak, a döntött páncélos tankok ellen semmit nem fog érni, egy T110E5-be szembõl fog sebezni vagy 600-at, az oldala meg simán elnyeli annyira, hogy örülhetünk, ha 2-300 dmg befárad.

Eagle16
Abba olcsó a lõszer, tud vele farmolni...

(az már mellékes hogy a saját csapattársait szívatja vele, meg magát is, csak ezt nem veszi észre)

Pot hogy nem, sztem tök használhatatlan lesz ez az ágyú, AP-val jó az átütése, de az a 2-es ROF... A HESH totál megbízhatatlan, nem szabad arra a lõszerre alapozni semmit.

Jól látom hogy a 8,8 L71-el vitézkedik az illetõ E-75-ön?

Vagy csak véletlen lõtt olyan kicsiket a célba😊
Hopp mégiscsak HESH

Ez így nem valami jó löveg. 3,4-es célzási idõ, 0,4-es pontosság. Nincs normális premium lõszere. Mondjuk 310 mm-es AP mellé nem is kell. Az a HESH viszont erõsnek, az a 275 mm elég sok tier 10 ellen is elég lesz.
Eagle16
Ja hogy már van tesztszerver is? 😄 Így jár aki nem olvas vissza.

gg <#hehe>
Így néz ki szvsz nem HESH a prém lõszer, mindjárt megveszem.

Eagle16
Ez HESH-el nem lesz kicsit OP? 275mm átütés mindenhez elég és hatalmas alfa + elképesztõ DPM...esetleg akkor lenne balanszolt ha sehol sem lenne vastagabba a tank 50mm-nél 😄

Akkor itt a Löwén, az Amxen, és a Pz38on kívül mindenkinek GG volt, hisz rajtuk kívül mindenki tudott lõni legalább 1et. <#nevetes1>

Milyen ROF mellett? Elsõre ugyan betegnek hangzik, de mivel a HESH-nek nincs normalizációja, ezért az esetek igen nagy %-ban sztem effektív 200mm-t sem éri el. Egy 2-es ROF mellett nem nagyon éri meg ezzel lövöldözni és ha emellett nincs normális APDS szerû gold ammoja, akkor nem lesz túl használható randomon kívül.

Hát hogy tudott egyet lõni. Lehet, normális esetben ennyi sem sikerül.

Hogy rühelem azokat az embereket, akik 1 leadott lövéssel és 0 sebzéssel a csata végén beírják, hogy gg.
Mi szar volt az, ami nekik ebben a körben gg volt?
Lejár a prémem, megint abbahagyom a játékot 1-2 hétre, mert már csak idegesít megint.

DarkHorSe
LS_Bencsi 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Találtam képet a 183-ról. A gold ammojának 275mm az átütése és 1750 az átlag sebzése! Te szent szar! 😄 Fincsi kis HESH ammo...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

tankosoknak kötelezõ videó 😄
mármint akik szeretik a tankokat... fõleg a T-72õt
http://www.liveleak.com/view?i=9fc_1360719413
18+os videó 😊
fõleg 25:00 szép jelenet
Tesztszeróról benyomhatnátok pár képet azoknak a szerencsétleneknek, akik akik nem tudnak gép közelben lenni!😊 Fõleg a teknõcrõl...😊))

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

nem olyan rossz az a nagylöveg, azzal mentem egyetlen pool medálomat😛 11 kill. Jó kis löveg az. Meg miért is kéne a kisebbe arany? Annak még nagyobb is az átütése, mint a nagyobbnak.

De ennek ellenére a 4x240 dmg elég jó sztem tier8 mednek, viszonylag gyorsan utánatölti a tárat, jó páncélzat medhez képest, korlátolt mozgékonyság. Én nagyon szeretem egyébként azt a tankot!
A szó amit keresel; a priusz! /nem a toyota féle/ 😊
Ha nincs elõéleted, akkor elmúlik, max 2 csatán bellül. Egy hete platoontárs kékült be véletlenül, de a kövi csatára elmúlt. Neki sem volt semmi "elõélete"
a célját elérte, megyek is a donnhoz, eladom az összes Német tankomat, de elõtte jól fel is gyújtom õket :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fec papa
Nebazz a link meg lemaradt király 😄 : http://www.wot-replays.org/replay/511cdc2a20a2381242000000.html

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Akkor ez csak egy lófej volt az ágyadban. 😊
tudtam!!! :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mert kevés hozzá az effed!
MUHAHAHAHAAAAAA <#nevetes1>

nem használok semmilyen modot, vagy nem erre gondoltál?

de már a garázsban is elmúlt, szóval össz bünti az volt, hogy a garázsban 2 körre kék voltam.

XVM miatt
Gyõzelem Ensk 2013. február 14. 13:49:43
Jármû AMX 50 100
Szerzett tapasztalat 5 484 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 46 555
hogy-hogy nem látom magamat kéknek csatában?

Fec papa
Az utolsó kill a legjobb. 😄 Volt örülés. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-