World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
„vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse”

látjátok a képet???
a BL-10 belõtt oda ahova volt kb 1% esélyem.... a Tiger P és a Hetzer meg a JP közötti kis résbe ahol semmi nem volt 😄DDD
találós kérdés!!! Mi volt a következõ lövés eredménye???

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ez nekem KELL!! howitzerrel állat 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

t5 zsír lesz a noobok ellen 😄 én amúgy barackot tettem rá 😄
Tier 6 sem rossz, de a 7-es, az AT-7 elég vacak, olyan, mint a Lee, jobb oldalt van az ágyúja, páncélban meg nagyjából ugyanaz mindegyik tier 5-tõl.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
remélem sima szerón nem sok ilyen fog rohangálni.... nincs sok kedvem belenézni abba a batár 130mmes gunjába :S
kb 15-20 lövést kaptam vele az elõbb, 1 se sebzett 😊
Gyere csak fel tsre, meg a normál szerverre.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tudja valaki hogy a premium codot hova kell beirni?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor