World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami gebasz a van a teszt szerverrel. Nem jól írja ki az eredményeket. Pl. most sebeztem ~4k-t, de az összesítésnél azt írja csak 1 lövésem volt, a dmg meg csak 700. A lõszerköltséget viszont levonta rendesen mind a 4 lövésemért. <#fejvakaras>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Master91
Köszi!
Onnan mindent törölhetsz, csak a helyet foglalja.

Király, úgy érzem most hagytam abba a magas szintû csatákat. Az artik miatt eddig is élvezhetetlen volt, de ezekkel a jagpz E100 klónokkal legalább a közelharcos pályákat is sikerült jól elkúrniuk.
Egyszerûen imádom ezt az unbalanced, cheater gémet. Szerencsére már kezdek kigyógyulni belõle, szóval már nem is idegesít annyira, igaz hogy nem is játszok már annyit, hogy felmenjen tõle a vérnyomásom. 😛

Master91
Rendes kliensemnek az Upate mappába van 800 Mb cucc, merhetem törölni õket?
Ez a videó még meg sem mutatja mekkora pusztítást képes okozni... 😄 Az elõzõ körömben IS-4 szembõl 1 lövéssel kapott cirka 2000-et a maradék 500 meg leégett róla. Következõ lövésre sidescrape-ezõ Maus mikor felém fordította a tornyát, akkor a lövegpajzs mellett kapott 1500-at. 2 lövés 4k dmg. Ilyen töltésidõ és mozgékonyság mellett ez Elmebeteg. Ezt tuti nerfelni fogják.

Ha átmegy, akkor gold sem kell, mert annak sincs nagyobb átütése. Csak a splash-t növeli meg.

ja tényleg nem😄 de viszont ha golddal lõsz és átmegy akkor igen 😄
+ Rohadjanak meg, mert szegény kv5-ömnek sokkal nehezebb dolga lesz ezután.
Ilyen bunkereket esélytelen átlõni 167mm-el.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ezt nem hagyhatják így!
Mi lesz a francia tankjaimmal?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szia!

Köszi a választ. <#worship>
Nem kell jelezni senki felé, csak egyáltalán nem értettem a dolgot. Kaptam már pár megkeresést, különbözõ eseményekben való részvételhez, de akkor elõtte általában megkérdeztek van-e kedvem idõm hozzá, illetve közlik ha valamilyen oknál fogva mégsem kerülök a csapatba. Most az is lehet hogy csak félrekattintott valaki a meghívó küldésekor. Mondjuk valami komment jól esett volna.

Éjszaka mobilról voltam és azzal nem kicsit kurtán fogalmazok.

wot nick: PsychoTrooper

Rájöttem. A nagy alfájú tankot nem a próknak készítik, hanem a növénykéknek, aki úgyis csak egyet lõ egy meccsen. Az meg akkor legyen nagy. 😊

Master91
Én is szeretek AP-t tölteni a 261-be, de azzal pont nem fogsz "egylövésezni" egy 9-es TD-t sem, nemhogy 10-est. 1375-ös max. dmg-el elég nehéz. 😄

Ez a brit top TD valami elmebeteg cuccos! 4 lövésbõl 6200 dmg <#finom> Ebben volt egy Obj. 268 is szembõl full hp-ról, de a lényegen nem változtat, 1200 alatt még nem sebzett... 😄 (2 csatát mentem vele)

már fél éve is ezt mondtam😄 Kezdtek rájönni a lényegre??? 😄 Ezért van egyébként benne az arty. Betöltöd obj261be az AP-t és kiszeded a TD-t a heavyrõl 1shoottal! 😛 😉
Szerintem a 3000+ a derekas 😊, szóval nekem is van fejlõdni valóm.
Látom te inkább az artykat szereted.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

2700 az elég derekas átlag.
Van hová fejlõdnöm.

Nekem a sniper + spotter és a csata végén letámadós módszer jött be vele, és így 2700 az átlag sebzésem, 600as átlag exppel. A camoja nagyon jó és a rofja miatt a legtöbb tankba lõhetsz 2-3-at mire észrevesznek, közben meg hátulról küldik õket a társak. A camojával így is elégedett vagyok, pedig csak 80%os és nincs rajta háló.

Eagle: Nem fogod megbánni 😛!
Eagle16
Jaj de megéreztem hogy T-62A-t kell venni és nem E-50 M.-et 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nagyon nem dicsekednék vele,18 csata után 1980dmg átlag van kiosztva 1,6 kilõtt tank átlaggal.Több mint 1 hónapja áll a garázsba,szal még szokni kell a kicsikét.Az a baj,h szinte csak a duplázóig veszem elõ.

Hát a srácok már csak így tolják.
Komolyra fordítva a szót,elnézést kérek Tõled,h a klántársaim faragatlan módon raktak ki a gyakorlóból.Délután jelezni fogom az illetékesek felé.

NoparaWot
vagy várjak meg valami akciót?

NoparaWot
Megéri megvenni a T34-et (nagyon tetszik) úgyhogy már van 2 prémiumom ? (amerikai még nincsen)

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Én ezért adtam el az összes tier X-est és csak tier VIII-ig megyek.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

popey8
Az oldal mutatós "technika" is csak akkor mûködik, ha a lánctalpat találja el és nem a tank oldalpáncélzatát. Igazából - mint már írtam - nem csak az FV-vel van nekem bajom, ez csak fokozza. Az egyre növekvõ alfa értékû lövegek miatt arányosan a heavykkel (is) egyre jobban élvezhetetlen lesz a játék, már amennyire még az, a sok hülye, a random és nullások miatt. Eddig se volt vmi fair a nagyot sebzõ lövegek (T10 TD-k) vs T10 heavyk csata. Most nézzük ezt a szitut: e5, is4, is7 vs e100, jagd e100, egy az egy ellen, full hp. Menekülésre, fedezékbe való húzódásra, körbe "táncolásra" nincs elég hely v mozgékonyság, marad a frontokra való tüzelés. Ha közel azonos játéktudású embert nézünk, akkor a T10 heavyk szinte mindig ki fognak kapni. Miért?

Pl. jagd e100 hiába lõ kettõvel kevesebbet percenként, mint az is7, de 2x nagyobb az alfája. e100 meg csak 1,38-cal lõ kevesebbet a szovjet tanknál. Ha az átlag dmg-t nézzük az e100 3, jadg e100 2 lövésbõl kivégzi az is7-et, míg neki kell 6 és 5 lövés. Ez szerintem nem igazán fair, még ha TD-k is. Szal, hiába kicsi a rofja a nagy lövegeknek, a dpmjük mégis nagyobb (még ha nem is sokkal). is7 2146, e100 2250, jagd e100 2446, is4 2200, e5 2400. Ebbõl látszik, h a kisebb rof egyáltalán nem balanszolja a T10 heavy vs TD párharcot. További T10 TD-k dpmje: obj 268 3000, e4 2431, e3 2788, obj 263 2997, fosh 2550.

Oké legyenek nagy alfájú lövegek, hiszen a TD-knek ez kell, nem vitatom, de akkor vegyék le a dpmjüket 2000 alá és/vagy növeljék a heavyk rofját. Jelenleg, ha az említett szituban találja magát az ember, akkor a heavy tankos csak eladni való húsnak érzi magát és akár fel is adhatja, mert szinte esélytelen, h nyerjen. Ok, mondhatod, h na de ott a random. Igen, de az ilyen szitukban általában nem történik csoda. Vannak szélsõséges esetek, de ezek ritkák és más helyzetekben jelentkeznek. Az említett szituáció talán nem mindennapos, de szvsz úgy lenne helyes, ha ilyenkor a T10 heavyknek is lenne esélyük. Ha igazán szándékukban állna SerB-éknek normálisan balanszolni, akkor szépen egyensúlyba lehetne hozni ezt az egészet (TD-k dpm, rof, hp csökkentésével és/vagy heavyk hp, dpm, rof emelésével) és ezzel finomhangolni a játékot.

u.i.: FV 183: 2300 apval, 3500 heshel<#banplz>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ozzz
A fene, pedig nagykerben akartam nyomni, de hát ez nem az a játék. 😄

Menj fel teszt szerverre és próbáld ki, meglátod, hogy ez se godmode! Egy 268 sokkal veszélyesebb ennél a "dolognál" és szerintem biztos, hogy még nerfelni is fogják, ha nem teszt 2-ben, akkor majd a köv patch-ban... a HESH ammojának az átütését/sebzését is lejjebb fogják vinni, 1000%-ra veszem. Nekem egy az egybe az agyonnerfelt t30 jut róla eszembe.

Támogatás nélkül ez a tank tényleg kb semmit sem ér majd, csak egy újabb top tier brit tank, amivel senki sem fog menni, semmi extra.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Én nem félnék tõle annyira a helyedben. A leginkább a német és francia tankokra lesz veszélyes. A HESH lõszernek megvannak a maga érdekességei. Már azzal meg tudod majd szivatni ha mondjuk az oldalad mutatod neki egy ruszki tankkal, mert a lánc miatt ilyen 600at fog csak tudni sebezni, aztán mire újratölt simán agyon lehet verni. Mint írtam lentébb, csak papíron mutat jól ez a tank. A Jagdpanzer szintén, olyan alacsony a DPM-je hogy szart se ér az egész tank. Nem véletlen hogy a pro játékosok is alig tudják kihozni belõle a 3000 átlag sebzést, amíg egy 268 v F155 esetében simán elérik a 3500at.
Simán csinálhat a WG ilyen brutál alfájú tankokat, papíron jól mutatnak, de a gyakorlatban mindegyik el fog hasalni. És ezt a véleményem úgy mondom hogy 4db T10 TD áll a garázsomban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ezzel a brit T10 TD-vel én kezdek besokallni. Nem elég, h a T8 artyk is brutál sebzéseket osztanak, most még ez is? Ok, h kicsi a rofja (nem eléggé sztem) meg vissza lehet rá lõni (már ha spotolódik) stb., de ez nekem már túl sok. ~2k sebzést leosztani 1 lövésbõl, úgy hogy nem arty? Meddig akarnak még ezek elmenni? A kínai T10 TD már ~3k sebzést fog osztani 1 lövésbõl, mert úgy majd többen akarják megszerezni és ezzel több prém és gold fogy? Maus 1 lövés lesz neki? Oké, h páncélvadászok, de ez azért már túlzás szvsz.

Am, már a JPz E100-nak is sok az az ~1k sebzés, de az még pont határ eset. A Foshról meg aztán nem is beszélek. Ha a random vele van is7, is4, E5, de még akár egy Maus vagy E100 is meg van egy tárból. Ráadásul az FV forgótornyos, még ha csak 45°-ban is. Ezután nagyon élvezetes meg szórakoztató lesz 400-500 átlag dmg-es, a páncéljukkal semmit nem érõ T10 heavykel, medekkel játszani.

Én leginkább med-ezek, meg heavy-zek és nem nagyon szeretek se arty-zni, se td-zni. Lassan már egyikkel se fogok szeretni játszani, mert már így is elég szívás, mikor pl. szembe találkozok egy full hp-s e100-zal (én is7-ben), úgy hogy ráadásul a többi agyhalott megdöglött körülöttem. Decemberben 2 v 3 ilyen szitum is volt és mindig a lassabb tûzgyorsaságú, de 2x nagyobbat sebzõ e100 nyert. Fedezékbe sajnos nem tudtam menni és a többi trükk sem mûködött. Szal, ezután szegény T10 heavyk még jobban fognak szívni 1vs1-ben ezekkel a csillagrombolókkal.

Sztem az IS-7-nek (de a többi T10 heavynek is) legalább másfélszeresére, kétszeresére kellene emelni a rofját (vmennyi emelés már most is ráférne), h legyen vmi kis esélye jagd, meg sima e100-ak, brit T10 TD-k ellen pl. a fenti szituban vagy erõsítsék meg a teljes frontpáncélzatukat. Illetve, ha kivennék a gold ammo kreditért témát, már az is sokat segítene, mert az FV v e100 esetén is ez okozza a problémát. Sima ap-val az FV is csak kb. annyit sebez, mint a jagd e100.

Kíváncsi lennék, h ti mit gondoltok az általam elmondottakról.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maus 1 hit 😄 2k damage, + tûzzel 😄.
Megvehetnél néhányat, feltéve, ha nem az lenne, hogy minden tankból csak egy lehet a garázsban 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Hányat is akarsz venni pontosan 😄?
Na épp most egylövésezte a 215 183mat egy másik, csak rossz oldalon voltam 😄. 30-40 fokban beforgatott fronton keresztül... tényleg szar a hesh, elõtte én lõttem bele 1500at. Elsõ csatában pedig elsõ lövéssel 1700et egy batchatbe. Érdekes egy járgány ez 😄.
Elvileg igen. De mivel alapból csak 120k az ára, nem ebbõl leszel milliomos.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ozzz
Ha most megveszek néhány Valentin tankot, akkor drágábban tudom majd eladni õket az akció után?

A Jagdpanzer gunja jobb, a páncélja meg szintén nagyon jó. Szerintem camóban se sokkal lehet elmaradva, szóval számomra nem kérdéses hogy melyiket válasszam.

Jogos, de ettõl függetlenül ezt biztos változtatni fogják, mert az apvel szar dpmje, a HESH meg szerinted nem sebez elég nagyot, és megbízhatatlan. A tornya meg tuti bugos, azt a videóban is láttam azt is javítani fogják szerintem. Amit eddig láttam belõle, nem rosszabb ez mint a jpze100, persze ez szubjektív. Majd kipróbálom teszten, aztán kiderül.
Csak olyan alacsony vele a DMP-je hogy kvázi felesleges az egész tank. Inkább használom az Obj 268-at 850 sebzéssel, 14 sec töltési idõvel, mint ezt.

Akkor buffot kap 😄, amúgy ott van az ap lõszer is... az már jobb eséllyel viszi az is7-et nem akár szembõl is, de minden mást majdnem biztosan.
Pont hogy próbáltuk gyakorlóban is. Lehet vele nagy sebzéseket csinálni, de csak olyan tankra ami nem takargatja a gyenge pontjait, vagy mozog. Mert pl átviszi az E5 és IS7 hasát, de ha azt elrejtik akkor már esélytelen, mert pl az IS7 lámpáját nem tudja átvinni. Nagy távra eleve esélytelen használni a HESH-t, mert túl pontatlan a gun. Szóval ez tuti hogy nem fog kapni nerfet, mert úgy még annyi értelme se lenne mint most.
Meg elmondanám hogy nem kell gold ahhoz hogy át lehessen lõni. Az IS7 HE lõszerével simán átütöttem a tornyát! Szóval elég szánalmas egy valami.

Szasz! Megkérdezhetem, hogy ezzel a taktikával mennyi az átlag sebzésed vele?
Na, ami a 215b (183)-at illeti. Néztem Quickbaby csatornáját, ahogy teszten tolja vele. Többször volt olyan, hogy egymás után 3x sebzett 1500 felett...., batchatet egy hitelt vele stb... A minimum sebzése 6-700 volt. Golddal meg persze, hogy szarrá lövik a tesztszerón, menjetek gyakorlóba vele, ott teljesen más lesz... Ezt tuti nerfelni fogják legkésõbb az elsõ patchnél, addig hagy jöjjön a pénz...
Tegnap kaptam meghivót gyakorlóba valami borg-ostól. Belépek, mondom üdv. Erre kibasznak. Felétek így megy?

wot nick: PsychoTrooper

Töltésgyorsító.
Mert elsõdlegesen nem a spottolás a célja.Nagyon fekszik neki a közelharc,amihez szerintem minden tizedmásodpercre szükség van.

Én legalábbis így használom.

töltésgyorsító, vagy optika menjen a t62re szerintetek?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Hát ilyen 10bõl 1x sikerül a dolog szerintem. Annak meg örülnek mint majom a farkának.

Ha egyszer az üzlet beindul.Wot-os pályafutásom alatt még nem mentünk ilyen kört szakaszban.Innét is megköszönöm a társaimnak ezt az élményt.
[/url][/img]