World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
én itt nem látok jármûveket meg épületeket 😄DDDD

Amúgy úgy patkoltam meg, hogy full hp-n bementem két FV215(183) közé, négy lövésbõl tudtak megölni, valszeg végig HESH-el lõttek. Na ennyit a csoda HESH-ról, úgy ráadásul, hogy oldalba is kaptak kétszer és ennek a tanknak semmi spaced armourja nincs.
Ami kifejezetten nem tetszik, hogy miután meghaltam és váltogattam a tankok közt az összesnél bemondta a személyzet, hogy mi van sérülve, bazze, remélem ez nem marad meg élesben.
Amúgy ATOM fun tank(goldal),szabály szerûen vihogok ha játszok vele😄
vicces volt amikor azt mondta hogy "Congratulation, you killed your first enemy" furcsa ezt hallani 21000 kill után XD
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
121 vs. E50-M
reload time: same
gun elevation: same
alpha damage: 440 vs. 390
camo: good vs. bad
size: fair vs. BIG
de legalább az e50-m mozgékonyabb <#banplz>#banplz>
MEGNYEREM MEGNYEREM!
ÁHÚÚÚÚÚÚÚ
Pont ezt gondolják.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Fasza. Annyira nem kemény az a tank, hogy nerfelni kelljen.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Dimensions: 6.2 m x 3 m x 2.49 m
Crew: 4
Weight: 24 tons (loaded)
Speed: 78~80 km/h
Main Armament: 90 mm PzK
Engine: Daimler-Benz diesel, 500 hp
Ground pressure: 0.70 kg/sq.cm
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
SU-100Y: Ez a tank nagy OP-ság, csak credit farmra kurvára nem jó. 2500 dmg-re és egy Halonen medálra (tehát hozzám képest igencsak nagyokat lõttem) kaptam prémium nélkül kemény 33745 creditet. Ez a sebzés t8 prém tankkal lazán a másfélszeresét éri. Amúgy rém pontatlan az ágyúja, páncélja nincs, viszont nagyokat tud sebezni. Gold ammoval simán tud 600 felett ütni, csak azzal egy lövés 4000 credit, de AP-val is elég drága lõni.
Fullos géppityuval:

ki akartam húzni, hát így már nem kell 😄
Pedig azt hittem valami verseny van, mert az utóbbi napokban bosszantóan sokszor fordul elõ és tök mindegy ilyenkor, ha esetleg az ellen kezdi el. Kilövik õket, de a mieink ugyanúgy foglalnak tovább, holott még lenne kiket levadászni.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

vk2801et nem is néztem 😄
1 tárral 40et lõ ki 😄 ha mind sebez az 320 damage 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Annyi kéne a 120 mm-es ágyúhoz conquerorra, mire az még meg lesz...