World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt fészbúk screenshot meg account bann annak aki kipattintotta.
Más.
Szeretem a high tiert, hogy a rosseb egye meg az ilyen csapatokat.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kannával mentem (Caernarvon) a csapat szépen haladt 5 killem volt mire az utolsó tank következett volna, írom a csapatnak, hogy szeretném kilõni az utolsót a top gun-hoz. Válaszolnak, hogy oké az enyém lehet. Késõbb értem oda, de le voltam döbbenve. Egy kis szakadékba húzódott be a KT a csapat körbevette, de nem lõtt rá senki. Megvártak, tényleg. Aprócska öröm a sok rossz csata közepette.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Annyira dühítõ, hogy hiába csinálsz akármit, bizonyos meccseken nem fogsz nyerni.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Csak 5 kill , se több, se kevesebb.
Félek, hogy a 3 helyezés replayeit nem fogják ki adni, meg _pl van a nevükbe...
- camo mechanics reworked? "As always, I'll tell when the time is right"
- regarding hightier Soviet and British LTs: "Soviet LTs were just on paper - there is little data on them. The British have nothing comparable to - say - AMX-13/90" and "FV300 LT can make tier 6, Scorpion tier 5 max, Sheridan is unlikely to make tier 8", Soviet LTs will be revealed "later, wait for announcements". The T7 and T8 US vehicles might be the Walker Bulldog and the T92.
- the FV4005 Stage 2 183mm introduction confirmed by SerB in British arty branch (SS: god knows why, the 183mm was not a howitzer)
- British arty branch: it will not be like the French one, it's possible it will fire HESH shells, it will have some autoloaders (which most likely will not be displayed), it will come with or after the introduction of tier 10 arties, they will have from +-35 to +-45 degrees gun arc
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
eddig 104K volt a rekordom prém nélkül😊
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Az utóbbi 7 napban az adott tankkal szerzett XP-k 99%-ánál kell több XP-t kapnod a tank ászhoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ugyanezt még pl. Amcsi TD, IS-7, új orosz TD ágon is el lehet játszani...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez a te véleményed.
Én meg azt mondom, hogy ha tier10 heavy akkor e-100-l fun a játék. IS-4 egy rakás szar lett, minden átlövi. IS-7 cw tank, csak tömeges támadásra alkalmas. t100e5 még jó. Többi nincs meg heavybõl.
Nekem E-100 a fun azt élvezem randomba a heavyk közül.
Azért a 110E5 sebzésed gyakorlatilag ugyan annyi mint az E100-é ezek szerint mégsem annyival jobb és meg ne sértõdj de a 2100/battle annyira nem ûberkirály sebzés egy "750-es átlagsebzésû" tankkal.
Hozzáteszem, hogy Szakesznek se sokkal több az átlagsebzése vele 😄
Nagyon kevés teljese nyitott map val, mint pl sandriver, a pályák nagy részén el lehet bújni.
Ja igen azt hozzáteszem 2700HP-ja van. A lor155-51el ha szembõl kapom el kemény 120 HP-kat szoktam sebezni😄
t110e5 és IS-7 valóban mozgékonyabb. e5még talán jó is randomra, de továbbra is tartom, hogy e-100 a legjobb. Amióta van kredites gold ammo 4-5k sebzést szoktam vele bevinni.
A 750-es átlagsebzés jól mutat papíron de még a prémium ammoja is pattog mint a kecskeszar mert ugye HEAT-je van ha jól tudom amire nincs kompenzáció.
A kredites ammo meg oda vissza mûködik a D-10T2S-el ementálira lövöm toronyfronton keresztül.
A viszonylagos mozgékonysága meg leginkább a németek között viszonylag a többihez képest sehol nincs.
Randomba meg az egyik leghulladékabb az 5+ T8 artys körökben mivel a pályák igen nagy százaléka nem artysafe és adjuk hozzá a hobbynácik tudásszintjét ami igencsak korlátozza a hatékonyságát.
Kevés screenshot-om van T10-bõl de ahol szerepel E100 ott jellemzõen a csapat legkevesebbet sebzõ tankjai között találhatóak randomba.
Õk tényleg ennyit tudnak.
Õk azok akik 1 leadott lövéssel, 0 sebzéssel és spottal csata végén beírják, hogy: GG!
Abban reménykedek ilyenkor, hogy ez volt a duplázója az ilyeneknek.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
leszedtem ezt a XVM módot! hát tényleg kellett!
látom E100al 500-700 as effivel top tankként!
lehet hogy bot! vagyis afk al és így húzza ki a tankját bár ilyen csak nagyon ritkán van!
Búcsúkör az M3Lee-vel. <#eplus2>#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Maradjanak a fijugg csak nyugodtan az E-75-ben az egész jó kis tankocska még mostanság is.
1-2 perc alatt lemorzsolódik a csapat fele.
Meg vagyok olyan hülye, hogy szinte mindennel 1. sorba megyek, és sûrûn halok.
Az még külön szívás, hogy kell bele egy legény akinek
-semmi skillje nincs
-nem mûködik a BIA
-1/6 százalékkal romlanak a közös skillek
-amíg ö utol nem éri a többit azok alig fejlõdnek
Thx WG
Oroszoknál pont véletlen egyik ágon sokan a másikon kevesen vannak.
Ott még nagyobb az esély, hogy mindkét csapat full babuin aztán legalább hagynak érvényesülni.
Topgun is ritkán jön utóbbi idõben.
sok tank amikor már az utolsókat rúgja, elkezd megtáltosodni <#idiota>#idiota>
most is ez van, hogy már csak kb 10 ezer xp van a Jagdtigerig, megszerettem a JP2-õt, pedig az elsõ 100-150 csata után nagyon nem voltam megelégedve vele, most meg már sajnálnám eladni. <#dumcsi>#dumcsi>
csak rákell érezni és mintha med lenne úgy használni kb
itt van 2 jól sikerült csata nem régrõl ha valakit érdekel
2. csata jól kezdõdött, egylövéseztem egy szegény Type-ot <#violent>#violent>
wot név: _bitang
Ne mond, hogy egyel több hasznavehetetlen tank lesz a randomba.
amúgy ma most majdnem összejött amx 50 120 al! 😄
Ha neked nincs akkor ügyetlenke vagy 😄
tessék többet gyakorolni xD
Pool's Medal
10-13 fregre! 😄
bele kell húznom!
pedig a helcattal volt 10 fregem! és mégis nicns! 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ölég csacsiságot sikerült így hirtelen összehordani.
Elárulom, hogy az IS ágyúi a 100mm-tõl mind ugyan akkora átütéssel rendelkeznek pontosan 175mm átlagban.
Az, hogy oda van írva a max 219 azt legfeljebb minden holdtöltekor 24 másodpercre fogod megkapni.
Azért kell felrakni a D-25T-t mert annak a szarok között a legkevésbé szar a célzásideje és a leggyorsabban tölt.
De... tegyük hozzá, hogy T9-ben ezzel az ágyúval is legfeljebb agyaggalamb szereped van.
A szakítása meg micsoda egy ágyúnak? Mennyi száradó gatyát bír megtartani?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
beszartok durva volt a vége!4 tank maradt
2 arty meg a t34 rámjött! a hidnál!a hummelt kilõttem elõször akkor a vasúton a gwpanther le akart rammolni mert 80 hpm volt de betöltött mire leért! 😄 a hullája jött nekem! a t34 est kiszettem pont két lövés volt! 😄 közben a bázist húzta az is 3 om 400 hpval de Õ is jött felém!