418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Artynak jót tett ez a map kivétel.
Amiket kivettek, mind szar zárt map volt nekik.
Most M53/M55-el egész jó meccseket tudok menni.
Arty nerf jöhet megint.
-
pett3rson #401958 Megígértem, hogy írni fogom, de aztán elfelejtettem, így csak hozzávetőleges adatom van arról, hogy milyen tier-ekbe rakott a hétvégén. Igazából streamen vissza lehetne nézni, de nem fárasztom magam vele. A lényeg, hogy olyan 80%-ban tier 10-be rakott T-44-el, most azt grindeltem, hogy végre meglegyen az obj 430. -

-
yossarianHUN #401956 Still_I_Rise kollega böfögései innentől törlődnek, kérem nem hergelni, hátha akkor hamarabb elalszik. -
yossarianHUN #401955 Na szóval. Az az érzésem, hogy mikor behozták az új MM-et, egyúttal kiütötték a rendszerből az egyensúlyozó algoritmust, ami azért volt felelős, hogy ha sokat voltál top tank alulra tett, ha meg sokat szoptál a lista alján, top tanknak rakott egy idő után a játék. Bezzeg mekkora nyavajgás volt belőle anno, sokan a titkos algoritmusok és belenyúlások bizonyítását vizionálták egyből :D Aztán most kiderül, hogy mennyivel jobb volt, mint folyton a lista alján kuksolni.
Egyébként abban is lehet valami, amit Romoto mond (főleg, hogy ugye láttuk a statisztikákat), irtó fejnehéz lett a játék, a játékosbázis nagy része a felsőbb tierekben összpontosul. Ami mondjuk így belegondolva minden ilyen szintezésre épülő, több évig fennálló MMO rákfenéje lehet, és nem tudom, hogy lehetne megoldani. A high tier játék ellehetetlenítésével esetleg, de az megint nem valami felhasználóbarát megoldás. -
Ebből új reg lesz szerintem 
-
Still_I_Rise #401952 Érdekes, hogy itt nyavalyogsz napok óta, de neked lehet.
Még egyszer megkérdezem, ezt a fszt ki választotta topik gazdának?
Amikor valami nem tetszik neki megy rinyálni a modoknak, ezzel kimerül a hozzáadott értéke,
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.04.09. 00:10:21 -
yossarianHUN #401951 Nem is vártam tőled ennél magasabb színvonalú megszólalást. A továbbiakban foglalkozzanak veled a modik. -
Valahol meg kell húzni a határt, vagy az alján, vagy a tetején. -
Still_I_Rise #401949 Igaz, de ez akkor is a legalja. -
Megint rossz a kedved? Egyik az WoT téma, másik meg nem, mi ilyen nehéz ezen? Van gumiszoba, ahova az való. -
Still_I_Rise #401947 Akkor csak rinyáljál tovább a reroll acc kapcsán... mekkora seggszáj. -
yossarianHUN #401946 Na vettem egy nagy levegőt, behunytam a szemem, és ezekkel a duplás győzelmekkel átrágtam magam a Tiger P-n. Erős 1100 átlaggal zártam, ami szerintem negatív személyi rekord T7 heavyknél, de legalább túl vagyok rajta. Pfejj, soha ne is lássam többet. Jó hír, hogy a nyolcas VK elég ütős járgány, olyan klasszikus "adj mellé két kisebb heavyt, és megtart egy oldalt" cucc. Hatalmas élvezet nem lesz a nagy ágyú kihúzásáig a 200 penes szüttyögővel, de azért már így is nagyságrendekkel játszhatóbb cucc, mint az elődje. No meg a KT-n még a kisebb 105-öst is ki kell húzni, ennél ezt gyárilag kapod, ami nem hátrány.
T8-nál kisebb tankot viszont még nem láttam vele, bár ott OP is lenne durván. Csak tudnám honnan jött az a sok T8 top tank, mikor a hatos VK-t húztam...
-
yossarianHUN #401945 Szolgálati közlemény: innentől minden politikai tartalmú hsz azonnal és figyelmeztetés nélkül törlődik. Durván offtopik, és semmi helye itt nincs. És a "Tudom, hogy off, de még csak annyit mondanék gyorsan, hogy..." kezdetű dolgokra is vonatkozik ez. Ha tudod, akkor főleg ne posztold :) -
fighter_hu #401944 Megérné még mindig egy jó cucc az az ifh
.
-
De, csak azoknál lehet, ahol ez jelezve van. Minden tankágnál 2-2 küldetés. A maradék 13 solo, és nem adódik a szakasztársak eredménye hozzá a tiédhez. Direktben, ahogy az előbb írtam. -
pett3rson #401942 Nem így értem. Bent a játékban a leírásnál zárójelben szokták írni, hogy egyedül/az egész szakasz. Már bocs, de szerintem ez azt jelenti, hogy ahol ezt nem írják azt nem lehet szakaszban teljesíteni.
Értsd jól: a szakasz tagjainak a teljesítménye beleszámít a TE játékodba! Nem kell csak egyedül összehoznod mondjuk azt, hogy 2000HP-t sebzést okozzanak a csapattársaid az általad elkábított járműveknek. Ergo, két arty beáll egy szakaszba és kettejük össz kábításból eredő sebzése, ha eléri a követelményt megvan a küldetés.
Ha ez így van, akkor az nagyon jó, mert sokkal gyorsabban megoldható szakaszban az egész...csak szerintem ez nem igaz...csak azoknál lehet ahol ezt külön jelzik...ki kellene próbálni... -
Off/Mentem volna,de elfelejtették ki küldeni a papirokat,biztos véletlenül:-/
On/ -
Sir Charles #401940 OFF: Tudom, hogy nem kéne ide ilyet írni, de aki nem ment még el szavazni, az tegye meg!!!
Van még idő!
Ne is folytassa senki a témát, itt nem politizálunk.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2018.04.08. 18:44:15 -
DrSoong #401939 Egyre viccesebb ez a játék... Nem tudja kihasználni a szerver a 120 Mbps letöltési sebességemet és csak 160 lbps-al csordogál végtelenre állított letöltés mellet...
-
Remélem lesz az 5-ös francia arty még ebben az évben. Arról már nem maradhatok le. -
Hát ahogy elnézem,nem ezzel fogom megkeresni a tízes tankokra valót 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nyilván ha pl. MT-15 a küldid, és a mededdel 2 TD mellett mész, akkor nagyobb eséllyel dob be neked megfelelő csatába, hisz alapból már 2 TD-vel indul a csata.
Ezért jó olyan küldit is szakaszban csinálni, aminél nincs odairva. -
yossarianHUN #401935 KV-2 850-et vert HE-vel a Tiger P-m frontjába, majd a következő lövésével kicsapott 480-ról. Mindezt úgy, hogy fel sem spottolódott közben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
M53/M55 -
pett3rson #401933 az osztagot úgy értettem, hogy van amihez kell egy vagy két csapattárs a játékban. Ez vagy szabadon-választott, azaz random, éppen a csatában valakire ráklikkelsz akitől reméled, hogy hozza az elvárt szintet vagy keresel pár havert akivel szakaszban tudjátok tolni.
Ez amúgy érdekes dolog, mert van amihez nincs odaírva, hogy szakaszban is megcsinálhatod, de ha jól tudom engedi úgy is. Nem tudom már melyik küldetés, de találkoztam ilyennel. Fórumon szakaszban ajánlják, miközben a játék nem is írja zárójelben hogy egyedül vagy szakaszban is telejsíthető... -
Én még a régi renncerben
O261,T92 duóval csináltam meg.
-
De akármelyik tizessel is meg tudod csinálni... Nyilván egy T92 vagy Bat artyval nehezebb, de nem lehetetlen. -
Toweliee #401930 Köszi! Legények megvannak. -
pett3rson #401929 van amihez elég tier 6-os, legtöbbet meg lehet csinálni, de amit gyakran ajánlanak az az M40/43 és az M53/55. De ezen felül ami kézre áll és nem árt egy jó osztag sem... -
Toweliee #401928 T-55A artás küldetésekre melyik artát ajánljátok? -
Nagyon jó barátok leszünk vele, már érzem. :-D -
yossarianHUN #401926 A kínai HT-n gondolkodtam, de olyat akartam, amin még nem voltam. Mondjuk németnél is csak T7 felett áll ez fent. -
Ott a jó kis kínai med vagy HT ág, vagy bármelyik orosz. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.07. 19:14:09 -
yossarianHUN #401924 Őszintén? Most már én se. -
Nem értem, hogy újrázott accal miért német tankba kezdtél bele. :-D -
yossarianHUN #401922 Nyerni is kell hozzá? Akkor el is engedtem. -
Egész hétvégén. -
Ez amúgy csak ma, vagy egész hétvégén érvényes minden winre? -
Nemáááár
Az ma van?
Na akkor grindre fel.