World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért érdekes dolgokat írnak az emberek.... 😊
Hogy aztán igaz vagy nem... de lehet kicsit guglizgatni.
Hogy aztán igaz vagy nem... de lehet kicsit guglizgatni.
no comment:
"- there will be no free stuff for old players as a reward"
"- there will be no free stuff for old players as a reward"
A 7.62-t jól írta az illetõ a cigaretta és a gépkarabély lõszerre vonatkozóan az illetõ.Te nagyon okos.Jobb,ha csendben maradsz.
A Hidegháború titokzatos története(1 könyv).
Idézek,de csak mert ráérek hitetleneknek bizonygatni ezt-azt.
"...A civil társadalomnak csak annyit és olyan mértékig termeltek,amely ezt nem veszélyeztette.Például a nitrogén-mûtrágyák termelése fejlõdött.Persze,mert ugyanazon technológiával lõszert és robbanóanyagot is lehetett gyártani az új vegyimûvekben.(ez nem a 7.62es kaliber,de a lényege ua.civil termelés,ami a hadiiparral van összefüggésben)A polgári híradástechnika is csak olyan ütemben újulhatott meg,amennyiben az adott terméket a hadsereg szükségleteit ellátó gyárakban elõ lehetett állítani.
Emlékezzünk csak:volt a sok MEKALOR olajkályha.Hol is gyártották?Egy hadiüzemben,Nagytétényben,a Mechanikai Mûvekben,az volt a kályha nevében a ME.A gázkészülékeket,konvektorokat gyártó CCG teljes neve:FEGYVER-és Gázkészülékgyár.A szódaszifont hol is gyártották?Egy olyan üzemben,mely ágyú- és harckocsilõszert"termelt",ezért is volt az elsõ szifonok alakja pont olyan,mint egy lövedék fémteste(nem a linkelt piros gömb alakú szifon,hanem a hosszúkás lövedékforma alakúról beszéltem eddig is).
Az elsõ tévékészülékeket VT-TV néven forgalmazták.Ebbõl lett a Videoton.De mi volt a VT eredetileg?Egy lõszernagyüzem:a Vadásztölténygyár.A MOM,a Magyar Optikai Mûvek sem látszereket,mikroszkópokat gyártott eredetileg,hanem a légierõ optikai célzóberendezéseit...
Ezek fejlõdtek,erre ment el minden pénz,ezért nem tellett életszínvonal-emelésre.Ami nemzetközi hírûvé vált,mint a gyõri Rába,vagy a Csepel autó,az is eredetileg katonai jármûveket készített vagy javított.A felvett nagy nyugati kölcsönök is jórészt ide áramlottak,ezért nem értette senki:ha ennyi adósságunk van,miért nem élünk jobban?Hová lett a többi?Ráadásul a magyarok,csehek,a lengyelek kellett,hogy kölcsönt felvegyenek a szovjet hadiipar számára is,mert Moszkvának pénzt,vagy hadiiparban is használható nyersanyagot,berendezést nem adtak Nyugatról."
Részemrõl ezzel a témát befejeztem.
Ha pedig nem vagyunk a témában jártasak akkor nem kell okoskodni és linkelgetni különbözõ dolgokat,mert csak az egyén saját tudatlansága kerül a felszínre.
Idézek,de csak mert ráérek hitetleneknek bizonygatni ezt-azt.
"...A civil társadalomnak csak annyit és olyan mértékig termeltek,amely ezt nem veszélyeztette.Például a nitrogén-mûtrágyák termelése fejlõdött.Persze,mert ugyanazon technológiával lõszert és robbanóanyagot is lehetett gyártani az új vegyimûvekben.(ez nem a 7.62es kaliber,de a lényege ua.civil termelés,ami a hadiiparral van összefüggésben)A polgári híradástechnika is csak olyan ütemben újulhatott meg,amennyiben az adott terméket a hadsereg szükségleteit ellátó gyárakban elõ lehetett állítani.
Emlékezzünk csak:volt a sok MEKALOR olajkályha.Hol is gyártották?Egy hadiüzemben,Nagytétényben,a Mechanikai Mûvekben,az volt a kályha nevében a ME.A gázkészülékeket,konvektorokat gyártó CCG teljes neve:FEGYVER-és Gázkészülékgyár.A szódaszifont hol is gyártották?Egy olyan üzemben,mely ágyú- és harckocsilõszert"termelt",ezért is volt az elsõ szifonok alakja pont olyan,mint egy lövedék fémteste(nem a linkelt piros gömb alakú szifon,hanem a hosszúkás lövedékforma alakúról beszéltem eddig is).
Az elsõ tévékészülékeket VT-TV néven forgalmazták.Ebbõl lett a Videoton.De mi volt a VT eredetileg?Egy lõszernagyüzem:a Vadásztölténygyár.A MOM,a Magyar Optikai Mûvek sem látszereket,mikroszkópokat gyártott eredetileg,hanem a légierõ optikai célzóberendezéseit...
Ezek fejlõdtek,erre ment el minden pénz,ezért nem tellett életszínvonal-emelésre.Ami nemzetközi hírûvé vált,mint a gyõri Rába,vagy a Csepel autó,az is eredetileg katonai jármûveket készített vagy javított.A felvett nagy nyugati kölcsönök is jórészt ide áramlottak,ezért nem értette senki:ha ennyi adósságunk van,miért nem élünk jobban?Hová lett a többi?Ráadásul a magyarok,csehek,a lengyelek kellett,hogy kölcsönt felvegyenek a szovjet hadiipar számára is,mert Moszkvának pénzt,vagy hadiiparban is használható nyersanyagot,berendezést nem adtak Nyugatról."
Részemrõl ezzel a témát befejeztem.
Ha pedig nem vagyunk a témában jártasak akkor nem kell okoskodni és linkelgetni különbözõ dolgokat,mert csak az egyén saját tudatlansága kerül a felszínre.
Hupsz tényleg benéztem a neveket.
A tényen mit sem változtat, hogy marhaságokat írnak mindketten.
Lévén semmilyen méret nem egyezik meg a cigaretta és a lõszerek között, a papír/dohány és a réz/acél/lõpor viszonyairól már nem is beszélve.
A tényen mit sem változtat, hogy marhaságokat írnak mindketten.
Lévén semmilyen méret nem egyezik meg a cigaretta és a lõszerek között, a papír/dohány és a réz/acél/lõpor viszonyairól már nem is beszélve.
Ha õ írta volna.... csak az elsõ két betû egyezik a nevekben 😄
Na, akkor valami forrás a "tény"-hez? Mert addig csak UL marad. Az nem ér, hogy Pistabácsi a konzervgyárban dolgozott és õ mesélte.
Nekem mindegy mit hisztek a tények tények.
Senki nem mondta,h a cigarettagyár lõszert gyárt,az ûrméret a lényeg.
A szódásszifon és a konzerv ua.
Senki nem mondta,h a cigarettagyár lõszert gyárt,az ûrméret a lényeg.
A szódásszifon és a konzerv ua.
Ha logikusan végiggondolom, akkor semmi értelme. Az egyik fémet munkál meg, a másik papírt. Legalábbis a cigi, de gondolom a konzervnél is hasonló a helyzet, mert az sem ugyanaz a fémvastagság, mint a lövedék. Az egyetlen közös pont a töltés, de annak meg nem sok értelmét látom, hogy legyártják a Mátrában az alkatrészeket, majd átviszik mondjuk Sátoraljaújhelyre, lepakolják és megtöltik õket. Nem hiszem, hogy a töltés lenne a szûk keresztmetszet.
Nem gázoltál sehova csak csacsiságokat beszélsz.
Cigarettagyár mit 7,62-es lõszergyár ja... a múltkor is csodálkoztam miért nem akar a szofim meggyulladni meg olyan fura rezes íze is volt.
Cigarettagyár mit 7,62-es lõszergyár ja... a múltkor is csodálkoztam miért nem akar a szofim meggyulladni meg olyan fura rezes íze is volt.
Tán harckocsizó vagy,h a lelkedbe gázoltam?😊

Van még az a hosszúkás formájú is,a lövegbe való!
Nekem van ilyen szódásszifonom, csak kékben. <#nevetes1>#nevetes1>
Hát ja... emmeg gáboráronrézágyújába

Hi.Bizony nem.
Emlékszel a régi szódás szifonra?Az alakjára?
Persze,h panzerba való!
Emlékszel a régi szódás szifonra?Az alakjára?
Persze,h panzerba való!
Ez nem csak urban legend? 😉
Üdv!
Tegnap délutáni vesztes kör...3 arty,1 e100 vs én a végén: e100-at kiszedem én 2x nem sebzem õ lõ egy 0-t a 62 hp-s t62-mbe,onnantól vége lett.
Viszont a 3 arty már nem ment,1 foglalt 1 jött felül a hegynél,3-ik nem tom hol volt...Hegynél lévõt kiszedtem,de jött a vég 😞 ennyi élettel el se kellett találnia ,pedig így is nagyot mentem(replay nincs bekapcsolva).
Ja,kezdésnek belém lõtt a saját e75 véletlenül...

Tegnap délutáni vesztes kör...3 arty,1 e100 vs én a végén: e100-at kiszedem én 2x nem sebzem õ lõ egy 0-t a 62 hp-s t62-mbe,onnantól vége lett.
Viszont a 3 arty már nem ment,1 foglalt 1 jött felül a hegynél,3-ik nem tom hol volt...Hegynél lévõt kiszedtem,de jött a vég 😞 ennyi élettel el se kellett találnia ,pedig így is nagyot mentem(replay nincs bekapcsolva).
Ja,kezdésnek belém lõtt a saját e75 véletlenül...

Heh?
Db marad 7, 8asnak meg kapjuk azt az Indien Panzert (nem helyesen írtam), 9, 10-es meg a LeoI
Db marad 7, 8asnak meg kapjuk azt az Indien Panzert (nem helyesen írtam), 9, 10-es meg a LeoI
köv utáni patch, ha jól tudom...
Semmit sem tudni a platoonokról, kár bármit is mondani.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Na közbe rájöttem, hogy kell azon a kretén oldalon normális méretben megjeleníteni a képet.
Hát kérlek ez a pech kategória, fûszerezve a kretén WG-s programozókkal.
De a T50-2 a 13 90 és ha jól tippelek a WZ132 simán kerülhet ilyen csatába csak ahhoz már tudás is kéne, hogy el is ossza õket ne csak bedobja ahogy éppen jön.
A T5-ös light battletier 12-ig megy tehát 14db t10-es mellé is berakhatja a 7-es meg megy 11-ig.
Hát kérlek ez a pech kategória, fûszerezve a kretén WG-s programozókkal.
De a T50-2 a 13 90 és ha jól tippelek a WZ132 simán kerülhet ilyen csatába csak ahhoz már tudás is kéne, hogy el is ossza õket ne csak bedobja ahogy éppen jön.
A T5-ös light battletier 12-ig megy tehát 14db t10-es mellé is berakhatja a 7-es meg megy 11-ig.
Mi a szarok voltak azok mert errõl a bélyegképrõl nem derül igazán ki.
Ezt miért kell? Elég sok az idióta így is erre berak 3-om tier 7-est hozzánk.

Ez a fórum még mindig önelégült faszokkal van teli akik azt figyelik nonstop kivel lehet vitába kerekedni és elnyomni az. Ennyi antiszociális majmot mint itt van. Kb 2-3 ember kivételével, nekik TISZTELET!
Azt jól tudod, hogy ha találsz akkora bokrot amibe elférsz és nem mozogsz akkor 50 méterig nem vesznek észre.
Itt meg a fene tudja lehet más látott rád oldalról.
Itt meg a fene tudja lehet más látott rád oldalról.
Nem kértem kommentárokat. Köszönöm.
Ha játékban vagy keress meg rush0620. Megmutatom neked hogy mûködik.
Csak érdeklõdtem hogy lehetséges-e hogy õ spottolt, ilyen vagy olyan okokból, vagy ki lehet zárni. Seggem nem lóg ki szvsz.
Értem én hogy nem ér sokat az álcaháló alapból HT-n sem, nem hogy még német tankon, de eddig úgy gondoltam hogy ha bokor vesz körül, nem lóg ki a test, és nem lövök, nem mozgok, akkor még a HT is el tud "bújni". Ha pedig valaki felvilágosít hogy ezt rosszul gondoltam, akkor megvan oldva a probléma.
Ha meg nem, akkor esetleg balról felspottolhatott valaki, abba az irányba azért neccesen takart a bokor, de ott sem volt teljesen üres, jobbról pedig szintén takarva voltam.

Értem én hogy nem ér sokat az álcaháló alapból HT-n sem, nem hogy még német tankon, de eddig úgy gondoltam hogy ha bokor vesz körül, nem lóg ki a test, és nem lövök, nem mozgok, akkor még a HT is el tud "bújni". Ha pedig valaki felvilágosít hogy ezt rosszul gondoltam, akkor megvan oldva a probléma.
Ha meg nem, akkor esetleg balról felspottolhatott valaki, abba az irányba azért neccesen takart a bokor, de ott sem volt teljesen üres, jobbról pedig szintén takarva voltam.

Azt ugye látod hogy nem lóg ki és 3 bokor van elõtte? Amíg te itt okoskodsz kb 5 perc kipróbálni a spottolást mettõl észlelnek gyakorlóba. Gondolkozz el minek mondtam neki hogy próbálja ki.
Errõl a képrõl nehéz megállapítani de necces, hogy segged kilógott amikor jött ki a ház mögül.
A másik, hogy mibõl gondolod, hogy õ spottolt?
Ja és német tankon az álcaháló mint leprásnak a priznic kb annyit ér.
A másik, hogy mibõl gondolod, hogy õ spottolt?
Ja és német tankon az álcaháló mint leprásnak a priznic kb annyit ér.
Ne beszélj már hüjjeséget teljes meggyõzõdéssel mert attól még nem lesz igaz.
köszi! Akkor megveszem holnap😛
A db lesz a t7-es (és t6-os😄) tank a leo ágban, szóval természetesen. A light ágról csak át lehet menni, lásd a kínai light ág.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
100 m en belül medeknél heavyknél van az észlelés. Mivel a lightok felderítõk és kicsik is ezért náluk 50 m (álcahálóval). Gyakorlóba próbáld ki.
vajon a DB felõl el lehet majd érni, vagy muszáj a light vonalon menni? Mert én pont holnap terveztem megvenni a DB-t!
Nem erre van? Egy helyben állásnál, lövés nélkül nem rohadtul mind1 hogy milyen tankkal vagyok, ha nem lógok ki sehol?
láthatósági/álcázási rendszer magyarázatnál:
"Ha 50 méternél közelebb kerülsz, akkor bármi is van közöttetek (akár egy 10 méteres várfal) meglátod az ellenfelet, kvázi röntgenlátást nyersz rá."
Mitõl lett ez most 100m?
"Ha 50 méternél közelebb kerülsz, akkor bármi is van közöttetek (akár egy 10 méteres várfal) meglátod az ellenfelet, kvázi röntgenlátást nyersz rá."
Mitõl lett ez most 100m?
Játékstílus kérdése. Szerintem megéri.
Ja és ha jól látom tiger 2 nem erre van az amúgy is könnyen észrevehetõ camo értékével. Ezt ne eröltesd. <#vigyor0>#vigyor0>
100 m en belül felvillant bármi ha bokorba campelsz mozdulatlanul. Lightok esetében camoval ez 50 m.