World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NoparaWot
// vagyis Panther-tõl kezdeném a fejlesztést

nem igazság xD
NoparaWot
szerintetek megéri erõt fektetni német med vonalba ?? még az az ág nincs elkezdve, videok alapján nem tûnnek rossznak a picik, de itt a fórumon úgy emlékszem sokat gyalázták õket - mit tegyek?😛

Solten
thx

Saor Alba

Mázlista.<#duhos2>

Grat.
Maala
Azt állítod, hogy rossz ár/érték arányt képvisel a Löwe, majd azt, hogy jól lehet vele pénzt keresni...

Mi másra való egy T8 prém tank, ha nem kreditfarmolásra?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nincsmit!

Nem túl meggyõzõ darab. Orosz medeket különben is beáldoztam a kínaiakra, bár a T-34-85 nagyon bejött.
Solten
Nyertem egy puffancsot, az esetleges tulajoktol kerdeznem hogy meg mindig potens tank? 😊 Anno szinte semmi nem lotte at, de a mai gold ammo korszakban... <#alien>

Saor Alba

patchaou
Bejött a tipped 😊 Akkor is jön a lóvé ha alig sebzek, és elég gyakori a 3k körüli spottolás.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
A második kérdésre az a válasz, hogy bármelyik TD-é, melynek az AP-je 750 alfa felett van.

Az elsõ kérdésre meg az a válasz, hogy cserébe az artyk RoF-ja kisebb, és mivel nem látom, hogy a YossarianHun nevû accon lenne olyan sok arty csatád, innentõl kezdve szerintem hagyjuk abba ezt a beszélgetést. Az, hogy egy oldalrõl véd egy hely, még nem jelent semmit.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

minden prémmel nehéz veszteséget csinálni.

Maala
Egyik állításoddal ütöd a másikat.

Ezzel sajnos egyet kell értsek a Löwe az egyik leggyengébb prénium az ár/érték figyelembe véve.
Meg kell hagyni viszont hogy jó kredit gyûjtõ de akkor már inkább egy prém acc
- it's confirmed that the T8 German LT line will continue to the T9 Leopard prototype, much like the Chinese branch (XP-wise too)
- the T8 German LT properties will be "about the same as those of the AMX-13/90"

toma77, kérdésedre miszerint lesz-e valamilyen új prémjárgány közel jövõben, hát itt említenek egyet:

- Soviet medium premium tank will be apparently tier 7 and not 8 (SS: T-44A)

Így pár csata után kellemes a benyomásom, de 4 rugóból sok sör kijön. Szóval nem tudom.<#fejvakaras>
Az szép 😊
ximix
És nem csak a röppályák vannak modellezve hanem a lövedék sebességek is.

Kevés. Összes tankot nézve alsó harmad.
Semmi baja a Löwe-nek.

toma77, nem vágom, hogy ez most sok vagy kevés.
Tudja valaki, hogy lebegtet-e valami újabb prém tankot középtávon ez a kedves belorusz cég?
Vettem egy Löwet-t a goldból de minek?<#levele><#nevetes1> Elsõ csata...egy szaros asszem IS-volt egybõl kigyújtotta de olyan szinten hogy majdnem végem lett! Nem vagyok vele megelégedve hogy finoman fogalmazzak!<#nevetes1> Igazi pénzt nem ér meg nekem!! Mondjuk mire számítottam német tank! Szarrá van nerfelve!
Az anyázást csak átvitt értelemben értettem<#kacsint> Amúgy arról én sem tudok hogy képes lenne bármi belõni egy ház méretû fedezék mögé, és olyan TD-rõl sem ami 3méteres sugárnál messzebbre sebezne mivel a HE lövedék robbanási sugara nem szokta elérni még a 3métert sem! Én csak általánosságban mondtam ezeket, nem olvastam komolyan át hogy min variáltok! Neked is van igazad, de Maala sem beszél azért hülyeséget!<#vigyor3>
Anyázás? Ilyenrõl nem tudok. Túlzottan érzékenyek lettek itt a népek, mióta nem jártam erre. Látom csak kell csomózni azt a szerencsétlent, akkor kérdezném: Milyen TD lövedéke repül olyan ívben, hogy ház méretû fedezék mögé belõhess vele? Milyen TD HE lövedéke olyan hatékony, hogy 3 méterre a célpont mellé lõve abban komoly kárt tehess?
Na akkor nézzük csak!<#finom>
Nem akarok beleszólni igazán ebbe a magasröptû és kulturált anyázásba de tökmindegy milyen tank típusról beszélünk mindegyik lövésének van röppályája. Ez a játékban tudtommal modellezve van, méghozzá meglepõ profi módon. Ha meg HE lõszerrel lõsz akkor bizony annak van robbanási sugara, ami simán megsebez bármilyen közelben lévõ tankot!
47,86 % a winrátája.

Mellesleg hülye vagyok, elfelejtettem, hogy újraindult a tesztszerver, és újra van gold. Már vettem is egyet újra tesztelgetni.
kb. ezren voltak elõttem, 3-4 perc után beengedett
türelem, nem kapkodni
<#mf1>
Kabbe!!!<#nevetes1> Én meg itt tornázok vele bakker!
pont most léptem be
További csomós kákák közé gabalyodtam, de igyekszem. Nézzünk TD-k HE skulóinak robbanási körét, majd artykét. Nézzük meg az ennek arányában okozott sebzést. Most komolyan érdemes ilyen evidens dolgokról szájat tépni?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Mivan ezzel a retek teszt szerverrel? Betud lépni valaki? Nemigaz hogy nem sikerül már fél órája!<#violent><#falbav>
Maala
Ugye azt vágod, hogy technikailag mindegy, hogy mivel lõsz a ház túloldalára, amíg HE-vel lõsz, és a splashkör elkapja a másik tankot?

Kv-2vel is lehet bombázót szerezni, és az artyk közül sincs mindegyiknek 17m-es robbanási sugara.

Bocsánatért esedezem, engedd meg, hogy miután kigázoltam a széthasogatott szõrszálak és csomós kákák közül, átfogalmazzam: Mióta lõ a TD akkora ívben, hogy egy téglaház tövében guggolva, annak túlsó oldaláról pukkasszon ki? Jó eséllyel egy lövéssel. Vagy csak a ház mellé lõve.
Pontosan mire gondolsz? A lövedéket többnyire arra a részre szokás mondani, ami a páncélátütést végzi. Ez esetben függ attól, hogy milyen típusú a lövedék, mert egy ûrméret alatti lövedék jóval kisebb térfogatú.

Ha a teljes lõszerre (lövedék + lõpor) gondolsz, akkor körülbelül a 37-45 mm-es kaliber lehet fél liter térfogatú. De ez is típus függõ, mert más-más mennyiségû lõportöltetet kell alkalmazni különbözõ kezdõsebességekhez. Például egy nagy kezdõsebességû 37 mm-es amihez több lõpor kell az lehet fél liter térfogatú, vagy egy kisebb kezdõsebességû 45 mm-es. Ezek közül a nagyobbak hozzávetõlegesen 0,5 liter térfogatúak lehetnek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maala
Egy szóval sem említetted, hogy mekkora ívrõl beszélsz. 😄

Orosz heavy-re, kínai med-re használok én is. Ezért kéne németre is valami. Amcsi, angol, francia vonal nem vonz különösebben.
Édes istenem...
Maala
Mióta kinyitottad a szemed, és nézted a távoli lövéseid ívét...

tank ász pancserral... <#taps>

És mióta kell egy fél marék bikaszarnál többet adni arra amit az ember a tesztszerveren tapasztal? Ez a meddõ vita viszont mindig szórakoztató. Tehát mióta is lõ a TD ívben?
jajaja, az is normális, hogy 1750-t sebez az új TD 😄 bementünk gyakorlóba: mausba 1800-t vertem vele és ki is gyulladt. Ez teljesen normális😄 bezzeg a csúnya gonosz arty, aki 40 sec alatt tölt be és 10 sec alatt céloz 😄 Csúnya! Gonosz!!!!
Én nem farmra használom hanem legénységhúzásra. Jó ha naponta 2-szer bele tudom rakni a palikba a duplát, triplát, ötszörözést. Meggyorsítja a fejlõdést látványosan.
Szerintem érzi a kicsike, hogy a mostani akció után jön a Pershing.

Az elmaradhatatlan 300 alatt sebzõ KV-1S default tartozék kapcsán most eltekintek az õrjöngéstõl.

Ertem. Es ha monjuk megvennem a VKDB-t legenyseggel es csak kicserelnem a ket tankban a fiukat? Vagy az mar csak pocsekolas es hadjam ahogy van?

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.

hat ha meg akarod tartani akkor nincs mese ujj legenyseget kel szerezni es azokat kepezni...
Igen, pont ez a halálom, amikor teljesen a csapatra vagyok utalva. Átlag játékosként nem várom el, hogy én döntsek el egy csatát, de azért bele óhajtom tenni a mancsomat az eredménybe.
Type-nál is ettõl megy a falnak. Jó a tank, csak a 30% win chance-es csaták nem tesznek boldoggá.
Farmolni meg alacsony sebzéssel (pen szerintem elmegy), meg kreditgold-dal? Hát, nem tudom.

Jó, mondjuk azért még mindig piszkálja a fantáziámat.
Az a helyzet,hogy megszertnem tartani a 6os medet is (VK36) farmolasra (premium nelkul jatszom),ugyanis kii van fejlesztve oroszoktol a KV4 es ha jol tudom prem nelkul nemfogom gyozni kredittel (ha egyszer sikerul megvenni). Ilyenkor mi legyen? A VK36-ban a legenyseg elso skillje 89%-on van es ezeket a sracokat szeretnem a VKDB-be rakni,hogy 7-es szinten ne alap legenyseggel menjek. (Nemertem mert csak most kezdtem el ezzel foglalkozni,de majdcsak bele jovok 😊 ).

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.