World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grat.
Mi másra való egy T8 prém tank, ha nem kreditfarmolásra?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az elsõ kérdésre meg az a válasz, hogy cserébe az artyk RoF-ja kisebb, és mivel nem látom, hogy a YossarianHun nevû accon lenne olyan sok arty csatád, innentõl kezdve szerintem hagyjuk abba ezt a beszélgetést. Az, hogy egy oldalrõl véd egy hely, még nem jelent semmit.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Meg kell hagyni viszont hogy jó kredit gyûjtõ de akkor már inkább egy prém acc
- the T8 German LT properties will be "about the same as those of the AMX-13/90"
toma77, kérdésedre miszerint lesz-e valamilyen új prémjárgány közel jövõben, hát itt említenek egyet:
- Soviet medium premium tank will be apparently tier 7 and not 8 (SS: T-44A)
toma77, nem vágom, hogy ez most sok vagy kevés.
Mellesleg hülye vagyok, elfelejtettem, hogy újraindult a tesztszerver, és újra van gold. Már vettem is egyet újra tesztelgetni.
türelem, nem kapkodni
<#mf1>#mf1>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Kv-2vel is lehet bombázót szerezni, és az artyk közül sincs mindegyiknek 17m-es robbanási sugara.
Ha a teljes lõszerre (lövedék + lõpor) gondolsz, akkor körülbelül a 37-45 mm-es kaliber lehet fél liter térfogatú. De ez is típus függõ, mert más-más mennyiségû lõportöltetet kell alkalmazni különbözõ kezdõsebességekhez. Például egy nagy kezdõsebességû 37 mm-es amihez több lõpor kell az lehet fél liter térfogatú, vagy egy kisebb kezdõsebességû 45 mm-es. Ezek közül a nagyobbak hozzávetõlegesen 0,5 liter térfogatúak lehetnek.
Az elmaradhatatlan 300 alatt sebzõ KV-1S default tartozék kapcsán most eltekintek az õrjöngéstõl.
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.
Type-nál is ettõl megy a falnak. Jó a tank, csak a 30% win chance-es csaták nem tesznek boldoggá.
Farmolni meg alacsony sebzéssel (pen szerintem elmegy), meg kreditgold-dal? Hát, nem tudom.
Jó, mondjuk azért még mindig piszkálja a fantáziámat.
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.