World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert ez egy ruszki játék és a komcsi fejlesztõknek maguk felé hajlik a keze.
Ja várj, ez ide pont nemjó.... 😊

Magyar fiú anyázott és osztotta az észt...de mire??Pedig utolsó elõttiként halt meg(én meg utána),és ennyit tudott:

Mert nem te játszol vele.
A T30al alig sebeztem 900at is, nemhogy 1000-ret.
De ha valakivel platoonba mentem rögtön az volt az elsõ beszólása platoon társamnak: mi a bajod? most is 1000 fölött sebeztél.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mondjuk a FÉG-en nem kéne meglepõdni, mert ugye a neve sem véletlenül Fegyver És Gázkészülék gyár... 😊

Szóval az normális hogy náluk alapból vannak külön fegyvergyártó részlegek....

Az Obj-704-hez képest mindenképpen egy új dimenzió lesz.Amit még észrevettem,hogy nagyon ritkán sebez 1000-et,pedig tudna,ellenben az amcsikat sûrûn látom ekkorákat lõni.Na ez miért van??

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

hát ha már eddig eljutottam "muszáj" megvenni...
Csak meg ne bánd!Már nem olyan mint régen.Az ágyúja sokkal többet pattan le,és mintha pontatlanabb is lenne.De ettõl függetlenül jó kis td.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Trollkodtunk kicsit randomban <#idiota>
Type kódot kértek hát mi adtunk nekik <#nyes>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jó pár éve bejutottam a Soroksár úti FÉG-be, amikor még álltak hátul az üzemcsarnokok, és beszéltem pár régi motorossal ott. Konkrétan abban a gyárban a fegyverek mellett mindenféle szart gyártottak (fémbili, lábas, hõsugárzó, meg a gázkészülékekstb.), de mindent külön gépsoron, kevés volt az olyan gép, ami civil, és katonai megrendelésre egyaránt dolgozott. A gyár alatt meg egy nagyon komoly pincerendszer húzódik, többek között ott volt a fegyverbelövés is.

Ismerõs helyzet. Amikor az E8-assal közeledtem a T20-hoz, hirtelen elfelejtettem játszani. Amikor 150xp kellet volna, hirtelen összejött vele egy meccs alatt több, mint 2000 xp(prémmel). Az volt a duplázó 😊
Úgy tudom attól, hogy kihalt belõle a legénység még látni kéne a térképen és lehetne sebezni.

Ezt nem lehetett, amikor rálõttem nem is mondott semmit a legénység, pedig eltaláltam.
Csak, hogy szemléltessem a mai napom:
Tegnap úgy hagytam abba az AMX50100at, hogy már csak 5000xp hiányzott a 120hoz. (mondom az 1 fain 5x-özés +1 normális kör, ha mégsem olyan fain)
Jelenleg már csak 1500 xp hiányzik, de 5x-özni nem sikerült még.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sunsetjoy
Nem valós bug, a legénység halt ki belõle. Így használhatatlan lett.

Amúgy akkor most mi a hivatalos verzió? A mostani tier7 vk3002db hogy lesz benne az új ágban? Lesz belõle továbbágazás, érdemes megtartani?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mai napról ez a véleményem.

patchaou
5* hétvégén ez teljesen normális...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az elõzõ csatában, volt egy kis bug. Egy kilõtt t-43at jelzett úgy a program, mintha még mûködõképes lenne. Egyszer én is rálõttem, de utána láttam, hogy a térképen nincs rajta, és valószínûleg már korábban kilõtték.
Be is írtam , hogy bug (3 másik csapattársam rögtön írta, hogy ne lõjük, mert nincs értelme).

Persze 2 idióta nem hagyta abba. 2 percen keresztül lõtték minden irányból kb 10 m-es távolságból. Persze nem sebezték...

Miután 2 perc tömény anyázást kaptak a csapat 9 másik tagjától továbbálltak.
Eléggé nagy WTF momentumok..

10bõl 1 a gyõzelmi arányom ma.
Az is 1500xp-s 5xözõ volt.
Már 1 magyar platoont is elküldtem a helyére. Elõtte lévõ csatában 1 tankra elhasználtam az összes reportomat.
Utána lévõben kilõttem a saját artynkat, mert könyörögtem a marhának, hogy álljon be foglalni, de nem tette meg, és vesztettünk.

Maala
Az lehet, hogy sokkal hatékonyabb, de sokkal egyszerûbb is kiiktatni az egész termelést, ha mindent egy helyen csinálsz.

Valamit valamiért.

Mellesleg nem olyan veszélyes az a robbanószer, hidd el.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Illetve senki sem beszél a robbanási sugár, és az artyval lefutott köreid kapcsolatáról.

A pozíció és a fedezék mögé belövés kapcsolatáról volt szó. Mert nyilván az arty az csak egy helyben állhat, és nem mozoghat.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Nem, ellenben olyat sem tudok mutatni, amiben hightier artyval jócskán mellélõve szedem be a hatalmas sebzéseket (prém ammo nélkül). Ellenben olyat tudok mutatni akárhányat, ahol épphogy mellélõve 100 alatt sebzek.

Vagy most jön az, hogy az a fránya WG, meg a rohadt üzletpolitikája a gold ammoval?

Researched:
Object 268 researched. Undistributed experience spent: 301000. Free Experience spent: 0.

nyugdíjba küldtem a jó öreg 704 et, egy utolsó 4 killes csatában. már csak 2 misi kéne a 268 ra 😄
patchaou
Szerinted a konzerv donozok miért pont olyanok amilyenek, és miért akkorák amekorrák?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

akcios csirkefarhat? 😊
Maala
Elmúltam már 65, nyugdíjas vagyok, adjatok valamit ajándékba! 😄

Na, utána jártam egy kicsit én is ennek a hadiipraos dolognak. Nagyapám még a 70-as években dolgozott Pesten valami konzervgyárban. Náluk állítólag volt egy ilyen háború esetére szóló direktíva, miszerint kötelesek átállni haditermelésere. Hogy ez konkrétan mit jelent, azt õ sem tudta. Szóval lehet hogy csak a termelést kellett megnövelni a hadsereg számára. de azt is mondta, hogy jártak náluk katonai szakértõk a seregtõl, ellenõrizni a gyártósorokat. Viszont náluk is terjedt ilyen legenda a háborúban lõszert meg gránátokat kell gyártaniuk.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pales27
felesleges, ott kell lõni ahol leggyengébb a páncél

Pales27
vigyél fele-fele arányban ap-t/aranyat

Imrusssss
Sziasztok! tud nekem valaki olyan textúra packot ami mutatja hogy a tankon lévõ helyen hol sebezz meg mit, motor, lövegretesz, vezetö.....

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Igazából nekem azért fura, mert a cigigyártásnál papírt hajtogatnak, nem rézhüvelyt. A gépgyárakat át lehetett állítani, meg a traktorgyárak is fosták a tankokat a nagy Szovjetunióban.

StephenKing
Kifejlesztettem a T-54-et. Kellemes lesz közel 100ezer xp-t kitermelni a 175-ös átütésû ágyúval, vagy lövöldözzek arannyal?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Véleményem szerint ennek nagy része urbanlegend. Persze van valóságalapja, mert hát tényleg Traktorgyár volt a neve a szovjeteknél egy olyan gyárnak ami harckocsit gyártott. És igen olyan is van, hogy egy alapvetõen hadifelszerelést gyártó üzem, a civil dolgokat is gyárt, ez egyébként oda-vissaz így van.

A Zeiss például mint aoptika ott figyelt a német harckocsikban, de az én (SONY!) fényképezõmben is ott van...

Talán sokan emlékeznek arra is, hogy állítólag a Zaporozsec-ben, egy harckocsi indítómotorja volt, ami persze szintén UrbanLegend.
De persze van valóságalapja, és igen vannak gyárak amiket átlehetett és ma is át lehet alakítani haditermelésre, de ez természetes és logikus is, de az hogy mindenbe hadiüzemet lássunk bele, ez már csak legenda.
Bár ha belegondolok, hogy a korai Videoton TV-k robbanó TV-k voltak ha jól emlékszem...hm...mert hadiüzemben készült azért robbantak.

Ezekben a gyárakban nem az a lényeg ,hogy te most besétálsz és egybõl csinálsz egy talicska lõszert!
Hanem az a lényeg ,hogy nagyobb bonyodalom, átszerelés ill,csoportosítást nem igényelnek,csak némi beállítást ,és mehet a lõszer gyártás!
A gyáraknak ugye,fõleg a cigi,valamint a konzerv,a gépsorok ûrméretezése,adott (direkt annyi amennyi)a hadi anyag átállásra!
Na a lõszerméret végül lemaradt

Renegade
Hát a magyar konzervgyárak termékeit ismerve pár lejárt szavatosságú pacalkonzerv simán elmegy a vegyifegyver kategóriában.

kis ontopik:

miért ne alapon feltettem a JP-re a 10,5-es ágyút. hát õõ, hogy én milyen hülye voltam, hogy a 88-assal használtam idáig. Mintha egy teljesen más jármû lenne, aki nem farmolgat vele (prém nélkül átlag 5K profit) az szerintem felejtse el a 88-ast, érzetre, meg az alpha miatt ég és föld.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

konzervek : kézigránát (M42), taposó akna

ha ez fura akkor attól szvsz sokkot kapsz, hogy az álam igen szép készenléti díjat fizet ezeknek a gyáraknak, azért hogy vészhelyzetben szó nélkül, órák alatt átáljanak hadianyag termelésre. Bár nem hadianyag, de a tetra pak tejet dobozolók ugyanígy átállnak víz "palackozásra", természetesen õk is kapnak készenléti díjat :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na tényleg utolsó errõl a fecske mintájú 7,62-es lõszerrõl.
A cigarettagyárban sehol nincs gépsor ami pl alkalmas lenne a lövedék hüvelybepréselésére, nincs alkalmas fûtött/kötõanyagot keverõ extruder lõporrúd készítésére.
Az is fura, hogy háborús körülmények között egy igencsak kényes, robbanásveszélyes anyagot utaztatnának össze-vissza az országban.
Mert ugye az elmélet szerint van egy gyár ami megcsinálja az alapanyagot, vegyi,onnan megy a cigigyárba ami megcsinálja a rudat, majd a végszereldébe.
Sokkal hatékonyabb, biztonságosabb a gépeket egy helyre telepíteni természetesen több gyárat feltételezve és csak a készterméket utaztatni.
Amúgy itt vannak a méretek amik sehol nem egyeznek a cigarettával és egy komplett papírmegmunkálásra tervezett gépsort átállítani acélra teljesen más méretekkel nem kétórás meló.

Akkor felteszem számos replayt tudnál mutatni, melyben hightier TD-ben ülve mellélövésekkel szeded a hatalmas sebzést. És a beindult a statvadász szellem, ki gondolta volna😊 Viszont még így sem értem, hogy milyen összefüggés van az arty robbanási sugara és az általam artyval lefutott körök között. Mintha azt mondanám, neked csak egy 75 pacis Ladád van, úgyhogy a KRESZ-rõl való vitát inkább most zárjuk le. Zárójelben megjegyezném a bétában bizony elkocogtam én is asszem a Humiig, ahol is végleg kicsaptam a hisztit, olyan érdektelennek tûnt az arty-élet.
Aha. A traktor gyár meg tankot. Hiszen, annak idején elõ is fordult, hogy egy békésen szántó szovjet traktorra rálõtt a kínai-szovjet határon egy kínai harckocsi. A békésen szántó szovjet traktor viszonozta a tüzet, majd hazarepült a bázisára.

No, találtam egy ilyet is....

"a cigaretta is megfelel a 7.62 cal-nek ,hogy konfliktus esetén a cigaretta gyárak töltsék meg a hüvelyeket"

Szóval nem a papírhajtogató gép csinálja a hüvelyt... 😊

Heh?! Ne volt egy ilyen, azóta talán nem változott. Majd kitalálják, hogyan néz ki a tech tree...😄

Storm:
На 10 будет Лео-1.
И там все будет немного сложнее с расположением танков. Кое что встроится в существующие ветки.
Точно пока сказать не могу.
По уровням:
- DW — 5 (t5 német heavy, persze papírból.😄😄)
- VK 2001 DB — 4
- VK 3002 DB v1 — 6
- Indien Panzer — 8
- Prototype Arbeltsgruppe А (запутался с этими прототипами, они очень похожи😉 — 9
- Leopard 1 — 10
- Aufklarerpanzer Panther — 7 (это будет ЛТ😉

Az akármi pancser ugye t7 lesz a light ágon, a db marad t7-ben és a kistesója jön t6-ba.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Volt egy is3-as,lebaszott a végén hogy loptam a 7 killt...Sebzett 1400-at,ami mondjuk meglepõen jó teljesítmény tõle mert 45%-os a hit a statján,de mikor leírtam a teljesítményét elhallgatott...

Kár hogy nem ez volt a 5x-s.
Na mit találtam 😊

Vicces, persze nem ugyanaz de szépen jellemzi azt a kort 😊

Akinek van kedve platoonozni az írjon rám a játékban (T8-T10).
peace....<#puszi>

OFF

megjelent a crysis 3 <#violent> nagyon brutal ,nyomjatok azt <#mf1>

ON

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Az a baj, hogy ezzel az erõvel egy pékségben is találsz olyat ami alkalmas a fegyver/lõszergyártásra.

Én úgy gugliztam, hogy a lõszerben lévõ lõporrúd (vagy mi van benne) mérete valóban egyezik a cigi dohányrúdjával.

Bár személy szerint se ismeretségem-se tapasztalatom ebben, a kommunizmus/szocializmus szellemérõl és a hidegháborús idõkrõl alkotot világképem szerint tuti hogy az összes állami gyárban volt egy mappa a vezérigazgató széfjében, hogy háborús helyzetben hogyan-miként kell átállítani a gyárak gépsorait haditermelésre.

Nyilván az úgy nem mûködik hogy megvárják míg az utolsó cigi kiesik a gépbõl, aztán dohány helyett lõport öntenek a gépbe és onnantól kezdve hullik ki belõle a hevederes lõszer, a hûtõgépgyerban meg egy gombnyomás után a szalagról már tankok esnek le (azt ha pistabá a meós nem figyel, a fröccsöt véletlenül a hûtõ helyett a t-54 kipufogójába teszi be) 😊

Ma már tuti más a helyzet, a profitra törekvõ gyárak nem hiszem hogy úgy terveznék a gépsoraikat meg az épületeiket hogy haditermelésre is alkalmasak legyenek.

Áruld már el legalább méretben hol stimmelnek?
Meg azt se lenne baj ha bemutatnád egy cigarettagyárban hol használnak acél megmunkálásra alkalmas mélyhúzószerszámot.

Volt régebben belinkelve egy program, ami analizálta a replayeket és lehetett szortírozni a gagyibb és jobb replayes között.Én is keresek egy replayt ami jól sikeredett, de nem találom és szükségem lenne arra a programra.Aki emlékszik még esetleg rá az belinkelhetné nekem , köszönöm!😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)