World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert mindíg nézem az összefoglalót a csata végén

egyébként a T95 mennyire szerepel jól mostanában?
Mert annak kb az a baja, ami a top németeknek: mire elcammog egy arty védett helyre diszkógömbként addigra halott. Ez a veszély meg nem fenyegeti a gyors tankokat. Persze a szar effire ez nem mentség, csak az adott tank szar szereplésére

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Koridor
Van értelme szándékos sebzésért fejleneteni vkit?

Látni lehet, ahogy az egyik bokorban szarik egy mameluk. Onnan jöttem rá én is. 😊

mondtam én hogy arabok 😄
1942. október 22-23. Második új-zélandi hadosztály, El Alamein.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem értem hogy miért teszel egy ilyen állítást akkor, ha nem használsz XVM-et.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ilyesmire gondoltam, csak nekem évekbe telt megtanulni, hogy a golyó az lövedék és a rang az rendfokozat. 😊

Tehát azt mutatja, hogyan lõ a tüzérség tankokra? <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Majdnem, pergõtûz terv.

hogyan legyen mégtöbb olajunk az arabok megtámadásával tervrajz by jenkik
Tûzvezetési térkép? Vagy fluxus kondenzátor kapcsolási rajz?

keveset játszok t10-ben illetve semmilyen modot nem használok

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

thx
E heti találós kérdés. Mi van a képen? Adjunktus nem ér.

505thZajcev[PT]
Jah, minimap sonar a neve.

Nem mondom hogy a szovjetekkel játszók között kevés a hülye, csak szerintem a német tankosok vezetnek. Nem értem miért nem nézed meg csata közben azt hogy milyen effivel szoktak ezek szaladgálni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

az vmi addon ami kiirja a minimapon a tankok nevét hogy melyik merre van?
bezzeg az ellen IS8-asa, abbol tuti E100 lesz ha összejön az xp-je :-)

viszont t6 környékére ne költözz vissza, ott simán látsz olyat, hogy egy matilda elõrébb végez mint egy KV1S, ott mi lehet a mentség? :-)

505thZajcev[PT]
Ludwigot meg innen is csokoltatjuk 😊

505thZajcev[PT]
Botrany <#falbav><#wilting>

Néha nincs mit tenni... <#shakehead>

pedal to the metal...

Hatalmas lehetett ezen a meccsen ágyúzni.. 😄D

"This battle "featured" 2 HTs, 1 MT, 2 TDs, 6 SPGs and 19 (!) light tanks."
Na, ezt most újra képekkel 😄.
Bírom az ilyen vesztes köröket. És nem is volt esélyem lehozni, mert a végére kemény 3 lövésem maradt csak.

És ennél az ürgénél jöttem rá hogy miért is nem nyertünk. Ez után mondja nekem valaki hogy nem fájdalmasan hülyék a német tankosok. Mégis hogy lehet 14 találatból 1x (igen, egyszer!) betalálni. Ráadásul a bázisról se mozdult ki jóformán.

Bírom az ilyen vesztes köröket. És nem is volt esélyem lehozni, mert a végére kemény 3 lövésem maradt csak.
http://p.coldline.hu/2013/02/26/923594-20130226-lKyLT5.jpg
http://p.coldline.hu/2013/02/26/923595-20130226-CKwjOD.jpg
És ennél az ürgénél jöttem rá hogy miért is nem nyertünk. Ez után mondja nekem valaki hogy nem fájdalmasan hülyék a német tankosok. Mégis hogy lehet 14 találatból 1x (igen, egyszer!) betalálni. Ráadásul a bázisról se mozdult ki jóformán.
http://p.coldline.hu/2013/02/26/923596-20130226-POks6Z.jpg

darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

what?😄

Húúú, már azt hittem sose lesz meg ezzel a meggymag köpködõvel... 😄

pedal to the metal...

Valami ilyesmit tudok elképzelni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Már jelentkeztem is a versenyre.
Van 1 olyan érzésem, ezzel se fogok nyerni. <#mf1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

nem húzok ki már semmit a német ágban.... JP2 meg VK4502A kilesz fejlesztve.. na meg a VK3001H egyszer hogy valahogy kinézzen a tech tree 😊
tier8nál feljebb nem megyek, szóval mondhatni hogy "kész" a német ág számomra...
majd ha jön a második TD ág onnan majd kell a Nashorn meg Sturer Emil 😊

amúgy jó szar a legénység a pz3/4ben.... 80%osak 😄

MÁS:
itt látszik milyen szerencsétlen vagyok.... szenvedtem az Obj.263al sokat, hogy végre meglegyen a kill.. azóta meg 4et öltem 😄
itt a mostani rekordom..... <#kuss>

Na valamit csak ér ez az IS-7 is 😊😊 ha van segítség 😄
innen is köszi a segítséget kacrob9 kollégának h védte a seggem JPZ E-100al 😊 ketten tartottunk fel vagy 8 tankot 😄

voivod32
...szellemi fogyatékos...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Végre lehet trollkodni, erre egybõl küldenétek az embert privát szobára ezekkel az nyálkákkal...

Jah és hogy a mai napban azért írjak valami értelmeset is: FU arties<#mf1><#mf1>

A 2 dolog nem zárja ki egymást.......

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nem vagytok viccesek.
Vagy legyetek viccesebbek, vagy menjetek szobára. <#nevetes1>

voivod32
Nem vagyok csatlós, azért szóltam bele, mert már hányingerem van az ilyen kis beképzelt önjelölt szakemberektõl, akik arra sem képesek, hogy normális modorban beszéljenek. Ha tényleg értenél a dologhoz, és nem lennél egy egyszerû tahó, akkor a hozzászólásaid türelmesek , lényegretörõek lennének, nem ilyen arrogáns csaholások. Tanítani,segíteni, ugyanis csak türelemmel lehet. De remélhetõleg az élet majd ezt is megtanítja neked. Rajtad múlik , hogy könnyen, vagy keserû tapasztalatok árán...

Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello

Ezzel rám célzott a kis hobbit csatlósod.

Voivod: Azért kíváncsi vagyok mit lehetne a bizonyítani az urad állításából néhány screenshot-al. Az kb. azt jelentené, hogy abban az egy csatában valaki nem volt éppen a helyzet magaslatán és ennyi. Több következtetést nem lehet és nem is szabad levonni. De ha nem tudod mirõl volt szó akkor, meg nem kéne csak azért közbeöklendezni valamit hogy a te neved is ott legyen a listában...

Na igen,így kicsit furcsa az a lyuk a tech tree-ben,de ez legyen a legnagyobb gondod😊
Kihúzod a többi ágat(E50,Masu,TD)?
Amúgy milyen benne a legénységed(pz3/4)?Sztem nagyon jó kis tank,gyors,jól forog a tornya,pontos.Vérbeli med,csak kicsiben.
Vegyél bele goldot,figyeld( már-már az összes tank troll ágyúját)és pikk-pakk kihúzod.😊
Funként a mai napig duplázom.

voivod32
Nem mindig a méret a lényeg, agyorsaság is számít, fõleg egy ilyen gyenge páncélzatú tanknál. Ezt nem hiszi el néhány "szuperjátékos"!

Hi.EZt mire írtad konkrétan?Pm is jó,h ne bántsunk meg senkit.😊

"A való életben az ilyenek igen hamar be szoktak "szedni" egyet."<#alien2>

én nem akarom megtartani.... csak idegesít, hogy nincs kifejlesztve a VK3001H... olyan randa így a tech tree
Hi.Érdekes,én 2-3hónapja belehúztam kb 600csatát,mondván a 2.német med ágra jó lesz.Azóta 3skilles a legénység.A karácsonyi 3x legénység szorzó sokat segített.Jó kis tank(3skillt érzem nagyon),csak állandóan figyelni kell a troll&gold plyeket.

voivod32
Kár minden szóért. Az ilyen kis okostojások úgyis meg vannak gyõzõdve róla, hogy csak nekik lehet igazuk, hiába érvelsz, bagy mutatsz fel bizonyító erejû screenshootokat, úgyis úgy értelmezik a képet, meg a szavaidat is, hogy nekik megfeleljen. A való életben az ilyenek igen hamar be szoktak "szedni" egyet.

<#wow1>
akkor oda adom az accomat és húzd ki belõle a VK3001H-t mert én már agyérgörcsöt kapok ezzel a szarral 😄
Pedig most a pz3/4 a jobbik t5 német, mióta buffolták a sebességét és meggyilkolták a pz4-et. Olyan mint egy mini e50.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Himmelsdorf T8 csata...legtöbb kill, Xp és sebzés....

Egy kibx@#% T6 lightal amin egy 85-ös alfasebzésû ágyú van!!!
Most komolyan????
meg a pz3/4 milyen rossz!!!
Hát a német mérnököket szidd, hogy nem terveztek a háború kései szakaszában hasonló bicikliket, mint a t50-2 (ami egy fail project volt valóságban😄 csak ugye fehérorosz barátaink...)

Amúgy tényleg elég szívásnak néz ki. A 20< hp/t egész barátságosnak tûnik, de rohangálós scoutnak úgy sem lesz jó. A mérete miatt meg passzív scoutolás is érdekes lesz.😄 Tehát lesz egy már-már heavy tank súlyú könnyû tankunk ami semmire se lesz jó igazán.😄 Reménykedjünk, hogy kap valami decens ágyút, vagy legalább a vk28 trollgunját. A 28 legalább jó felkészítõ lesz erre.

Kár, pedig a mini leo nagyon tetszik, de már úgy is visszavettem a guruló szarkupacot - aka db.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

ez erõsen hasonlít a pzV/IV-re, az meg szegény nagyon rossz :-(