World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként a T95 mennyire szerepel jól mostanában?
Mert annak kb az a baja, ami a top németeknek: mire elcammog egy arty védett helyre diszkógömbként addigra halott. Ez a veszély meg nem fenyegeti a gyors tankokat. Persze a szar effire ez nem mentség, csak az adott tank szar szereplésére
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
viszont t6 környékére ne költözz vissza, ott simán látsz olyat, hogy egy matilda elõrébb végez mint egy KV1S, ott mi lehet a mentség? :-)
"This battle "featured" 2 HTs, 1 MT, 2 TDs, 6 SPGs and 19 (!) light tanks."
Bírom az ilyen vesztes köröket. És nem is volt esélyem lehozni, mert a végére kemény 3 lövésem maradt csak.
És ennél az ürgénél jöttem rá hogy miért is nem nyertünk. Ez után mondja nekem valaki hogy nem fájdalmasan hülyék a német tankosok. Mégis hogy lehet 14 találatból 1x (igen, egyszer!) betalálni. Ráadásul a bázisról se mozdult ki jóformán.

http://p.coldline.hu/2013/02/26/923594-20130226-lKyLT5.jpg
http://p.coldline.hu/2013/02/26/923595-20130226-CKwjOD.jpg
És ennél az ürgénél jöttem rá hogy miért is nem nyertünk. Ez után mondja nekem valaki hogy nem fájdalmasan hülyék a német tankosok. Mégis hogy lehet 14 találatból 1x (igen, egyszer!) betalálni. Ráadásul a bázisról se mozdult ki jóformán.
http://p.coldline.hu/2013/02/26/923596-20130226-POks6Z.jpg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van 1 olyan érzésem, ezzel se fogok nyerni. <#mf1>#mf1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tier8nál feljebb nem megyek, szóval mondhatni hogy "kész" a német ág számomra...
majd ha jön a második TD ág onnan majd kell a Nashorn meg Sturer Emil 😊
amúgy jó szar a legénység a pz3/4ben.... 80%osak 😄
MÁS:
itt látszik milyen szerencsétlen vagyok.... szenvedtem az Obj.263al sokat, hogy végre meglegyen a kill.. azóta meg 4et öltem 😄
itt a mostani rekordom..... <#kuss>#kuss>
Na valamit csak ér ez az IS-7 is 😊😊 ha van segítség 😄
innen is köszi a segítséget kacrob9
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Jah és hogy a mai napban azért írjak valami értelmeset is: FU arties<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Vagy legyetek viccesebbek, vagy menjetek szobára. <#nevetes1>#nevetes1>
Ezzel rám célzott a kis hobbit csatlósod.
Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello
Voivod: Azért kíváncsi vagyok mit lehetne a bizonyítani az urad állításából néhány screenshot-al. Az kb. azt jelentené, hogy abban az egy csatában valaki nem volt éppen a helyzet magaslatán és ennyi. Több következtetést nem lehet és nem is szabad levonni. De ha nem tudod mirõl volt szó akkor, meg nem kéne csak azért közbeöklendezni valamit hogy a te neved is ott legyen a listában...
Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello
Kihúzod a többi ágat(E50,Masu,TD)?
Amúgy milyen benne a legénységed(pz3/4)?Sztem nagyon jó kis tank,gyors,jól forog a tornya,pontos.Vérbeli med,csak kicsiben.
Vegyél bele goldot,figyeld( már-már az összes tank troll ágyúját)és pikk-pakk kihúzod.😊
Funként a mai napig duplázom.
"A való életben az ilyenek igen hamar be szoktak "szedni" egyet."<#alien2>#alien2>

akkor oda adom az accomat és húzd ki belõle a VK3001H-t mert én már agyérgörcsöt kapok ezzel a szarral 😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Egy kibx@#% T6 lightal amin egy 85-ös alfasebzésû ágyú van!!!
Most komolyan????

Amúgy tényleg elég szívásnak néz ki. A 20< hp/t egész barátságosnak tûnik, de rohangálós scoutnak úgy sem lesz jó. A mérete miatt meg passzív scoutolás is érdekes lesz.😄 Tehát lesz egy már-már heavy tank súlyú könnyû tankunk ami semmire se lesz jó igazán.😄 Reménykedjünk, hogy kap valami decens ágyút, vagy legalább a vk28 trollgunját. A 28 legalább jó felkészítõ lesz erre.
Kár, pedig a mini leo nagyon tetszik, de már úgy is visszavettem a guruló szarkupacot - aka db.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ