World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ez a lényeg, hanem, hogy CELEB vagy, ezt a státuszt még sem Cifu, sem Szakesz nem érte el. Jó mondjuk Mátyáshunnak sikerült, de az más :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

2 gagyi volt, meg 1 normálisabb.
Forest Gump idézet: Mama mindig azt mondja az élet 1 nagy doboz bon-bon...
Ez volt 1 kicsit átalakítva.
Én akkor is a "Siema! Kto Pl?"-el próbálkoztam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

voivod32
Az amcsi heavy ágvégig jó, már a T1 is. Elõször én is féltem tõle, de nagyon jókat lehetett menni vele. Az M6 kifejezetten kedvencem lett, bár ugyanezt nem mondhatom el a T29-rõl , bár a legtöbben azt favorizálják. Szerintem borzasztó lassú a lövege, ahhoz képest, hogy nem üt át túl sokat,(198) és a sebzése sem túl nagy (320). Egy erõssége van, a brutális tornya,ha a testet jól el tudod rejteni, akkor bozony lehet vele kellemetlenkedni, bár az artyk nagyon kedvelik a lassúsága és a lomhasága miatt.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Boconadi
az elõzõt mivel nyerték meg?
egyébként statról nem nagyon volt szó... csak annyit mondtam hogy nem érdekel mint mondasz mert csak a jó játékosoktól vagyok hajlandó tanácsot elfogadni 😄 nem pedig egy 1000 effistõl...
szóval ha ez neked statra nyálverés akkor fasza vagy 😄
na megnéztem nem volt benne semmi extra... a képet ugye láttad...
utánan kiszedett enemy arty és kérdezte hogy
-megérte fogyatékos?

aztán kérdezte az amx-ünk hogy OMG ARTY DEAD?
erre írta hogy:
-yes couse he retarded
erre írtam hogy:
-anyád 😄
-majd pont egy játékon fogok vitatkozni

ha "Õ" a nagy Õ ezen besértõdik akkor egészségére 😄 bele sem merek gondolni milyen lehet a való életben.... én nem vagyok álszent geci, itt is (wotban) és a való életben is elküldök bárkit a gecibe aki retardált én nem tagadom... 😊
Hát ha felmászott valamelyik artysta C0-ba onnan simán telibe is vághatott téged a ház meg a splash-tõl rogyott meg.
Ez még a nyitott felépítményes tankok szépsége, hogy igen sok esetben beesik a malac és beadja a teljes sebzést.
A minap GWP-vel finiseltem full hp-ról egy protót, elnézést is kértem tõle.

Elkövettem azt a hibát, hogy belenéztem! <#mf1><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Kösz ne, azért annyira nem vagyok beteg hogy csak a fröcsögésedért nézzek meg egy replayt 😄

Egyébként a FAQ-val mi van? Nem elérhetõ <#shakehead>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Haver szokta mondani "a varázsgolyó létezik"

Si vis pacem, para bellum!

kell replay? 😄 már nem emlékszem miket mondtam XDD

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

LoL, pont belefutottál az egyik SG-s celebbe <#banplz>
"Utána egész meccs alatt verte a nyálát"- ezt megnéztem volna <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Master91
Ha tudnád a fórum szabályzatát, nem csak azért járnál ide hogy szépen fényesre nyalintatot a valagad pl. elsõ sorban trágár beszédért.
Ne tudd meg mennyire örülök 😄😄 jobban örülök mintha megnyertem volna a lottó 5öst 😄

de ha már ilyen komolyan beszélsz, had kérdezzem már meg milyen büntetõ pontot kapnék és hol? 😄
de...de splash házon keresztül 1734 hp+ammo??? mi a fasszal lõtt??

NoparaWot
Nem a robbanás hatóköre kapott el ? (splash)

Inkább a splashtõl eshetett szét a ház szerintem.

Üdv!
Valaki elmagyarázná hogy a picsába szed le egy lövés(ami telibe vágja a házat)ennyit???
Csak hallottam hogy recseg a ház teteje,odanézek ...bazdmeg...Azért ez sokkolt...és pont abból az irányból ahonnan teljesen takarva voltam..

Ha elmentél 5-ig, akkor kitartás, T7-tõl ütõs lesz az amcsi ág.
Vagy beállsz a szovjet KV-1S sorba mint mindenki más, és onnantól úgyis meglátod.
de jó, még 1 stat amire verhetem a nyálam <#hehe>
hamár a f... na jó nem elszek köcsög <#kocsog><#smile>
Master91
Tök mind egy, lebuziztad, vissza szólt, fel vagy háborodva.

Milliárdszor trágárul viselkedsz, erre vered a melled a sok plecsniddel?
Felét meg se érdemled, mert egy kis senkiházi vagy, aki azt hiszi jobb mindenkinél.

Örülj hogy nem gyûjtöttem össze a csoda tettjeidet és kapsz egy kis büntetõ pontot, bele szépen abba a jó felfogó képességû magyar arcodba.
a tank buzi nem érted? -.-" istenem mennyi jó felfogó képességû magyar ember van 😄
Újabb számítási formula: WN7

WN7 formula:
(1240-1040/(MIN(TIER,6))^0.164)*FRAGS
+DAMAGE*530/(184*e^(0.24*TIER)+130)
+SPOT*125*MIN(TIER, 3)/3
+MIN(DEF,2.2)*100
+((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.45
+<(5 - MIN(TIER,5))*125> / <1 + EXP( ( TIER - (GAMESPLAYED/220)^(3/TIER) )*1.5 )>

Tier break has been lowered from Tier 6 to Tier 5
low tier penalties do not apply to players with low battlecount anymore

wotlabs.net át is állt erre a számítási formulára

Hát erre csak ezt tudom linkelni 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ja tényleg. El is felejtettem, hogy te mindenféle fényes plecsnikre hajtasz. 😊

Master91
Ne is csodálkozz hogy vissza szól ha lebuzizod!

Vagy te már bármit meg tehetsz? oO

Vegyél vissza légyszíves.
patton valley medál miatt... az összes pattont mindig hozzám teszi be 😄
+ha az ellenséghez akkor kilövik elõlem, + kilõttek elõlem ma vagy 4db olyan tankot ami még kell a kínai mesterhez.... szal szar napom van 😄
ja és a pálinka is elfogyott persze :SSSS holnap lesz végre jó kis alma 😄

de inkább nem is írok errõl mert csak felbaszom az agyam
Ez egy orosz játék...
Tudom, most többen örülni fognak, de... édes faszom..😄

Vereség
Csata: El Halluf 2013. február 26. 17:04:38
Jármû: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 164
Szerzett kredit: 68 449

7,7k dmg

Ha esetleg valakit érdekelne... Replay
te meg akkora gyökér vagy...
a tankodra mondtam te IQ fighter 😄

aztán amikor kilõtt engem az enemy arty akkor mondtál nekem már nemtom mit 😄 hogy "megérte nyomorék?" vagy "megérte retardált" 😄
Szerintem nem neked szólt, hanem a helyzetnek. 😊 Amott felderítõ hegyek, ti meg oldjátok megy egy "buzi" pattonnal. 😊

tudod mi a baj? hogy elfogyott 😞
csao

nemrég kezdtem a játékot és úgy érzem hogy heavy tankot szeretnék csinálni magasabb tearre elsõre.
mit tanácsoltok melyik nemzetiségnél húzzam a heavy ágat?
jelenleg amcsiknál vagyok tear5 ön t1 heavy nél de valahogy amerikai heavyket nem nagyon láttam játékok 5% ba alig. és nem is érzem annyira erõsnek mert 1v1 be legtöbbször más nemzetiségû heavyk elég sûrûn elintéznek. persze gondolom ez az én tudatlanságom is.

a kérdésem az hogy melyik nemzetiségnél húzzam a heavyt és melyik heavy az ameiket megéri kihúzni melyik a "legjobb"?

elõre is köszönöm a válaszokat

Én is ezt kérdeztem aztán elkezdõdött a nyálverés. Általában nyugis vagyok leszarom az ilyen sértéseket de ez kicsit felidegesített.
Ez 2D hitskin, jelenleg még nem tudják, de Storm szerint valószínûleg maradhat.
De úgyis idõben szólnak majd, 8.4-ben még semmi változás nem jön Anticheat fronton.
Mi van Benji, mi nem teccett?? <#nevetes1>

pedal to the metal...

<#mf1><#banplz>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Belefutottál Foxbat88-ba 😄. Biztos túl sok alma pálinkát ivott 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A no.1 heavy CW-re a T110E5, nem igazán tudod megkerülni. Nálunk a HUNS-ban, most jelenleg ezek a tankok vannak javasolva, mint húzandó tankok CW-re: T110E5, IS7, IS4, 113, FV215b, T57, Bat, T62, F155. Szerintem Te is ezeken gondolkozz ha CW szempont szerint akarsz tankot húzni.

Szerintetek normális az ilyen? Utána egész meccs alatt verte a nyálát Statja alapján nem rossz játékos...vagy ma már a vérpistikék is tudnak játszani?
voivod32
Valaki magyarázza már el nekem, legyen oly kedves,miként lehet az, hogy egy JgdPanther 200 mm-t átütõ lövege miért nem viszi át egy IS 100 mm-es tornyát,vagy akár 120 mm-es testét 4 lövésbõl egyszer sem,154m-rõl? Meredek szögbõl lõttem, úgyhogy nem illett volna lepattannia...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ja, a t110E5el meg nem szimpatizálok túlzottan, úgy érzem épp elég egy gyors támadó haevynek a két IS.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Üdv! CW-re elmegy szerintetek a t110E4? Felveszi a versenyt a haevykkel? Csak ezért kérdezem, hogy IS7, IS4, meg t62 mellé mibe kezdhetnék bele, mert bár haladok az orosz td-kel, de nem tûnnek túl életképeseknek.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Hello.

Ha jól emlékszem a res_mods\8.3\Vehicles mappában van.

De nem 100%, most nem tudom megnézni mert melózok 😞

Ha eleget bohóckodik ezzel a csóka, akkor bekékül, majd bannolják. nem foglalkoznak saját csapat sebzéses levelekkel a wargamingnél.

SZerintem a T95 sose volt jó. De mivel mostanában ritka az hogy 3nál kevesebb arty legyen, sejthetõ hogy mennyire hatékony.

DarkHorSe

ez a mod is illegalis lesz? ha fent van hogy tudom leszedni?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Koridor
Kapok egy szabványlevelet azt annyi? Ilyenért nem adnak buntit?

Ha nem vágysz kafkai élményekre, akkor nem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!