World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Forest Gump idézet: Mama mindig azt mondja az élet 1 nagy doboz bon-bon...
Ez volt 1 kicsit átalakítva.
Én akkor is a "Siema! Kto Pl?"-el próbálkoztam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
szóval ha ez neked statra nyálverés akkor fasza vagy 😄
utánan kiszedett enemy arty és kérdezte hogy
-megérte fogyatékos?
aztán kérdezte az amx-ünk hogy OMG ARTY DEAD?
erre írta hogy:
-yes couse he retarded
erre írtam hogy:
-anyád 😄
-majd pont egy játékon fogok vitatkozni
ha "Õ" a nagy Õ ezen besértõdik akkor egészségére 😄 bele sem merek gondolni milyen lehet a való életben.... én nem vagyok álszent geci, itt is (wotban) és a való életben is elküldök bárkit a gecibe aki retardált én nem tagadom... 😊
Ez még a nyitott felépítményes tankok szépsége, hogy igen sok esetben beesik a malac és beadja a teljes sebzést.
A minap GWP-vel finiseltem full hp-ról egy protót, elnézést is kértem tõle.
Egyébként a FAQ-val mi van? Nem elérhetõ <#shakehead>#shakehead>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Si vis pacem, para bellum!
"Utána egész meccs alatt verte a nyálát"- ezt megnéztem volna <#mf1>#mf1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
de ha már ilyen komolyan beszélsz, had kérdezzem már meg milyen büntetõ pontot kapnék és hol? 😄
Valaki elmagyarázná hogy a picsába szed le egy lövés(ami telibe vágja a házat)ennyit???
Csak hallottam hogy recseg a ház teteje,odanézek ...bazdmeg...Azért ez sokkolt...és pont abból az irányból ahonnan teljesen takarva voltam..
Vagy beállsz a szovjet KV-1S sorba mint mindenki más, és onnantól úgyis meglátod.
hamár a f... na jó nem elszek köcsög <#kocsog>#kocsog><#smile>#smile>
Milliárdszor trágárul viselkedsz, erre vered a melled a sok plecsniddel?
Felét meg se érdemled, mert egy kis senkiházi vagy, aki azt hiszi jobb mindenkinél.
Örülj hogy nem gyûjtöttem össze a csoda tettjeidet és kapsz egy kis büntetõ pontot, bele szépen abba a jó felfogó képességû magyar arcodba.
WN7 formula:
(1240-1040/(MIN(TIER,6))^0.164)*FRAGS
+DAMAGE*530/(184*e^(0.24*TIER)+130)
+SPOT*125*MIN(TIER, 3)/3
+MIN(DEF,2.2)*100
+((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.45
+<(5 - MIN(TIER,5))*125>(5 - MIN(TIER,5))*125> / <1 + EXP( ( TIER - (GAMESPLAYED/220)^(3/TIER) )*1.5 )>1 + EXP( ( TIER - (GAMESPLAYED/220)^(3/TIER) )*1.5 )>
Tier break has been lowered from Tier 6 to Tier 5
low tier penalties do not apply to players with low battlecount anymore
wotlabs.net át is állt erre a számítási formulára
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Vagy te már bármit meg tehetsz? oO
Vegyél vissza légyszíves.
+ha az ellenséghez akkor kilövik elõlem, + kilõttek elõlem ma vagy 4db olyan tankot ami még kell a kínai mesterhez.... szal szar napom van 😄
ja és a pálinka is elfogyott persze :SSSS holnap lesz végre jó kis alma 😄
de inkább nem is írok errõl mert csak felbaszom az agyam
Vereség
Csata: El Halluf 2013. február 26. 17:04:38
Jármû: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 164
Szerzett kredit: 68 449
7,7k dmg
Ha esetleg valakit érdekelne... Replay
a tankodra mondtam te IQ fighter 😄
aztán amikor kilõtt engem az enemy arty akkor mondtál nekem már nemtom mit 😄 hogy "megérte nyomorék?" vagy "megérte retardált" 😄
nemrég kezdtem a játékot és úgy érzem hogy heavy tankot szeretnék csinálni magasabb tearre elsõre.
mit tanácsoltok melyik nemzetiségnél húzzam a heavy ágat?
jelenleg amcsiknál vagyok tear5 ön t1 heavy nél de valahogy amerikai heavyket nem nagyon láttam játékok 5% ba alig. és nem is érzem annyira erõsnek mert 1v1 be legtöbbször más nemzetiségû heavyk elég sûrûn elintéznek. persze gondolom ez az én tudatlanságom is.
a kérdésem az hogy melyik nemzetiségnél húzzam a heavyt és melyik heavy az ameiket megéri kihúzni melyik a "legjobb"?
elõre is köszönöm a válaszokat
De úgyis idõben szólnak majd, 8.4-ben még semmi változás nem jön Anticheat fronton.
pedal to the metal...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szerintetek normális az ilyen? Utána egész meccs alatt verte a nyálát Statja alapján nem rossz játékos...vagy ma már a vérpistikék is tudnak játszani?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ha jól emlékszem a res_mods\8.3\Vehicles mappában van.
De nem 100%, most nem tudom megnézni mert melózok 😞
ez a mod is illegalis lesz? ha fent van hogy tudom leszedni?
Swedish people are albino monkeys
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!