World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Kezdek ráérezni erre a dögre^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hülye vagyok, steppesnél sima módba is jó az a C0 hely.

éles szemû emberke videója:

live oaks változások
mostmár a tavon keresztül is lehet támadni(mindenféle modulsérülés nélkül), feltéve ha valaki megtalálja az útvonalat😊

ensk változások
itt elv. valamilyen új útvonal a fontos, de nem tudtam hirtelen összevetni a mostani enskkel

steppes változások
az I. számú bázistól balra levõ dombon keresztül lehet vágni, spottoláshoz szerintem ideális hely lehet. illetve A1-be új arty kemp hely lehetséges, C0-ba ha encounter van akkor tökéletes passzív scout hely szerintem

Na, ez annak ment aki a videóról kérdezett.
Csak a replay miatt látszik úgy.
Megvan, dánkesõn. <#eljen>

ximix
Épp dicsérni akartam a T44et, hogy most megpajkosodott (5kill, 3000 körüli sebzések).
Erre berak 10es csatába, meg ammot kapok, esetleg 1 T54el találom magam szemtõl szembe.
Ezután még csak gondolnom sem szabad arra, hogy jól megy vele. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A FAQ úgy eltûnt, mint a pinty. A gugli tárolt változatból lementettem a tankismertetõket, holnap feltolom valahova. A többi része nincs meg valakinek lementve?

Jó, hát erre a magyarázatra már a legelején sem kaptam fel a fejem. 😊 Vagy historical, vagy game balance. Amelyiket épp rá lehet húzni.

ximix
Na akkor nem gondolkozom...

Köszi :d

Nem!
A mentor +10% xp-t ad a csaták után a legénységnek. (kivéve parancsnok)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

pointer4
Kevered, hogy mire ad mit.
A bia a képességekhez ad hozzá, 100%->105%. (messzebbre lát, gyorsabban tölt/céloz/gyorsul stb...)
A mentor a csatért kapott XP-t módosítja (de csak a legénységét).
Gondolkodtam ezen a mentor skillen. Az elvoileg 10 %-ot ad mindeki képességére. Tehát a töltés gyorsabb vele, mint az elit alakulattal? És nem is kell 100 % -nak lenni, hogy mûködjön a dolog. Mert a BIA csak 5 %-ot ad, így a többieknek mehet más jó képesség. Jól gondolom?

Pedig a Wg 2015re ígérte a muliturret bevezetését.
De látom megoldottátok nélkülük is. <#nevetes1> <#taps>

találtam 1 nagyon hasznos oldalt rengeteg hasznos információval azoknak akik mégcsak most tanulgatják a játékot és azoknak is akik már azt hiszik mesterien bánnak vele😄
http://guides.gamepressure.com/worldoftanks/guide.asp?ID=16373
rengeteg tankleírás és hasznos információ a játék mûködésérõl😊

ximix
A TOGII.- ben azért még vannak rejtett képességek 😊

Az elsõ sor állítólag historical reason (serb-nél gondolom ez a "mert csak" 😄), uezen okból:

T-44
Reduced slope of the lower nose plate of the by 45 degrees. - Nerf

A második sorban meg gondolom kompenzálnak, nehogy túl jó legyen, elvégre mégiscsak németek.. 😉
Én személy szerint nem vagyok arty fan (grille után nem vittem tovább, többit el se kezdtem), de KV-2 ipari szintû Derpeltetésbõl, meg Amx 12t funból meglett a két 6-os. Nos, S-51 mobil atom platform, a 6-os Amx meg egy fostalicska. Mégis ez utóbbit viszem kizárólag, mivel tesztszerón kipróbáltam mindkettõbõl a 8-ast, és a francia még a duplanerf (pontosság + no vents) után is visz mindent élményre. 😊
A O261 se rossz (szintén elég mobil relocate-hez, meg ahogy lõsz már ott is van), de olyan laposan lõ ennyi erõvel TD-vel is mehetnék kb. 😊
(US meg német meg szóba se jön ott nekem, olyan lassúak, lõjön random szórású atomot a kezdõkörból map végéig aki akar 😄)
És az újonnan érkezõ bunker TD-krõl ne is beszéljünk.
Mit fogok én csinálni a Kv5el, ha szembe jön 1?

Egy ilyennek mi értelme van vajon?

-PzV Panther, PzV/IV, Panther M10, JagdPanther lower nose plate increased to 55 degrees. It's a buff.
-Thickness of lower frontal hull armour of PzV Panther, PzV/IV, Panther M10, JagdPanther has been redused to 55 mm. - Nerf

Nekem a K5-el nem szokott gondot jelenteni. Még távolról sem. (max közelebb megyek)
De lehet ez az SP sofõrökön múlik inkább.
Igen, csak itt azt írta kollega, hogy: T34 nincs balanszolva. Ezért gondoltam, hogy neki a 10es csaták elég nagy balanszok. <#nevetes1>
Is6, SP, Kv5 lehet tier limitesek, viszont az ágyú, és sebesség miatt elég sok gondot okoz nekik néhány 8as tank is. (Tiris2, Proto, T28, Kv4, sokszor még a T59 is) Ha meg T9be kerülnek az borzalmas szenvedés, mert mindig olyan jön szembe, ami átlõhetetlen szembõl. (+ az új mm is gyengített a kv5ömön, mivel ha 8as csatába is kerülök 8-9 8as tank van oldalanként, és biztos jön valami olyan amitõl gyöngyözik a homlokom, mivel arany lõszert elvbõl nem viszek)
A T59nek, és a franciának meg van az az elõnye, hogy simán oldalba tud kapni 1 szembõl kemény tankot.
Jt-t nem ismerem, de ha az átütés/tierlimit kombót nézem a legjobb választás. (persze cserébe alacsony sebesség, rossz cammo stb)

Az eladós rész vicc volt...hivatalosan utáljuk az arty-t😊
(nem hivatalosan meg csak...)
oké :d

Azért a másik kettõt megtartom, ha lehet :d
EZ a lorainne 155 50 egy állat, tegnap meglett vele a tankász. 5700 damage kellett hozzá, meg marha nagy mák.

ximix
Hoppáré próba 2

Pzkfw B2?
Nem elég OP?😊
Hát ez a kis mitugrász?

Eddig 73% volt a win,de buktam 2-õt és visszaesett😄
ximix
Ez jó az amerikai oldalt skubizzák amikor az oroszon holnap 8.4 lesz már 😊)

Katt a képre

nem a PzKpfw II Ausf. J gondoltok?

azt néztem én is sõt megvételre is találtam hirdetésben (angliából értékesítené egy magyar srác) viszont mintha utána olyasmit olvasgattam vna hogy már nem azt adja az aktiválási kód pont a kivonás miatt hanem m2-t de lehet hülyeség csak átfutottam
annyira már nem.... persze a sok noob ellen jó, de én Tetrarch-al szarrá szedem 😊 T18-ról meg ne is beszéljünk 😄
A type-ot nem lassítani kellett volna, hanem elvenni a tier limitjét és máris visszaállna a dolgok rendje. 😊

pointer4
Egyetlen OP német tank 😄
Tévedés az a Micromaus...
A Minimaus az a T9 VK akarmi heavy...
PzKpfw 38H735 (f)
Mi a tehéntõgy az a Minimaus? <#fejvakaras>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

pointer4
Azért azt ne felejtsd el, hogy a Löwe és a T34 nem tier limites prémium tank, megy szépen tierXbe.
Viszont az IS6, SP, FCM50t, IS6, Type59, KV5, JT88 mind tier limites, sosem megy tier9 fölé, és tier9 bõl se szokott 2-3-nál több lenni a csatában, de az is ritka, inkább tier8 csatába megy.
Így már azért mindjárt más a leányzó fekvése.

Illetve a KV5-el akkor csontozod ki az SP-t, ha 150 méteren belül van, messzebbrõl õ csontoz ki téged.
Elvileg a dobozos verzióhoz õt adják.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Öhhh nem vették ki a játékból...csak szar a mostani MM-je és a kutya nem játszik vele
Az olyan félig light érzésre, nem? Jobb, mint a T20 egyébként?

szerintetek visszakerülhet még a játékba a minimaus? sajnálom hogy lemaradtam a fénykoráról láttam régi videókat (mikor még critical hit volt és csilingeltek a lövések) és mikor ilyen 14 killt produkált vele vki csak lestem hogy low tier de ez wáó😊 és asszem ezt lehetett igazán jó fun tanknak hívni. na igen, nem tudom most mennyire lennem meg ez az értéke. ilyen idõleges dologra gondolok ahogy a kv-5-öt is visszatolták kivonás után egyszer giftshopba
Nem mostanság lesz. Nem kapsz garázshelyet.

Valamikor nyáron.
Nem jár értük semmi,per pill...betoldás lessz nem csere.(legalább is remélem,hogy semmi nem jár értük,nem akarok még több artyt-t látni)
ADD EL!
Most ha lehet!😄
Mit is írtak, az artyk széthúzása mikor lesz? Illetve szerintetek az elmodított artyért kpunk garázshelyet? Csak eladjam -e anagy artit, amit már kigrineltem, mert marha drága visszavenni.

Köszi a választ

ÕÕÕ, azért abba érdemes belegondolni, hogy:
SP-t 1 Kv5el simán kicsontozom 1v1-ben (pedig a Kv5 nem 1 OP prém tank), oldalról simán kigyújtom, és az átütése is éppen elég.
T34-el meg addig szép az élet, amíg 10esek közé nem rak, meg nem gyújtja meg valaki oldalról.
Mindkettõvel volt már nem egyszer olyan élményem, hogy kétszer égettem meg 1 csatán belül. SP-t éppen ma 1 T44el.
Is6nak meg a gyenge átütése mellé borzalmas pontatlanság társul, ami nem jó párosítás, de legalább a sebessége sincs meg ahhoz hogy oldalba kapja az ellenfeleit.

Nyilván nem árt ha jó a penje. De gondolj bele, ott van pl a Comet, gyenge a penje, mégis az egyik legjobb T7 med per pill.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A med az én olvasatomban amolyan mindenes. Korlátozottan ugyan, de alkalmas kell legyen szembõl is a feladatra. Nem azt mondom, hogy minden esetben üsse át, de néha azért nem árt, pláne a weak spotokra célozva. A la T20.