World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
live oaks változások
mostmár a tavon keresztül is lehet támadni(mindenféle modulsérülés nélkül), feltéve ha valaki megtalálja az útvonalat😊
ensk változások
itt elv. valamilyen új útvonal a fontos, de nem tudtam hirtelen összevetni a mostani enskkel
steppes változások
az I. számú bázistól balra levõ dombon keresztül lehet vágni, spottoláshoz szerintem ideális hely lehet. illetve A1-be új arty kemp hely lehetséges, C0-ba ha encounter van akkor tökéletes passzív scout hely szerintem
Ha tudod mentsd le valahová.
http://wayback.archive.org/web/20120626071438/http://worldoftanks.net16.net/faq
Erre berak 10es csatába, meg ammot kapok, esetleg 1 T54el találom magam szemtõl szembe.
Ezután még csak gondolnom sem szabad arra, hogy jól megy vele. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Köszi :d
A mentor +10% xp-t ad a csaták után a legénységnek. (kivéve parancsnok)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A bia a képességekhez ad hozzá, 100%->105%. (messzebbre lát, gyorsabban tölt/céloz/gyorsul stb...)
A mentor a csatért kapott XP-t módosítja (de csak a legénységét).
De látom megoldottátok nélkülük is. <#nevetes1>#nevetes1> <#taps>#taps>
http://guides.gamepressure.com/worldoftanks/guide.asp?ID=16373
rengeteg tankleírás és hasznos információ a játék mûködésérõl😊
T-44
Reduced slope of the lower nose plate of the by 45 degrees. - Nerf
A második sorban meg gondolom kompenzálnak, nehogy túl jó legyen, elvégre mégiscsak németek.. 😉
A O261 se rossz (szintén elég mobil relocate-hez, meg ahogy lõsz már ott is van), de olyan laposan lõ ennyi erõvel TD-vel is mehetnék kb. 😊
(US meg német meg szóba se jön ott nekem, olyan lassúak, lõjön random szórású atomot a kezdõkörból map végéig aki akar 😄)
Mit fogok én csinálni a Kv5el, ha szembe jön 1?
-PzV Panther, PzV/IV, Panther M10, JagdPanther lower nose plate increased to 55 degrees. It's a buff.
-Thickness of lower frontal hull armour of PzV Panther, PzV/IV, Panther M10, JagdPanther has been redused to 55 mm. - Nerf
De lehet ez az SP sofõrökön múlik inkább.
Igen, csak itt azt írta kollega, hogy: T34 nincs balanszolva. Ezért gondoltam, hogy neki a 10es csaták elég nagy balanszok. <#nevetes1>#nevetes1>
Is6, SP, Kv5 lehet tier limitesek, viszont az ágyú, és sebesség miatt elég sok gondot okoz nekik néhány 8as tank is. (Tiris2, Proto, T28, Kv4, sokszor még a T59 is) Ha meg T9be kerülnek az borzalmas szenvedés, mert mindig olyan jön szembe, ami átlõhetetlen szembõl. (+ az új mm is gyengített a kv5ömön, mivel ha 8as csatába is kerülök 8-9 8as tank van oldalanként, és biztos jön valami olyan amitõl gyöngyözik a homlokom, mivel arany lõszert elvbõl nem viszek)
A T59nek, és a franciának meg van az az elõnye, hogy simán oldalba tud kapni 1 szembõl kemény tankot.
Jt-t nem ismerem, de ha az átütés/tierlimit kombót nézem a legjobb választás. (persze cserébe alacsony sebesség, rossz cammo stb)
(nem hivatalosan meg csak...)
Azért a másik kettõt megtartom, ha lehet :d
EZ a lorainne 155 50 egy állat, tegnap meglett vele a tankász. 5700 damage kellett hozzá, meg marha nagy mák.
Nem elég OP?😊
Hát ez a kis mitugrász?
Eddig 73% volt a win,de buktam 2-õt és visszaesett😄
A Minimaus az a T9 VK akarmi heavy...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Viszont az IS6, SP, FCM50t, IS6, Type59, KV5, JT88 mind tier limites, sosem megy tier9 fölé, és tier9 bõl se szokott 2-3-nál több lenni a csatában, de az is ritka, inkább tier8 csatába megy.
Így már azért mindjárt más a leányzó fekvése.
Illetve a KV5-el akkor csontozod ki az SP-t, ha 150 méteren belül van, messzebbrõl õ csontoz ki téged.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem jár értük semmi,per pill...betoldás lessz nem csere.(legalább is remélem,hogy semmi nem jár értük,nem akarok még több artyt-t látni)
ADD EL!
Most ha lehet!😄
Köszi a választ
SP-t 1 Kv5el simán kicsontozom 1v1-ben (pedig a Kv5 nem 1 OP prém tank), oldalról simán kigyújtom, és az átütése is éppen elég.
T34-el meg addig szép az élet, amíg 10esek közé nem rak, meg nem gyújtja meg valaki oldalról.
Mindkettõvel volt már nem egyszer olyan élményem, hogy kétszer égettem meg 1 csatán belül. SP-t éppen ma 1 T44el.
Is6nak meg a gyenge átütése mellé borzalmas pontatlanság társul, ami nem jó párosítás, de legalább a sebessége sincs meg ahhoz hogy oldalba kapja az ellenfeleit.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"