World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Sziasztok

Létszíves segítsetek 😊
Olvastam itt v valahol máshol h bizonyos "csaló módok"(pl.:lézer célzós cucc meg ilyesmi cumók )
miatt jár ban , miután gyün a 8.4es patch .
Nekem ezek vannak fönt : jimbos célereszt , xyz damage panel , Maxzoom ,magyar szinkron bár ez csak nem
Nu az lenne a kérdés h ezeké banolnak e ?
Pont az ágyú miatt döntöttem most a "Ferdi elõbb" mellett, nem meglepõ módon minden szempontból jobb mint a KT-é, papírtanknak meg úgyis épp van IS-8-am.. 😊

JpII-õn nem nagyon gondolkodtam, még ha jobb is (alapból megvan minden motorja, nagyobb RoF, meg mivel gyorsabb, ezért jobban lehet relocate-tel tarolni), de hasonló stílus, mint a SU-122-44 pénznyerõgépem, a Ferdi meg azért mégiscsak egy legendás tank, mint a KT, és ha top tier, akkor remélhetõleg jól tudja majd sárbataposni a gyökereket. 😊
Mydgard
Én a KT-t gyûröm, de az E-75 miatt. Na a két tank között szerintem óriási különbség lehet, az E-rõl minden lepattan és szarrá lõ mindent (ellenfélként tapasztalom). A KT-vel szopóka volt, amíg ki nem lett fejlesztve minden, párszor panaszkodtam is itt, hogy papír, ami véleményem nem is változott sokat, de azért már rutinosabb vagyok és egész jó köröket hozok vele. Jól kell helyezkedni, hátrébb maradni, spotolgatni illetve a toppos csõ, olyan mint egy sebész kés, kiszedsz vele mindent, pontos és szakít az csõ (225/320). Az E-100-ast nem tudom még megítélni, egyenlõre masszívnak tûnik, a top csõ szakít, de állítólag sokan visszaváltanak az alapra mert a toppos gyakran lepattan, bár ez érdekesen hangzik... Amit én látok, hogy a Ferdi jobb, mint a JP II, masszívabb és hatékonyabb.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Azért ez az orosz teknika néha tud érdekes dolgokat produkálni.

De legalább maxos javítási költsége van emiatt. 😊

Nekem életemben egyszer volt konfliktusom arty-val, 12t-vel lánctalpazgatok körbe vmi nagy dögöt, vki végül engem is lánctalpaz mellette állva, erre kilõ a hummel. És beírja, hogy jeleztem, hogy támadom, miért nem álltál arrébb. Hát anyádért. 😄
Ez sem rossz :
A vége az érdekes 😊

Én manapság azzal szoktam lenyugtatni magam hogy napi 1-2 artyt ki TK-zok ha nagy a pofája 😄. Ennyi még pont belefér hogy ne kéküljek be.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

630 csatája van a rohadéknak.
4es artyban ül.
Utolsó lövésével még kiszed engem 35hp-ról.
Majd miután látja, hogy 1 afk Kv1s-el karöltve nem fordítanak meccset 10 ellen, vízbe fullasztja magát.
És beírja, hogy: "u wont kill me"

Utolsó féreg fajta.
Játszani még nem tud de már nagy a pofája, meg már "nem adja magát könnyen".

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sunsetjoy
Látszik, hogy a tank seggén jön ki csúszva a fazon. Miközben úgy ég a tank, mintha egy vihargyufát gyújtottak volna meg...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
hátulról kapott találatot a videón még berepülõ lövedék is látszik

nekem ez marad alapnak mint ammo rack találat
The Cologne Panther

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szerintem az a faszi ép a dolgát végezte.😊

WOT nick: tepi1

Szóval valami eltalálta a tankot oldalról és úgy néz ki az gyújtotta be a lõszert a csõben. Meg az összes többit a tank belsejében. Habibnak, aki elõmászik, pedig egy második szülinap.

Közben rájöttem, hogy ez két külön videó összevágva. Szóval nem tudom mi találhatta el a tankot. De nagy núbok voltak, az tény. 😊

csoszi: Szerintem nem tudják még hol a hiba. Ezért meg nem éri meg nekik a peccset visszatartani. Sajnos nem vagyunk olyan sokan, akik M-es nvidia csippel nyomjuk. Ráadásul van egy úgy-ahogy mûködõ workaround, szóval erre szemrebbenés nélkül mondanám én is, hogy mehet ki élesbe, ha az én projektem lenne.

Akkor vendégem leszel 1 sörre! <#nevetes1>
Ám ha ez a patch miatt van, akkor a WG miért nem mondja azt, hogy: Nincs peccs, amíg ezt meg nem javítjuk.
Vagyunk olyan normálisak a játékosokkal, és van már mögöttünk 1 elég erõs csapat akikkel ezt meg tudjuk oldani.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jacek
Nem tudom😊 ez jó volt nekik😊

NoparaWot
Már nem megvehetõ az a tank

Sippie
ja megnéztem a videó elejét is, nem szóltam 😄
Sippie
Áháá... mert olvasgattam errõl, és többen azt írták hogy nagyon jó indok kell hogy megváltoztassák. Gondolom az hogy csak szimplán másik email címre akarom tenni nem egy jó indok 😄
Jacek
Ütközött a orosz szerverel ugyan az volt a mail😊 de akkor még ugye csak úgy volt test szerver.

Sippie
ez attól robbant fel hogy elõtte magát?
Max majd összedobunk egy tutorialt, ha elõjön a hiba. 😊

Imrusssss
most nem tudom én vagyok hülye hogy nem találom a kv 5 öt? vagy 8 szor átnéztem és akkor se, mi lett vele? pedig pályáztam rá

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Az egy speciális új "anyatank", ami AMX ELC drónokat tud indítani a repülõfedélzetként funkcionáló motorházáról.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sippie
persze hogy tudom, csak azt nem tudtam hogy õk is tudják. Te milyen indokkal változtattad meg?
Jacek
Red babuin volt ez a 3-as platoon😊) azt hitték OP a ruszki technika:d 500-600 eff volt max😊

Nem is tudom mit mondjak.
Köszi a segítséget.

Mydgard
Ez a TOGII ez miféle trágyakupac, honnan való ez? 😄

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Jacek
ISP😊 csak tudod ki a szolgáltatod, õk tudják😊
Kapsz róla e-mailt, de én sem küldtem azt és lecserélték.

Nem is értem miért egy keresztezõdésben állnak. Hát nem wotoznak ezek? 😊

Sippie
internet provider? Azt õk honnan a búbánatból tudják?
Arra is pont emlékszem hogy mikor vettem goldot... 😄
Jacek
igen persze.....

Please reply with the following information so that we can proceed with the email change after making sure you are the true owner of the account:
1. Account registration date
2. Name of Internet provider
3. City of Registration
4. Gold receipt screenshots or proof other information related to your WoT account payments, if any.
5. New email address

Igen, azt jelenti. Az M-es nvidia csipeknek lehet problémája.

Azért is nagyszerû hír, mert lehet, hogy egy sima driver uninstall, majd régi verzió install nem is fogja megoldani a dolgot és kell majd hozzá driver sweeper.

Azért reméljük a legjobbakat. 😊

Sippie
Mirõl kértek adatot? Hány tankod van, milyen skilles legénységgel?
darki81
két idegösszeomlás között jól jön egy kis nyugis stratégia: Forge of Empires
ha gondoljátok.. (sry az offért 😛)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nekem Nvidia Geforce G103M van a laptopomban.
Akkor nekem menni fog ez a szar vagy nem?
Bocs, de azért kérdezek, mert hiába tudom elolvasni mi van ott, nagyon hülye vagyok az ilyenekhez.
Értem én hogy elektromotor, de mi hajcsa? <#nevetes1>

ximix
A játékmódok jó dolgok de szerintem sokan nem tudják hogyan lehet állítgatni ez is egy WG hülyeség, hogy settings-ben kell és nem a garázsban.
Ezek a 10perces egy zászlósokat szeretem, de a random csapat néha full gáz egyszerûen nem fogja fel a feladatot, már lassan macroznom kell valami kis leírást mit kellene csinálni.😊
http://hsmaker.com/harlemshake.asp?url=http%3A%2F%2Fworldoftanks.eu%2F

kicsit várjatok és indul a banzáj XD

pointer4
Idén egyetlen meccsem vele, mondjuk jó csapattal 😄
Malinovka hegyére fel vele, majd le elsõként spottolni XD
~5700 spottolt dmg 😄

pointer4
Itt talán jól látható mire képes.
Jól sikerült csata vele, 2 skilles legénységgel.
nekem a kedvencem a Sigfried Lineon lévõ falrész, 100-as camoval...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

koszi!
Jacek
Írtam ticketet, kértek adatokat és simán kicserélték.

kinek van tapasztalata emailcserevel a supportnal? mennyire maceras?
Sippie
lol, ezt elképzeltem 😄
Amúgy nálam is van hogy sietnék a többiek után, aztán hirtelen kinõ elõttem egy szikla... há mondom ez hogy került ide.
matyashun
Kuruc klánban felvétel van. tIER 8-AS ARTYKKNAK.
&
Nem tudja valaki mikor jön a 8.4?

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

hát ha a 314-es driver van fent és nem crashel akkor happy van😄