World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Létszíves segítsetek 😊
Olvastam itt v valahol máshol h bizonyos "csaló módok"(pl.:lézer célzós cucc meg ilyesmi cumók )
miatt jár ban , miután gyün a 8.4es patch .
Nekem ezek vannak fönt : jimbos célereszt , xyz damage panel , Maxzoom ,magyar szinkron bár ez csak nem
Nu az lenne a kérdés h ezeké banolnak e ?
JpII-õn nem nagyon gondolkodtam, még ha jobb is (alapból megvan minden motorja, nagyobb RoF, meg mivel gyorsabb, ezért jobban lehet relocate-tel tarolni), de hasonló stílus, mint a SU-122-44 pénznyerõgépem, a Ferdi meg azért mégiscsak egy legendás tank, mint a KT, és ha top tier, akkor remélhetõleg jól tudja majd sárbataposni a gyökereket. 😊
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Nekem életemben egyszer volt konfliktusom arty-val, 12t-vel lánctalpazgatok körbe vmi nagy dögöt, vki végül engem is lánctalpaz mellette állva, erre kilõ a hummel. És beírja, hogy jeleztem, hogy támadom, miért nem álltál arrébb. Hát anyádért. 😄
A vége az érdekes 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
4es artyban ül.
Utolsó lövésével még kiszed engem 35hp-ról.
Majd miután látja, hogy 1 afk Kv1s-el karöltve nem fordítanak meccset 10 ellen, vízbe fullasztja magát.
És beírja, hogy: "u wont kill me"
Utolsó féreg fajta.
Játszani még nem tud de már nagy a pofája, meg már "nem adja magát könnyen".
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
nekem ez marad alapnak mint ammo rack találat
The Cologne Panther
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
WOT nick: tepi1
csoszi: Szerintem nem tudják még hol a hiba. Ezért meg nem éri meg nekik a peccset visszatartani. Sajnos nem vagyunk olyan sokan, akik M-es nvidia csippel nyomjuk. Ráadásul van egy úgy-ahogy mûködõ workaround, szóval erre szemrebbenés nélkül mondanám én is, hogy mehet ki élesbe, ha az én projektem lenne.
Ám ha ez a patch miatt van, akkor a WG miért nem mondja azt, hogy: Nincs peccs, amíg ezt meg nem javítjuk.
Vagyunk olyan normálisak a játékosokkal, és van már mögöttünk 1 elég erõs csapat akikkel ezt meg tudjuk oldani.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Köszi a segítséget.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Kapsz róla e-mailt, de én sem küldtem azt és lecserélték.
Arra is pont emlékszem hogy mikor vettem goldot... 😄
Please reply with the following information so that we can proceed with the email change after making sure you are the true owner of the account:
1. Account registration date
2. Name of Internet provider
3. City of Registration
4. Gold receipt screenshots or proof other information related to your WoT account payments, if any.
5. New email address
Azért is nagyszerû hír, mert lehet, hogy egy sima driver uninstall, majd régi verzió install nem is fogja megoldani a dolgot és kell majd hozzá driver sweeper.
Azért reméljük a legjobbakat. 😊
ha gondoljátok.. (sry az offért 😛)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Akkor nekem menni fog ez a szar vagy nem?
Bocs, de azért kérdezek, mert hiába tudom elolvasni mi van ott, nagyon hülye vagyok az ilyenekhez.
Értem én hogy elektromotor, de mi hajcsa? <#nevetes1>#nevetes1>
Ezek a 10perces egy zászlósokat szeretem, de a random csapat néha full gáz egyszerûen nem fogja fel a feladatot, már lassan macroznom kell valami kis leírást mit kellene csinálni.😊
kicsit várjatok és indul a banzáj XD
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Amúgy nálam is van hogy sietnék a többiek után, aztán hirtelen kinõ elõttem egy szikla... há mondom ez hogy került ide.
&
Nem tudja valaki mikor jön a 8.4?
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.