World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Lakeville-en északról kezdünk, három top heavy-nk (nem voltak amúgy teamben sem) megáll C8-nál a város bejáratánál, és.. elkezdi lõni a szoroson áthaladó pirosakat. Igen, a hegyen keresztül.
Vissza is tolattam, nem hittem a szememnek. Ez az amikor érzed, hogy már reportolni sincs értelme.
Aztán jön a kurwa MM.
ezután hablatyolnak valamit klingon nyelven majd elindulnak szigorúan libasorban. 5 percen belül az az oldal összeomlik.
A legjobb amikor egymást lövik keresztül, mert az elõttük állóval szemben felvillan egy piros valami...
Elég nehéz így elõre haladni.
😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://www.youtube.com/user/TheWastelandPro
<#nezze>#nezze>
<#banplz>#banplz>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Saor Alba
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
wot nick: PsychoTrooper
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
8 lövése volt 6 találat 2 átütés 1 sebzés (~961) és defender!
Nem sebeztem sokat, csak igyekeztem jókor jó helyen lenni.
Victory! Map: ! Map: Fjords 2013. március 3. 19:27:16
Vehicle:: Type 59
Exp: 3 834 (x2) + Credits: 97 851
Achievements: : Top Gun, Mesterlövész
replay
wot nick: PsychoTrooper
ÉS sajnos csak 5 report van..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Saor Alba
csinálsz nekem egy accot a megadott e maillel a megadott névvel és megegyezés szerinti összegû arannyal felturbózod,akkor cserélhetünk.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
8.4 utáni táblázatból lefogadom kiderül majd, hogy a SU-100Y azért ilyen nagy, mert csak így fért bele a szokásos Romulan Cloaking Device. :Ð
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Megindult a kompenzálás.
3 bukó zsinórban.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Úgyhogy ez a tegnapi kárpótlása.
Habár pénteken meg 75% volt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Õk választhatnak másik legénységi skillt, vagy háló helyett másik kiegészítõt addig a németeknél a zöld festék vásárlás az elsõ, mert mint tudjuk a szovjet tankok ennek köszönhetik eme remek képességüket esõsorban.
Ha nem is ma, de hogy a hónap hátralévõ részében ajánlott lesz lerakni a játékot, az biztos. <#nevetes1>#nevetes1>