World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán ismét battle-ra clickel és 7-8k sebzés de nem rajtad múlik, 500 méteren túl mindenkit kikapsz.
Én azért félek tõle, ha megrúg akkor azt megérzed, nem caernarvon. Igaz mindig fölröhögök ha csak láncol 😊
Ezt fejtsd ki légyszives.
Húzom a tier 10es td-t vele és valóban érdekes..
8-10hónapja nem mentem vele,de emlékeim szerint,akkor kicsit jobb volt.Mintha tekergették volna azóta lefelé.+Tisztán emlékszem,h anno a
bl 10tõl mindenki félt(az ISU-n is egybõl azt néztük van-e az ellennek rajta bl10),ma meg szinte mindenki rám mer ugrani,artynak meg ugye csemege vagyok a Lóri után.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mit vennék? Bár t10-eket nem igazán terveztem de az Object 704-el szeret/gyûlöl kapcsolatom van és kipróbálnám a nagytesvérét. Ill. a t10 francia td-t a maga 3x850 sebzésével. Batchat talán ha nem rühellném a Lorit.
T9-ben az Amx 50 120 mert szerettem a 100-at, németektõl E-50, E-75 egyszer, amcsiktól T30 ill. az új brit td ág amit megnéznék. Igaz a churchill 7 és t28 protonál az iszonyat sebesség mindig kiakasztott de hátha fun.
Kína nem tetszik, a t7 light még egész jó de oroszokkal kezdtem a játékot, alig van saját gépük + t34-1 iszonyatos a 128 pennel.
Ja, megvetendõ módon Object 212-vel is duplázgatok mióta jött a hír a t10 artykról, hátha ott is lesz jó üzleti lehetõség meg extra garázshelyek.
Ez a köv. pár éves terv. 😊 Grindelni nem szoktam t5 fölött ezért nem megy valami gyorsan
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
nem javít az életemen (sõt, inkább elvesz belõle)
- 8.4 introduced a bug with the display of amount of criticals in post-battle statistics, it's just a display bug - the real amount of crits has not changed
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
...vagy a patch holnap reggel sunyi módon. 😊
Anno lusta voltam a t34-re...
Ha 1x lesz német 8as prem med,akkor viszont veszek.
http://artofwar.ru/w/wechkanow_i_w/text_0020.shtml
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Стоимость снаряда 20pdr HE Mk3 увеличена до 260 кредитов.
Shells HE Mk. 3 (190000 item(s)) successfully purchased. - Credits: 16 150 000."
Legyen all-in.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

REMÉLEM PHOTOSHOP XDDD
52 creditem maradt 😊
mert van 4 millám még ha bukok is vele akkor is marad 2 millám...
mostanában meg nem fogok játszani (te tudod miért)
majd egyszer megveszem a csörcsill GC-t az meg kijön 2 millából, azt annyi... aztán majd ha újra lesz idõm addigra meg már jó idõ lesz, nem fogok wot-ozni 😄 szal most megyek és elbaszom az összes creditemet :😊😊
De még ennyit szándékozok. <#nevetes1>#nevetes1>
Ha nem jön be nagyon szomorú leszek, mert minden pénzem ebbe fektetem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Purchased:
Shells HE Mk. 3 (195000 item(s)) successfully purchased. You have spent credits: 16 575 000.
hmmmm, vannak bátor emberek... nekem is kellene venni 😊
van 4 millám! gamet meg nem nyomom, már, szal egy próbát megérne