World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyha komolyan érdekelne a HUNS (meg úgy érzed hogy megfelelsz azoknak a stat és tank követelményeknek amit pár napja írtam le) akkor írj rám ingame, hogy meg tudjuk beszélni a dolgot. Meg a vezetõség felé jelezni tudjam a dolgot hogy el tudják bírálni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ximix
A WoTWikin van egy ilyen "kalkulátor" fölé viszed az egeret

Ok,majd kiderül..😊Ahogy írtam,majd írok...A 3.skill folyamatban,azt várom,h féláras legyen a skill retraining és elmegy xy k arany nálam..
A 14.42-re ha megy a bia akkor ok,az a kérdés,h mire vesz el a bia 5%ot.
A 13.8 az vszínû az E75 lesz(ahogy írtam)bia nélkül.
Addig még úgy is beszélünk,kölcsönös együttmûködés/kihasználás végett nekem a ti klánotok lenne a nyerõ(gyakorló szoba,fejlõdjek,h még hasznosabb legyek a klánotoknak,de furcsa<#alien2>).

ximix
Hát ilyet, nem az sg.hu WoT topikjában szívjátok magatokba az éltetõ nektárt 😊
Félre a tréfát az elsõ teszt szerón nerfelték, majd rinya és a következõn visszaállították vagy mondjuk ki nyíltan nem szégyen BUFFolták az E-50-et 😊
Pedig már test 2 elõtt mondták hogy relax, mert vissza lesz állítva, valahol benne is van a test 2 patch note-ban. De gyorsan lecsekkoltam gamemodels3d.com-on is és ott is a régi érték van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez mennyire tuti? Te vagy az elsõ akitõl hallom.
Mert nem elég az se hozzá xd. Valami 14,099 sec lesz a max érték, mondjuk pót ellátmánnyal lemegy 13.5 alá, de az ugye nem az egyszerû halandóknak való. Van egy kalkulátor amivel ki lehet számolgatni az ilyen értékeket a módosítókkal együtt/nélkül, abban szoktam megnézni.

Miért nem?14.42 a töltési idõ.Erre a bia ad 5%ot,ugye?Mennyit vesz le így a bia?

BiA esetében se megy 14 alá.

Szal nálam az Object 704 14.42 bia nélkül(bár lehet már olvastad)..Szóval a 13.8 elvileg simán meglehet,na majd szólok,jelenleg álca,javítás és a 3.skill csak úgy van.
Közben beugrott 2 napja 1 barátom rávett,h duplázzuk az E75-t,sztem ott volt 13.8 a töltésidõ.

Na ez jó hír,thx.A gun depression akkor kacsa?
Örülnék neki,mert 2 napja 1.5k free xp hiányzott a nagyágyúhoz...Utána kigurul a garázsból..Akit kérdeztem mindenki istenítette,meg ugye 60t az rammol is..😊
Nekem már a P2 is tetszett,holott az csak a tiger ágyújával operált.

Hi.Az nem frencsip,hanem frendsiip(mint a hajó kiejtésben).
Nem vagyok játékban,csak Szpecnyaz miatt dupláztam az objectet,szal a SU 122/54 a másik ág,vagy a prem?Amúgy mindegy.
Én szeretem az objectet(nincs más),de a hülység bosszant.A Jtiger sztem el is rozsdásodik már 1 éve a garázsban...2-3 hónapja elõvettem sand riveren hull downban úgy átlõttek...Na mondom ok,akkor marad a 120mm Object,legalább lepattan,ha lepattan.A német valahogy állandóan beszív mindent.(Jtiger 250 mm armor jelzem).
Az Object-el is úgy vagyok,mint mindig,h"do the best",ha enged nyerni enged,ha nem akkor bármit csinálhatsz.
Kihúzom az Obj 268-at,mert annak elég pontos az ágyúja és tier 10.Nézelõdök klánok terén és ami nekem szimpatkus oda kell a tier 10.
Kicsit öncélú a dolog,de 1 jó klánban,még biztos tudnak mutatni 1-2 trükköt(gyakorló szoba?)A HUNS jó lenne,bár lennék annyira értelmes,h õk is nyerjenek velem..Viszont beszélek elég sok emberkével közülük itt,szal ez valahol kölcsönös.
Mehetnék sok klánba,ahol én lennék a "boss"1hét után,de az nem vonz.Akkor már inkább iskolapad 1 komoly klánban...
De ha sok lesz a hülyeség a játékban akkor marad az uninstall..1 játék ne idegesítsen,hanem szórakoztasson.Viszont 4-5 bukó csata már felmérgel rendesen.Ne értsd félre,nem a bukó a gond.Hanem pl ha az"all in 1 side"a takika miatt van ez.
"Sajnos"1 szinten érdekel a stat,a életben sem xarral gurítok,komoly a gondolkodásom,az életvitelem a gondolkodásom.A virtuál penis megvan:53%win 74% hit rating stb.stb.és ez random,nem generált század stb.

Õ nem játszik holmi angol tankokkal 😊.
Am nyilván van néhány kretén is aki megteheti hogy egybõl vegyen olyan tankot, de elég minimális a számuk a tapasztalataim alapján.

Jó, ez logikus, de azért remélem meglepõdsz majd legalább kicsit, ha Mátyáshun szembejön holnap egy ilyennel, mert mittomén vett free XP-t. 😄
Nem rontják el az E50-eket, marad náluk minden a régiben.

"Meg több ág mögöttük, amibõl van nekik elég váltható free XP."
Ebbõl rám a free xp igaz.
Az E50 6hónapja van lekonzerválva a garázsban(vszínû hiba volt).Imádom a medeket...Megvettem rá freebõl:Motor kb 50k xp(E75 így lett fullos),torony kb 25k xp és sztem már megvan a nagyágyúra az 57?k xp is.
(Közben kiderült,h kell a lánc a torony miatt,de azt -rammer+torzios rugókkal megoldom)
Erre jön a nerf...Na kösz szépen,jelképes 130k free,ami igen 2,6millió xp...Valaki írta a napokban,h elintézték,h ne akarjon senki E családdal menni...gg Jó lesz,ha felmegyek vele 1 buckára és nem tudok lefelé lõni...
Nem hülyeség miatt hanyagoltam az E50-et hanem,mert anno az E75el bementem stockba.Hiába a 81% hit rating ezzel a tankal van a legrosszabb arányom,vastagon.Hiába talán a legjobb tier 9es heavy,gyomoridegem van ha rágondolok,szó szerint.
Kéne vki,aki beleteker 200 csatát és még tud is vele játszani,nekem sajna nincs kedvem hozzá.
Szal valóban jó,ha van fee xp a talonban.

mijki
Ha még holnap kifejlesztem a Leopardot, akkor a modulokat megkapom rá kifejlesztve ha 5-be kerül?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Csak hogy azt nézd hogy az új ágakat a jó playerek szokták leginkább kihúzni. Azon egyszerû okból hogy nekik van cw/esl-bõl elég goldjuk. Meg több ág mögöttük, amibõl van nekik elég váltható free XP. Õk pedig tuti nem fognak rusholni TD-vel, mert az akkor nehezen lennének jó játékosok.

Nekem mindig is nagy szerelem volt az O-704.általában szépen is muzsikált.Persze elõfordult,hogy megmakacsolta magát,de szerencsére csak 1-2 kör erejéig.
De most megcsaltam.😊
SU 122/54 irdatlan szerkezet.Az eleje nagyon szenvedõs volt,A kisebbik T-54 löveg már nagyon karcsú t9-be.de mióta felraktam a nagyot,megtáltosodott a gép.Ruszkikhoz képest pontos ,gyors és a penje is elég mindenre.A gép iszonyat agilis.Bárhová odaérek és csak a leggyorsabb gépeket nem forogja le helyben.Meg is szoktak lepõdni.😊Azért a francia mutáns gibbonok még így is megerõszakolnak,ha nincs szerencsém.de hát azok kit nem?
Mondjuk pisztolypárbajra alkalmatlan.Ha spottolják akkor lécelni kell marha gyorsan,különben repül a pacsker.
Viszont rejtve lövöldözni nagyon cukor vele.Olyan camo-ja van,hogy ha nem ficánkolok akkor megszámolom a lapostetveket az enemy tanker seggszõre között,és akkor se vesz észre.
egyszóval thisz iz dö begining öv a bjutiful frendcsipp!<#eplus2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az nem gond,ha kérdezel,senki nem úgy kezdte...😊
Az a gond,ha okoskodsz és fröcsögsz hülyeséget...<#alien2>
Szal az,h kérdeztél vele járója a játéknak,sõt most már ezt is tudod.😊

PaganMaga
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy kapisgálom ezt a játékot, de ezekszerint nem 😄 Köszi!

PaganMaga

Pedig a nagy többség ott teljességgel másképp tolja, ezt holtbiztosra veszem. De nem csak a WoT-ban, ez igaz CS-re, meg mindenre, ami háborús akció. Tesztszerón is rájönnél ki szláv érából való, ha nem lennének nevek akkor is, csak a játékstílusból. Ha nem rusholsz az ott konkrétan _szégyen_. 😊

Ami persze alapvetõen nem gond, de ha egy olyan tankba akadnak pölö amihez ez nem fexik, akkor az statban náluk alul végez, és vica versa. A jó playerekre persze ez csak minimálisan igaz, de egy casual sztem minidig a saját kulturális örökségét rakja bele elsõnek, mert hát mi mást. 😊
Ez a prémium tankok elõnyeihez tartozik. A Leopárd jövendõ legénysége nekem is pzIVs-ben csücsül.

Hi.Azonos nemzet+azonos tank típus,mindkettõ med,ilyenkor büntetés nélkül át lehet rakni õket prém tankba.
Nem a pz4 a lényeg,ha vk 36ról rakod õket a prém tankba,akkor sincs büntetés pl.

Semmi, prémium tankba nem kell legénységet képezni, a hasonló típusú tankok személyzetével simán megy. Így lehet igazán másik tankhoz legénységet húzni.
Természetesen,mindkettõ arany volt.

Na fel is .... magam.Másodjára meglett a dupla Object704-el.
2.csata:T30ra lövés their hit 0pen,cserébe adott 900 dmg-t,utána T71 pen 0 oldalról,leesett a lánca,cserébe kilõtt....
A ..... ebbe a qrva játékba,mindössze 10perc alatt.....
14.42 a töltésidõm bia nélkül,szal nem hazudtam.

PaganMaga
Hali, kéne egy kis kollektív, tudásalapú segítség: volt a barrakomban egy teljes német legénység. Valamikor jártak egy PzIV-ben. Most, hogy akciós, vettem egy PzIV S-t, beleültettem õket. Meglepve tapasztaltam, hogy nem kell õket áttréningezni... vagy nem tudom 😄 Ilyenkor mi van?

PaganMaga

Pales27
6 lövésbõl 5 penetrált és 1 sebzett, simán kinyírt a patton3 1v1be.
Ilyen t62vel, nincsen, ami talál az üt, a 6. meg a frontját nem ütötte át.
Nem értem miért lenne ez a tank rossz, amikor így nyeli a lövéseket.

Egész esti szívás után kredit rekord az oroszlánnal! 😊

😊

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

8.4 undocumented changes

Ami a legérdekesebb tán, hogy az E-75 kapott egy kis buffot. 8-ra nõtt a gun depression a top ágyún.

pointer4
You are drunk MM, go home now!!!
nagyon úgy néz ki akkor h játszható ez a money-maker dolog a 83mm High-Explosive HE Mk.3 lõszerrel? 😄

Mármint mennyi rá az esély h változtatnak vmit v ilyesmi? 😄 mert akk bejátszom a kapargatott 20 millám 😄
Nekem olyan 14.5 sec körül van? Bia nincs még az embereken

Majd megnézem,mert nem szoktam hülyeséget írni és félrevezetni sem akarok senkit.Elég sok fajta tankal mentem az elmúlt napokban.

Nem szükséges, mert kalkulátorral kiszámoltam. Csak furcsálltam az a 13.8at.

ximix
Igen. 83mm High-Explosive HE Mk.3 85 credit
Ez a online techfa a bugos már vagy másfél, két éve aki ismeri azt nem zavarja. A HE és HEAT van összecserélve rajta minden tanknál.

http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/03/how-to-make-money-on-84.html
Ugye a 8.4-ben nem nyúlnak a Cromwell-hez? Remélem még 1-2 hónapig élvezhetem ezt az OP mocskot.
Hi.Lehet tévedek és rosszul mondtam😊2napja nem mentem vele,de ha megyek majd,írok ígérem.😊

Nem hiszem hogy a jó/rossz playerek ott máshogy játszanának mint itt. Meg a winrate általában sok mindent elmond egy tankról amikor újonnan van bevezetve, akárhogy is szépítgetjük a dolgot.

Akkor a 83millis HE MK3-at kell megvenni a britteknél?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

A 13.8 hogy jön ki? Még BiA, rammer, venti kombóval se lehet annyi. Még az Obj 268 se annyi pedig az gyorsabban tölt.

Oroszok reflexbõl rusholnak, ahhoz képest ez jó statnak számít náluk, különösen egy olyan TD-nél ami erre pont alkalmatlan.. Ha ne adj Isten vki értelmesebbje kezeli biztos remek lesz ha szembejön 😊
ximix
Itten vala felettünk az online techfa ahol már átírták a prájsztot

JeffDunham
Végre meg van a harmadik mûszaki mérnök <#worship><#wave>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Látom 1rõl beszélünk😊Nekem csak valami 13.8 a töltésidõ..
A nagyot rúg csak tisztes távolról igaz,1 jó játékos már tier 8meddel szétkap pikk-pakk.
Az ágyú valóban nagyon random.Simán lövök 6órát bármikor.Kb 1hete ezt megcsináltam amx 9es td ellen(Steppes)25méterrõl,vagyis a földbe lõttem.
Sõt 150méterrõl az E50re is bemondta már,h didnt even...Aztán Live Oak-on 50méterrõl szintén E50-re...Mindhármat visszanéztem...
Pár napja mentem 8 gyõztest zsinórban,akkor ha a napot lõttem azon is gellert kapott és az ellent sebeztem,nem tudtam mellé lõni.
500méterrõl a KT-t(igaz tudatos célzással)meglõttem a maradék leégett...
Jtiger szembõl szintén....
Nem hiszem,h 1 nap alatt elromlok,vagy feljavulok az Object-el.
Lehet sok a béna(kezdõ) és emiatt(nem ismerik a tankok paramétereit),de semmilyen félelmet nem látok rajtuk ha meglátnak.Régen azért volt respect(8-10hónapja),most ez már nincs.Lehet az új tier10es tankok miatt,de inkább,h sok a 3k-s csatával rendelkezõ tier 10es,természetesen 400 wn6al.

JeffDunham
Pár jó csata.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

NoparaWot
óó yea, meg van az M103 😊😊😊

Maala
Nem tudom, én szerettem... Volt, amikor szivatott az MM, és nem lehetett leduplázni, de elég gyorsan elment az az idõ, míg meglett vele a T30, T28 is...

Az ágyúja mindenért kárpótol.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU