World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A 14.42-re ha megy a bia akkor ok,az a kérdés,h mire vesz el a bia 5%ot.
A 13.8 az vszínû az E75 lesz(ahogy írtam)bia nélkül.
Addig még úgy is beszélünk,kölcsönös együttmûködés/kihasználás végett nekem a ti klánotok lenne a nyerõ(gyakorló szoba,fejlõdjek,h még hasznosabb legyek a klánotoknak,de furcsa<#alien2>#alien2>).
Félre a tréfát az elsõ teszt szerón nerfelték, majd rinya és a következõn visszaállították vagy mondjuk ki nyíltan nem szégyen BUFFolták az E-50-et 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Közben beugrott 2 napja 1 barátom rávett,h duplázzuk az E75-t,sztem ott volt 13.8 a töltésidõ.
Örülnék neki,mert 2 napja 1.5k free xp hiányzott a nagyágyúhoz...Utána kigurul a garázsból..Akit kérdeztem mindenki istenítette,meg ugye 60t az rammol is..😊
Nekem már a P2 is tetszett,holott az csak a tiger ágyújával operált.
Nem vagyok játékban,csak Szpecnyaz miatt dupláztam az objectet,szal a SU 122/54 a másik ág,vagy a prem?Amúgy mindegy.
Én szeretem az objectet(nincs más),de a hülység bosszant.A Jtiger sztem el is rozsdásodik már 1 éve a garázsban...2-3 hónapja elõvettem sand riveren hull downban úgy átlõttek...Na mondom ok,akkor marad a 120mm Object,legalább lepattan,ha lepattan.A német valahogy állandóan beszív mindent.(Jtiger 250 mm armor jelzem).
Az Object-el is úgy vagyok,mint mindig,h"do the best",ha enged nyerni enged,ha nem akkor bármit csinálhatsz.
Kihúzom az Obj 268-at,mert annak elég pontos az ágyúja és tier 10.Nézelõdök klánok terén és ami nekem szimpatkus oda kell a tier 10.
Kicsit öncélú a dolog,de 1 jó klánban,még biztos tudnak mutatni 1-2 trükköt(gyakorló szoba?)A HUNS jó lenne,bár lennék annyira értelmes,h õk is nyerjenek velem..Viszont beszélek elég sok emberkével közülük itt,szal ez valahol kölcsönös.
Mehetnék sok klánba,ahol én lennék a "boss"1hét után,de az nem vonz.Akkor már inkább iskolapad 1 komoly klánban...
De ha sok lesz a hülyeség a játékban akkor marad az uninstall..1 játék ne idegesítsen,hanem szórakoztasson.Viszont 4-5 bukó csata már felmérgel rendesen.Ne értsd félre,nem a bukó a gond.Hanem pl ha az"all in 1 side"a takika miatt van ez.
"Sajnos"1 szinten érdekel a stat,a életben sem xarral gurítok,komoly a gondolkodásom,az életvitelem a gondolkodásom.A virtuál penis megvan:53%win 74% hit rating stb.stb.és ez random,nem generált század stb.
Am nyilván van néhány kretén is aki megteheti hogy egybõl vegyen olyan tankot, de elég minimális a számuk a tapasztalataim alapján.
Ebbõl rám a free xp igaz.
Az E50 6hónapja van lekonzerválva a garázsban(vszínû hiba volt).Imádom a medeket...Megvettem rá freebõl:Motor kb 50k xp(E75 így lett fullos),torony kb 25k xp és sztem már megvan a nagyágyúra az 57?k xp is.
(Közben kiderült,h kell a lánc a torony miatt,de azt -rammer+torzios rugókkal megoldom)
Erre jön a nerf...Na kösz szépen,jelképes 130k free,ami igen 2,6millió xp...Valaki írta a napokban,h elintézték,h ne akarjon senki E családdal menni...gg Jó lesz,ha felmegyek vele 1 buckára és nem tudok lefelé lõni...
Nem hülyeség miatt hanyagoltam az E50-et hanem,mert anno az E75el bementem stockba.Hiába a 81% hit rating ezzel a tankal van a legrosszabb arányom,vastagon.Hiába talán a legjobb tier 9es heavy,gyomoridegem van ha rágondolok,szó szerint.
Kéne vki,aki beleteker 200 csatát és még tud is vele játszani,nekem sajna nincs kedvem hozzá.
Szal valóban jó,ha van fee xp a talonban.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De most megcsaltam.😊
SU 122/54 irdatlan szerkezet.Az eleje nagyon szenvedõs volt,A kisebbik T-54 löveg már nagyon karcsú t9-be.de mióta felraktam a nagyot,megtáltosodott a gép.Ruszkikhoz képest pontos ,gyors és a penje is elég mindenre.A gép iszonyat agilis.Bárhová odaérek és csak a leggyorsabb gépeket nem forogja le helyben.Meg is szoktak lepõdni.😊Azért a francia mutáns gibbonok még így is megerõszakolnak,ha nincs szerencsém.de hát azok kit nem?
Mondjuk pisztolypárbajra alkalmatlan.Ha spottolják akkor lécelni kell marha gyorsan,különben repül a pacsker.
Viszont rejtve lövöldözni nagyon cukor vele.Olyan camo-ja van,hogy ha nem ficánkolok akkor megszámolom a lapostetveket az enemy tanker seggszõre között,és akkor se vesz észre.
egyszóval thisz iz dö begining öv a bjutiful frendcsipp!<#eplus2>#eplus2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Az a gond,ha okoskodsz és fröcsögsz hülyeséget...<#alien2>#alien2>
Szal az,h kérdeztél vele járója a játéknak,sõt most már ezt is tudod.😊
PaganMaga
Ami persze alapvetõen nem gond, de ha egy olyan tankba akadnak pölö amihez ez nem fexik, akkor az statban náluk alul végez, és vica versa. A jó playerekre persze ez csak minimálisan igaz, de egy casual sztem minidig a saját kulturális örökségét rakja bele elsõnek, mert hát mi mást. 😊
Nem a pz4 a lényeg,ha vk 36ról rakod õket a prém tankba,akkor sincs büntetés pl.
2.csata:T30ra lövés their hit 0pen,cserébe adott 900 dmg-t,utána T71 pen 0 oldalról,leesett a lánca,cserébe kilõtt....
A ..... ebbe a qrva játékba,mindössze 10perc alatt.....
14.42 a töltésidõm bia nélkül,szal nem hazudtam.

PaganMaga
Ilyen t62vel, nincsen, ami talál az üt, a 6. meg a frontját nem ütötte át.
Nem értem miért lenne ez a tank rossz, amikor így nyeli a lövéseket.

😊
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
Ami a legérdekesebb tán, hogy az E-75 kapott egy kis buffot. 8-ra nõtt a gun depression a top ágyún.
Mármint mennyi rá az esély h változtatnak vmit v ilyesmi? 😄 mert akk bejátszom a kapargatott 20 millám 😄
Ez a online techfa a bugos már vagy másfél, két éve aki ismeri azt nem zavarja. A HE és HEAT van összecserélve rajta minden tanknál.
http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/03/how-to-make-money-on-84.html
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A nagyot rúg csak tisztes távolról igaz,1 jó játékos már tier 8meddel szétkap pikk-pakk.
Az ágyú valóban nagyon random.Simán lövök 6órát bármikor.Kb 1hete ezt megcsináltam amx 9es td ellen(Steppes)25méterrõl,vagyis a földbe lõttem.
Sõt 150méterrõl az E50re is bemondta már,h didnt even...Aztán Live Oak-on 50méterrõl szintén E50-re...Mindhármat visszanéztem...
Pár napja mentem 8 gyõztest zsinórban,akkor ha a napot lõttem azon is gellert kapott és az ellent sebeztem,nem tudtam mellé lõni.
500méterrõl a KT-t(igaz tudatos célzással)meglõttem a maradék leégett...
Jtiger szembõl szintén....
Nem hiszem,h 1 nap alatt elromlok,vagy feljavulok az Object-el.
Lehet sok a béna(kezdõ) és emiatt(nem ismerik a tankok paramétereit),de semmilyen félelmet nem látok rajtuk ha meglátnak.Régen azért volt respect(8-10hónapja),most ez már nincs.Lehet az új tier10es tankok miatt,de inkább,h sok a 3k-s csatával rendelkezõ tier 10es,természetesen 400 wn6al.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ