World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, de akkor is jól mutat. Engem meg kifejezetten motiválnak a medálok. Kevésbé motiválnak az új ágak, az új akármik, a medálok viszont igen.
patchaou
Az utóbbi 20 hónapban összesen 3 topgunom lett, és kb 40-szer írtam be 5 killnél járva, hogy engedjenek még egyet... Én hülye bezzeg hagyom, sõt a múltkor beálltam egy csapattárs elé, hogy annak a szerencsétlennek legyen meg aki végigharcolta a csatát.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Ez szerintem nem igaz. Egy ilyen dologért senkit nem bannolnak 1 hétre.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

nah akkor melyik lõszert kell venni had szopjak én is ha nem jön be 😊
Sippie
jár bónusz xp, vagy credit a top gun medálért?
A játék úgy van megírva, hogy érdemes rájuk vigyázni, nagy eséllyel vesztesz ha elveszted az artykat (ne hozzunk fel egyedi eseteket, döntõ %-ban megállja a helyét ez a megállapítás).
Igaza van csoszinak a topgun miatt, az tetû dolog. Több esetben voltam elszenvedõje ennek én is és velem is elõfordult, hogy nem vettem észre, hogy már killje van a palinak s kilõttem az utsót.
toocha
😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

A Serlord nevû fejlesztõ blogjában irta. Sajnos most nem tudom megkeresni a linket... A lényeg az volt, hogy aki a reális használható mennyiségen felül (~1000 db) beraktároz, azt 1 hétre bannolják és a raktárkészletet elkobozzák.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

patchaou
Pedig az "artyban ülõk", hajlamosak ezt hinni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Errõl link? Mert nem hiszem,hogy külön büntetik! Max. változtatnak rajta és bukjuk a lóvét. Nem fér bele semmilyen szabálysértésbe! Játék adta lehetõséget használsz ki...(T34 ajándékba pl...és az durvább volt)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Akkor ma is tanultam valamit, köszöntem<#wave>

igen de kiderült, hogy a WG hotfixeli a dolgot és bannolják azokat akik ügyeskedni próbáltak bele... <#banplz><#banplz><#banplz>
Nem védem az artykat, de azért nem biztos, hogy csak terád figyel mindenki az egész meccsen.
Sziasztok! Lõszeres biznisszel kapcsolatban lenne kérdésem: Ilyen lõszert találtam a boltban: 83mm Repesz-romboló HE Mk. 3 Errõl van szó? Jelenleg 85 kreditbe kerül!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Igen!
Mert annyi esze nincs, hogy tudjon olvasni.
Ha azt írom aim here, akkor aimoljon oda.
Ha meg azt írom ne lõjj, akkor ne lõjön a faszkalap.
Mit nehéz ezen megérteni?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem, akár az összeset lecseréheted, ha az utolsó tanítandó skill eléri a megfelelõ %-ot akkor az elõzõek megmaradnak 100%-on s csak az utolsó csökken. Ezért érdemes úgy csinálni, hogy az utolsó valami olyan legyen ami folyamatosan mûködik (javítás, álca stb.).
Sippie
minden skillt leszed, de akkor is csak %-ot buksz. Ha volt már 4 skilled akkor 3-at biztosan újra tudsz húzni a 4. lesz kevesebb.
Ja ezt úgy is lehet, hogy ha megvan a 2 skill, akkor mondjuk az elsõt is cserélhetem? Az korrektnek tûnik. Azt hittem mindig csak az utolsót lehet cserélni...

Hamár úgyis átképzed, elég, akkor, ha elérte a 100%-ot. Vagy többet, ha nem goldért képzed át.

Nem, 20k kreditért 90%-osra tudod átképezni. Nyugodtan próbáld ki, amíg nem okézod le addig nem változik véglegesen, de az értéket mutatja. Várd meg amíg a javítás 100%-os lesz + a következõ skill kb 40%, majd cseréld le.
Ebben van valami könyörtelen logika. 😊

goldért ha eldobsz egy képességet akkor 0 XP veszteséget szenvedsz el, ha 20K creditért dobod el akko -10% XP, ha ingyenesen akkor asszem -20% XP-t buksz el...
Ezalatt mit értesz: "parancsnok el ér egy olyan szintet, hogy a legkevesebb veszteséggel képezheted át"...Ezt akartam is kérdezni, ha eldobok egy képességet, akkor elölrõl kezdi az egészet? Mert Tiger P-re az összes embernek javítást raktam és kb 90%-nál jutott eszembe, hogy a parancsnoknak nem ártana egy 6. érzék. Szóval, ha most eldobom ezt a képességét és beteszem a 6. érzéket, akkor nem 0-ról kezdi?

8.4es live orosz szerveren már úgy van és a 8.4es patch notesban is 260 szerepel
pedig benne van a pakliban, mivel a WG egy szóval se mondta, hogy ez igy lesz. Ezt csak a túlbuzgó userek találták ki és kezdték el terjeszteni, mitn tényt.

maniac78
Megvásárolva:
HE Mk. 3 (187685 db) lõszer megvásárlása sikeres. kredit: 15 953 225 kreditet költöttél.

Nagyon morci leszek ha átvágott minket a WG.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Nyugi. máskor meg az a bajod, hogy a spotra nem lõ az arty... Kettõs mérce mi?

patchaou
Srácok, teszten már be lehet menni a tutorial-ba. Próbáljátok ki,hatalmas! XD

A heavy és med tankokra mindig elsõ a javítás.
Majd amikor a parancsnok el ér egy olyan szintet, hogy a legkevesebb veszteséggel képezheted át akkor az megkapja a Sixth Sense-t és másodiknak a javítást.

Én meg nem bízom ebben a wot wikiben 😄 lásd példaként a Jumbo Sherman torony adatait ami mai napig nincs frissítve normálisan és ki tudja még hány ilyen elírt adat lehet ott.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Egyébként ezt az 5 fokos lefele kitéríthetõséget elfelejthetnék. A 7 még elfogadható, de 5-nél már nagyon szopás játszani. A legkisebb bucka bezavar és máris csak a fejét tudom lõni a nyavalyásnak.

IS-2 legényekre mit érdemes elõször tenni? Javításon gondolkodtam, de fogalmam sincs mennyire érné meg a dolog, mert nincs még IS-2-m. Sûrûn lövik el a moduljait?

Hát nem tenném fel az életemet erre, de úgy emlékszem eddig is ennyi volt odaírva.

Dögöljön meg az összes arty!
7es lorraine artyval 5 kill, 2 arty maradt.
Mondom, hagyják meg az egyiket a topgunhoz.
Persze elsõt kilövi mielõtt betöltenék.
Másik arty menekül. Mondom megpróbálom 1v1-ben.
Ahogy felspotolom azonnal kilövi a szarházi.
1. topgunom lenne artyval.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem lehet, hogy a wiki ezen részét már az orosz szerver patchelése után frissítették?

Gondolom a top csúzlinál marad a szög, csak az LB-1 változik.
Köszi<#wave>

Bocs, elcsesztem a linket

http://mwreplays.com/replay/Q9E88G0ZYPDI/
Egy kis dicsekedés a lõszerár-manipuláció közben<#nevetes1>
Epic battle E50-el.
Néha kiadja azért😊
Victory!
Battle: El Halluf 2013. március 5. 9:36:12
Vehicle: E-50
Experience received: 2 448
Credits received: 89 680
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Patrol Duty

Ha valakit érdekel a replay:
[url=]replay
Ezt az ftr-es cuccot nem teljesen értem. Azt írja a T-54 gun depression-je 5 lesz, ami kettõvel kisebb, mint eddig. A wiki szerint eddig is öt volt. A játékban nem mértem meg. Akkor most mennyi az annyi? Nerf, vagy nem nerf?

Szia Szpecnyaz!
Ezen a linken már nem érhetõ el a fájl. Legalábbis nekem már nem mûködik.
Nem tudnád feldobni valahova?😊

Valóban. Mea cupla.
Ha figyelmesen olvastad volna nem is a te kommentedre reagál hanem a meg nem erõsített változásos linkre.

E-50-et kérdeztem, az E-75 most nem motivál.
Az E75 gun depressionje eddig is 8 volt, szóval nem értem a "változást".
Köszönöm! Szeretném azt gondolni, hogy gyõzött a népharag.
Hm... Nem rossz ez a Löwe, ha ráérez az ember. Mennyi az elvárható sebzés vele?

Viszont az IS-7-et nem szereti

Itt a linkje, hátha érdekel valakit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az enyém jobb 😄. Mert ott lehet állítgatni hogy hány %os a crew, milyen skillek vannak rajta, nyitott e a teteje, milyen equipment van fent, a commander töltõ e, mekkora a farka a rádiósnak stb. Szóval minden bisz basz beállítható.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"