World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Igaza van csoszinak a topgun miatt, az tetû dolog. Több esetben voltam elszenvedõje ennek én is és velem is elõfordult, hogy nem vettem észre, hogy már killje van a palinak s kilõttem az utsót.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Mert annyi esze nincs, hogy tudjon olvasni.
Ha azt írom aim here, akkor aimoljon oda.
Ha meg azt írom ne lõjj, akkor ne lõjön a faszkalap.
Mit nehéz ezen megérteni?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
HE Mk. 3 (187685 db) lõszer megvásárlása sikeres. kredit: 15 953 225 kreditet költöttél.
Nagyon morci leszek ha átvágott minket a WG.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Majd amikor a parancsnok el ér egy olyan szintet, hogy a legkevesebb veszteséggel képezheted át akkor az megkapja a Sixth Sense-t és másodiknak a javítást.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
7es lorraine artyval 5 kill, 2 arty maradt.
Mondom, hagyják meg az egyiket a topgunhoz.
Persze elsõt kilövi mielõtt betöltenék.
Másik arty menekül. Mondom megpróbálom 1v1-ben.
Ahogy felspotolom azonnal kilövi a szarházi.
1. topgunom lenne artyval.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
http://mwreplays.com/replay/Q9E88G0ZYPDI/
Epic battle E50-el.
Néha kiadja azért😊
Victory!
Battle: El Halluf 2013. március 5. 9:36:12
Vehicle: E-50
Experience received: 2 448
Credits received: 89 680
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Patrol Duty
Ha valakit érdekel a replay:
[url=
]replay
Ezen a linken már nem érhetõ el a fájl. Legalábbis nekem már nem mûködik.
Nem tudnád feldobni valahova?😊
Viszont az IS-7-et nem szereti
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"