World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Net kapcsolatommal semmi gáz megnéztem,szépen 30 körül van a pingem ami néha felugrik 700-ra is.
Lehetetlenség így lövöldözni.
Érdekes hogy Eu2 rosszabb mint 1.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Először Eu1-en voltam,ott is rossz volt,Bc-vel úgy bezúgtam két ház közé hogy nem is láttam házakat,csak lag és pont két ház közt találtam magam.Átmentem Eu2-re de ott rosszabb mert 700 fölé is felment,még egyenesen menni se nagyon tudtam.
T49-el legalább nyertünk,de lag miatt telibe toltam egy Vk100-at.<#hehe>#hehe>
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 1 212 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 13 789 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 282)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.11. 13:49:52
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Én rendszeresen kirámolom a depót,de most is van bent kb 1 misi.
De még várok vele,majd ha lesz elég xp-m T54 ltwt-re.
Átok LTTB-t már rühellem,egy vacak fűcsomón képes megborulni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.11. 10:01:39
Nekem is csinálhatnál pár misit,mondjuk írd be hogy add 100 milla.<#vigyor5>#vigyor5>
Ezt nem hagynám ki!
-World of Tanks: PZ. Kpfw. T 15 + 50% +Crew Level
-World of Warships: Ship Emden + Port / Garage Slot
-7 Days Premium
-500 Doubloons
-exclusive Lootboy Flag
ezeket tartalmazza.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Meg is làtszik az erednénye:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azzal kezdte, hogy a bázisnál beállt egy rombolható ház mögé. Nyilván leromboltam... akkor nagy duzzogva ment előre... a legszarabb helyre..
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.10. 17:58:28
Vk nem tudott át lőni ezért megpróbált megkerülni,felkentem a sziklára.

Süket küldetés is meg lett.
Victory!
Battle: Abbey
Vehicles: T49
Experience received: 3 862 (x2 for the first victory each day)
Bonds received: 3
Credits earned: 52 892 (compensation for damage caused by allies: 1 086)
Battle achievements: Orlik's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Victory!
Battle: Fjords
Vehicles: AMX 13 90
Experience received: 3 942 (x2 for the first victory each day)
Bonds received: 2
Credits earned: 55 902
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker
Victory!
Battle: Sand River
Vehicles: Type 64
Experience received: 4 655 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 72 723
Battle achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én láttam mostanában sokat,néha félelmetesen sokat sebeznek.Lazán sebeznek 6-8k-t.
De nekem nincs,csak mostanában sokat látok csatában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.10. 12:56:19
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Nekem is megy a levesbe ha meglesz a másik.
angelus1991ster.blogspot.hu
Tipikusan az a csata volt,hogy nem értem vele oda a harchoz.Mountain Pass-on balra indultam,mire pozicioba értem meghalt ott mindenki.Ok akkor iràny a gleccser,mire odaértem vége is lett a csatànak:-(
2 lövést sikerült leadnom,az első 700 sebzés.A màsodik -1 vakond generàció.:-/
Szàmomra,neki itt végrtért a pàlyafutàsa,megy a többi 0-1 csatàval rendelkezö t10es közé:-DDD
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Napi duplázó lett volna,de lófing xp-t kaptam,t10 csatában egy Ru251-el az ellenség mögött befoglaltuk a bázist,pont a bázisuk mellett van egy ház az mögé álltunk és befoglaltuk,még egy afk td-t is találtunk a bázison.

De sajna anti-tàlentumok vannak az élet minden területén.
Én a fiamét szoktam egyengetni,màr amire a wotos tudàsomból futja.12 lesz nemsokàra,valamelyik nap azon kaptam magam,hogy nem hsllom,hogy wotozna,nagy csönd volt.
Mondom: Wtf csak nem poreszt néz a kölök:-DD
Beosontam a szobàba,és làtom ,hogy a tanksGG- n nézegeti a pàncél àtütéseket:-OO
Mondta,hogy valamivel nem tudott àtlöni valamit.
Csak lestem:-DD
Mellékelhettél volna egy hasznàlati utasitàst,az ajàndék tank mellé:-DD