World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Még az is lehet, hogy elpöfög valahogy, amíg normálisabb gép nem kerül valahonnan.
Plusz még amd és laptop,nem tudom hogy lehet-e valahogy így le butítani.
Szerintem sok örömöd nem lenne a játékban,először is szinte nulla fps miatt tuti mindig meghalnál gyorsan,na meg mire betölt a csata a többiek már a pálya másik felén vannak szerintem.
Nem éreztem hiànyàt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Bár E75 vagy Conway esetleg Tpye 4 ellen nem tudom mennyire lenne életképes.
Kerültem full T9 csatába is,érdekes volt.
Vagy még àllja az E25 hordàk rohamàt?:-DD
Vk168-at adjatok má.
De az nem sajàt produktum,igy azzal nem villogunk.:-DD
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Trance&Friends nothing more..
The Matrix has you...
Viszont ami meglepett,hogy a spot-ra nagyon adja a %-ot,volt olyan csatám,ahol 300at sebeztem,viszont volt 2300 spotom,és ez majd 1%ot dobott rajta.
Még majd egyszer talán felpimpelem az E25re is a másodikat,de az nem mostanában lesz.
Steppes-t kaptuk,T10 FV td-kkel elindultunk meg pár heavy bal oldalt.
T10 FV-k irtózatosan durvák voltak,Is7 jött először elénk,oneshotolta az egyik..<#idiota>#idiota>
És így ment tovább,szinte semmire nem tudtam lőni,két lövést tudtam leadni ,pedig berohantunk az ellenség bázisára,első lövés későn ment,lőttünk és az én lövésem ért oda később,megmurdelt mielőtt odaért volna.
15-0 lett nagyon gyorsan,pedig td és heavy tankokkal rá rontottunk az ellenségre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt hiszem fejleszteni kell conway motorját,Fv4005 lazán le előzött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.08. 16:15:03
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem nagyon hajtom amúgy őket,de erre a kis sz@rosra,úgy éreztem meg tudom csinálni.
Ha nem össze-vissza játszanék mindenféle tankkal,minden nap akkor lehet hogy lenne több is,de nem igazán akarom magamat kitenni ennek,mert akkor számomra megszűnne a szórakoztató mivolta a játéknak.
Ez azoknak kell,akik folyamatosan fejlődni akarnak,és minden apró kis megszerezhető előnyt ki akarnak használni! Jó közepes statot lehet bőven enélkül is hozni.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Remélem nem félreérthető amit szeretnék itt kibuggyantani. Nekem azzal nincs semmi gondom, hogy valaki ezt ennyire vágja, sőt, ürülök neki gyerekek, hogy van aki ennyire komolyan veszi és fektet bele energiát. Inkább ez, mint hogy drogozzatok...
Azt szeretném világossá tenni, hogy ezt ne várjátok el mástól. Jó lenne, persze, hogy ha ez lenne a normális, kevesebb infarktust kapnék Én is, ha sokkal több normális játékom lenne.
Hozzáteszem pont Diegho tanácsai alapján javult a játékom, legalábbis Én úgy érzem javult. Én szeretnék abba a rétegbe tartozni aki az átlag feletti (egyébként wn8 szerint ott vagyok valahol), de ilyeneket ne várjatok el, hogy még a páncélt és a pen-t is magoljam be 😄
The Matrix has you...
Abban egyetértek Plata-val, hogy Én szórakozni szeretnék, ezért megyek pubra. Ha valaki ezt vérkomolyan akarja csinálni, annak meg ott van a klánozás és az ilyen-olyan versenyek. Ezt a kettőt ne keverjük már egybe és várjuk el minden vérpistitől, hogy úgy játsszon ahogy a "nagyok"!!
Innen kezdődik a baj, hogy túl sokat vártok el a többitől. Nem kell és nem szabad, mert csak agyfaszt kaptok 😊
Természetesen van az a fajta réteg is aki még 5000, de akár 50000 játék után sem fogja tudni, hogy mivan...na, attól mentsen meg a jóisten 😊
The Matrix has you...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem vagyok statbolond sem aki azért játszik csak hogy mit tudom én mekkora statja legyen,pont ezért hagyom meg a gold lőszert a stathuszároknak.
Anélkül is meg vagyok,nem fogok azért ki tudja mennyi pénzt kidobni hogy gold lőszerrel lövöldözzek boldog boldogtalant és hogy kettővel növeljem a wn12-met.
Abban semmi szórakozás nincs,meg hagyom a stat bolondoknak.
Ahhoz hogy jól érezzem magam és ki ökörködjem magam a játékban nem kell sem a tankok ismerete sem gold lőszer.
Eddig toltam az event küldit ezért nem válaszoltam.
Ez nem jövőbe látás,gondolom én 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
Értem Én, hogy mit akarsz mondani, de egy pub játékban ezek a lécek kurva magasan vannak. Ahhoz ott vannak a klánok, oda kellenek ezek, legalábbis szerintem. Alap esetben ez nem lehet elvárás senki felé...nagyjából illik tudni, meg ez jön a játékok számával, de hogy most a Tigris 4,5 vagy 6,5 mp alatt tölt be, kurvára nem tudom, de azt igen, hogy milyen tankkal van esélyem ellene...többnyire...és ekkor RNG istene lemosolygott rám...
The Matrix has you...
#397881: Tudnod kell a szakmát. Annékül nem lesz meg a bizonyítvány. 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.12.07. 20:03:04
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
"De" bocs most kezdődik a Winter event,megyek tolni,még sokat kell melóznom vele.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 19:37:43
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Az az ő baja.
Hoztam a formát.Nekem kell egy Brace for Impact a tankra.<#idiota>#idiota>
Elcsaptam Ru-t és amx-et.

Külön poén hogy skoda T50 egy tárat rám pazarolt,nulla hatással,kettő pattant kettő mellé.Idióta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 18:50:33