World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Version 8.4 To Be Released
Ja meg kell bajnok szászadhoz az S-51
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Hivatalosan nem jelentették be, hogy nem lehet venni, szóval a történet itt véget ér...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Thank you for contacting us with this case.
We are sorry for the situation.
We've investigated the situation and confirmed, that you were awarded appropriate amount of credits for the upgraded modules.
We will also investigate it further, in the meantime please mount stock modules on a tank before selling it if you wish to keep your upgraded modules in the depot.
Kind regards,
Maciej Zawada
Customer Service Europe
https://support.worldoftanks.eu
Legalább az eladási árat visszakaptam, de ha ráteszem a stock modulokat akkor se lenne meg, azt nem írja ez az új fasza eladási felület hogy milyen modulokat ad el csak a számukat írja kalap szar...
pedal to the metal...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
pedal to the metal...
Namost el felejtették limitálni a beváltható kódok számát így aki rászánt némi idõt az többször beválthatta a kódot és ha eladta a tankot akkor mindig kapott egy + garázshelyet a tankkal.
Khm... nekem is lett vagy 6-8 helyem így ingyen.
vicc volt
gratulálok, szép volt!
<#violent>#violent><#worship>#worship>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Pedig nem rossz a trollgun mostanában. Megfizethetetlen érzés 400 hp-kat verni egy T8-as tank oldalába. 😄
WOT nick: tepi1
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
<#bohoc>#bohoc>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Túlmisztifikáljátok ezt az arty kérdést. Tök jó, hogy vannak. 😊 Mire vadásznék a scoutjaimmal, ha nem lenne arty??? Meg a cromwellel? És néha én is artyzom, mert ki szeretném próbálni, hogy milyen egyszer 1000+os damaget nyomni valami nagy cuccba?! Mondjuk most pont nincs egy artym se, de majd lesz... 😄
pedal to the metal...
A jó játékosok sosem paanszkodnak az artyk miatt, ehhez tartsd magad 😛
Jó rof,pontos ágyú, egész jó átütés, azokat szeretem.
Én már töbször leìrtam engem a saját csapatban lévõ arty-k tartanak rettegésben.
És jó hogy eltûnik a top tier heavy mert bespottoltam aktiv spottal mert ahoz kell az ügyesség nem a tilitolihoz.<#banplz>#banplz>.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Azokat viszont amiket felsoroltál, mind alkalmazhatóak a sima tankokra is. Ezért próbáltam arra rávilágítani(aláírom kicsit provokatívan), hogy tankban bizony többet kell gondolkozni.
Viszont ezeket még nem írta senki:
-melyik orrlyukát túrja
-kire/mire gondoljon recskázás közben
Az alaptorony a 105-ös ágyúval használandó. Ha a 76-os jön be neked jobban akkor kell az M1A2 mert lényegesen jobb mint az A1.
Én körülbelül ugyan azt a sebzést tudom produkálni mindkét variációval, így amikor szopat a játék és minden mellé megy a trollolóval akkor felrakom a második tornyot meg az A2-es ágyút és megyek azzal.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle