World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Alig lett meg a Master Tanker, kezdhetem el újra.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tényleg 😄. A franc se érti ezeket 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És tumbnail helyett tényleg képesek voltak berakni a 8 milliószor 8 millió pixeles képet összenyomva.

Dettó, a modul és legénység ki/levételt nem bízom a gépre.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tono34
Ezért szoktam mindent levenni még eladás elõtt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tádádádám: Jön a 8.4 holnap, szóval úgy farmoljon mindeki.
Version 8.4 To Be Released

Én is szoktam mert segít megtapasztalni hogy hova lehet belõni hova nem és ez visszafele is igaz.
Ja meg kell bajnok szászadhoz az S-51

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Egy noname fejlesztõ blogjában leírtakra szerintem kb annyira kell adni, mint rám, amikor taktikát elemzek. El lehet olvasni, lehet udvariasan mosolyogni és le lehet hülyézni, de kb ennyi.

Hivatalosan nem jelentették be, hogy nem lehet venni, szóval a történet itt véget ér...

Na már válaszoltak is:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dear Tank Commander,

Thank you for contacting us with this case.

We are sorry for the situation.

We've investigated the situation and confirmed, that you were awarded appropriate amount of credits for the upgraded modules.

We will also investigate it further, in the meantime please mount stock modules on a tank before selling it if you wish to keep your upgraded modules in the depot.

Kind regards,

Maciej Zawada

Customer Service Europe
https://support.worldoftanks.eu

Legalább az eladási árat visszakaptam, de ha ráteszem a stock modulokat akkor se lenne meg, azt nem írja ez az új fasza eladási felület hogy milyen modulokat ad el csak a számukat írja kalap szar...

köszi

<#worship>

pedal to the metal...

Dánkje. Este meglesem.

feltöltve

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Serlord blogjában. Most melózok, itt nem tudom megkeresni a linket. Majd otthonról belinkelem.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Sunsetjoy
Igen, utána kaptak észbe a legközelebbi alkalomnál már nem így volt😊 10 alkalommal lehetett max. T127-et, vele járó garázshelyet, majd ha eladtad, vagy 150000 kreditet beszedni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én 10-et tudtam beváltani. ugye volt a napi limit, hogy 6 tankot adhatsz el egy nap. Ezért csak 10-et tudtam beütni, utána rájöttek és fixálták a hibát.

és ez a bannos dolog a lõszervásárlásra hol van leírva? hivatalos fórumon nem találtam meg

replayt pls, ha lehetne! Grat!

pedal to the metal...

A computerbild-nél lehetett regisztrálni amiért adtak ha jól emlékszem egy M3-ast vagy t127-et.
Namost el felejtették limitálni a beváltható kódok számát így aki rászánt némi idõt az többször beválthatta a kódot és ha eladta a tankot akkor mindig kapott egy + garázshelyet a tankkal.
Khm... nekem is lett vagy 6-8 helyem így ingyen.

Nem xar, nagyon nem. Ripléj van-é? 😊

Nem 😄. A T43 ue. csak az eggyel feljebb van tolva az MM-ben.

és ez jó eredmény? xd
vicc volt
gratulálok, szép volt!
<#violent><#worship>

végig ilyen jó lesz az orosz med ág? 😊

Akkor egyértelmûen fejlesztett torony M1A2 az irányod.
Pedig nem rossz a trollgun mostanában. Megfizethetetlen érzés 400 hp-kat verni egy T8-as tank oldalába. 😄

<#taps>

WOT nick: tepi1

gg!

Hõs vagy!

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

<#bohoc>

ez a mélygarázsos trükk mi volt, valaki felidézné? 😄
Valóban 😊
Hát a sör sem teljesen arty specifikus. Ha fent van az xvm, és a másik oldalon tobzódnak a marcsik, meg a szakeszok, akkor is jó, ha kéznél van. 😊

Megbocsájtható, ha valaki megöl 3 embert, de azóta ültetett 3 fát? <#eplus2>

Túlmisztifikáljátok ezt az arty kérdést. Tök jó, hogy vannak. 😊 Mire vadásznék a scoutjaimmal, ha nem lenne arty??? Meg a cromwellel? És néha én is artyzom, mert ki szeretném próbálni, hogy milyen egyszer 1000+os damaget nyomni valami nagy cuccba?! Mondjuk most pont nincs egy artym se, de majd lesz... 😄

pedal to the metal...

pointer4
Jaaaj, mint a sötét középkor, félünk az ismeretlentõl, mert leesünk a világ végén XD

A jó játékosok sosem paanszkodnak az artyk miatt, ehhez tartsd magad 😛
Master91
Troll ágyúkat nem igazán szeretem, sok a töltési idõ, pontatlan, 0 crit, bla bla....

Jó rof,pontos ágyú, egész jó átütés, azokat szeretem.
Más: Type-59. Megvan a BIA, a tank felszerelései között pedig: ventilátor, töltésgyorsító, stabilizátor. Érdemes a töltésgyorsító helyett célkeresztszûkítõt használni?
Engem ez a patch se mozgat, a német medeket és a td-ket várom. Legénységhúzásra álltam rá + ott még élvezem a játékot, T8-10 még erõs nekem.
Hm nem akarom rosszkedved csinálni de tesztszerveren a 83mm High-Explosive HE Mk.3 lõszer ára nem változik ugyan annyi 85 kredit, de a luchs és a torony ára az emelõdött. A toronnyal is lehet keresni de nem annyit amennyit mint a lõszerrel de érdemes elgondolkodni hogy kockáztatunk vagy sem de biztos ami biztos várjuk még a hivatalos leírást, hátha abban leírják.

Kihúztam a GW Type E-t, meg év végére talán meglesz a batchat arty. Hátha jó leszek egyszer még CW-re.
Most én is inkább T7ben játszok, meg ha jön a peccs akkor majd T6ban, sokkal barátságosabb mint a T10 a konstans 4 arty/oldal csatákkal.

Az úgy megbocsájtható ha volt T8 artym de már eladtam és vettem belõle T10 medet?<#nevetes1>

Vágom vágom, hogy ezek nem artyspecifikusak (kivéve a hokizásra, fikatúrásra és a sörikére vonatkozók). De én már csak magamba anyázok egy ízeset, több energiát nem vagyok hajlandó erre pazarolni meccs közben. Van, tenni ellene nem tudok. Ill. csak annyit, hogy a legtöbbet most T6-ban játszom, ott nem vészes a helyzet.
Ez az én sem szeretem az artyt duma elég képmutató olyan emberektõl akik VIII-as artykkal szaladgálnak de mégis nagyon utálják õket.
Én már töbször leìrtam engem a saját csapatban lévõ arty-k tartanak rettegésben.
És jó hogy eltûnik a top tier heavy mert bespottoltam aktiv spottal mert ahoz kell az ügyesség nem a tilitolihoz.<#banplz>.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

*Kettõnél több...

Kettõnél nagy arty esetén, a "Hol az idegnyugtató söröm?" kérdésre is meg kell találni a választ.

Óóó, én nem vagyok ideges <#vigyor3>

Azokat viszont amiket felsoroltál, mind alkalmazhatóak a sima tankokra is. Ezért próbáltam arra rávilágítani(aláírom kicsit provokatívan), hogy tankban bizony többet kell gondolkozni.

Ezek szintén olyan dolgok amiken egy tankosnak is agyalnia kell. De just keep going.

Viszont ezeket még nem írta senki:
-melyik orrlyukát túrja
-kire/mire gondoljon recskázás közben

Túlzás, hogy szagértõ lennék de letoltam vele pár csatát mindkét variációval.
Az alaptorony a 105-ös ágyúval használandó. Ha a 76-os jön be neked jobban akkor kell az M1A2 mert lényegesen jobb mint az A1.
Én körülbelül ugyan azt a sebzést tudom produkálni mindkét variációval, így amikor szopat a játék és minden mellé megy a trollolóval akkor felrakom a második tornyot meg az A2-es ágyút és megyek azzal.

Mintha eddig szóba álltál volna... A tegnapi "NH egy fasz" beszólásod a TS-en a lelkemig hatolt....

Nem állok veled szóba többet. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Miért? Te sem fogsz megismerni? 😄