World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni õket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Újabb Ectar írás:
Hey, don't believe me if you don't want to. If we had an answer sooner we would have posted in this thread earlier. The shells won't give you any profit, when you sell them in 8.4 you'll get the same money you spent back.
I'm sorry to have to tell everyone this, but well, no one is losing anything. You're getting back exactly what you spent.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni õket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Nemtudom volt-e már... Valószínûleg lesz egy ilyenem. De még nem néztem teljesen utána, csak futólag találkoztam vele fb-n.
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Nem tudok kiigazodni már semmin!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Megvásárolva:
HE Mk. 3 (40470 db) lõszer megvásárlása sikeres. kredit: 3439950 kreditet költöttél.
Most akkor visszakapom majd az elõzõ összeget? <#nevetes1>#nevetes1>
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Azt akarod, hogy bannoljanak!
Én a képnek hiszek és annak, hogy ez egy orosz játék, tehát a fejlesztõk biztos nem engedik, hogy olyan dolgon szedjük meg magunkat, ami nem orosz. <#nevetes1>#nevetes1>
Eladva:
'HE Mk. 3' (80000 db) lõszer eladása sikeres. Kaptál kredit: 344000 kreditet.
Én már biztosítottam magam! <#nevetes1>#nevetes1>
FRISS!
26 pages long, 225 people currently viewing topic.... You're all excited about what tomorrow may bring.... It will give you one of 2 things.
A - A stockpile of shells.
B - Your money back.
For shells purchased in 8.3, they sell back for the same value in 8.4,
for shells purchased in 8.4, they sell back for their increased value in 8.4
Buying a ton of shells now does nothing for you except fill your depot with lots of HE shells for the 20 pounder. Sorry folks, the Developers were on to this. The spike in purchases especially today was kinda huge.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/217469-84-investment-opportunity/page__st__500__pid__4181545#entry4181545
Hivatalos.
Csak már fárasztó, hogy még mindig megkérdi valaki, amikor 4 napja errõl van szó mindenhol.
Inkább most eladom a 80 000 lõszert és lenyelem a veszteséget. <#vigyor2>#vigyor2>
Addig fajul a dolog hogy bannolnak mindenkit aki kihasználja az árfolyam ingadozást. <#idiota>#idiota>
Egy másik forumról:
I have read on EU forum (spanish one, for more specification) that they have reported and change it.
Bad luck to all who has bough some of this shells. I have do it.
And now, I'm f****!
http://worldoftanks.eu/en/development
Centurion:
Cost of 20pdr HE Mk3 shell increased to 260 credits.
VK 1602 Leopard:
Tank price changed from 210000 to 355000
Centurion:
Cost of 20pdr HE Mk3 shell increased to 260 credits.
Ennyi.
1. Mennyibe fog kerülni a Leopard miután felkerül tier5-be? (210.000 helyett?)
2. Nem tudom fut-e még a teszt server, de ha igen, megnézné valaki mennyibe fog kerülni 83mm High-Explosive HE Mk.3 lõszer 8.4-be?
Kösz a gyors választ.
Ráadásul ha nem, akkor megnyúz engem az egész klánunk :D Olyan 260milla let beleinvesztálva :D
Talán ez az egyik elõnye, hogy mik késõbb kapjuk a patch-et.
Nekem most nem laggolt.
(amúgy ezek a legjobb csaták, olyan felüdítõek, kár hogy csak ritkán adatik meg :Ð)
Várható ma még hivatalos Patch note vagy mi,vagy rizikózzam meg így a lõszerbizniszt?
Nem az 5 report a kevés, hanem hogy nem lehet egyclickkel komplett platoont feljelenteni.
Viszont az már inkább, hogy néha olyan gépeken akad meg és lagol be a játék, ami sokkal keményebb cuccokat lazán visz. :)
Igen ám,de volt nálunk egy 3-as Hummel platoon.Õk nagy lelkesen közölték,hogy márpedig segíteni fognak nekem,ha akarom ha nem!
Akkor már tudtam,hogy baj lesz...
gyorsan begépeltem,hogy ne lõjenek,és már megkezdtem a leválást,de nem voltam elég gyors.
Bummm bummm bummm! és el is füstöltem.A KV meg gratulált és annyi hp veszteséggel tovább gurult amennyit még tõlem kapott.
nem vagyok igazából ideges tipus,de most kaptam 3 nap chat ban-t...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Köszönöm WG, köszönöm MM!