World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Mondhatni az oroszoktól indult a "forradalmi láng", de a WG már náluk is csak visszaadta zsét vagy náluk még lefutott a biznic csak mi maradtunk hoppon ?
Kicsit nagy hírverése volt az tény, "low effi" meg a hivatalos fórumra is felteszi ...és blogokon posztoljak stb
Maala
Akkor már frissíteni is lehetne... A linket felül.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sziasztok!

Mivel gondok voltak a faq tárhelyszolgáltatójával, mostantól ezen a címen lehet elérni:

http://wotfaq.solidlane.eu/

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Maala
Nekem is csak összegyûlt 14 milla 3 nap alatt. 😄 Már csak egy jó kis féláras consumable/equipment event kéne, és ki is lennék engesztelve... Már ha visszakapom a teljes árát a lõszernek. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bakker, honnan szedjek annyi lovat?<#guluszem1>
Hát mondjuk hivatalos fórumon lett kitéve?😄
Csak tudnám ki nyomta fel a mi kis lõszerügyletünket a ruszkiknak. A'sszem menne frankón a lófej az ágyába, meg a plasztik alufelni a kocsijára.<#hawaii>
Tono34
Nagyon jó 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hogyan lehet megváltoztatni az email címed WoT-ban?
Vteps
Ott volt annyi hely, hogy 13 ember elfér 1 pillanat alatt azt is mondták, hogy mehetünk.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ximix
Önnek 1 üzenete érkezett 😊)

Tono34
Ti hova mentetek (mentek)?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

naja dísznek jó leszek 😄 kellek specnyaz? 😄
melyik klán? 😄
úgy egy-két hónap múlva CW-re is tudok menni akár 😄😄
Már késõ.
Fel lettünk osztva 2 klán között.<#nevetes1>
Mondjuk Beni még szabadon igazolható.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Akkor ezt a nagyszerû szóviccet csak neked küldöm.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ó really? Akkor jó keselyû (recruiter) módjára lecsapok az arra érdemesekre<#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hahaha hülye állat 😄

amúgy fasza h annyi a klánnak 😄 legalább nem kell kilépnem 😄
de ahogy látom még benne vagyok csak kevesen lettünk

OFF:
amúgy mindegy mert most nagyon szopom a faszt a srác miatt...
örülök persze hogy van meló de iszonyat sok..
holnap 4 disznót kell levágni... reggel 6ra megyek, estig leszek rá másnapra hajnali 3ra kell menni.... és ez még menni fog egy hónapig mire rendbejön mind a két keze... sõt még keveset is mondtam!!!

szóval klán életre semmi idõm nem marad, elõbb utúbb igyis ugyis repültem volna 😊
Cukii

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Szerintem meg bosszúból lõjétek el az összeset randomban. Ha nincs hozzá tank, grindeljétek ki!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Könnyekig ható...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ja és a klánod is felbomlott, csak, hogy teljes legyen a nap. <#nevetes1>

Ha erre nem gondolja meg magát a wg, akkor semmire.

Remélem War Thunderen majd nem lesz ilyen részrehajlás...
na látom megvan a mai hír is 😄 erre kell hazajönnöm ennyi meló után 😄😄
na mind1 legalább nem bukunk vele... ebbõl a szempontból "rendes" tõlük...
(amúgy meg a jó k*** a***kat!!!! <#vigyor2>)
Kár, hogy visszatérítik standard áron, nekem úgy lett volna kerek azok után, hogy az orosz szervereken már egy hete szétexploitolhatták magukat az elvtársak, az EU-t meg NA-t még külön meg is szop@ttam volna. Elvégre ez mégiscsak egy orosz játék, így lenne igazságos.
igaz, meg nem wotfórumon kellet volna nekik se közzétenni :S , sok polák.... 😄

It\'s a trap!!! :)

Cukii
Ingyen creditet nehéz titokban tartani.

Amúgy Csoszi, a 8.4-es patch note Február eleji...(This page was last updated on : 07/02/2013)

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

ha nem lett volna ennyire felkapva mindenki kussolt volna akkor lehetett volna keresni de senki nem tudja befogni a száját
Mondjuk a kónikus ágyú elég korrekt, legalább annyi pozitívuma lesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
De én kurvára nem akarom hogy eladják automatikusan...
Rakás szar lesz már látom. Gyakorlatilag egy páncélozatlan Panzer V/IV annyi különbséggel hogy jobb az ágyúja de max T7 helyett megy T10be is.

WoT: Nishizumi77

Remélem aki felhalmozott sok lõszert még nem adta el:
For shells purchased in 8.3, they sell back for the same value in 8.4,

Ha jól értelmezem akkor a patch után a depóban lévõ lõszer automatikusan el lesz adva és a jelenlegi vásárlási árát visszakapod tehát nem lesz se vesztesség se profit.

WoT: Nishizumi77

Na sebaj, legalább nem kell az estét farmolással töltenem 😊. Meg ez legalább rávett arra hogy farmoljak tegnap 2 millió kreditet 😄.

Van egy ismerõsöm aki a csúnya lányokra azt mondta, hogy úgy néznek ki mint egy "kifordított f@sz". Most nekem pont ez jutott az eszembe amikor megláttam ezt a valamit 😄.

Na, most komolyan:
Miért is kellene várni?
Patch notban benne van, hogy 260 lesz a lõszer ára.
Ennyi.
Nem kell ezt túlbonyolítani.
Amikor behozták az ECL Amx-et, fentebb került az egész fa 1el, és a patch elõtt ráadásul szinte mindet féláron adták.
Volt belõle valami?
Nem.
Mindenki aki tudott keresett vele 1-2 millát.

Más is tapasztalta a mai nap, hogy kiugróan sok a capkurva? Ennyivel még egyszer nem találkoztam, holott hétvégén elvileg Megszálló akció volt, de akkor a negyede nem volt, mint ma.
Ha bukjuk a csatát, merem állítani, hogy a 90%-a emiatt volt ma. Iszonyatosan irritáló és még csak hiába is ugat az ember, ha nem értik mirõl beszélnek neki(szerencsére találkozok olyanokkal is, akiket ugyanúgy zavar ez). Fostam a hétvégétõl is, de kellemeset csalódtam. Erre ma egész nap capture, mintha életek múlnának rajta.

Ez a tank tényleg epic szopásnak ígérkezik.😄 Nem elég, hogy tetû lassú lesz, de még a top gunja is a konisch lesz, ami gold ammo nélkül használhatatlan, megfûszerezve egy jó kis 0 negatív tartományú lövegkitérítéssel!

És ezek a lusta buzogányok még b@sztak új tornyot modellezni neki. Legalább 0 munkát kellett befektetni hozzá és mehettek vodkázni.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

igaz is...
Cukii
EU fórumon kitört az anarchia: "és az orosz szerveren mért lehetett keresni a lõszerrel az EU-n meg mért nem" címszóval.

Várjunk még.

Vegyél orosz részvényt!
Csak azt!
Semmi mást, mert bannolnak. <#nevetes1>

most jöttem fel most akkor mi van? ne vegyek lõszert ? nem lehet vele keresni? a luchs toronnyal mi van azt érdemes megpróbálni?
Akkor nincs mese...Blöááhhhh😄
A-a..😄

It has a stock Leopard turret - this is the VK2801 turret, that serves as an upgrade.

Uram add hogy ez csak valami stock torony legyen...
mijki
********* lovat...<#violent><#falbav><#boxer><#gun>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

patchaou
Miért ne? Amikor bespájzolunk félárú fogyócikkekbõl, az is csak egy hosszútávú befektetés. (legalábbis nálam november óta most fogytak el a dolgok 😊 )

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És mi van a hosszú-távú befektetésekkel?😊
Nem adom el a lõszert,csak a holnapi pecs utáni pecsnél,tehát 8.5-ben?
Ilyesmire is gondoltak vajon?😄
(játszana ezzel a halál,várjak másfél hónapot 5millió értékû He granyóval...)
Cukii
Tény, hogy nincs összhangban a 680! credites AP lõszerrel.

patchaou
Azt sem tartom kizártnak, hogy ha most nem is emelnek, késõbb migiscsak felemelik bejelentés nélkül.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú