World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Mi akik hõbörgünk csak a fizetõ közönség elenyészõ részét alkotjuk. A többség azzal sincs tisztában hogy melyik szerveren van fent...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem olyan kérdésem lenne,hogy ugyebár ma a löncs meg a vk feljebb megy 1-1szintel(4be és 5be,de a leopardba nem vok biztos:S ) érdemes lesz megtartani õket vagy eladás lesz a sorsuk? Paraméterileg lesznek olyanok,mint a többi 4-es 5-ös vasak?
Értem én!
Pont ezért idegesít, hogy nem próbálták meg a játékosok seggét nyaldosni 1 kicsit.
1 ilyen utolsó rohadt bandát, aki ennyire nem figyelnek a vásárlóikra...

Érdekes marketing.
A játékosok fele anyázik, mert: szar az MM, a láthatósági rendszer, random, nincs teljesítmény alapú csapatbeosztás, 0ás kritek stb.
Hmmmm
Mit is tehetnénk?
Nesztek hétvégi akciók!
Probléma megoldva? Nem! Nembaj nesztek még 1 hétvégi akció, meg 1-2 hét közbeni megbundázott képaláírós verseny, ahol 3 elõre kiválasztott ember kap fasznyi ajándékot.
Most már jó? Nem? Akkor meneküljetek néhányan 1es tankokkal 8as ellen, és kapjatok minimális jutalmat.
Így már jó? Nem mert hogy még mindig nem lett olyan dolog csinálva, amit a játékosok kérnek?
ÕÕÕÕ Nesztek Hunt Us Down!
Már jó?
NEEEEEM? Nem értem hogy lehetne a kedvükre tenni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

maniac78
Mi ez a nagy lárma? Elvették a lõszeres keresetet?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Szerintem a rengeteg lõszer tárolásából adódóan 50% eséllyel barakk/depó vagy garázsrobbanás fog elõfordulni, és ennek megfelelõen tizedel embert/felszerelést/tankot...<#hehe><#mf2><#fogmosas>

[HUN]Kami*, kiskami*

patchaou
Ha ezért nem, akkor anyáznak másért 😄 (sajnos van miért...)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

NoparaWot
Köszi, engem már ez boldoggá tesz😄

Igen visszajön.

Malaraki: Na mind1. Mint írtam megértem miért tették. Korrektül megoldották (nincs veszteség). Viszont sokkal finomabban is megoldhatták volna.
Mindenki örülne, és nem anyáznák a wg-t több száz poszton keresztül a fórumon.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

NoparaWot
na csak annyit válaszoljatok please, hogy legalább amit ráköltöttünk az visszafog jönni?

Ez igaz, de: aki tizenmillliót áldozott erre, annak szerintem alapból is van prémje és plusz jó pár tizes tankja, mert másképp nem tudom hogy lett volna ennyi kreditje felhalmozva(hacsak nem adott el tankokat). De a többség szerintem nem költött volna ennyi pénzt erre, csak pár milliót, abból meg csak pár százezer kredit jött volna be nekik. Nem volt itt akkora irreális összegerõl szó, hogy az hosszútávon megoldja a kreditproblémáját valakinek.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Akinek soha nincs prémje, és nem vett még egy nyolcas prémet sem, annak nem volt annyi kreditje, hogy ebbõl az "akcióból" megszedje magát. Nagyot profitálni csak az tud akinek bõven volt kredit amúgy is, és nem fogja emiatt befejezni a wg zsebének tömését.

Creditbõl veszed az arany lõszert, a tankokat.
Creditet farmolással szerezhetsz. Farmolás= prém vásárlás.
Ha nem kell credit, nem kell prém.
Persze valaki ekkor is megvenné, de a koca vásárlóknál visszaesne.
Valamint a shopban is lehet venni creditet.

Nem értem, nekik ebbõl milyen hátrányuk lett volna? Még ha aranyról lenne szó megérteném, de kreditrõl beszélünk. Se káruk, se hasznuk nincs abból, hogy szerzünk egy kis extrát belõle.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tono34
Marketing fogásnak viszont nem lenne rossz. Sok kredit mindenkinek => tank vásárlások amik esetleg prémium vásárláshoz vezethetnének.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

NoparaWot
de most mi is ez a háborgás?? oda veszett a pénzünk ?? vagy amit ráköltöttünk az azért még visszajön?

Tono34
Az a helyzet õk csak a saját sérelmeiket látják.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Akármennyire szarul is esik nekem is, be kell látni hogy nekik van igazuk.
Nem engedhetnek ennyi ingyen pénz kiszabadulni.
Mondjuk akkor annyit csinálhattak volna, hogy nem 240 credit az eladási ár, hogy nem +50%ot nyerjünk, hanem csak +10et.
Mindenki befogta volna, és nem akarnák felgyújtani a wg székházát sem.

Annyira nem kell visszamenni, legyen 1956.

Jacek
Mire gondolsz II WH? 1849-es évszám mond valamit pl.?

Ez igaz, sõt kötelezõ, de nem ilyen formában kellene megnyilvánulnia. Hanem akciók és eventek formájában. Ezt elrontották, hát nyeljék le.

Jah, az övék meg a mieinket, sõt nem lesz meglepetés, ha azt mondom, hogy nemigen van Európában olyan nép ami ne harcolt volna legalább egyszer a másik ellen.

Tono34
Mi nem vagyunk oroszok és a mi felmenõink gyilkolták az övéiket.....

Ja, nem arról van szó, ha nekünk nem jó akkor nekik se legyen, hanem ha nekik jó, nekünk miért nem az?

NoparaWot
na akkor suli elõtt nem lesz duplázgatás:-\ köszi😊

patchaou
És akkor mi van? Ha Magyar lenne a játék, hazai fejlesztõkkel, akkor kicsit sem bánnád ha mi élveznénk elõnyöket a többi nemzettel szemben... ez így természetes.

13 óra, ha jól emlékszem

NoparaWot
meddig lesz a maintenance ? elfelejtettem megnézni tegnap😛

Itt az elvrõl és a hozzáállásról van szó. A medvéknek mindent, az EU cluster meg rohadjon meg.

Fec papa
Kit érdekel? 😄 Nem jött össze a könnyen credit, akkor már a másiknak se legyen jó?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Ha az orosz szerveren nem lesz valami retorzió a lõszer miatt, akkot ne mondja senki, hogy nincs soviet bias...

Maala
Miazisten ez?!

Durva.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Onnantól, hogy õ volt felül, tényleg nem tudod szembõl a seggét belõni (de beláthatod, ha magasabb tankkal lõsz lefele a tornya mellett, akkor simán el tudod találni hátul is).

Szembõl marad a tornyának a nyaka két oldalról. Én felül 10-bõl ha 1x lövöm... Távolról is inkább a tornya oldalát, ott sokkal több minden beadhatja... És be is szokta.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

De jó lenne stock ágyú He-lõszerével lövöldözni. <#vigyor>
Habár magyar mentalitás: Ha kiszedted MEGESZED <#eplus2>!

legrosszabb esetben életed végéig lesz lõszered caernhez.. <#zavart1>

Nem bánom egyáltalán a Kv5öt.
Mondjuk az azért bennem van, hogy amikor pénzem lett rá, akkor pont 1 hete vették ki a shop-ból a Type-ot.
Meg néha idegesítõ az átütése miatt, de kedvelem.

NoparaWot
Nagyon bejön a kicsike😊) már csak azon a csúnya 1500 átlagsebzésen kéne javítani:-\

Ez meg lemaradt.

A remény hal meg utoljára.
http://kepkezelo.com/images/8x1q3odrp1qua3o38wbl.jpg
Ám én arra is gondoltam ha végül nem adja el automatikusan a lõszert a rendszer, hanem csak 170re emelik az árát, akkor megvárom a következõ peccset, akkor már hátha 260 lesz az ára.
2 nap prémmel meg bõven farmolok még kb 5 millát, az kibírja addig.
Igaz a Kv5 már picit uncsi. Vasárnap délután óta mentem vele 120 csatát, és amíg prém van, csak ezzel megyek, mert kell a pénz.

igen akartam mondani kicsit bele keveredtem.
Így már OK, akkor durva pénznyomdád van. A Type-al együtt szívesen beszerezném. Amikor még megvehettem volna, akkor PzIII/IV-el menekültem a KV trollgunja elõl, nem lett volna értelme prémtankkal keseríteni a csapattársaim életét tapasztalatlanul. Most (kevésbé noob-ként) pedig semmi ilyen pénzverdére nincs lehetõségem. Mindegy, a SU-122 ha anyagilag nem is, de élményben kárpótol...
Szembõl hogy tudom seggbe lõni?
Magasabban volt nálam, csak azt láttam belõle.
Miután közelebb jött, akkor akkor már tudtam a géppuskát lõni. onnantól havai volt.

Háááááát...
Azért 8as tankok között is van olyan amihez szembõl gold kell, vagy ima.
Tigris2 pl ilyen. Hiába van a tetején az a szar ott is centintént változik az esélyed.

Maala
A tornya nyakát lõdd, az nagyobb, ráadásul mivel magasabb vagy, ha mellémegy, akkor akár a seggébe is belelõhetsz.

Tier 8-9ben azért át lehet lõni minden 175mm-el szembõl könnyedén, kivéve E-75öt, és T-54et. Erre a kettõre meg pár goldammot kell tartani, és kész.

NoparaWot
4-6-8 páros számok

+T-71, fõleg márciusban 😄
Zupa Pörshinggel találkoztam.
Hiába lõttem neki a tetejét állandóan picivel alá, vagy fölé lõttem.

A lõszered sokkal olcsóbb, de nem cserélném le KV5-re a Löwe-t. Engem frusztrálna, ha 21 találatból 14 ütné át az ellenfelet.
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem a orosz tankoknál a páratlan szintû tankok jöttek be.

A 5-7-9-es színtû mind szenvedés nekem. A 4-6-8 isten királyul szerettem.

IS3 nagy kedvenc. ISU-152 imádtam. Jobban szeretem mint a 704-et.
*AMX 12t
Cromwell, vagy a kis zümmögõ kínaiak. 😊