World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Pont ezért idegesít, hogy nem próbálták meg a játékosok seggét nyaldosni 1 kicsit.
1 ilyen utolsó rohadt bandát, aki ennyire nem figyelnek a vásárlóikra...
Érdekes marketing.
A játékosok fele anyázik, mert: szar az MM, a láthatósági rendszer, random, nincs teljesítmény alapú csapatbeosztás, 0ás kritek stb.
Hmmmm
Mit is tehetnénk?
Nesztek hétvégi akciók!
Probléma megoldva? Nem! Nembaj nesztek még 1 hétvégi akció, meg 1-2 hét közbeni megbundázott képaláírós verseny, ahol 3 elõre kiválasztott ember kap fasznyi ajándékot.
Most már jó? Nem? Akkor meneküljetek néhányan 1es tankokkal 8as ellen, és kapjatok minimális jutalmat.
Így már jó? Nem mert hogy még mindig nem lett olyan dolog csinálva, amit a játékosok kérnek?
ÕÕÕÕ Nesztek Hunt Us Down!
Már jó?
NEEEEEM? Nem értem hogy lehetne a kedvükre tenni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
[HUN]Kami*, kiskami*
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Malaraki: Na mind1. Mint írtam megértem miért tették. Korrektül megoldották (nincs veszteség). Viszont sokkal finomabban is megoldhatták volna.
Mindenki örülne, és nem anyáznák a wg-t több száz poszton keresztül a fórumon.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Creditet farmolással szerezhetsz. Farmolás= prém vásárlás.
Ha nem kell credit, nem kell prém.
Persze valaki ekkor is megvenné, de a koca vásárlóknál visszaesne.
Valamint a shopban is lehet venni creditet.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem engedhetnek ennyi ingyen pénz kiszabadulni.
Mondjuk akkor annyit csinálhattak volna, hogy nem 240 credit az eladási ár, hogy nem +50%ot nyerjünk, hanem csak +10et.
Mindenki befogta volna, és nem akarnák felgyújtani a wg székházát sem.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szembõl marad a tornyának a nyaka két oldalról. Én felül 10-bõl ha 1x lövöm... Távolról is inkább a tornya oldalát, ott sokkal több minden beadhatja... És be is szokta.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Habár magyar mentalitás: Ha kiszedted MEGESZED <#eplus2>#eplus2>!
Soha nem jó semmi, amit a wg csinál.
Mondjuk az azért bennem van, hogy amikor pénzem lett rá, akkor pont 1 hete vették ki a shop-ból a Type-ot.
Meg néha idegesítõ az átütése miatt, de kedvelem.

http://kepkezelo.com/images/8x1q3odrp1qua3o38wbl.jpg
Ám én arra is gondoltam ha végül nem adja el automatikusan a lõszert a rendszer, hanem csak 170re emelik az árát, akkor megvárom a következõ peccset, akkor már hátha 260 lesz az ára.
2 nap prémmel meg bõven farmolok még kb 5 millát, az kibírja addig.
Igaz a Kv5 már picit uncsi. Vasárnap délután óta mentem vele 120 csatát, és amíg prém van, csak ezzel megyek, mert kell a pénz.
Magasabban volt nálam, csak azt láttam belõle.
Miután közelebb jött, akkor akkor már tudtam a géppuskát lõni. onnantól havai volt.
Háááááát...
Azért 8as tankok között is van olyan amihez szembõl gold kell, vagy ima.
Tigris2 pl ilyen. Hiába van a tetején az a szar ott is centintént változik az esélyed.
Tier 8-9ben azért át lehet lõni minden 175mm-el szembõl könnyedén, kivéve E-75öt, és T-54et. Erre a kettõre meg pár goldammot kell tartani, és kész.
Hiába lõttem neki a tetejét állandóan picivel alá, vagy fölé lõttem.
A 5-7-9-es színtû mind szenvedés nekem. A 4-6-8 isten királyul szerettem.
IS3 nagy kedvenc. ISU-152 imádtam. Jobban szeretem mint a 704-et.