World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szemmel láthatóan vérprofik dolgoznak ott, asszem játékba belépve veszek még párat abból a lõszerbõl és aztán adom el, hátha elkúrom a special case-t a minden bizonnyal szénné tesztelt EU szivató kódjukban. 😊
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ami nekem game designra kicsit sok, az filmes szemléltetõ ábrával: mintha a Híd túl messze van egyik jelenetében megjelenne vmi vas a Captain Power címû klasszikusból. 😄 A tendencia a behozott új tankokkal. Bár pont most olvastam nemrég, hogy az IS-7-el elk.ták és nincs visszaút. 😄D Ez van.
A poén, hogy jobb a ping a RU szerverre ha a teszt azon fut.
Az imént voltam fenn és 10-20 között mozgott az EU meg 20-40-es átlaggal szokott menni.
A VK7202-t már most is árulják a játékban, középre rakott toronnyal, Löwe néven. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amikor csúcsidõben fenn van 170k játékos, de még éjjel is 7k... Ne vicceljünk már. 😄
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
(visszakapjuk a vételárat ennyi...)
Amúgy meg olvass vissza a fórumban mielõtt kérdezel....
Annyit kihámoztam, hogy kb. 13 órától él a 8.4-es patch és addig nem tudok belépni, mert a szervereket frissítik. Na de mi ez a HE lõszer körüli mizéria, mert ezt nem értem.
Ebben a játékban már nem sok mindent lehet fejleszteni, amaz meg még kiaknázatlan.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ha úgy lenne, a Tier 7 német tankok mennének a Tier 5 többi tank ellen, és nem lenne gond az átüthetõséggel (átüthetetlenséggel).
De mivel Tier 7 ellen Tier 7 megy, hát le kell nyelni, jóasszony módjára.
VK7201 Lowe:Ez mi lesz?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Ilyen a spekuláció. Most már legalább megértették a néppel, hogy miért is alakult ki a válság. 😄 Inkább pár millió fostos kreditecskét bukjunk, mint a házat, autót. 😄
Tudtuk, hogy nagyot szakíthatunk, és azt is, hogy ugyanannyit veszíthetünk. Sajnos a community nagyon felkarolta, még az az ostoba fasz is kirakta ftr-re, így nagy bukás lett belõle ehelyett. Vagyis rendesek voltak, és nem lett belõle sem 50% bukás, sem 50% nyereség.
Nem mondom, hogy korrekt, mert más "bug"-ról is kiderül az 1 hetes update-különbség alatt, hogy létezik, mégsem hoznak rá megoldást-hotfixet- ilyen gyorsan... (Engem speciel ez zavar a dologban, hogy más bugnál nem ilyen ügyik, hanem inkább restek)
Azonban tényleg járhattunk volna -50% haszonnal is, 0% helyett (Vagy akár várhatnánk talonban Xmilliónyi lõszerrel 8.5-ig, hátha...). Persze várjuk ki a végét, mármint a patchelésnek.
Még annyit, hogy ha most ezt megjátsszák, akkor az eljövendõ idõkben, ha hasonló eset lesz (100% feletti áremelés valamiben), a community már úgysem fog hinni benne, hogy ne hotfixelnék ki. Én azért ott leszek akkor is. 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Egész csatában ugatott, utolsó elõttiként halt, leadott 6 lövést és sebzett ~400-at. Miközben vele értetlenkedtem, stock IS-2-vel kiosztottam ~1800 dmg-t kilõttem 4 tankot és megkaptam az 528. mesterlövész medált.
Biztos csaltam!
Szuperteszten van egy T10-es Lõve változat,de ennyi nincs csere-bere...
Most az új pecsrõl meg a Storm:
- according to Storm, Lowe mobility was not nerfed in 8.4, Lowe also won't become heavier (even though it became bigger)
"I'm sorry you're upset by this, but we're not going to allow an additional 2.5 billion credits to enter the game economy because of this."
Nyomtam 1 évig Eve online-al és ott volt game economy. Emberek egymással kereskedtek és az árak változtak kereslet/kínálat függvényében ill. ahogy a való életben is. Itt nincs semilyen economy, nem tudod a pénzed átadni másnak, nem kereskedsz nem fog az infláció miatt drágulni a lõszer. Hibáztak aztán még rátesznek egy lapáttal, miért nincs legalább egy hozzáértõ pr ember?
Amúgy meg ez pont bolt lenne nekik, ha mindenki extra pénzhez jut venné az új tankot, nem? Tehát vagy prém acc-ot vesz vagy gold-al vált xp-t. Na mindegy, SIEMKA!
Minden kék tankos csaló,valami hekket használnak azért lõnek olyan sokat!
Máskülönben hogy szedné ki SiemankoKtoPL-t a Kv-1S-bõl pillanatok alatt,valahogy csalnak...
<#nevetes1>#nevetes1>
Csak épp nem megy, de innen már tegnap este leszedtem.
Most, hogy már én is tolom már inkább az, hogy a német tankok (persze historycally correct módon!) miért kartonpapírból vannak, furnérlemezzel a tornyuk frontján, és hogy kerültek a 44-45-ös német tankok mellé 60-as évekbeli ally tankok, meg science fiction példányok a holdról. 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
Azok akik fórumon hõbörögnek tudnak írni/olvasni játékosok 5-10%-a. (ergo nem vagyunk jó játékosok)
Akik nem hõbörögnek éppen randomban siemkáznak. (jó játékosok, mert annyira tanultak, hogy 1 telefonszámot felhívjanak/átutaljanak. annyira viszont nem, hogy fórumra menjenek olvasni/írni, mert ott kevés a kéép <#nevetes1>#nevetes1>)