World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

886 mb
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.4_eu_patch.exe
patchaou
A múltkor Én is ezzel szívtam. Várni kell szépen és amint összeállnak a dolgok simán felmegy.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ellenben nálam a 8.3-ra azt mondja "latest version". szóval... <#wow3>

pedal to the metal...

látod, vettél volna prémiumot, akkor nyugodtan tologathatnál, blokkolhatnál bárkit. szemét wg.

Másik fórumon pont egy prémest bannoltak végleg, de ez ne is zavarjon...legközelebb ne szórakozz a tologatással, játssz inkább.

JeffDunham
Valószínû ez lesz. Mintha a 8.3-at akarná lefrissíteni...
Akkor csak várnom kell úgy látszik.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Miért milyen configon játszol?

Sunsetjoy
Szerintem még nem él a szerver sem, hogy felfogja, hogy az új van fent. Valaki más megerõsíti?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

toocha
Tenkjú!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Persze itt is mint máshol minden a pénzrõl szól sajnos 😞 Mert ugye a prémiumokat nem törlik csak azokat amiért megszenvedtél gané banda
Arra gondoltam így kezdeném a finomítottat:
Siemka Kurwa!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

JeffDunham
Egy kérdés.

Letöltöttem elõre a 4.5 Gb játékot, telepíteni akarom, de állandóan le akarja tölteni újra, pedig be is másoltam az UPDATES könyvtárba. Mi lehet a hiba?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Passz. Még annyit, hogy illene egy megszólítással kezdeni:

Ide figyelj SzörP!

Vagy ilyesmi...

Köszi megfontolom 😊

Lol!
Kösz, hogy szóltál.
Valaki tudja hová lehet küldeni a "fellebbezésem"?<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

<#taps> Hülye...

Csak ne a noreply-ra küldd. 😊

Háát gyanús..
Ha én p4-böl kicsiholok 20-30 fpst akkor Te mivel játszol?
Szép volt csoszi87!!! Megmondtad a "niggerek"-nek 😄
Szakadok!!!!!

NH3CL:
Oszt akko mivan?
Idézni már nem is lehet?<#nevetes1>

Vagy pedig veszel egy repjegyet elmész a WG hez és lelövöd mind és akkor én veszek neked egy gépet olyat amilyet akarsz 😊

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Retek SG fórum nem lehet idõpontra beszúrni videót. 😄

12:11 tõl nézzétek!!!! <#idiota>

Akkor míg ki voltál fagyva annyi feljelentést begyûjtöttél tologatásból, hogy ezt nyerted. Azt írja semmi módon nem vizsgálják felül a döntést (mondjuk ha WG mondja ezt el is hiszem, rendkívül érzékenyek szociálisan, elvégre Soviet Russia az a gazdagok földje, ott ilyen biztos nem történne). Angolul tudsz? Mert akkor kérj wipe-ot (azt se értem miért nem tolják rá alapból ennyi erõvel, de nem keresek náluk semmi logikát 😄), már ha van bármi prémed. Ha nincs akkor meg hanyagolnám ezt a játékot, amíg nem lesz olyan géped ami nem fagy ki.. de ez csak magánvélemény.

az a niggeres szöveg....😄 nevettem 1 jót így reggel 😊
A lõszer mizériára reagáltam annyit, hogy: Fuck you WG!

Szar a géped, arról tehetsz. Ha nincs megfelelõ erõforrásod az aplikáció megfelelõ futtatásához, akkor javaslom a legközelebbi hulladékgyûjtõ sziget felkeresését és a PC-nek nevezett ócskavasat egy óvatos mozdulattal belehelyezni.

Akkor legyen igazuk!

Amatõr
Én már megkaptam a végsõ figyelmeztetésem is a fõ acc-ra 😊
Így ha nagyritkán anyázok akkor egy sokadik nick-el csinálom. 😄

Csak így tovább <#taps>
Mit mondtál nekik? XD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ó, akkor ez is felkerült az acsi listádra, gracca! :Ð

Btw az utolsó elõtti sorban Retards-ot olvastam, nem is értem miért asszociáltam rá. <#vigyor>
Hát nem tagdom van,hogy lefagyok de arról én mit tehetek?
"4.06. Intentionally exploiting the physics system to damage an allied tank. This includes, but is not limited to, pushing an allied tank into line of fire, pushing allied tanks off of cliffs, bridges, into water, etc."

->

Túl sok ember jelentett fel tilitoli miatt. Csak nem targoncával mentél?
Levelet kaptam lájf!

csoszi87,

You have been given a warning by moderator.

Reason: Insults towards WG Staff

----------------------------------------------------------------------
Dear user,

Regarding your post here:

Please be aware that insults toward Wargaming staff are not allowed.
Please see forum rules:
2.1 Forum etiquette

Users are not allowed to abuse others, make personal attacks or behave disrespectfully. This prohibition applies to both public threads and private messages (PMs). Disrespect can include:
1. Flaming
2. Trolling
3. Harassment or Defamatory remarks
4. Profanity, Inappropriate language or abbreviations there of
5. Personal abuse or attacks
6. Racial, religious, Sexual, national or ethnic, slurs or insults, This includes "jokes" in bad taste.
7. Excessive Capitalization
If a member is found to have participated in such actions, he/she will:
 Be temporarily banned from the World of Tanks forums
 Be given a final warning, with any further violations possibly resulting in permanent ban from the forums
This behavior has no place on the World of Tanks forums due to its extremely offensive and inappropriate nature.

2.2 Distribution of real life information and real-life threats

No rude or disrespectful posts to or about any forum moderators or Wargaming.net employees , as well as no release of real-life information about moderators or Wargaming.net employees are allowed on this forum.

You have been issued of 3 days Read Only status.

Regards,
NightmareMachine

Ha emlékeim nem csalnak akkor a 4.06 a bot-ra vonatkozik.
Tehát tényleg nem csináltál semmit a játékba és ezért sokan feljelenthettek.
Mostanában szerencsére legalább ezzel komolyan foglalkoznak.

Szerintem valami mod volt fent, ami tiltott lett. Milyen modok voltak fent?

+1

Ez a lõszer lesz.
Biztos volt a raktáradban 1-2 db.
Most mindenkit felülvizsgálnak, hogy üzérkedtek-e a lõszerrel.

maniac78
Ok és mivel keressem õket, mit kérdezzek?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

A nemileg instabil játékosokat szokták erre a pontra hivatkozva bannolni. Ezek szerint nem adtál egyértelmû jelet a nemi hovatartozásodról, igy bannoltak. R.I.P.

"4.06.: If you are a transgender, you will be banned, because this is a heterosexual community,

TÉNYLEG NEM CSINÁLTAM SEMMIT
Én ezt csinálom. <#nevetes1>

patchaou
Mivel úgyis basznak 2 hsz-t visszaolvasni ezért nyugodtan írhatom, szerintem mindegyiknek adjunk be valami faszságot és irányítsuk õket a support felé, valami irdatlan baromságokkal.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De annyira bírom, hogy ahogy kiírják, hogy tölthetõ a peccs, mindenki elrakja a troll accot a következõig.

Greetings Hunsenyo,

This is an automated e-mail to inform you that following our internal audit, your account was permanently suspended due to the violation of chapter 4.06 of our game rules.

You can read more about them on the following page: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-98/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/

Please note that our decision is based on a very thorough investigation and cannot be overturned. Nevertheless, if you still wish to continue to play the game, we can restore access to your account after it has been wiped. This means that all the progress except premium items (time, tanks, shells and consumables) will be deleted.

If you want us to proceed with the account wipe, please contact our customer service department at https://support.worldoftanks.eu/ and ask for the wipe of your gaming account.

We are sorry that we had to take such a hard decision, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.

Regards,

Wargaming Europe

Customer Service Team
patchaou
Jobb mint maga a játék 😊

Nem lehet, hogy angol tankba vettél lõszert?
Mert most a 83mm HE MK3 tank lõszere körül vannak bajok.
Állítólag sokan bizniszelni akartak a lõszerrel.

WÁHÁÁÁÁÁ!
Imádom az ilyen idõszakot.
Elõkerülnek a troll accok fórumon. <#nevetes1>

Hát valamit csak csináltál, nem? Általában nem úgy megy, hogy eszi a nyuszika a répát nyugodtan, majd jön a medve és kibassza az erdõbõl. Írj a supportnak.