World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toocha
Na fakk, akkor megint kezdõdhet a MOD hunting!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Addonokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Tudtok-e javasolni valami kiegészítést erre a három feladatra.

1. szövegesen kiírja, hogy a lövésemnek mi lett a sorsa. (mellé; talált, de lepattant; talált, de nem sebzett; talált, és sebzett; stb.....)

2. csata után megkérdezze, hogy megtartom e a visszajátszást. Ha nem, akkor törölje a mappájából)

3. a csata közbeni chat ablakot visszagörgethetõvé tegye

patchaou
Nekem nem frissíti le. Várhatok megint a teljes verzióra...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Pontosan!
1-2 hónap múlva csak meg csinálják, 10000000% hogy nem ez lesz az eredeti ára.
Axon
Na igen, kavics a hógolyó közepében, na az igazi gold amó 😊

Közben toltam egy csatát. 7-7 -en voltunk a két oldalon. Elsöprõ gyõzelem volt. Több mint 1 percet kellett várni a csatába kerülésre.

toocha
A gold ammó meg az volt amibe belegyúrtál egy kavicsot?😊

patchaou
Én megtartom. Majd eladom, ha mégfeljebb viszik az árát😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

annak a modnak mi a neve, ami részletesen kiírja kit találtam el, mekkora sebzéssel és mennyi lövést eresztettem bele?

It\'s a trap!!! :)

maniac78
Akkor ez nem jött be senkinek sem. 😊

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Akkor ezt bebuktuk... Fákkinfákk

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

458 ember van fent.
170 a lõszer ára.
Nem adta el a rendszer automatikusan.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

errõl a régi hógolyócsaták jutott eszembe😊 volt olyan golyó ami már dobás közben szétesett az inkább valamiféle kartács lehetett bár többségük inkább HE -ként funkcionált mert nemigen ütötték át a kabátpáncélzatot😄 viszont voltak az alattomosak akik jó keményre jéggé gyúrták esetleg még álcázták is normál hógolyónak a lõszert na az volt az igazi prémium lövedék😊
Van...volt,eladtam manuálisan annyiért mint vettem...
a csatába kerülési idõ azért még tetemes😊
Axon
Én is bent vagyok. Már 353-an vagyunk.

Gottfried
Nekem kb. ez volt a régi gépem és nem ment vele. Aztán kipróbáltam 2G rammal,úgy már elfutott de elég élvezhetetlen volt a játék.
Sokszor voltak a textúrában lila,csíkos,stb. részek,keverte a színeket(volt hogy az ellen is zöld volt vagy a saját is piros,esetenként felcserélte a kettõt) 5-15 volt az fps....
Szóval elég használhatatlan.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Master91
Lõszered meg van, vagy tényleg eladódott automatikusan?
Axon
Remek ötlet. Pedig már fél téglával akartam trollkodni.

Bent vagyok...kemény 88 emberrel egyetemben😄
patchaou
Szerintem menj fel a tetõre és istennézetbõl dobálj le betontömböket. Splash-el szétszedheted mind.

maniac78
Kíváncsian várja mindenki, hogy ugyan lesz haszna a lõszerbõl vagy sem 😊

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

A 8.4 már él...sajna a szerver az még nem.
Axon
Na mondjatok már valami biztatót. Mikor kezdünk?
Olyan elvonási tüneteim vannak, hogy mindjárt kimegyek az utcára kavicsokkal autókat dobálni 😊
Tényleg a kisebb kavicsoknak nagyobb a penje, de kisebb a damage értéke, viszont gyors a töltési idejük. A nagyobb köveknek kicsi a penje, de nagyobb a damage szintjük és ha a szélvédõt találom el, akkor akár oneshottolhatok is egy zsigulit.
Melyiket javasoljátok?

toocha
Frissít!!

Nem a hegesztõ/lakatosbrigádba keresnek embereket, hogy szikraesõ legyen benne, LOL

505thZajcev[PT]
Egesz jo lenne, ha nem villogna. Szikraeso szerintem jobban feldobná 😊

patchaou
Ha már ennyire ráérünk...

A python.log-ban a legtöbbször a kliens miatt errorol, hogy nem tud olvasni valamit. Mit lehet azzal kezdeni?

A zoom mod fedõneve.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Srácok a gui mappában van egy ilyen fájlom. Õsidõk óta másolom de nem tudom mire is jó. avatar_input_handler.xml

Passz!
1gb ramom volt és ati 9600 pro-m 128mb.
A jutalmam, sok csata fekete képernyõvel. Ez még 7.5-nél volt.

Hm ati radeon 9600 pro 256mb meg 1 GB DDR ramon elindulna szerinted?
Csak vidókat akarok csinálni de ezen a gépen játszom a másikon meg megcsinálnám a videóimat a 7.1-es patchbõl voltak vicces dolgok! 😄

intel 3000+(1mag)
2gb ddr 400mhz
nVidia7300gts
asrock alaplap
Amit használok az a wot tweaker. Minden minimumon de így tûrhetõ is.
Láttam erõsebb vasakat rosszabbul teljesíteni.
Ulvar
modokat egyáltalán semmit nem tettem még fel, viszont ez a recording rendszer ludas lehet! Ezt is köszi!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A recording rendszer miatt dobál ki csata elején az asztalra. Kapcsolt ki a replayek rögzitését.

Ha nem ez a gond, akkor a modok miatt van, amiket felpakoltál, pl damage panel, xvm...stb

"Misztikus" hibák okának kiderítésében sokat segít a játék könyvtárában keletkezõ Influx_PS.log és python.log fájlok utolsó sorainak tanulmányozása.

[HUN]Kami*, kiskami*

Ez nem csak egy bizonyos típusú, laptopokban használt NVidia kártyákra érvényes?
Nekem is szokott ilyet csinálni, amit a kolléga említ, de szerencsére elég ritka, és 99%-ban akkor történik, ha a techt ree-ben nézelõdök. Valamiért nem mindig bírja elviselni a játék(a játék, nem a kártya, vagy a net), ha egy modul fölé viszem az egeret és felugrik rá az infóablak. Eddig kb háromszor elõfordult csata közben is és egyáltalán semmi logikát nem látok abban, hogy ezt miért csinálja.

Mióta kurblizzák a szervert?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ulvar
UPC, tehát fix IPm van. De az újratelepítés után megpróbálom ha akkor is szarakszik akkor kinyomom a programokat amik gondot jelenthetnek, majd újra próbálom, és ha akkor is szar, akkor újra jelentkezem! Reméljük nem lesz rá szükség. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

Minden futó programot lõj ki s próbáld úgy ha úgy is fenn áll akkor lehet a nettel is bajod van.

Ulvar
Hát Steam vagy hamachi...de nem hiszem hogy gondot jelentenének hisz korábban is futottak amikor még nem voltak ilyen problémáim.

toocha
Az miért lehet, hogy havernál jobbra-balra rángatózik a kép(célkereszt)?
Mondjuk artyval volt... én azt mondtam neki, hogy veri az Isten😊
De komolyan aki ért hozzá, mi lehet a gond?

patchaou
Ja. Meg ugye durva TK-ért, (egy csapatban 2-3) automatikus a minimum 1 napos pihenõ.

JeffDunham
Murio ez nem igaz. Két példa is van rá. Az egyik egy rokonom, prémes, és letolt valakit egy szikláról. 3 nap ban volt a jutalma.

A másik csóka pont az volt akinek van 18 prém tank a garázsba, kb 150.000 Ft értékben vette, és simán megkapta a bant.

Tény az hogy sokkal több embernek járna párszor (pl nekem is, "helytelen chat használatért"... vagyis elküldöm a hülyét a... máshova) függetlenül attól hogy van-e prémje vagy nincs. Szerencse dolga az egész. Ha peched van akkor felfúják az ügyed, ha nincs akkor semmit nem kapsz.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Nem futkároznak dolgok rejtve a háttérben? 4670-el, sõt most 2400-al 😞 sincs ilyen problémám.

Akkor ez nem nyert.

Ulvar
Radeon 4850 HD

Videjókártya tipusa? nvidiákról írják, hogy problémás lehet. A 306-os drivert kell hozzá telepíteni, ha ez a gond.

Ulvar
Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám. Játék közben rengetegszer a játék magától kilép az asztalra...fogalmam sincs miért, most a 8.4et majd teljesen újra telepítem, de az lenne a kérdésem, hogy másnak ha volt ilyen gondja akkor egy újratelepítéssel megoldódott-e a gond, vagy ha nem, akkor mi a megoldás rá? Elõre is nagyon szépen köszönöm.

Maala
Türelem, az update majd a website server újraindításakor fog mûködni. Pár perccel-órával utána pedig a game szerverek is beindulnak.

Kb. így szokott mûködni. (Lényeg, hogy 2 féle szerver van)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU