World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok-e javasolni valami kiegészítést erre a három feladatra.
1. szövegesen kiírja, hogy a lövésemnek mi lett a sorsa. (mellé; talált, de lepattant; talált, de nem sebzett; talált, és sebzett; stb.....)
2. csata után megkérdezze, hogy megtartom e a visszajátszást. Ha nem, akkor törölje a mappájából)
3. a csata közbeni chat ablakot visszagörgethetõvé tegye
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Közben toltam egy csatát. 7-7 -en voltunk a két oldalon. Elsöprõ gyõzelem volt. Több mint 1 percet kellett várni a csatába kerülésre.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
It\'s a trap!!! :)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
170 a lõszer ára.
Nem adta el a rendszer automatikusan.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Sokszor voltak a textúrában lila,csíkos,stb. részek,keverte a színeket(volt hogy az ellen is zöld volt vagy a saját is piros,esetenként felcserélte a kettõt) 5-15 volt az fps....
Szóval elég használhatatlan.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Olyan elvonási tüneteim vannak, hogy mindjárt kimegyek az utcára kavicsokkal autókat dobálni 😊
Tényleg a kisebb kavicsoknak nagyobb a penje, de kisebb a damage értéke, viszont gyors a töltési idejük. A nagyobb köveknek kicsi a penje, de nagyobb a damage szintjük és ha a szélvédõt találom el, akkor akár oneshottolhatok is egy zsigulit.
Melyiket javasoljátok?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
1gb ramom volt és ati 9600 pro-m 128mb.
A jutalmam, sok csata fekete képernyõvel. Ez még 7.5-nél volt.
Csak vidókat akarok csinálni de ezen a gépen játszom a másikon meg megcsinálnám a videóimat a 7.1-es patchbõl voltak vicces dolgok! 😄
2gb ddr 400mhz
nVidia7300gts
asrock alaplap
Amit használok az a wot tweaker. Minden minimumon de így tûrhetõ is.
Láttam erõsebb vasakat rosszabbul teljesíteni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha nem ez a gond, akkor a modok miatt van, amiket felpakoltál, pl damage panel, xvm...stb
[HUN]Kami*, kiskami*
Nekem is szokott ilyet csinálni, amit a kolléga említ, de szerencsére elég ritka, és 99%-ban akkor történik, ha a techt ree-ben nézelõdök. Valamiért nem mindig bírja elviselni a játék(a játék, nem a kártya, vagy a net), ha egy modul fölé viszem az egeret és felugrik rá az infóablak. Eddig kb háromszor elõfordult csata közben is és egyáltalán semmi logikát nem látok abban, hogy ezt miért csinálja.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mondjuk artyval volt... én azt mondtam neki, hogy veri az Isten😊
De komolyan aki ért hozzá, mi lehet a gond?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
A másik csóka pont az volt akinek van 18 prém tank a garázsba, kb 150.000 Ft értékben vette, és simán megkapta a bant.
Tény az hogy sokkal több embernek járna párszor (pl nekem is, "helytelen chat használatért"... vagyis elküldöm a hülyét a... máshova) függetlenül attól hogy van-e prémje vagy nincs. Szerencse dolga az egész. Ha peched van akkor felfúják az ügyed, ha nincs akkor semmit nem kapsz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Lenne egy nagy problémám. Játék közben rengetegszer a játék magától kilép az asztalra...fogalmam sincs miért, most a 8.4et majd teljesen újra telepítem, de az lenne a kérdésem, hogy másnak ha volt ilyen gondja akkor egy újratelepítéssel megoldódott-e a gond, vagy ha nem, akkor mi a megoldás rá? Elõre is nagyon szépen köszönöm.
Kb. így szokott mûködni. (Lényeg, hogy 2 féle szerver van)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU