World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tier3? Az nem sok.. úgy értem idejét se tudom már mikor nem skippeltem bármit is T4 alatt free XP-bõl.. <#eljen>#eljen>
Néha a Skoda T-15-el bedobja...az kb arról szól hogy felvillantok kezdõtõl nem messze majdnem mindenkit,és 1 oldalú kacsavadászat😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az is furcsa, hogy adtak rá limitet, ha Campinovkán elmegy nekik, hogy startkörbõl lövöm az azonnal felvillanó másik startkörben lévõket, akkor itt miért nem, itt legalább még házak is vannak..
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ezt mi az isten haragja viszi át?😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT: Nishizumi77
Shell 'HE Mk. 3' (190000 item(s)) successfully sold. You have received credits: 16 150 000.
Game economy, az...
pedal to the metal...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hát ha ez lámaság... 😄 de azért thx a választ 😊
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ha jól értelmezem egy házmodellt nem talál, de ennek nem sok köze van ahhoz, amiért kilép a játék. Csatában eddig háromszor történt ez, az szerencsére a legritkább, viszont olyan errort nem látok, ami arra utalna, hogy a tech tree-ben lévõ modult nem tud olvasni, mert ekkor lép ki gyakrabban(itt se mindig, de elõfordul). Úgyhogy passz. Ha legközelebb kilép, akkor megnézem újra ezt a logot, hogy történt -e változás.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ami nincs engedélyezve:
-floradisable / levelek, bokrok eltüntetése
-laser poionters / a tracer hosszabb ideig és élén szinnel látszik
-free cam mods / szabadon mozoghatsz a kamerával, mint pl CS-ben
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
És mert fun.
'SU-100Y' successfully purchased. You have spent gold: 3 250.
Höhö 😄
Néhány fájlt nekem se talál, de ettõl nem is fagy, ezért jó lenne látni, hogy neked melyikekre mondja!
[HUN]Kami*, kiskami*
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
bigmano: Igen, csak fun célból vettem mert már ki van a tököm a T10es csaták arty dömpingjével.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mennyire játszható mint pl KV2 tier VI-ban?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nem is a feladatra koncentráltam,hanem mindjárt az artyért akartam menni 😄
Amikor az M4-es trollágyút már kicsinek érzed, ideje nagyban tolni!
Tipikus WoT user.
A szokásos genya magatartásukra az elsõ válasz, hogy veszi a prémtankot.
TAAANK...MEEEGY...MADÁR...HÚDÁÁÁSZÍÍÍP...
'SU-100Y' successfully purchased. You have spent gold: 3 250 .

Azt mondja menjek B pontba és próbáljam meg nem tönkre tenni a jármûveket, és épületeket.
Persze, hogy összetörtem mindent mire odamentem ahova kell (fuck the system!).
Erre azt mondja: Good job!
Meg megtanít hogyan kell használni az auto aimot. <#gonosz3>#gonosz3>