World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze néha azonnal meghal, de hát ez van
94% (venti+gyorsító+szemüveg)
persze egy ügyes játékos ennél jobbat hozz össze, de elég szopóroller volt a nap :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Bár már rég nem szóltam hozzá az okoskpdásaidhoz mert nem érsz annyit de ma rossz napom volt,így most megtisztellek a véleményemmel. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Közben a chaffee-val meglett az ace tanker.😊 Td módban... Gyökér enemy löwe le gyávázott, miután megszívattam az autoaimnoob t29-et, és már a kv4-et sexualizáltam. Természetesen még sebezni se sebzett a csata alatt. Most is idomítom, ez szerencsére nem ismeri a tiltás gombot sem... így megvan az esti szórakozásom.😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Imádom nézni, ahogy a medek, és lightok rohannak a városba csiki-csukizni a heavy tankokkal.
Meghalnak rögtön, aztán meg pittyegnek, hogy a másik oldal (ahol lenniük kellett volna) elesett.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
aztán miután megpingelik megköszönöm
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kb felét mint tankkal.
Értem én a kupolát, de az is narancssárga.
Bal oldalon lesznek menüpontok. A Loading, Tab és Players Panel kell csak. Ezeken sorba mész.
Mindegyikben van pár sor, amiben hullámos zárójelben pár betû van. Mindegyik ilyen részben van egy szakasz. Konkrétan ez:'{{c:xwn}}'>{{xwn}}. Ezek gyárilag valami két számjegyes wn értéket mutatnak. Ez így nem jó. Az összes helyen töröld ki az "x" betûket! Úgy már jó.
Alecto tulajokat kérdezném, nektek nem tûnt fel, mintha ennek a tanknak valami nem stimmelne az xp szorzójával?
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Szembetalálkoztam 2 AT2-vel. Mind2 durokkal volt. Esélytelen voltam. <#gonosz3>#gonosz3>
pedig ez is állat tank, ha nem T9-10 ellen megy a stock löveggel 😊
Kv1 durokkal. <#nevetes1>#nevetes1><#zavart1>#zavart1>
Nem élvezetes a tank, mert lomha, viszont nem tudsz nem röhögni, amikor tényleg 5en felállnak veled szemben, és próbálkoznak.<#nyes>#nyes>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha megnézel 1 500effes gyereket, biztosan van neki 1 legyõzhetetlen medálja.
Az Afk, meg Campeslés miatt.
De az, hogy ezt 5en lövik szembõl, és nem is foglalkoznak mással, mert nem hiszik el, hogy nem tudnak sebezni ez röhej.
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2013. március 6. 20:55:51
Jármû: Alecto
Szerzett tapasztalat: 2 072 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 379
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
7 kill, 1,8k dammage.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
WoT: Nishizumi77
Jó kezekben brutális egy dög.
WoT: Nishizumi77
Most 7es csatába rakott be, kv3 aranyra váltott.
<#nevetes1>#nevetes1>