World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állati ez a tank😄. Én a másik új T3-as tankot néztem ki magamnak😊. Amúgy nem igazán lehetett ebbõl jobbat kihozni szerintem, akiket kellett azokat elintézted. Néhol azért elég bevállalós manõvereket csináltál😄 Gratula😊

ilyen kis huncutságokat lehet csinálni a Pz Ic-vel :-)
Persze néha azonnal meghal, de hát ez van
94% (venti+gyorsító+szemüveg)

persze egy ügyes játékos ennél jobbat hozz össze, de elég szopóroller volt a nap :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gottfried
Nem,te nem elvakult vagy hanem egy igazi hülyegyerek! 😊 Pont olyan mint TDantes,meg a fene tudja még milyen neveken,amiken eddig itt írtál.
Bár már rég nem szóltam hozzá az okoskpdásaidhoz mert nem érsz annyit de ma rossz napom volt,így most megtisztellek a véleményemmel. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Aham, köcce! Erre nem is gondoltam, látszik, hogy nem nagyon szoktam td-ni.😄

Közben a chaffee-val meglett az ace tanker.😊 Td módban... Gyökér enemy löwe le gyávázott, miután megszívattam az autoaimnoob t29-et, és már a kv4-et sexualizáltam. Természetesen még sebezni se sebzett a csata alatt. Most is idomítom, ez szerencsére nem ismeri a tiltás gombot sem... így megvan az esti szórakozásom.😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Te legalább fel szoktál menni a hegyre.
Imádom nézni, ahogy a medek, és lightok rohannak a városba csiki-csukizni a heavy tankokkal.
Meghalnak rögtön, aztán meg pittyegnek, hogy a másik oldal (ahol lenniük kellett volna) elesett.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

...aztán ránéznek a milka színedre, és megállapítják magukban, hogy ez a csávó már annyira piros, hogy belelilult... <#vigyor>
én mindig megkérdezem, hogy "where is it?"
aztán miután megpingelik megköszönöm

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

azért mennyire legalja, már, hogy beírom, hogy a gyors tankok menjenek a hegyre (igen, angolul,igen a "bánya/akna/stb) pályán) és csípõböl vissza kérdeznek, hogy milyen hegyre (igen aknára,stb)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

<#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pontatlanság és átütés. De amúgy tényleg OP, van olyan topgun replayem, ahol acélfal is lettem IS ellen, na az egy vicc volt, nem lettem volna a helyében.. 😄
Én az egyik mai meccsen meg azt vettem észre, hogy bár 40 a ping, meg 60 fps stabilan, de az elvileg sérülésmentes t62 úgy fordúlt mint egy ólomtégla. Nagyon fura volt, kb az IS3 jobban fordul. És elképzelésem sincs, hogy miért csinálta, szimpla füvön haladtam.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

patchaou
Hm aryzáshooz miért nincs tutorial? Szeretnék megtanulni artyzni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Beszarás, fejlesztettel nem esik le 😊 mondjuk így nem is megy 30 fölé...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Megvan az 5k fölötti sebzés a SU-122-vel is. Nagyon OP, szerintem a Type sorsára jut (kiveszik). Erõs, gyors, pattogós, jó RoF, nem találtam negatívumot benne a pontatlanságán kívül. <#vigyor>

Ez hibátlanul mûködik.
Azért kérdeztem a helyet, mert nem változott semmi az állítás után. Gondoltam hátha egy elõzõ config van ott.
Igen, persze mentettem😊! Amúgy gondolom, akkor a win rate, és csata szám sem menne, ha nem jó helyen lenne!

Kifelejtettem még egyet. Miután kitörölted az x-eket, ugye elmentetted?
Érdekes. Nekem jól mûködik. Akkor kérdezek pár hülyét. A beállított config fájlt a res_mods\0.8.4\gui\flash mappába rakod? A legújabb xvm és az azt futtató xvm-stat van fent?
Büdös nekem is valami az FPS körül, most tesztelgetem.
Sunsetjoy
A statisztikai mod (a régi) bugos az új verzióval, van már új, ami magyar is? 😊 vagy legalább új.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
A régivel csinálja ezt. A normális vga-mmal az új renderrel nem csinálta, de most tartalék vga-val meg az újjal nincs fps-em...

Megcsináltam, de továbbra sem mutat értékeket! 😞
Ilyen nekem akkor volt mikor bejött ez az új render. Bokorban meg fás-bokros helyeken alig volt fpsem, kiérve onnan meg szárnyalt a játék.. Régi renderre visszaállítva nekem megjavult anno.

Maala
NoZoom modja nincs valakinek, valahogy nem találom sehol. :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

NoparaWot
köszi😊

patchaou
Bokorban zoomolva 8 fps, tornyot kifordítom a bokorból és 40-50. Faszkivan.

102mm az AT-2 kupola.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mivel td ezért gyenge xp-t fogsz kapni.
Kb felét mint tankkal.

Értem én a kupolát, de az is narancssárga.

A netes xvm editort megkeresed, ott az open gombbal betöltöd a te xvm.xvmconfig fájlodat.

Bal oldalon lesznek menüpontok. A Loading, Tab és Players Panel kell csak. Ezeken sorba mész.

Mindegyikben van pár sor, amiben hullámos zárójelben pár betû van. Mindegyik ilyen részben van egy szakasz. Konkrétan ez:'{{c:xwn}}'>{{xwn}}. Ezek gyárilag valami két számjegyes wn értéket mutatnak. Ez így nem jó. Az összes helyen töröld ki az "x" betûket! Úgy már jó.
Pedig a tetején a bazi nagy szemetest 100-as pennel lehet ütni.😊 Csak kevesen tudják, vagy inkább keveseknek van annyi eszük, hogy ott lõjék.😄

Alecto tulajokat kérdezném, nektek nem tûnt fel, mintha ennek a tanknak valami nem stimmelne az xp szorzójával?

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Én ezt használom.
És azt, hogy tudom megcsinálni?😊
Mondjuk most visszanyalt a fagyi.
Szembetalálkoztam 2 AT2-vel. Mind2 durokkal volt. Esélytelen voltam. <#gonosz3>

bezzeg én az AT15-ttel csupa agyhalottat kapok .. foglal egy faszom utolsó Tigris 100 akárhány hp-val, aki annyira balfasz, hogy egész csata alatt 1et lõtt, a mi debil Type-unk meg megy foglalni .. én meg persze hogy nem érek vissza .. 1000xp+ defeat megint.
pedig ez is állat tank, ha nem T9-10 ellen megy a stock löveggel 😊

Most találkoztam az elsõ 5ös szintû tankkal, ami ki tudott lõni.
Kv1 durokkal. <#nevetes1><#zavart1>
Nem élvezetes a tank, mert lomha, viszont nem tudsz nem röhögni, amikor tényleg 5en felállnak veled szemben, és próbálkoznak.<#nyes>

eddigi legtermékenyebb vereségem 😊 kár h nem tudtam leduplázni :/

NoparaWot
egy 8.4es peccshez passzoló xvm config file-t fellöktök please ??

Vicces egy tank ez. Most pl megálltak velem szemben 5en (pzIV, M5, 3db T1 heavy) és csak úgy tudtak kilõni hogy a seggembe jött egy Sherman. A szerencsétlenek addig még csak sebezni se tudtak belém<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De, ezen röhögök én is! <#zavart1>
Ha megnézel 1 500effes gyereket, biztosan van neki 1 legyõzhetetlen medálja.
Az Afk, meg Campeslés miatt.
De az, hogy ezt 5en lövik szembõl, és nem is foglalkoznak mással, mert nem hiszik el, hogy nem tudnak sebezni ez röhej.

Én t3-ig ugrottam el free-bõl, de sajna ott el is fogyott. Olyan 2k xp-t ki kellett vele farmolnom, hát min 10 évet öregedtem. Viszont az alecto valami istentelenül király tank! Elsõ csata és full stock csak a jobbik 57-es van meg:

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2013. március 6. 20:55:51
Jármû: Alecto
Szerzett tapasztalat: 2 072 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 379
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

7 kill, 1,8k dammage.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Su-85-el/T82-vel van nekem is. Mondjuk az ilyen low-tier papír TD-re ha már lõnek, nekik már régen rossz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez nem az Invincible alias Noob medal? Matyashun kaliberû játékosok szeretik gyûjtögetni ezeket, mert ezzel bizonyítják legyõzhetetlenségüket. <#hamm>

Reklámozása is megvolt, egybõl lerohantak kör elején kérdésekkel hogy milyen a TD meg ez a su-100 one shottos akcióm után biztos meghoztam egyesek kedvét hozzá.

WoT: Nishizumi77

Jó vétel volt ez a SU-100Y, imádom! Kevés HPm volt erre rám rontott szembõl egy Su-100 de szerencsére mellé lõtt, én meg 100%ról kilõttem 1 lövéssel, az 580HP 😄
Jó kezekben brutális egy dög.

WoT: Nishizumi77

Ez az izé valami kegyetlen kis dög.
Most 7es csatába rakott be, kv3 aranyra váltott.
<#nevetes1>

Erre mondhatom, hogy nem tudom, sírjak vagy nevessek? 😊

6 kör 5 gyõzelem, 5 túlélt csata sebzés nélkül!

Valószínûleg az adott tank effi/WN6 értékének számítására van beállítva. Át kell állítani XVM szerkesztõben.