World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem értelek!
Igenis a WP sokkal jobb.Még csak béta,és vannak hibái,de 100x jobb mint a wot.nem is! 1000x!
Nem annyira pénzéhesek se!És az oktató pályákért arany is jár!
<#eplus2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nincs-e? Egy rakás gép nincs lemodellezve, az ott szereplõ értékek csak falból vannak, a repülési tulajdonságok nagyon nem stimmelnek.
Kb, mintha a Tiger II a WOt-ban mondjuk 50-el száguldott volna. Értem hogy majd javítják, semmi baj ezzel. Csak azért na...ne legyünk már elvakultak. A minimalista kijelzõrõl nem is szólva... BMB mint bomba? Aha

Ha a WoT-ban rendes kijelzõ helyett, csak a sarokban lenne egy Ammo felirat, mégis mit szólnátok? Hogy rendben van? Na ne már.

Ettõl perse jó a WT, semmi bajom vele. Csak ne legyetek már elvakultak a fenébe is.

A WoWP-ot lemossa ez igaz. De a WT-re nyáladzásra hülyét kapok. Jó játék, szó se róla. Nem tagadom, de azért álljon meg a menet! Kurva sok hibája és hiányossága van még!
Az meg szánalmas, hogy olyan hibákért, amikért a WoT-ban mindenki sikít mint a tökön rúgott kutya, és sugárban hányja az epét, az a WT-ben nem baj...nem számít...semmi gond...mert még béta...majd jó lesz az...

Aha. Bezzeg a WoT bétája alatt minden hibáért mindenki rítt a fürdõs kurva.

A másik meg, ja a WoT-osok pénzéhesek. A WT fejlesztõi nem....áh nem...csak a félig kész bétájukért lehet fizetni de nem pénzéhesek ám...

De mégeygszerm, mielõtt elkezdene valamelyik WT fanboy ordítani, a játék jó. Csak egyesek húzzák ki a fejüket a seggükbõl és lássák már be, hogy azu nem megy, hogy az egyik játékban elnézünk bizonyos hibákat, a másiknál meg üvöltünk érte, hogy hú de szar.

Remek, szerkeszthetem ezt is. Kész öröm ennyi modot újra beállítani minden patch után.
Játékmenetileg meg még inkább veri a WG repülõs "csodáját".

WoT: Nishizumi77

Lehet hogy félig sincs kész, de már most sokkal több tartalom van benne mint a wotba ami azért már 2,5 éve megy. WTben kapásból van több játékmód, egy csomó repülõ, ország míg WoT 2 országgal indult.
De mivel jelenleg csak repülõk vannak benne ezért WoWPel kell összehasonlítani. Szerintem mindenki egyet ért abba hogy simán lemossa a WoWPet. WoWPben egyelõre alig vannak gépek az országoknál.
Ha a tankos része is olyan jó lesz mint a repülõs akkor nagyon király játék lesz, de sajnos elõbb a hajók jönnek.

QuentinT
Itt találni róla azt is. Bár tény, hogy a kép még az elõzõ verzióból való. Azóta az egy szaggatott vonal helyett kettõ folyamatos van, eltérõ árnyalatban. Az egyik mutatja a jármûved hossztengelyét, a másik pedig azt, amerre nézel.

Skálázza a WN6 értéket.

Egyetlen dolog, amiért a WT "bétább" mint a WoT, hogy abba még tankos és hajós játékrészeket is terveznek implementálni. Viszont a jelenlegi elsõ, repülõs rész semmivel sincs félkészebb állapotban, mint a WoT. Sõt. Nullát sebzõ lövések, eltûnõ lövedékek, kiszámíthatatlan álcarendszer, kiegyensúlyozatlan artyk, és még a WoT-ot nevezzük egy kifinomult, teljes verziós fázisban lévõ játéknak?😊
Nálam is, de azért érdekelne milyen számítási mód ez.
Van különbség ám vastagon. A WT még félig-sem-kész játék.

Az meg természetes, hogy amikor véget ért a béta elvették a gold-ot. Hátjóhogy nem megtarthattuk volna. Aztmégis hogy?

Amit aztán wipekor elvesztettél mindegy szálig. Éles WoT-ban mikor kaptál ingyen aranyat (bónusz kód prémeket leszámítva)? És ez nem béta?😊 Mi a különbség a kettõ között? Az, hogy az bétának van kikiáltva, ez meg teljesnek. Mindkettõnek megvannak az alapfeaturjei, hiányosságai, és mindkettõbe ugyanúgy nyomják az új jármûveket tucatszám, patchenként.
Van már mûködõ hangcsomag a 8.4-hez?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én kivárom. Meg akarom tudni hogy kell a WoT-al játszani.

toocha
Pikcsõr nincs róla?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Már ha van az embernek türelme kivárni, amíg elindul.
Az lehet, de az még akkor is béta-amiért fizetni lehet. És bár a oktató módért adnak gold-ot, de másért nem. Míg a Wot bétában anno, naponta 150 vagy mennyi gold járt?

De nekem kell az oktatás...végülis amikor elkezdtem a WoT-ot még javában zárt béta volt...még nem jöttem bele ám.

Tökmindegy, a WoT-ban volt hardwipe, a WT-ben nem lesz. Ha minden igaz.
Hát még ott jó hogy adnak...mivel az még béta, a Wot meg marha régóta élesben megy.

Kihúztam nulláról.

A War Thunder után nyilván õk sem engedhették meg maguknak, hogy ne legyen. Csak ott még goldot is adnak érte, de ezt itt eszembe se jutott volna feltételezni <#hehe>
a flash mappába rakd bele a régi xvm configodat.Nekem ez megoldotta.
Miafaszom? Van oktató csata? Höhö...ezt kipróbálom.

mijki
<#eljen>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez mi?

Hogyan tudom beállítani, hogy az eff-et írja ki?
QuentinT
Az általam linkelt HD map mod titka, hogy a Mmap.xls file-t magába a res_mods mappába kell tenni, és nem a 8.4-esbe. Ha nem így tesz valaki, akkor nem indul el a játék.

Sziasztok! Most melyik a legújabb xvm? Vagyis akarom mondani wn-mod?
toocha
Na most újratelepítem az egészet, aztán majd lesz valahogy...

mijki
Nekem az itt linkelt HD map mód okozott ilyet.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

toocha
Valamelyik mod azt a problémát okozza,hogy a játék nem indul el, pontosabban az ikonra kattintás után a képernyõ elfehéredik, úgy mint régen is majd ezután leáll az egész mintha el sem indítottam volna. Találkozott ilyennel valaki?

Sziasztok 8.3 ra volt egy ha jól emlékszem közel 2Gb... HD-textures_wot083
Nevébõl is adódóan HD textura 😊 Valaki tud valamit 8.4 es elérhetõségrõl ?
Hát akkor esetleg érdemes felrakni. 😊 Aztán nem kell mindig kézzel lövöldözni kifele.

hát ez az Pz-Ic tényleg mókás, ráadásul mintha nem is veszítene annyit a pen középtávra, mint a 2cm-nél. igazi trolltank, prém nélkül olyan 5-8k-t hoz

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Lehet csak azért elmegyek és megnézem mielõtt szétnerfelik.

Eagle16
Lehet hogy én is csak maradok a Tier 5-ösnél és kész...kegyetlen jó 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A 8.3-as garázsok mennek a 8.4 alatt is?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na kis javítás, T2 nem T1 mert olyan TD nincs, és 9bõl nem 10bõl 😄

Az szép. Nem tudom ezt a tankot hogy gondolták komolyan.

Engem amúgy nem hozott lázba az angol TD ág, 10bõl csak 2 nem volt prototípus vagy csak papíron létezõ, a T1es és T9es. Meg T5tõl T9ig az összes nagyjából ugyanúgy néz ki, nem tetszenek.

Eagle16
AT-2-essel elég volt 9 csata ahhoz hogy feljelentsenek cheatelésért 😄D
Csak ennyire van sok páncélzata.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tessék megmondták egyenesen hogy kapzsik 😄

- Q: "Thanks for fixing the game, how can I show you my gratitude?" A: "We are greedy, we take money!"

Ulvar
Nem, manuálisan kerestem rájuk.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

voivod32
Srácok, nekem nem indul el a játék, ha xvm-el akarom indítani, tudnátok valami tippet adni, hogy mi lehet a baj?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem teljesen, vegyes legénység van benne. 3nak 2 skillje van, másik 3nak meg semmi.

Gameboosterrel lövöd ki õket?

Találtam egy hasznos kis modot: locastans 2 rowed tank carousel mod

Azoknak jöhet jól akiknek sok tank van a garázsukban és könnyebben meg szeretnék találni a keresett tankot😊.

Ulvar
Ez a PanzerI mekkora császár lett...

Amúgy köszönöm akik segítettek úgy tûnik a kifagyás dolog megoldódni látszik, a ludas valószínûleg a háttérben futó program/programok okozhatták, de még teszt alatt van a dolog, ha kifagyna ezek után is akkor ... passzolok, újra jövök a kérdéssel 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mijki

QuentinT
Nálam ez mûködik:
HD map mod 8.4

T10-et!