World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy entert nyomni...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

toocha
Szerintem a T-43 olyan, mint a Pacal, valaki szereti valaki útálja, de ez a jó, hogy nem vagyunk egyformák. 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Master91
Próbáld ki te is, win7-el érdekel mivel nyitod meg.
Próbáltál kettõt kattintani rajta?

Hát nem tudom, nálam a T-43 azért nem gyúllad olyan nagyon gyakran. Jobban féltem tõle. Az ágyúja korrket, oldalról, hátulról mindent visz. A legnagyobb bajom vele hogy lomha, lassan fordul és a negatív kitéríthetõség is lehetne jobb. Páncélja teljesen random, ha olyat dob a gép minden pattog róla. Annyira nem rossz tank, el lehet lenni vele, de olyat még nem hallottam hogy valakinek ez lenne a kedvenc tankja.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jacek
Patch miatt benéztem mentem egy kört😊 bár ne tettem volna😄 mentem vissza WT-be😊

Master91
És a gui.pkg-t hogy nyitom ki? 😄
Nem értem, ha ekkora szánalom szar ez a játék, akkor miért büntetitek magatokat vele?
Má meginn elégedetlenkecc...
Hát a lõszerbug az smafu?
Nahátkéremszépen... 😄

Új patch és megint sokat javult a játék😊 annyi hibát javítottak hogy nem is bírom megjegyezni😄 ekkora szánalom szart....

De egyszerûbb a sajátgépeden kimásolni ami neked kell innen:
\World_of_Tanks\res\packages\gui.pkg\gui\maps\login\

Master91
Nem ezekre gondoltam 😄 Amikor felhasználó/jelszó nevet be írod, akkor vannak tankokról képek. nekem azok kellenek.

Ezek már majdnem mind meg vannak.
Pales27
Master91
A login felületetnél ugye tankos képek vannak, azokat a képeket nem tudnám valahol le tölteni? 2-3 darab tetszik.
A 200 legtöbb xp-t elérõ játékos.

Ez a top200, amirõl beszéltek a mastery badge?
Nekem a gyerek vette meg most a Magnificent Seven akciónál, és én se értem mi a para, már 30k-nál van T44 felé, pedig csak a szorzónál csinálgatja. Uaz az ágyú, mint a T-34-85-nél, és semmiben sem kiemelkedõ, viszont lánctalpon kívül kb. minden egybõl megvolt rajta (bár lehet, hogy az IS-7-es ágról jöttek a motorok, passz).

Múltkor acélfal lett szembõl face to face egy tigrissel, nem is értem hogy tudott mellé lõni a gyenge pontjainak 😄
Most már a Top 200 kap tankonként.

Hát nekem sajnos a múltkori Kínai eventen Tier 3as Chi-haval nem volt elég 1530 xp hogy bekerülje a top 100ba 😞
Szóval sok kell.

WoT: Nishizumi77

na asszem én ráhajtok a pzIc-vel az 1000goldra, úgy is lassan elfogy a kütyü pakolgatás miatt :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Count Adyn
Végre, az elsõ top gun összejött😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

toocha
Stockként meg ennél sokkal-sokkal rosszabb, ami a nagyobb lánc, és a nagyobb torony kifejlesztése után sem lesz sokkal jobb.

Eagle16
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi xp kell majd hogy bekerüljek a top 200-ba valamelyik brit TD-vel. Eddig az AT-2-esemmel volt egy prémium nélküli 1012xp-m, de szerintem 1500+ kell majd.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Végre valaki aki nem fikáz egy stock tankot 😊 Én semmi negatívumra nem emlékszem. Valójában olyan gyorsan meglett vele a T-44, hogy az egész tankra alig emlékszem 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Rég vártam már egy ilyenre le is adtam gyorsan a rendelést
toocha
Gyufa,kis ágyú,gyenge páncél...+ én alapvetõen nem érzem vele a játékot.
Mondjuk én elég béna vagyok, majd a jobbak írnak korrektebb választ.

És mi olyan rossz benne amúgy? Nem örülök, hogy ezt mondjátok, mert pont most kezdtem bele, de majdnem tök stock tankként még nem tudom megítélni.
Reggel 8 óta nem tudom behúzni a duplázót nyolcas tankommal.. hogy egy rohadt kör nem lett még gyõztes..ez valami hihetetlen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ja,lehet azzal nagyokat menni. Múltkorában az enemy T-43 8 killig jutott, sorban vadászta le a csapatomat és a végén én(AMX1005AM) meg egy társam(M6) erõsen leharcolt állapotban mindketten behúztuk a zászlaját. Kicsit sajnáltam szegényt, hogy 8 killel nem tudott gyõzni, de hát szerintem itt nem (itt sem) a részvétel a fontos <#eplus2>

pedal to the metal...

toocha
Az a baj a T-43-al, hogy egy kör ilyen aztán 10 meg olyan sz.r, hogy az félelmetes!

Valaki nem régen szídta itt a T-43-at. Nem oylan rossz tank az, nekem is ki kelett békülni vbele, de aztán ilyen köröket tud hozni:

Ja T34-85-el szembõl...

Nem is kell több.
A lényege, hogy auto aimmal lövöldözz tigris2-re.
Wg-nek ez a legjobb.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem volt. Addigra felborulok. 😊

Hát ez a tutorila rohadt durva. Gyakorlatilag semmit se mond el. Az egészbõl annyit tudsz meg, hogy hogy kell irányítani a tankot meg az auto-aimot. Lõszerfajtákról, gyenge pontokról, eltérõ tanktípusok eltérõ használatáról, felderítésrõl, felszerelésrõl, fejlesztésrõl egy szó se. de minek is?

Éjfél utáni meccsek?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Most a wargaming nem tud számolni, vagy a planetwot? Tegnap négy meccset mentem, nyolcat ír a planetwot. Az összmeccsszámot meg nem tudom mennyi volt tegnap. Meg lehet azt valahol vajon nézni?

Nem az Usztics Mátyás? 😊

Kuncze Gábor?

Biztos vagyok benne, mivel az átlag WOT player személyisége és ismerete kimerül ebben:
"Néééé, taaank, húúúú mozooog, lõõõõ, aaaahh..."

Mint ahogy fórumot olvasni sem szoktak/tudnak (nemhogy eredeti fórumot). Ez bebizonyosodott tegnap, amikor 3 hsz-t (nemhogy több oldalt) nem volt képes több ember visszaolvasni és sorra jöttek a kérdések, hogy akkor a skulóval mi lesz.

Vajon mi lehet az üvegben a háttérben? Gondolom nem pia.<#eplus2>
Szerinted van valaki, aki játszik ezzel a játékkal és nem ismeri ezt a muzsik gyereket? 😊

Arról nem én tehetek, hogy mûveletlenek...

Meg még kb. 200-an se! 😊
"Sturmtiger will not come in 2013 "

Megnyugtató... 😄

Ja és csoszi nem játszik!

Na ki ez a csöves, kitaláljátok?

Ha valakit esetleg érdekelne.

Makettvilág akció

Most minden megvásárolt harci jármû mellé ajándékba adnak egy bónuszkódot, ami tartalmaz 3 nap prémiumot, 1000 aranyat, 1 garázshelyet és egy PzKpfw38H735(f) T2-es német prémtankot.
Ezen kívül kapsz 3 meghívókódot, amiket csak újonnan regisztrált accountokon lehet felhasználni. Ezek egyenként 1000 aranyat és 3 nap prémiumot adnak.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Boconadi
Sérülésmentes T62? <#idiota> Nem érzem benne az iróniát 😄