World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Es mibol gondolod, hogy te jobb vagy mint az altalad lelamazott tarsasag?
A statod alapjan te is valahol az Andokban legeleszel mikor nem tankozol.
Nem ertem miert kell lenezni a veled egyszintu jatekosokat vagy az akar rosszabbakat is?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Nem hoz sok pluszt, de mint rendes prém cucc, pozitívan hoz természetesen, de azért nem egy KV-5, ami erõsen ömleszti a creditet. de az élmény, hogy egy lövéssel ellehet párologtatni tankokat...az ám a valamai!
(meg amikor egymás után lövöm a nullásokat...huhú)

HeadHunter86
Ja ez a 33.000 Forint értékû csomag lenne.

HeadHunter86
Érdekel valakit egy ilyen prémiumkód? LINK
Mondjuk 2.000 HUF-ért?

Ez a SU100Y hogy keres, emberek?
A legújabb XVM-nél mit jelentenek a piros nyilak mellettük szám mikor rám lõnek?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Jó kis oldal, köszi. Ment a plusz. 😊

Persze,h értem.

voivod32
Akkor érted, hogy miért használtam szaftosabb kifejezést... Mert csak egy volt, és az még nem mondható túl sok káromkodásnak. Fórumozó társamnak pedig semmilyen körülmények között nem mondanék ilyesmit, de egy kissé fel voltam spannolva...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Sunsetjoy
Az milyen poénos volt ma, hogy kellett vagy 600 xp a SU-152 parancsnokának, hogy 100% legyen a skillje. Na mondom, csak meglesz elsõre.
1.meccs rossz leosztás, megszórtak az artyk. 250 körüli xp vesztes csata
2. meccs, 4 kill, bár csak 2000 körüli dmg. Vereség. És nem jött annyi xp, hogy kilegyen a skill 😊
3. meccs végre sikerült. Eh.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Kösz, öreg, ez a kép tényleg hasznos!

ximix
Van egy angol oldal , mert az elõzõt magyarok írták csak angolul.

http://wotguru.com/weak-spot-guides/

© Destydeme
Ha jól veszem ki akkor a torony szembõl a köténnyel együtt 304mm vastag
Disz iz ö bigining of bjutiful frensip 😊 😊

Nem nem bántódtam meg,és gondolom te sem,csak kicsit heves reakciód volt,de persze,ha szükség hát válvetve mehetünk<#gun><#violent><#violent><#gun><#gun><#violent><#violent><#gun><#gun>
Ez üt! 😄 😄 😄

Hi,újkori bajtársam..
1ször is :túl sokat káromkodsz.Nem ismerek rád..(vagy nem olvasalak)
Másodszor:2 hete dragon ridge:e-f 9 szektor(a házak) kb 10méterrõl Object 704-el lõttem rá...
Jelzem 170mm az alja,100mm a tornya...kb..Nekem 215 az object 704 alsó átütése.
2x lõttem 5méterrõl pen 0-át....Nincs mirõl beszélni....
Persze jött utólag:A tornya 2 széle... vagy a géppuska fészek...

T71-el úgy kell menni, mint a csigaevõ franciákkal (12t-vel 60% WR-t csináltam, pedig a gyerek is vitte csupa vesztéssel, és se elõtte, se azóta nem vittem scoutot):

Elmész bokorba állva passzív scoutolni (vents, háló, bino hogy occsó legyen, nekem skill a végére 6thS + 2 camo volt, de anélkül is megy), de nem a legveszélyesebb helyre, hanem amerre látod, hogy a lemming train megy, na õket beelõzve. A legnehezebb, hogy megálld, hogy sose lõj. Ha beértek a nagyok, visszavonulsz második vonalba, a passzív scouting csak unalomúzõ +pontszerzõsdi, a lényeg, hogy mindenáron megéld a végjátékot (=minden Med halott a környéken). Na akkor jön el a te idõd, bemész artyra vadászni, meg seggbelõni a TD-ket. Mintha minden egyes meccsnek úgy mennél neki, hogy a.) túl kell élned b.) meglegyen a Paszkuccsi. :Ð

Lehet savazni, nem vagyok benne profi, de nekem ez bejött.
ximix
Van itten fent egy kissé elavult link, de azért még nagyon klafa az a neve "Igényes blog" no abban van egy "Galleries" menü és ott csodát láthatsz pl
(elnézést a stílusért 😊

Sry😞
Nem akartalak megbántani...remélem forgive and forget megy...Megy?
Én senki qrva seggét nem védem...a tiéd sem fogom...Ha plaonban vunk és te mész a fejed után...kapsz 1 +t😊Nem megbántani akartalak.Mea culpa..
" ha baj lenne ,úgy gondolom én is mehetnék vissza veled egyetemben ,ha megfelelõ vagy rá"..Én e.....Barátom értem jönnél!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig nincs nálam alma,narancs,de van akarat....Évek óta...
1perc alatt velem lennél,együtt mennénk a gyermekeink jövõéért..

Juhéj, XP rekord az IC-vel, de asszem nem fogok beférni ezzel a top 200-ba, mert minden pró rá van szakadva.

voivod32
Ez így igaz biza mondom íííín!

Én ezért szeretem a super pershinget,2 hete tolom vele,és sokszor tapasztalom,amit írtál,tegnap panter2 vs én a pearshing szemtõl szembe,én buktam kb.300 hp-t de õt kivégeztem fulról,a tiger ágyú volt rajta,nem stock volt.
Torony kupakját lõheted,mint minden tanknál általában,meg a torony test illesztésnél is szellõs...illetve a tornyot bárhol ahol nem borítja a plusz bádoglemez😊
<#pias>

voivod32
Srácok, most jövök a csatából :-), és nulla sebzéssel kellett kilépnem a garázsba, ugyanis: Szembetaláltam magam egy Super Pershinggel, és akármit lõttem rajta (VK4502 Ausf A tankkal voltam, 200mm -es penje van), tornyot testet, semmi nem használt. Pedig elvileg a torony még szembõl is csak 102 mm, az én lövegem nek, meg-elvileg 200-at kellene átvinnie, különösen 40 m-rõl. De nem. Õ viszont leszedte a lánctalpam, megkerült, és szarrá lõtt. Ennyire azért már nem kellene egx tanknak prémiumnak lennie...

Használ valaki androidon Wot Assistant-ot? Nekem nem megy lassan két napja.

Nem igen értem ezt a hanglejtést!viccesen visszaírtam neked,semmi sértõ,az hogy ki mit véd itt ebben az országban ne elemezzük!csak szimplán kiváncsi voltam merre van most,erre te meg itt jössz a segg védéssel,hát az enyémet nem védi senki haver az tuti,fõleg nem a magyar honvédség!mert ha baj lenne ,úgy gondolom én is mehetnék vissza veled egyetemben ,ha megfelelõ vagy rá,nem ismerlek!nem kell egy egyszerû kérdést túllihegni!
Vicces volt az elõzõ csata. Port, T5, T-50-nel, az ellennél volt 2 magyar. PZI.C. Felálltak a hídra, én meg kb. 60-nal berongyoltam közéjük. Végül is csak 78 lövést kaptam tõlük, de egy se ütött át <#eplus2> Vicces volt velük fogócskázni, segített még egy M3-is. Alig láttam valami a sok felvillanó találatjelzéstõl. Úgy csilingelt a fülesem mint a hármas villamos. <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nehogy beszobd barátom..Minden sorgépet tiszteletben tartok:anytime
Ha tudsz hinni:Hidd el ütöm heti rendszerességgel...h vegyen havi premet nekem😊
Te hol porosodsz?Mi volt a beosztásod?
Ha számít:Amennyire ismerem õ ma is a kis picsátok(at) védi...Anno fehér kesztyûben a HÕSÖK TERÉN!
RGO:Õ Ha béna is volna itt(wot),de a való életben a kis szûk seggetekért felel napi 24órában...Mióta is alszol jól?Na ugye...A wot nem az élet...
De a segged kilövi tier 9-10..csak kérni kell😊

Amint 50m-en belülre került valaki kijöttem, nem akartam, hogy beszorítsanak.

kisokka:

Onnan már engem is lõtt ki arty, de itt szerencsém volt. Folyamatosan a szikla oldalát lõtte így tudtam, hogy védve vagyok tõle.
Koridor
Mentem 10 kört a SU-100-al, ennyi lámávam nem is tudom hogy jött össze a 70%-os win?
Gyõzelmek / Csaták: 7 / 10 70%
Átlag / Össz. tapasztalat: 380/3.807
Összes kredit: 48 437
Ez volt a legjobb köröm a 10-böl:

Modokat én elõször replay-el szoktam kipróbálni, nem "éles" csata közben. Mondjuk a garázsmodok így nem feltétlenül játszanak.

[HUN]Kami*, kiskami*

Na ja, csak ha ilyenkor rádmászik egy nálad nagyobb jármû, vagy kettõ kisebb, véged.
Egyszer én is azt hittem, hogy oda nem lõ be az arty és a következõ pillanatban már ki is voltam lõve.

jah másra vágyok,sok sok faszi között bújdosni<#action>hülye <#banplz><#mf2>nem csak azért kérdeztem mert én is voltam 2000-ben még sorállományban,és hátha õ is ott porosodik most ahol én voltam anno!ennyire voltam kiváncsi!nem arra hogy ki van alltt fölött te lökött<#mf1><#mf1><#kocsog>
áááááááááááá...
Látom te valami másra vágysz....Alá?Fölé?
Csak vicc.<#alien2>

Panther 2-vel S-51-rõl, Su-100-zal cromwell-rõl...

De a kikapcsolási lehetõség óta elõször állítottam vissza, az assault-ot és egy igazán szép kis kört mentem:

http://mwreplays.com/replay/AL6T57WPX9MD/

Találtam egy helyet, ahová nem lõ be az arty és még oldalról is védve vagyok:

Hi.
"Szerzõdéses vagy,hivatásos? mert ugye a soráll nincs már 😊"
Csak így😊

Az elõbb 2x pattantam le egy Hummelrõl a Jagdpanther top ágyújával. Azt hiszem mára elég volt a játékból...

Ez átrakja angolra az egész játékot igaz? Mert akkor inkább várok még.
Amúgy van már 8.4-re mûködõ INFO MOD?? Nem merem felrakni a 8.3-ast nehogy beszarjon tõle a játék
Egyetértek. Én is most kezdtem volna azt az ágat, de esélytelen. Ennyi idiótát még magasabb tierben sem látni.

Sziasztok!

Elkezdtem én is az angol páncélvadász ágat és tier 3-nál járok, de öcsém milyen durva arcok vannak itt kis tierben!<#nyes> Az elõbb a magyar csávónak csata közben beírtam hogy gyere már ki a tûzvonal közepérõl!<#hehe> Erre vissza írt hogy hova bazmeg? Utána még kb: 10másodpercig élt fossá lõtték, és beírta hogy rohadt noobok vagyunk!<#nevetes1> Ez kicsit sok volt nekem, megyek inkább kicsit valami nagy vassal! Ma kis tierben csak ilyeneket fogok ki. Prémmel nyomom de alig tudom kifejleszteni a szaros tier 4-es tankot mert folyton vesztünk!
<#hamm>hogy jön ide ,hogy voltam-e katona vagy sem?fõleg az alárendeltség?
ximix
? pedig a Locastan elégé testre szabható, színek, a kör hol legyen , pont,vonal....

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/95330-locastans-enh-hd-minimap-gen-2-84/
Hi.Na és te mit szeretnél?Nem voltál katona és hiányzik az alá/fölé redndeltség?

Ez a játék egyre szarabb. Az elején még élveztem, de azt gondolnám, ahogy fejlõdök tán erõsebb és jobb leszek, de ez mintha visszafele fejlõdne!!!
Egy kisebb tank rámnéz és nekem kakukk. Rá lövök egy vagonnal, de mintha csak bökdösném, tán még ki is röhög mert csak csikizem.
Szerzõdéses vagy,hivatásos? mert ugye a soráll nincs már 😊
Igen, ott van.