World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha, viszonylag az, de most is, 6 kill...és? és? Vereség. Mindegy, ez ezzel jár.
Múlt héten volt egy nap ekkora szopacs nekem. Mondjuk az csak egy nap volt. 😊 Egy idõ után elkezdtem kreatívkodni és olyan helyekre menni csata elején, ahol eddig nem jártam/nem érdemes. A tízbõl egy próbálkozás végülis bejött. 😊
Úgy néztem viszonylag mozgékony...vagy nem? Mert az ára egész baráti.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Jó volna...ha nem volna szopóroller. De most az van. Amúgy jó, basszott nagyot sebez.De most min sebzés van, meg nullás lövések, meg 2 perc alatt elhulló csapat, meg vereség. De pár órája lehetett vele nagyon faszákat enni.
Kecskeméten van a röpüllõõ béz nem ?
Milyen szolgálat? 😊
Amcsi T34-el van a legtöbb csatám, de egyébként az E75-el vagy IS3-al (a kedvencem) játszok a legtöbbet, most csinálom a T110E4 vonalat, amin a prosztatánál járok. Meg ganaj módon a GWTiger-el még, mert már így is utáltok, de hogy fokozzam az utálatot, imádok ARTY-zni 😊
Nem vagyok egy nagy játékos (nem is tartom magam annak), inkább csöndes harcos vagyok, egyébként is már régóta nem engedi meg az idõm, és valakinek a múltkor is szemet szúrt (nemtudom már a nevét ellllnézést maóni), hogy csak ritkán írok, és csak olvasok amennyire tudok. (Vadászok a prédákra akikbe bele lehet kötni?!:-])
Legtöbbet szakaszban játszom egyébként, nem azzal van a probléma, csak amikor meglátom, hogy a "bal oldal" 3/4-ede "lengyel", az ellenfél pedig pompázik a tavasz színeiben, (remélem érted az iróniát), a mieink elõrerohannak, idiótán mozognak, a hátát/oldalát (mindegy csak sebezhetõ legyen) mutatja, vagy csak mert debil módon "arra megyek mert arra sok a zõõd", egy kicsit elmegy a kedvem tõle, és nem vagyok kurvára egyedül!
De valójában az akaszt ki, hogy én fizetek és fizettem nem is keveset úgymond ezért a játékért, és marhára nem értem, miért kell az esetek 80%-ban teljesen idiótákkal játszanom, és ha én/mi maradunk egyedül, miért várja mindenki 1-2-3 tanktól a csodát. (és ha persze nem sikerül, akkor noob, morons, idiot, stb jelzõkkel köszönik meg)
DE egyébként megértem azokat is valamilyen szinten, akik csak elõremennek és szenvedésbõl kilövetik magukat, mert már annyira türelmetlenek, és elkeseredettek, "hogy az az 1-200 tp is elég nekik, csak legyen már meg a következõ tankjuk" (én is voltam így).
Sokszor gondoltam már rá, hogy letörlöm a francba az egészet, csak sajnálnám a ráfecsérelt idõmet és pénzemet, illetve, bevallom õszintén hiányzik, ha 3-4 napig nem tudok játszani (mert függõ vagyok, és nincs mit ezen tagadni), és persze sajnálnám, mivel okoz/okozott pár vicces emléket 😊
Boccs a kisebb regényért, egyébként wr: 51%
A total hit rating, ha jól értelmezem, akkor 8 897 114
Nem vagyok egy nagy játékos (nem is tartom magam annak), inkább csöndes harcos vagyok, egyébként is már régóta nem engedi meg az idõm, és valakinek a múltkor is szemet szúrt (nemtudom már a nevét ellllnézést maóni), hogy csak ritkán írok, és csak olvasok amennyire tudok. (Vadászok a prédákra akikbe bele lehet kötni?!:-])
Legtöbbet szakaszban játszom egyébként, nem azzal van a probléma, csak amikor meglátom, hogy a "bal oldal" 3/4-ede "lengyel", az ellenfél pedig pompázik a tavasz színeiben, (remélem érted az iróniát), a mieink elõrerohannak, idiótán mozognak, a hátát/oldalát (mindegy csak sebezhetõ legyen) mutatja, vagy csak mert debil módon "arra megyek mert arra sok a zõõd", egy kicsit elmegy a kedvem tõle, és nem vagyok kurvára egyedül!
De valójában az akaszt ki, hogy én fizetek és fizettem nem is keveset úgymond ezért a játékért, és marhára nem értem, miért kell az esetek 80%-ban teljesen idiótákkal játszanom, és ha én/mi maradunk egyedül, miért várja mindenki 1-2-3 tanktól a csodát. (és ha persze nem sikerül, akkor noob, morons, idiot, stb jelzõkkel köszönik meg)
DE egyébként megértem azokat is valamilyen szinten, akik csak elõremennek és szenvedésbõl kilövetik magukat, mert már annyira türelmetlenek, és elkeseredettek, "hogy az az 1-200 tp is elég nekik, csak legyen már meg a következõ tankjuk" (én is voltam így).
Sokszor gondoltam már rá, hogy letörlöm a francba az egészet, csak sajnálnám a ráfecsérelt idõmet és pénzemet, illetve, bevallom õszintén hiányzik, ha 3-4 napig nem tudok játszani (mert függõ vagyok, és nincs mit ezen tagadni), és persze sajnálnám, mivel okoz/okozott pár vicces emléket 😊
Boccs a kisebb regényért, egyébként wr: 51%
A total hit rating, ha jól értelmezem, akkor 8 897 114
Köszi, kiprobáltam de nem jött be, ugyhogy továbra is keresek minimapra látotávolság jelzö modot.
Kecskemét
tyûû oszt hol vagy ?
Honvédség.
stalkeer ,honvédség?vagy cop <#vigyor2>#vigyor2>
Ja tényleg leköt a pershing,elég sokat vagyis szinte csak vele játszok,holnap szoli,vasárnap õrség,majd rád írok.Most legalább élvezem a játékot 50-70 fps,majdnem fúlon,nem 5-10!
Tényleg nem piszka miatt kérdem..Milyen tankokkal mész 2 napja?Ez a 20% win mennyi csatára bontódik le?Mert volt már nekem is húha...igaz artyval..
Értéked szerint hihetetlen,pláne h kb egyformák vagyunk..
Értéked szerint hihetetlen,pláne h kb egyformák vagyunk..
jah, itt a mai termés:
Gyõzelmek / Csaták 3 / 12 25%
Átlag / Össz. tapasztalat 804 / 9 655
Összes kredit 230 814
uuuuuuuuuuuuuuuuncsi
Gyõzelmek / Csaták 3 / 12 25%
Átlag / Össz. tapasztalat 804 / 9 655
Összes kredit 230 814
uuuuuuuuuuuuuuuuncsi
Hi.Ez szép volt Jozeph/Jozi<#alien2>#alien2>
Legalább mosolyogtam😊
Ilyen?A legjobb kollégái...De mit sunnyogsz?Szólj hozá a témához bátran...
Ja a SPershinged leköt,értem😊
Vasárnap leszek online Robival..
Ma csak beszélgetek,vagy kitiltom magam innen😊
Legalább mosolyogtam😊
Ilyen?A legjobb kollégái...De mit sunnyogsz?Szólj hozá a témához bátran...
Ja a SPershinged leköt,értem😊
Vasárnap leszek online Robival..
Ma csak beszélgetek,vagy kitiltom magam innen😊
Nem is kell barát annak akinek ilyen jó kollégái vannak,igaz Destydeme!
Tényleg nem piszkálni akartalak...Érdekes.Állítólag tényleg ha semmit nem csinálsz is 40%(de 30%) tuti van.Milyen tankal mész?
Az ilyen nagy szopóka után jön a nagy winrate..Próbállak életben tartani..😊Nem kérdek wn6-ot,az 54% már nem lehet szerencse...
Szal milyen tankokkal mész?
Az ilyen nagy szopóka után jön a nagy winrate..Próbállak életben tartani..😊Nem kérdek wn6-ot,az 54% már nem lehet szerencse...
Szal milyen tankokkal mész?
Hi.A cégnél is azt mondom:Nincsenek barátaim,csak munkatársaim...
off
a lengyel testvéreink kicsit másképp gondolkodnak
a lengyel testvéreink kicsit másképp gondolkodnak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha reggel az ablak alatt egy aggregátor zakatol az még nem azt jelenti, hogy dolgoznának😊
Ja, itt vagyok, igen az elõbb találkoztunk, igen, majdnem kilõttél, de mázlim volt...és a csapatom totálbalfasz volt, de a ti meg mégjobban, mert annak ellenére nem sikerült gyõznötök, hogy Abbey-n a folyó melleti oldalon egyetlen egy árva tankunk sem volt...
itt válik el az elmélet a gyakorlattól ..
a global WR-em 54,332% .. idáig stimmel .. peccs' óta van az, hogy semmi nem jön össze (missmissdingmiss0dmgmissdingammorackdrivergunnermissmiss) + én kapom a siemkákat.
a global WR-em 54,332% .. idáig stimmel .. peccs' óta van az, hogy semmi nem jön össze (missmissdingmiss0dmgmissdingammorackdrivergunnermissmiss) + én kapom a siemkákat.
Hi.Nincs bántás bennem ne értsd félre,de mondj 1-2 infó magadról.
1 winrate és total hit rating elég.
Elhiszem,h van szopóka,de 2 napig?Te pl milyen tankokkal mész?
Neked is marad a platoon társ,mint tanács.
1 winrate és total hit rating elég.
Elhiszem,h van szopóka,de 2 napig?Te pl milyen tankokkal mész?
Neked is marad a platoon társ,mint tanács.
Hi.Ez,h jött ki?Milyen tankal mész?Van platoonra lehetõséged?
Elég durva amit írsz,mert elvileg ha csata alatt elmész pisilni stb akkor is 40%körüli,h nyersz,de 30%biztos.
Elég durva amit írsz,mert elvileg ha csata alatt elmész pisilni stb akkor is 40%körüli,h nyersz,de 30%biztos.
2013.03.06-08., a WR 20% körül, bármit csinálok.
semmit sem sebzõ, el nem találó ágyúk, 1hp-ra sebzõdõ, majd életben maradó ellenségek (persze csak akkor, ha a csata kimenetele múlik rajta), AFK csapattársak, egymást kövõ siemkák, vér vörös top tank platoonok a csapatomban, és még sorolhatnám.
innentõl kezdve "W" taktikával fogom nyomni, és leszarom.
sõt, belövöm a tempomatot egy olyan irányban, ahol nincs szikla/hegy/víz, aztán alt+tab.
így sem lehet rosszabb ..
a WG devek szájába meg beleképzelek egy túrós cigány faszt. kurvaéletbemár'
semmit sem sebzõ, el nem találó ágyúk, 1hp-ra sebzõdõ, majd életben maradó ellenségek (persze csak akkor, ha a csata kimenetele múlik rajta), AFK csapattársak, egymást kövõ siemkák, vér vörös top tank platoonok a csapatomban, és még sorolhatnám.
innentõl kezdve "W" taktikával fogom nyomni, és leszarom.
sõt, belövöm a tempomatot egy olyan irányban, ahol nincs szikla/hegy/víz, aztán alt+tab.
így sem lehet rosszabb ..
a WG devek szájába meg beleképzelek egy túrós cigány faszt. kurvaéletbemár'
Nem a szabvány light taktik a "W" és más semmi.
Esetleg egy "nOOb arty" az elhalálozást követõ másodpercben.
Esetleg egy "nOOb arty" az elhalálozást követõ másodpercben.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Igen😊
Én mindig elõre szerelek, pedig nem is jártam így soha.
Kösz a tippet amúgy t71-re de ez szabvány light taktik.
Kösz a tippet amúgy t71-re de ez szabvány light taktik.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Legszebb öröm a káröröm nincs benne irigység.
Ilyen a sors keserû csók ami fáj
Elsõ körben: azt mondanám, vmit elnéztél, rossz nézet beállítás volt, ilyesmi!
Második körben: Szopacs<#alien>#alien>
Második körben: Szopacs<#alien>#alien>
Járt már úgy valaki hogy eladásnál ugye célszerû leszerelni a ventit,rammert....tíz arany bánja de ez van.
Le is szereltem a t21-rõl bejelöltem küldje a depóba le is vonta a 20 aranyat, ma nézem nincs a depóban egyik sem?????Ez mi ez?
Le is szereltem a t21-rõl bejelöltem küldje a depóba le is vonta a 20 aranyat, ma nézem nincs a depóban egyik sem?????Ez mi ez?
Ehh, hát most nagyon felbaszott egy hellcat!😄
Szitu, T-34-85-el 1 perccel kezdés után megláttam az elsõ célpontot.. tök szép rálátásom volt az oldalára, célzom.. erre mitád isten, faszom hellcat bejön elém, megáll és mit aki jól végezte dolgát elkezdi lõni..😄
Tudom, csak kicsit kellett volna arrébb gurulni, de a faszt. Ofkorsz Piroska volt a szentem.. bele is lõttem, meg neki mentem, de szerintem észre sem vette..😄
Szitu, T-34-85-el 1 perccel kezdés után megláttam az elsõ célpontot.. tök szép rálátásom volt az oldalára, célzom.. erre mitád isten, faszom hellcat bejön elém, megáll és mit aki jól végezte dolgát elkezdi lõni..😄
Tudom, csak kicsit kellett volna arrébb gurulni, de a faszt. Ofkorsz Piroska volt a szentem.. bele is lõttem, meg neki mentem, de szerintem észre sem vette..😄
<#taps>#taps> Ez kész... Szoktam érdekes dolgokat mûvelni, meg is fulladtam már véletlenül, de ezen megkészültem. 😊
03:40-nél a saját HE-tõl fingott meg?
sziasztok 2 kérdésem lenne.
Jelenleg melyik a közvélemény szerint a legjobb 9 es heavy?
Illetve m36 Jackson milyen skilleket érdemes rakni?
köszi a válaszokat
Jelenleg melyik a közvélemény szerint a legjobb 9 es heavy?
Illetve m36 Jackson milyen skilleket érdemes rakni?
köszi a válaszokat
Utólag fogtam is a fejem ,hogy elfelejtettem leszerelni.Így szarabbul jártam.
Persze, úgy nem is indulok míg nincs átképezve a legénységem.Ha azt mondjátok ,hogy érdemes akkor megveszem majd D-25T.
Persze, úgy nem is indulok míg nincs átképezve a legénységem.Ha azt mondjátok ,hogy érdemes akkor megveszem majd D-25T.
Újabb "no comments" videó:
D-25T felrak, egybõl mész BL-9-re, majd torony.
Elõször a legénységet képezd mindenképp,bele sem merek gondolni 50-es/átképzetlen legénységbe T8-nál,érdemes lett volna leszerelni az Is-rõl azt a gunt eladás elõtt.
Ha lesz pénzed használd azt(D-25T) a Bl-9-ig,bár drága móka a skúló,harmatos a pen...a D10T-t meg remélem nem vetted számításba...
Ha lesz pénzed használd azt(D-25T) a Bl-9-ig,bár drága móka a skúló,harmatos a pen...a D10T-t meg remélem nem vetted számításba...
Biztos jó móka lenne..😊