World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja persze hétvégén amikor "csúcsidõ" van...gondolom mennyire "tervezett" volt ez.<#nevetes1>
Count Adyn
Jah olyan ez a tervezett karbantartás, mint amikor az agresszív kismalac leesik a biciklirõl de egybõl felcsattan hogy kuss én igy szállok le 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Server down
GaBenc
Na ismét tervezett karbantartás. Ezek tudnak tervezni. <#ravasz1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Koridor
Sok volt a tegnap esti vodka és félkomásan nyomkodják a gombokat a szervereken.

Na elegem van,kezdek hinni a konteókban...
Ezeknek a kezdõknek meg a vér-siemkáknak tuti van valami célzássegítõ szar beépítve a játékba.
Most hogy low tierezek rohadt szembetûnõ,hogy menetbõl tõgázzal zsinórba lõnek meg,kiugranak a sarok mögül és egybõl telibebasznak,én meg célozgatok sniper módban oszt lõdözök a vakvilágba...
tessék nézni ezt a streamet kedden, csütörtökön, és vasárnap 18 órától .. tõle aztán ellesheted a fogásokat, szokott companyban, szakaszban is menni.

Ha pénzt adnak azt el kell fogadni 😊
Count Adyn
Énis most tudtam mikor épp nézelõdök a garázsban és kidob a játék 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

😊. Igen elírás, de jó a szemed, biztosan célzó optikán edzõdött.
SZia !

Köszönöm nagyon kedves vagy, bár a jótanácsnál egy kicsit többre gondoltam. Pl. : együtt gyakorolnánk a gyak. pályákon, végig járnánk a mapokat stratégiai pontokat áttekinteni, szakaszban mennénk stb. Tudom, hogy ez akár 1-2 óra is lehet, ráadásul több alkalommal is. Ezt ingyen nem kívánhatom, úgy gondolom.
SZóval, mintegy mentort keresnék.
Nem bántásképpen, mivel biztos elírás. De tegye fel a kezét, aki a szpnozorálnék szót elsõre ki tudja hiba nélkül mondani...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem is tudtam, hogy ismét tervezett karbantartás van.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szemed legyen a pályán, tedd oda a vasat, ne szarozz, lõjj! Célpontot keresd ki, aztán szórd meg! .. Itt jön képbe a tehetség .. Ennyi .. <#vigyor2>

Szia!
Már a faq-ból is sokat lehet tanulni.De vannak itt sokan,akik segítenek ha valami kérdésed van.Akár én is.
De nem hiszem,hogy ezért fizetned kellene.A jótanács ingyen van.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Jó reggelt !

Kezdõ (1k) játékosként keresek olyan tapasztalt oktatót, aki jelenlegi jármûveimmel (T-34, T-34-85, KV1), pályákkal, stratágiákkal kapcsolatban oktatna, bölcs tapasztalatait hajlandó átadni. Hobby a játék, de szeretném tudatosan játszani. Prémium tagsággal viszonoznám. TS szerver vagy Ventri van, kívánság szerint. A játékot komolyan játszó klánokat kölcsönös szimpátia esetén szpnozorálnék.
Kérlek privátban keressetek meg.
Kellemes hétvégét !
Igen,most be lehet kapcsolni.
sziasztok

jól látom, hogy most be lehet kapsolni a gyorsított képzpsz a 8.4 contestnél?

nem mondod... de szted hol tudnek reklamalni ? mert meg tavaly amikor vettem csak a sleeping dogs volt kiirva melle ajandeknak<#shakehead>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ximix
Elõbb csatába voltam azért sikerült olyan rövidre, arra akartam kilyukadni, hogy azaz egy game járt a tiedhez, mert amúgy a7900 szériához mind a három járt egyszere + a 20% azért nem mindegy.
1ebkent is felejthetetlen pillanat volt a amikor vasfuresszel nekiestem a 100 fontos-s thermaltake a30 belsejenek ,hogy beleferjen a HIS 7970 ( 5mm hianyzott <#falbav> ) , nem akarnam megismetelni...<#circling>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

nincs miert . az overlockers.co.uk-nal vettem ,meg is kaptam hozza az igert steam code-ot a sleeping dogs-hoz <#hamm>

ximix
JA nem azért csak ha bele estél esetleg reklamálhatsz
hmm <#wave> azert nem veszek meg1et, ez se volt olcso <#nezze>

de megerte <#vigyor2>

Üdv mindenkinek!

Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézõimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. 😊
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építõ jellegû kritikával szolgálni! 😊
Egyelõre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is. (Köztük a WoT-et is)
Ha idõtök és kedvetek engedi, nézzetek be!

Máté
ximix
Mikor vetted ?
Ez a régi akció
Vásárolj most AMD Radeon HD 7900-as sorozatú videokártyát és új játékokkal gazdagodsz, most egyedülállóan több mint 30.000 Ft-ot spórolhatsz...
Az alábbi játékokhoz 100% kedvezménnyel juthatsz hozzá:
- Sleeping Dogs
- Hitman: Absolution
- Far Cry 3.
+
20% kedvezmény a Medal of Honor Digital Deluxe Editon-bõl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://www.bestbyte.hu/hirek/2206/A_legjobb_grafika_a_legjobb_jatekok_a_legjobb_uzlet_ebben_a_szezonban_.html

Ez az új
Vásárolj most AMD Radeon HD 7900-as sorozatú videokártyát és két új játékkal leszel gazdagabb!

Az alábbi játékokhoz 100% kedvezménnyel juthatsz hozzá:

- BIOSHOCK - Infinite
- CRYSIS 3 - Hunter Edition

Vásárolj most AMD Radeon HD 7850, 7870-es videokártyát és az AMD megjutalmaz téged két új játákkal.

Így az alábbi játékokhoz 100% kedvezménnyel juthatsz hozzá:

- TOMB RAIDER
- BIOSCHOCK - Infinite

http://www.bestbyte.hu/akciok/2196/A_legjobb_grafika_a_legjobb_jatekok_a_legjobb_uzlet_ebben_a_szezonban_.html

Amcsi+brit tankoknak a legjobb.

Csalódni biztos nem fogok benne, csak az utolsó két kocsinál kicsit nehéz volt megszokni ezt a jelenséget, de azért sikerült. Amcsi jármûvektõl meg egyenlõre fényévekre állok, azoknak lenne a legjobb gun depression-jük(nincs erre egy magyar szó?)?

éreztem én, hogy valójában szégyelnem kellene magam...

En a ati 7970-eshez kaptam is egy sleeping dogs-ot ,jo game <#hamm>

good job😊

Sippie
régen is adtak játékokat VGA-khoz... még a Voodoo3, Riva TNT2 idõkben is.
Lengetek egy kis kínai e-péniszt. Spotdamage.

Sippie
jah, hát úgy mindent tank csúcsszuper 😛 😄
ximix
Szomorú 😊 a vga gyártók a piaci részesedésük növelése érdekében újabb fogásokat alkalmaznak a nvidia játék kuponokat ad a vga mellé az Ati meg komplett top játék szoftwereket. Jelenesetben egy nvidia kártya mellé kapott játék kupont értékesítettek.
patchaou
Ha felváltva játszol usa heavyvel és IS-2-vel akkor zavaró. Amúgy nem 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

biztosra kellett mennem... 😊

Igen, csak az elõdei medek voltak, ez meg heavy, szóval majd meglátom mennyire lesz megszokható. Kicsit rosszul is tettem fel a kérdést, inkább arra voltam kíváncsi, hogy zavaró -e 😊

Szia Látom , hogy elkelt , csak a link megnyitásával azt nem látom , hogy konkrétan mit hagytam ki . Hátha máskor résen leszek .... egyébként vásároltam már onnan
Sippie
-15ezer kredit? Arannyal lövöldöztél?
Annyira tud lefele nézni mint az elõdei, legalább is az adatok ezt tükrözik.

patchaou
Azzal régen toltam nagyon így nem emlékszem, meg ugye az elsõ ágam az volt, így az összehasonlítás sem mérvadó, mivel Én jobb vagyok azóta 😊 Szerintem kurva jó kis cucc, minden megvan benne ami kell.

Kicsit nehézkesen néz ez is lefelé, de nem vészes.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A makettvilágos akciónak köszönhetõen, végre szert tettem egy ilyenre, és ez a harmadik csatám vele... kicsit szeretem... 😊

Jobb mint a ruszki alapmodell?
Épp holnap fogom megvenni ezt a komát, ez is nehezen néz lefelé, mint az elõdei, vagy jobb valamivel?

patchaou
Elsõ csata a top ágyúval 😊

Ácstanker Cromwelllel<#nevetes1>ha érdekel valakit.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

HeadHunter86
A kód elkelt!

kuldtem privatot.
Tufa
ha egy mod elállítja a nyelvet angolra, hogy tudom visszaállítani? (Roughs Mega Mod-Pack)