World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
De ez a gond csak és kizárólag ebben a játékban jön elõ.Melegedés sem lehet,mert mindjárt a bekapcsolás utáni elsõ csatában is jelentkezik,amikor még nem meleg a vga.Aztán 4-5 csata után rendbejön és nincs gond órákon keresztül.Aztán pár óra játék mulva megint jelentkezik.
Kicsit olyan mint a régi dizel motorok.Nehezen indul és eleinte döcögõsen megy.Aztán beindül és nyomhatod neki.Viszont egy idõ után elfárad és megint beköhög.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Én csak tisztelegni akartam SerB nagysága elõtt. <#nevetes1>#nevetes1>
Úgy látom csinálnom kell 1 második fórum accot.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nem csak az életed vakarja le, tönkretesz minden modult, megöl minden legénységi tagot, de egy új Klingon vírust is telepít a gépedre.
A régi áras 83mmes HE MK3-as lõszerrel lehet ilyen hatás elérni.
Aranyért lehet venni olyan fogyóeszközt, ami ezt kiküszöböli.
50 arany, és minden kör elején el kell használni.
Fontos: ha becsapódás után akarnád ellõni csupán 10%os siker garantált.
<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
NEM A VGA DRIVER A GOND! csak hogy egy csomó fölösleges hsz-t elkerüljünk...
Íme:
Ha nem lennék itt a melóhelyen, akkor én sem írogatnék ide 😊
Szerzett/vett/kapott valaki esetleg nvidias bónusz kódot? Lehet azt használni az eu szerveren is? Mert a német ebayen is árulják, nem csak az amcsin,így én azt gondolnám....
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
""Az orosz-kínai határ közelében két ellenséges kínai tank tüzet nyitott egy békésen szántogató szovjet traktorra. A traktor a tüzet viszonozta, megsemmisítette mindkét ellenséges tankot, majd visszarepült a támaszpontjára."

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Na igen...Én csak próbálok némi emberi értékeket õrizni,ebben az elanyagiasodott törtetõ,a pénzért mindenkin és mindenen átgázoló elrohadt világban.😊
"Biztos megint Harlem shake videót csinálnak."
Tegnap azért tk-ztak le,mert valamelyik véglény ezt a harlem shake-es szart reklámozta én meg beírtam,hogy idiótizmus retardáltaknak.
Ismét megúsztam a bannt.
Viszont fórumra nem tudok írni még warn miatt, pedig most beírnám: This is Unortodox! <#nevetes1>#nevetes1>
Délután meg az ARL44-et nyomtam, hogy ma meglegyen az M4 is. Ahhoz kellene még 3500 TP és azt is bezsákolnám. Erre most éppen szervet cseszegetnek ivánék.
<#hehe>#hehe>
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Más játékokban ezt megoldják olyan idõpontokban, amikor senki nincs fent.
Ja és máshol a tervezett karbantartást elõre bejelentik.
Nem is tudom miért várok a játékosoktól olyan dolgokat, hogy legyen több eszük, mint 1 marék aszalt szilvának, ha ezt a szintet a játék készítõk sem ütik meg.<#szomoru2>#szomoru2>
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ja persze, csak szimplán hiba van, de õk eltusolják és "minden a terv szerint megy."
WoT: Nishizumi77
pedig nem is voltunk sokan a szerón, hogy nem bírná!