World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt rakd mindkettõt on-ra akkor, hátha segít. 😊

A vertikális szinkron off.a tripla puff on.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Vertikális szinkron tripple buffering be van kapcsolva?

Teljesen mindegy milyen verziójú drivert teszel fel,az csak összaszarja a gépedet,emi szokott segíteni az ez:a beállításoknál van ,nem is tudom most pontosan mi az mert nem vagyok olyan gép közelében,de van egy olyasmi ,hogy grafikai vagy mittom én milyen beállítás,azt katt le és tedd FEJLESZTETT -re és az álltalában megoldja!
Már 3 különbözõ verziószámú drivert is kipróbáltam.Mindig visszatért a probléma.Azon kívül akkor máshol is kellene valami problémának mutatkoznia.
De ez a gond csak és kizárólag ebben a játékban jön elõ.Melegedés sem lehet,mert mindjárt a bekapcsolás utáni elsõ csatában is jelentkezik,amikor még nem meleg a vga.Aztán 4-5 csata után rendbejön és nincs gond órákon keresztül.Aztán pár óra játék mulva megint jelentkezik.
Kicsit olyan mint a régi dizel motorok.Nehezen indul és eleinte döcögõsen megy.Aztán beindül és nyomhatod neki.Viszont egy idõ után elfárad és megint beköhög.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Komolyan szabályellenes?
Én csak tisztelegni akartam SerB nagysága elõtt. <#nevetes1>
Úgy látom csinálnom kell 1 második fórum accot.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mijki
Mindegy, most olvastam csak új tankokkal lehet.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Új arty lövedék.
Nem csak az életed vakarja le, tönkretesz minden modult, megöl minden legénységi tagot, de egy új Klingon vírust is telepít a gépedre.
A régi áras 83mmes HE MK3-as lõszerrel lehet ilyen hatás elérni.
Aranyért lehet venni olyan fogyóeszközt, ami ezt kiküszöböli.
50 arany, és minden kör elején el kell használni.
Fontos: ha becsapódás után akarnád ellõni csupán 10%os siker garantált.
<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

NA MEG VOLT A SZERVERINDÍTÁS. lÖWE NREFELVE, MÉG 100 M RÕL SEM TALÁL EL SEMMIT....
Hátpedig csak azon a környéken kéne kutakodni mert ha jól látom semmi mod-ot nem használsz ami bekavarhatna.

mijki
1390 XP elég lehet a 8.4 release contest-re(T7)?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

De most az avatarod miatt fogsz mindjárt még egyet kapni 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Valaki mondja már meg,hogy mi a lófaszt állítsak be,hogy ne csináljon ilyeneket?Mert konkrétan már az agyvérzés kerülget tõle.Hol bekattan ilyenre,hol visszaugrik rendes betûkre.
NEM A VGA DRIVER A GOND! csak hogy egy csomó fölösleges hsz-t elkerüljünk...
Íme:

Axon
Amint beindult a szerver, rögtön mindenki eltûnt a fórumról 😊

Ha nem lennék itt a melóhelyen, akkor én sem írogatnék ide 😊

kerla
Sziasztok!

Szerzett/vett/kapott valaki esetleg nvidias bónusz kódot? Lehet azt használni az eu szerveren is? Mert a német ebayen is árulják, nem csak az amcsin,így én azt gondolnám....

<#taps>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

NoparaWot
okézsoké, akkor én is T1 vadász leszek 😄

GaBenc
Most hogy mondod............van vodkám......bocs...volt.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

A klasszik vicc jutott az eszembe:
""Az orosz-kínai határ közelében két ellenséges kínai tank tüzet nyitott egy békésen szántogató szovjet traktorra. A traktor a tüzet viszonozta, megsemmisítette mindkét ellenséges tankot, majd visszarepült a támaszpontjára."

Mégis sikerült. Lejárt az eltiltásom. <#zavart1>

Elindult
Sok a vodka már megint!
Üdvözöllek Szovjetunióban 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Axon
Én 4 kört tudtam tolni a T29-el miután megvettem. Az elég volt arra, hogy meg tudjam venni a lánctalpat, mert volt némi freeXP-m is. Ezután már ráment a rammer+venti, plusz meglepetésemre az amerikai vasakra már tier 7-tõl rá lehet tenni a vertikális cuccot, szóval rátoltam harmadik felszerelésnek. Mondjuk még a 90 millis csõ van rajta, azzal meg a madarakat ijesztgetem a fákról.

"Ha pénzt adnak azt el kell fogadni 😊"
Na igen...Én csak próbálok némi emberi értékeket õrizni,ebben az elanyagiasodott törtetõ,a pénzért mindenkin és mindenen átgázoló elrohadt világban.😊

"Biztos megint Harlem shake videót csinálnak."
Tegnap azért tk-ztak le,mert valamelyik véglény ezt a harlem shake-es szart reklámozta én meg beírtam,hogy idiótizmus retardáltaknak.

Arra jó, hogy szopassák a csapatot. Nálam az az alap, hogy rögtön kilövöm a kicsit, ne kelljen szenvednie 😊
NoparaWot
Mire jó T10-es csatába platoonnal T1-es tankot behozni ?? ezt full szopatásból csinálják, vagy van valami haszna is a platoonosoknak?

Tegnap vettem 2 9es tankot, így én eladtam a lõszert. <#nevetes1>
Ismét megúsztam a bannt.
Viszont fórumra nem tudok írni még warn miatt, pedig most beírnám: This is Unortodox! <#nevetes1>

ha nem jelented be, akkor ez nem profin, hanem szarul hangzik....arra utal, hogy nem csak béna vagy, hanem még sunyi is.
Axon
Én tegnap este fél 12-ig toltam vele, hogy össze jöjjön a TP.
Délután meg az ARL44-et nyomtam, hogy ma meglegyen az M4 is. Ahhoz kellene még 3500 TP és azt is bezsákolnám. Erre most éppen szervet cseszegetnek ivánék.

mijki
Én életem egyik legizgalmasabb körét rontottam el T29-cel. 0:30-kor találkoztam az ellenfél utolsó IS-2-vel, 2x pattantam az oldaláról. Draw lett.

Most bannolják a nagy lõszermennyiséggel rendelkezõ játékosokat.
<#hehe>
Sunsetjoy
Legalább csináltak volna egy másik szöveget, hogy "húú, szar került a palacsintába, meghót egy kicsit a szerver, de most defibrilláljuk, kis türelmet!" <#vigyor>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az oldalon nem volt hír róla...tehát ez NEM volt betervezve...csak el van szarva valami,és ez a tervezett dolog olyan jól meg profin cseng😄
Jaja le se tagadhatják hogy volt kommunista országban élnek, megszokták a "régi rendszert".

WoT: Nishizumi77

Erre voltak szocializálódva a kommunizmusban. Ott is minden terv szerint ment...
Biztos megint Harlem shake videót csinálnak.

patchaou
Mondtam már egyszer. Valamikor az idõk kezdetén valamikor ELTERVEZTÉK, hogy majd idõnként random módon megáll a szerver. XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Reaper
Én is arra gyûjteném az tp-t Jumboval, de így nehéz lesz.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Ki az a marha, aki szombat délelõttre rakja a tervezett karbantartást. <#nevetes1>
Más játékokban ezt megoldják olyan idõpontokban, amikor senki nincs fent.
Ja és máshol a tervezett karbantartást elõre bejelentik.
Nem is tudom miért várok a játékosoktól olyan dolgokat, hogy legyen több eszük, mint 1 marék aszalt szilvának, ha ezt a szintet a játék készítõk sem ütik meg.<#szomoru2>

Reaper
Tervezett karbantartás hétvégén, "weekend special" közben, priceless...😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Axon
Ma reggel 6.10 perckor megvettem a T29-et 😊

GaBenc
Ne zavard el õket. Kit fogok lõdözni? Nekem kellenek, a prokal nem tudok mit kezdeni (vissza lõnek).

Nincs semmi hír fõoldalon. Bírom ezt a kamu szöveget a játékban: tervezett karbantartás
Ja persze, csak szimplán hiba van, de õk eltusolják és "minden a terv szerint megy."

WoT: Nishizumi77

nálam is így van, épp hogy elõdugja az orrát még meg sem állt, már lõ és talál! én meg majdnem összeszûkült célkereszttel mellélövök!
Pedig már eldöntöttem hogy kimaxolom a pz4-ben a legénységet hogy legyen vk-ba erre már az elsõ játék után pihenõpályára rak a játék::/
köszönöm a tippet.
GaBenc
Sok volt a panasz a hétvégi "növényekre", ezért most õket szívatják. Erre terveztek. <#nyes>

Nem is baj, Vérpistikék talán elmennek mással játszani...
nem is írják a honlapon meddig lesz amúgy? valaki tudja?
pedig nem is voltunk sokan a szerón, hogy nem bírná!